Forum
u26652
u26652
We are baack.!!! ;DD

imamo novo zgodbo za vas in mislim da boste uživaaal (; .
Amber McCrackin~Lizzie McCartney~


(;
Lepoo branjee.!♥

ali boste brali.?!


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. december 2010
u26652
u26652
heej.Ime mi je Lizzie McCartney.Kličejo me Liz. hodim v 9.b razred. Moja družina ni ravno kot vaša. Moj oče je nasilen do moje mame in moj brat pa samo pije akohol star pa je šele 12 let. naš razred je najbolj čudni pravijo profesorji. moje ocene so skoraj okej. imam 3 pa 4. Nimam frendov, ker me v razredu nobedn ne mara. rada bi samo umrla. zazvonil je zvonec. konec pouka. dala sem si Ipod čistoo naglas in odšla peš do doma. zagledala sem mojo sošolko Amber McCrackin. Najbolj popoldna punca v našem razredu. ampak slišim govorice, da nima prijateljev. to zelo ne verjamem. pogledala me je jaz pa samo glavo dol. ko pridem to stanovaanja zagledam mojega bratca napol mrvega, ker se je preveč napil. odšla sem do njega ga vzela v naročje in odšla v stanovanje. mama se spet joka. oče je grozil z ločitvijo in jo začel tepsti. zakaj imam tako življenje samo jaaz.?!?!?!
02. december 2010
u25700
u25700
hey guys.! Jaz sem Amber McCrackin...nimam vzdevka saj nimam prijateljev...Hodim v 9.b razred.Na prvi pogled bi rekli, da imam popolno družino.Imamo veliko denarja vendar mami in oči se non stop kregata...in nimam ne brata ne sestre.Sem zelo osamljena...Ko je končno odzvonilo sem se hitro oblekla in obula si v ušesa dala slušalke od Ipoda priklopila na komad Black Veil Brides~Knives and Pens dala musko čistoo naglas in šla peš domov, ko sem hodila domov sem zagledala mojo sošolko Lizzie McCartney...ZEELO je lepa ampak po šoli se širijo govorice,da nima prijateljev tako kot jaz.! Hotela sem stopiti k njej vendar sem videla, da je z njenim bratcem...zato sem raje šla v trafiko po čike...in odšla na igrišče kjer sm malo pokadila...in razmišljala o tem kakšno PO***ANO življenje imam in kaj sem naredila, da sem si zaslužila tako živlljenje.?!?!
02. december 2010
u26652
u26652
Amber ima sigurno dobro življenje. seveda sem tudi jaz bogata ampak ima družino ki drži skupaj. moj brat je začel bruhati. prišla sem do njega in vidla sem da ima neke tablete?!? pogledala sem in vidim tablete proti nosečnosti.!??!? mojmu bratu se je zmešalo. nisem več zdržala odšla sem iz svojega LASNEGA stanovanja. kamor grem jaz grejo tudi starši. drugač živim v veliki hiši ampak sem se izselila. odšla sem v gostilo da nekaj pojem. in naekrat vidim Amber. sama je bila. čudila sem se kako taka popolna osebca sama sedi.? vidla sem da joka. kaj to pomeni.?
02. december 2010
u25700
u25700
iz igrišča sem šla v gostilno....tam sem naročila coca-colo in sedela tam...kar tako..ker nisem mogla iti domov ,saj so se s5 tastari kregali....naenkrat sem padla v jok...zakaj.? preprosto: Nimam prijateljev,nimam fanta in moja družina razpada....mislila sem si ''RADA BI SAMO UMRLA.!'' ): začela sem načrtovati samomor...Lahko bi se vrgla pod avto.? nenen preveč bi bolelo/: Obesila.? nenen nimam se kam...Tableti.? hmmm to je že bolje...Rezanje.? to ni ravnoo smrt ampak lahko poskusim...tako sem se odločila,da bom poskusila še z rezanjem...odšla sem v trgovino in si kupila žiletke...odšla sem domov,kot sem predvidevala mami&oči se s5 kregata ): odšla sem v svojo OGROMNO sobo...imam izolirano zato lahko imam glasbo čist naglas pa familija nebo nič slišala....zaklenem vrata in vzamem žiletko v roke naredim rahel rez, skoraj ne čutim več bolečine v srčku...zato zarežem še močneje bolečina skoraj izgine...zarežem še enkrat in tokrat še močneje bolečina IZGINE*_*...jaja to bo to...s tem bom lahko ostala živa in bolečina nebo tako huda...poli pa ugotovim da nimam nič da bi dala na zapestje in prekrila rane O: stečem dol očita prosim za malo denarja vrže mi 200€ in grem v šoping to je edina stvar ki me veseli poleg petja igranja kitare in PLESA*_* torej grem u šoping kupim si polno čudovitih zapestnic sproti pa še ene popolne črne oprijete kavbojke in nekaj majčk.Grem domov...mami & oči se s5 kregata ): grem gor se zaklenem v sobo v roke vzamem kitaro & napišem nekaj zelo depresivnih pesmi /:
02. december 2010
u31542
u31542
neext < 3
02. december 2010
nextttttttt kuŁ je tu
< 3
02. december 2010
u32320
u32320
NEXTT
02. december 2010
WAAAAAAAAAAAAAAAAW KUL
02. december 2010
u32689
u32689
cooool
next
02. december 2010
u26652
u26652
koliko je ura.? OMGF.!!!!! že 18.30h.!!! pohitet moram na plesne pol imam ob 20h mam glasbeno in potem ob 22h imam atletiko. hjooj moram pohitet. med potjo razmišlam o ločitvi. nočem da se moja dva tastara ločita. pašeta skupi samo nasilje morajo znižati. zakaj se sploh prepirajo.?!?! zaradi mene.? mojih ocen.? moje ne priljubljenosti.? zaradi brata.? zaradi mojega stanovanja.? zaradi naše hiše.? nevem. )': to je zame samo pretisk. samo v plesu uživam in v muski. samo to me idino muči: 1.nimam frendov 2.nimam fanta 3.familija mi razpada 4.brat pije... Amber ina najboljši life ever jaz imam pa čisto uničen. )': Amber in jaz sve v isti skupini v Hip hop. ko pridem so se že ogrevali. Viki je naša učiteljica. Viki je vedela zakaj zamujam. ko se odnehamo z ogrevanjem viki stopi k meni in reče ''si ponovno zaspala.?'' ''ja viki. zeloo mi je žal.!'' ''sej je okej''. vidla sem da me Amber gleda. približala se mi je. kaj naj rečem.?!??!
02. december 2010
u31542
u31542
neext
02. december 2010
u25700
u25700
Ura je 19.00 in mam vaje za Hip-Hop z Lizzie sva v isti skupini (: na hip hop sem šla v moji najljubši trenirki *_* črne malce bolj široke hlače & črna jopca,ki ima na hrbtu napis DANCE IS MY LIFE (: kar je res...no na vaje sem šla pol ure prej,saj me je Viki prosila naj pridem prej ker naj bi z eno soplesalko imeli posebno koreografijo,imele naj bi posebno strast do plesa zato bova imeli tudi dodatne vaje bila sem zelo VESELA.!;D Viki mi je vse povedala z soplesalko bova sestavili lastno koreografijo in vadili bova lahko vsak dan tudi po cel dan če bova hoteli yaaaay;D HAPPY HAPPY tako bom mogoče tudi dobila novo prijateljico (: Viki sem vprašala kdo bo moja soplesalka in Viki mi je rekla da bbo Lizzie.!(: yaay again (: Viki je tudi rekla da naj jaz sama povem Lizzie da bo moja soplesalka...ko so se začele vaje in smo končali ogrevanje sem šla k Lizzie in ji rekla:''Hejla.! Jaz sem Amber in Viki naju je določila,d a bova skupaj sestavili najino koreografijo ker imava posebno strast do plesa vadili bova lahko vsak dan tudi po cel dan če bova hoteli kaj praviš.?'' Lizzie me je samo debelo pogledala na široko odprla usta kot da nemore verjeti mojim besedam...''OMG to je PREKRASNO.! komaj čakam.!'' jaz:''enako lej amm a maš fb.?'' Lizzie:''mam Lizzie McCartney dodej me'' jaz:''okej bom in ti dam še mojo telefonsko 040 621 193 pokliči me okej.? pa se bova use zmenle.'' Lizzie:'' Okej in kliči me Liz (:'' Jaz:''okej Liz (: se slišva''
~Pozneje doma~
OMFG.! DOBILA SEM NOVO PRIJATELJICO.!!! yaaaay (:
02. december 2010
u26652
u26652
kaj.!?!??! omg prvo prijateljico imam.! in to Amber.! una fuul veselaa grem domov. OMGF.!!! mami je krvava.!!! brata zalotim kako pije in je tablete. zakaj sm jaz u taki norišnici.?!?!? okej rekla sem ''ZDEJ PA DOST.! Vsi gremo domov.!'' oče pa ''kam domov.!?!? to je naš dom.!'' jaz pa ''ni.! gremo u hišo.''. nemoram verjet da zapuščam svojo stanovanje.! zakaj delam tega.? Amber ima life kot v sanjah. ooo poglej moj dom. moj bazen. moja soba. ah... moje prvi koraki v teji hiši niso pozabljeni. prvi jok mame ko sem bila stara 5 let moj bratec pa 3 leta. potem se je Drake moj bratec začel obnašati kot moj oče. tepel me je kadi, pije... kako bi rada zamenjala moj life. Amber zdele sigurno uživa in večerja z mamo in očetom. ohh to bi tako rada enkrat probala. moji spomini otroštva niso lepa. so boleča,kruta,polno žalosti... mama je klicala teto, da gremo k njej se skrivati. a oče ni dovolil. Drake je mami kradel dijamantna oglica ki so bila vredna 200.000.000€. vem kot da ni mogoče. konec moje spomine. sovražim jih )': . OMG Amber me je dodala za frendico.!!
02. december 2010
u25689
u25689
nextiiii
02. december 2010
u25700
u25700
z Liz sva se zmenili, da se dobbiva ju3 ob 2h v plesnem studiju...mislim da bova nekaj časa porabili zato,da se spoznava (: upam da bova postali dobri prijateljici*((:
~Naslednji dan v šoli~
s5 sem sama ): to mi že prav preseda...skos sem sama in osamljena ): ko pa je prišla do mene Liz.! presedla se je k meni ;D to je že boolš (: ko je bila ura 13.00 je zvonilo z Liz sva se skupaj preoblekli in preobuli in šli skupaj domov sosedi sva(: mami & oči sta v službi zato je v hiši mir...odšla sem v svojo sobo ,prižgala musko dala radio ČIIST naglas ,plesala in odšla do svoje omare ki je bila tako velika kot ena manjša soba, pa še je premejhna O: xD očiju morm rečt d mi mal poveča sobo.xD no šla sem do omare in poiskala eno trenirko danes bom imela modro (: popravila sem si make-up obula vanske & odšla do studija Lizz je bila že tam začeli sva se spoznavati...Liz me je prosila naj ji povem kaj o svojem življenju začela sem:'' noo moje otroštvo je bilo čudovito (: tastaredva sta mi namenjala največ pozornosti kar sta jo premogla, dobila sem vse kar sem si zaželela (: ko pa sem dopolnila 12 let se je vse začelo tastaredva sta se SKOS kregala in še zdej se.! najbol vesela sem bila ko sem bila zunaj...vendar sem zaradi njiju izgubila vse prijatelje in sem bila zadnje 2 leti zarees osamljena ): zato sem se začela ukvarjat s stylingom , glasbo, plesom ,petjem ,igranjem kitare & pisanjem pesmi to me je pomirjaloo (: laske sem si pobarvala na črno...in si naredila ''emo'' čupco ((: začela sem nositi večinoma črna oblačila saj me črna barva pomirja (: večkrat sem že pomislila na samomor vendar mi nikoli ni uspel sem pa že večkrat poskusila...zdaj pa mi še ti povej kaj o sebi..'' (:
02. december 2010
u26652
u26652
vidim da je imela Amber lep life do 12 leta. potem sem bila jaz navrsti ''moj otroštvo je bilo, kruto,žalostno,polno solz,polno pretepanja. ko sem bila stara 5 let sta se starša prepirala. bratec je bil komi star 3 leta in je oponašal očeta. oče je pil, kadil,tepel,kradel mami denar,verižice in Drake je za njemu vse ponovil. on je začel tepsti mene. v šoli od vrca do danes do tega dne nimam prijatelja. imela sem kužka ampak mi ga je potem oče dal in prodal. )': nikoli nismo jedli skupi, zaspala sem s solzim in z kričanjem. oče ni ravno najbolši oče ampak mislim, da me ma vsaaj malo rad. Drake je zdaj 12 let star in jemle kar ene tablete. mama je vsak dan krvava, oče pijan jaz pa sama v sobi čepim in igram kitaro. treniram pa še atletiko in druge plese.'' Amber me pogleda in reče ''ooh Liz... to je res kruto. igraš kitaro.?'' ''mhm'' ''jaz tud.! ;D samo da jaz ne traniram atletika ampak pojem ;D'' jaz jo veselo pogledam in jo prosim naj mi zapoje od rihhana-what's my name?. OMGF.!!! poje k angel.♥ čas je bil da se odpravimo v dvorano. odločale sva se ali greve v kiki dvorano, nikino dvorano pa kar v eno. xD odšle sve v kiki dvorano, ker je majhna in boljš je zame (: . začele sve plesati na pesem All I Do Is Win (: . Komad rastura. ura je bila 18h ;OO. kmalu se bodo začele plesne. Amber vidi da jokam. prišla je do mene in rekla je ''Kaj je narobe.?'' odgovorila sem ji ''nimam prijateljev.'' ''ooh bom jaz tvoja frendica celo bff če hočeš''. nasmejala sem se in dubila sem mojo resnično bff.!♥
02. december 2010
u25700
u25700
Boga moja Lizz ): kakšno sad otroštvo je imela tega ji ne privoščim ;S ampak zdaj sva prijateljice (: končno imam eno PRAVO prijateljico taaako sem vesela < 3 ura je bila 18.00 in začele so se vaje (: bilo je ZAKON kot zmeraj DANCE IS MY LIFE*_* < 3 po plesnih naju je Viki vprašala kako napreduje koreografija...in pokazale sva ji nekaj gibov za katere sva se odločili da jih bova vključili v ples Viki je bila navdušena (: po koncu plesnih sem povabila Liz k sebi (: bila je navdušena, skupaj sva preživeli cel večer in se spoznavali za ju3 sva se zmenili,da greva skupaj v šolo (: lajf je postal lepši (: vendar sem se vseeno rezala /: zelo mi je žal ampak nemoram si pomagat še vedno mi je bed v lajfu, ker nimam fanta...in starša se SKOOOS prepirata /: to kar me muči sem zaupala tudi Liz...ona mi je povedala da jo mučijo iste stvari...po pouku sva šle do trafike po čike zame...Liz je rekla, da še nikoli ni probala kaditi in me je spraševala zakaj to počnem jaz pa sem ji odgovorila:''veš Liz to je zapleteno /: nekako mi pomaga zbistriti možgane bolše volje sem po tem'' Liz me ni več spraševala jaz pa ji tudi nisem ponudila cigaret saj nočem da bi še ona začela kaditi...nene moja Liz pa že ne res jo imam RADA*_* < 3 SKOS sva skupaj dneve preživljava skupaj (: she's my BEST FRIEND* < 3
02. december 2010
u18082
u18082
NEXT.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plsssss.!!!!!!!!!!!!!!!!xD
02. december 2010
u25700
u25700
jzt bom zdłe npisała še en deu kr Kłarie nemore...p bo ona poł dva okej..?(:
03. december 2010
u26652
u26652
Viki je bila naudušena na pleees!!! (: vsak dan sva se dubivale z Amber. ona je kadila.?!?! ;OO sej vem zakaj... nima glih najbolši life. istega ima kot jaz. ura je žee 12h.!!! Amber se čudi in se potem spomni, da imave vaje za državca. xD okeej imave že d1 pesem. tam k budale razmišlave na kater komad bi pledala. oi Amber skoči in reče ''EEEEEEJ.!!! Mam idejo.!! (:'' ''Ka,ka,ka,KAA.?!?!?'' jaz una čist skmačem od veselja ''plešve na pesem Nicki Minaj~Massive Attack.!!" jaz pa ''pa AMBER.!!! Ti si genjalka.'' zasmejala sva se in odšle v dvorano. jaz jo mam preveč radaa. *__* < 3 sestavle sve koreografijo za celo pesem.! awww.♥ Amber ti si gani noo. ko to Viki pomažemo nama čestita in reče ''Punce!!! Supeeer! Kar tako napreej (;. lahko sestavite še za 2 ali samo 1 pesem.!'' midve z Amber sve najblj happy.♥ AMBER I LOVE YOU SOO MUCH.♥ *___*
03. december 2010
u25700
u25700
prvi snegeec je zapadel*_* špricala sem šolo kot poonavadi.xD Sedela sem na klopci in opazovala sneg in mislila kako bi rada imela nekoga ki bi sedel z mano in bi bila v njegovem objemu spomnila sem se fanta z imenom Jure...Od nekdaj sem bila zatreskana vanj vendar dvomim da on sploh ve da obstajam...po licu mi je stekla solzica...mimo je prišel nek fant...vsedel se je zraven mene in me vprašal zakaj jokam...povedala sem mu svojo zgodbo bil je zelo prijazen z mano povedal mi je da mu je ime Nejc, dal mi je svojo telefonsko in fb (: mislim da sem dobila novega prijatelja.! Skupaj sva šla do igrišča in tam sedelaaa celo večnost in se pogovarjala...povedal mi je da ima punco po imenu Lea in da sta ZELO happy skupej (: vesela sem bla zanga (: skupaj sva odšla do šole saj sem šla čakat Lizz da ji predstavim Nejca itak je bla čist navdušena nad njim (:

Jure~ < / 3
Nejc~Lea~hope u like it (:
03. december 2010
u26652
u26652
Konec pouka. zagledala sem AMBEEER.♥ In nekega tipa. aw.♥ Bil je božanskii.*__* Bilo mu je imee Neejc.♥ bil je 9.C in on je bil tudi bogaat. nisem ga mogla odnehati gledat. ima take božanske modre okee.♥ *___* Amber me je mogla kaar pohodt da sm se zbudla. xD povedala sem mu kako mi je ime in odgovoru ''Oh.ta ime je fuul cute''.eej..I'm in lovee.♥ potem se ena punca azdere ''Nejkooo.♥'' pogledala sem grdo in nejc odvrne ''pridem Hun. Sorrite moram it. Punca me kliče.'' jaz nisem ni rekla samo srce se mi je polomil... Misnla sem da je samski...Jokala sme. Amber je vedela, da sem vanga in me je samo objela. ♥ rekla je ''Jaz sem tudi bila začudena kako je lahko z Leo.'' ''to je bila lea.?!?!? una budala k me je spotaknila in sm pala po stopnicaah.?!?!?'' ''mhm..'' je rekla Amber. jaz sm misnla zakaj ona zakaj ne jaaz.! Odšla sem domov. OMG.!!! Moj brat se lubčka z Leo.!!! Lea me opazi in samo zbežala je. tale tamal mi gre naživce. =.=... Mama je pakirala in jokala je. odšla sme do nje in rekla je ''Skrit se grem teti.! ne povej Očet''. A bilo je prepozno. Oče je poslušal in začel jo je tepsti. grozil ji je, da jo bo tožil. Jaz samo u jok in tekla v sobo in tam jokala naprej. Nimam fanta, družina je fuš. saj mojo BFF Amber imam žee.♥ Odšla sem na Fb in napisala ''ah ta Life... ''/ ''. vidim eno prošnjo. le kdo.? OMGF:!! bil je...
04. december 2010
u25700
u25700
Nejcu sm dala Lizzin fb ;P
ker je Nejc ušeč Liz;O pa na fb-ju sem dodala Jureta.♥ in sprejel me je iiiiii ;3 šla sm gledat njegove slikce in pol zraun poslušam še tole;http://www.youtube.com/watch?v=pW7JZth-UWY&feature=related in sanjam....kok je on prebjutiš*_* kko bi bla če bi hudila,če bi me ubjeu, če bi me kisnu ohhhh :$ in pol me iz mojga sanjarjenja zbudi telefon -.- Grrr k bom ubila tistga k me kliče...in klicu je Nejc;O
~POGOVOR~
A:Helou^^
N:Amber,pikca kes ti.*;P
A:ufuf pikc duma sm.xD ti.?;P
N:Zuni,dej prid kej vn,d nouš sam sanjala haha.xD
A:jao no dobr ke se dobiva.?
N:na igrišču zdle.;D
A:Okeej^^
N:aj mwa.xD
A:aj mwa nzaj hiih ;P
in sm se zrihtala in sm šla na igrišče (:
06. december 2010
u18082
u18082
Next,Next,Next.!!!!
07. december 2010
u26652
u26652
Sneeeg pada. *___* Amber&&mee smo se odločile, da gremo u center.♥ Mal lučke pogledat an ker bo kmal BOŽIČ. *___*♥ Hjaa...Vidla sem Nejca in Leo kako se poljubljata in se držita za roke...pomislila sem za trenutek, da namesto Leje sem tam jaz in se poljubljam z Nejcom...Ah to so samo sanje... Odšle sve v H&M in sve dubile kar pametne stvari. ;D Odšle sve do Tivolia in tam se lepo slikale. ;D ko sm zagledala Jureta sem rekla ''Am Jure je tam ;DD'' Amber pa ''Kako si mi rekla?'' ''Ojooj.! Sorii.! Hotela sem rečti Amber ne Am sorii.'' ''Sej je okej. pa še dobr se sliši ;DD. Am, Am, Am ;DD. Hvala za uzdevek.♥'' Am je bila vesela za uzdevek ;DD Jure je stopil do naju in jaz sm ga objela. amm ja Am neve da sve z Juretom BF ;DD. In ji to usee povem. usedli smo se in se pogovarjali. obe imave 3 prijatelje že in sve zelooo happy ^.^. odšle sve se naprej slikati.♥ ahh kaj je fajn bit z Am.♥Am je odšla k meni domo, ker bo prespala pri meni. zdaj vsaj vidi kako zaspim. )': vidila je da imave isto sobo ;OO Zdele sem komi pogruntala xD. dala sem film Somrak in sve pogledale vse do konca ;OO ura je bila 0.39. Uaau xD potem sve imele faje za Državc kar moji sobi. xD ah sej se ne sliši do mamine in očetove sobe ker jaz sem v zgornem štuku oz. 4 štuku mami pa ata pa u 1 ;DD tko da lahko imam musko do konca.♥ naredile sve cel ples na musko Rihanna~Man Down.♥ ahh potem je bila ura 2.00h. raj sve šle raj spat. xD Nočkoo Am.♥ *__* DOBRO JUTRO.!! ;DD Z Am sve ustale in zagledale sve veliko Snega ;OOO Šola je odpadla. in kaj to pomeni z AM sve zaupila ''CEL DAN TRENING.!!!'' *_____*♥♥♥. Šola je odpadla, ker je učitelji so uzeli dopust + cela šola je od snega ;DD. MY HAPPY DAY IN MY LIFE.! ;DD♥
21. december 2010
u26652
u26652
Niti te zgodbe ne berete :'(
maah nehala bom pisat...
27. december 2010
Nee!! dalje pišita! takoj xD
27. december 2010
u31440
u31440
daj piši dalje
07. januar 2011
u25700
u25700
Odšla sem k Liz prespat.♥ pogrutale sve da mave iste sobe.♥ hahahahah. Ble sve fuul dolg pokonc. in jaz kr zaspim. pač sm bla tako happy da mam bff in da mam uzdevek (Am) da sm mogla kar zaspati. Good Morning. Liz me je zgudila ker je neki kričala govorila je ''Am, Am, Am SNEG JE.!!'' jaz pa ''ja in.?'' ''ŠOLA JE ODPADLA.!'' in obe na enkrat rečeve ''Imave lahko cele dneve vaje.! JUPIII.'' in se objele. Sestaule sva koreografijo na Like a G6 by Far East Movement.(: in poli je Lizz poklicala Juretaa ker sta BF in jzt tega nism vedla.! -.- Jzt sm p apoklical a Nejca.:Đ in sta pršla gledat če je koreografija uredu. In bla jima je ušeč :Đ in pol smo bli še cel večer in večino noči skupi uzuni (a). blo je NAJBOLŠ.:Đ
08. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg