Forum
u64926
u64926
Oii! Nardila sem novo temo Deklica s čivavo! Je izmišljena.

V zavetišču sem gledala pse. Nemški ovčar je lajal na bernadinko, čivave so se lovile. Kot običajno zavetišče za živali. Le da bo zame to zavetišče za vedno posebno. Zaradi čivave, ki sem jo tisti dan zagledala. Ko so se malčki lovili, sem opazila še enega. Vzela sem v roke. Bila je mala in črna. Ni me nalajala. Postali sva najboljši prijateljici. Vedno je bila z mano, v šoli in izven šole. Ko sem gledala DVD ali se vozila s kolesom.

Začetek

Mia (čivava) mi je sedela v naročju in me lizala. "Že?" sem jo vprašala in pogledala na budilko. "Še eno uro," sem zamrmrala. Mia me je vseeno slišala in pomignila na hladilnik. Pisalo je:
POZOR, ALICE!!! VLAK ODPELJE PREJ, TOREJ OB 7.00!!!
"OMG!" sem zakliacala čez celo hišo. Uredila sem se, si nadela torbico s prišitkom CHIUAUA MIA. "Pridi!" sem ji zaklicala in pograbila potovalko. Skočila je v torbico in pomolila glavo ven. "Na vlaku skrij glavo!" sem ji naročila. "ADIJO mami!" sem zaklicala in zaloputniola vrata.Stekla sem na avtobusno postajo. Med poletnimi počitnicami bom pri teti Annebelli. "Dovolilnico staršev in vozovnico!" je zaklical močan glas. Podala sem mu oboje in potisnil me je noter. Vsedla sem se v prazno kabino. "Mia, a misliš, da bo pri teti v redu?" sem...
next?
20. november 2011
u64926
u64926
ups! Ne na avtobusno postajo amapk na postajo!
15. december 2011
next
23. marec 2012
u64926
u64926
hvala. še dva
26. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg