Forum
Živjoooo..! Pisala bom zgodbico o nekem powsem običajnem dekletu. Vse boste pa izvedeli iz zgodbice, to pa so glavne osebe in hitri opisi...

Glavna junakinja:

Ime: Nives
Primek:Mellani
Starost: 16 let
Opis: Črni dolgi in ravni lasje modre oči.
Mama: Rebeka
Oče: Matej
Fant: Nima fanta

Slika:Njena najboljša prijateljica:
Ime: Lori (Lorena)
Priimek: Šubic
Starost: 16 let
Opis: ravni blond lasje modre oči
Mama: Veronika
Oče: Jure
Brat: Teo 19 let in Mia 7 let
Slika:Tukaj pa je še prvi del
:

»Driiin driiin driiin 7.00. Je zazvonila moja budilka. Sovražim jo. Nekoč si bom vzela čas in jo z kladivom lastnoročno ubila.Obljubim. Po nekaj minutnem zvonjenju se končno odločim skobacati iz postelje. Odpravim se v svojo kopalnico in se pogledam v ogledalo. Vem, da bi morala pomisliti tako, kot me je učila moja mama:«Oh, kako sem danes lepa«, namesto, da si mislim: »Nives ti nesposobnica, poglej se! Tam je (spet) še en nov mozolj in tvoji lasje: Kot slama na strašilu.« Hitro se stuširam, si zravnam lase(na mojo nesrečo spadam pod tiste ljudi, ki imajo le malo nakodrane lase, tako da izgledam res grozno,če si jih ne poravnam) in se naličim. No, ja saj sem zdaj še kar uredu. Hitro vzamem najnujnejše stvari za v šolo – šminko, maskaro, revijo, pilico za nohte in podobne stvari. Na koncu mi ostane še nekaj prostora za dva zvezka. Že zaslišim mamin »sladki« zvok, ki me kliče: «Niveeeeeeeeeees, ljubica pridi!!« Kolikokrat sem ji že povedala naj me neha tako klicati, a se zgodba vsako jutro točno ob 7.25 ponovi. Groza. Hitro stečem v kuhinjo kjer že diši po toastih. Hitro vzamem enega, ga namažem z Nutello in odhitim do avta. Ja, imam srečo da mi ni treba vstajati zgodaj in pešačiti do šole. Imam očka, ki ima službo ravno takrat kot jaz šolo. Dela kot direktor zelo slavnega in uspešnega podjetje, zdaj pa je celo začel razmišljati o kandidaturi s katero bi postal politik in prišel do ugledne službe politika. To mi ni všeč, saj bo še manj doma kakor je zdaj. (Že zdaj ga skoraj nikoli ni). Pred šolo me že čaka Lori. Sedi na nizki ograjici pri vodnjaku in si tiho poje nek znani komad. Zelo je nadarjena v šoli, v petju in v vsem kar se loti. Ko me zagleda hitro steče k meni in me objame. Sva najboljši prijateljici. Čeprav se kdaj sporečeva se imava še zmeraj zelo zelo radi. Je moj svetli žarek v še tako sivem in groznem dnevu. Skupaj greva v šolo.

3-je nexti pa nadaljujem....

Boš bral zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. avgust 2012
Približno tako sem se naličila


06. avgust 2012
(next)
06. avgust 2012
Neeext
09. avgust 2012
u68138
u68138
NEEEEEEExxxT!!!!
22. avgust 2012
Prvo uro imamo zgodovino. Z Lori greva po hodniku, ter se pogovarjava, ko se vame kar naenkrat zaleti nek fant. Ime mu je bilo Andrej. Na šolo je prišel v začetku leta, ker so se z starši preselili v ta kraj. Hodil je v isti razred kot jaz. Ni bil priljubljen ker je bil večinoma bolj tiho, svoj obraz pa je skrival za kapuco puloverja. A ne tokrat. Ker je tako hitro treščil vame, sem padla nanj. Kapuca mu je padla iz glave in videla sem njegove nebeško modre oči,malo daljše kostanjevo rjave lase in ustnice, ki so izgledale tako mehke, da bi se splačalo pregrešiti za njih. Na hitro, za sekundo se mi je nasmehnil. Šele takrat sem se zavedala, da je med najinima obrazoma le nekaj centimetrov prostor,da ležim na njemin da se mi vsi drugi učenci smejijo. Lori in on sta mi pomagala vstati. Nato sem se mu na dolgo in široko opravičevala on pa je zamahnil z roko se mi nasmehnil in me vprašal:«Ni se ti treba opravičevati, jaz sem kriv. A si uredu?« Pogledal me je kot bi hotel še nekaj povedati, a je to raje zadržal le zase. Odgovorila sem mu:« Ja seveda, nič mi ni…. Em… Lep dan še naprej!« in dobesedno stekla do učilnice.
Andrej:(ignorirej un napis spodej )

Zdajle malo krajši del ker se mi nekam mudi.. Naslednji del bo daljši
3nexte?
22. avgust 2012
u84435
u84435
Next!!!!!!!!!!!
22. avgust 2012
še nekaj nextov pa nadaljujem
Do takrat pa... V prvem delu nisem dodala slike Nivesinih staršev...
Očka:Mama:Še 2nexta?
22. avgust 2012
Neeeeeeeext
23. avgust 2012
No ja... Malo mi je dougčas zato bom dodala 3del....

Lori ki je kmalu pritekla za mano me je začudeno pogledala in smeje vprašala:»Kaj je bilo pa tooo?« Nisem ji še odgovorila, ko je v razred vstopila učiteljica, za njo pa kod ponavadi še 3/4 razreda. Začela se je dreti:« Kaj pa je z vami, da zamujate? Naslednjič vam bom napisala neopravičene ure!!«To zmeraj reče, ampak iz tega nikoli ni nič. Ko so se drugi učenci umirila je nadaljevala z vreščečim glasom:« Kot veste je do konca šolskega leta le še nekaj tednov, zato sem se odločila, da boste naredili skupinske naloge na določene teme. Pare sem določila kar jaz.« Upala sem da bom v skupini z Lori, ki obvlada zgodovino. Meni namreč zgodovina dela kar nekaj preglavic. Začela je brati seznam:« Nataša Primožič in Tim Bogataj, Nik Šolar in Aljaž Pegam, Nives Mellani in…..« napeto sem pričakovala naslednje ime.« Nives Mellani in Andrej Božič« Andrej???? Kaj v paru naj bom z tipom ki me je nekaj minut nazaj podrl, jaz pa sem kot nekakšna idiotka ležala na njem in buljila vanj. Ko je učiteljica prebrala seznam pa je še dodala:« In brez ugovarjanj, prosim. Navaditi se morate, da ne boste vedno s tistim, katerim želite. Začnite zdajle. Časa imate točno en teden.« Razdelila nam je liste na katerih je pisalo katero temo smo dobili. Jaz in Andrej sva dobila naslov:«Kakšne so bile Aprilske vojne (v Sloveniji in svetu)?« Niti sanjalo se mi ni kaj bi bilo to, zato sem še bolj povesila glavo. Kar naenkrat se je ob meni prikazal Andrej in sedel na stol poleg mene. Nekaj časa me je tiho opazoval, nato pa rekel:«Hej Nives… Vidim da si slabe volje. Če ne želiš nama ni treba začeti zdaj… Lahko se popoldne od šestih dobiva v kavarni v parku in razmisliva kako se bova lotila naloge.?« Bila sem tako presenečena, da sem le zmedeno prikimala in Andrej je zopet odšel na svoje mesto. Med odmorom sem hitro stekla k Lori, da bi jo vprašala koga je ona dobila za par? Izvedela sem da je dobila Rebeko, ki je največja važička v razredu. No, če pomislim Andrej niti ni tako slab par. Pa še lušten je.
Next????
23. avgust 2012
next next next
23. avgust 2012
u103373
u103373
next
23. avgust 2012
Neext
23. avgust 2012
Res ja dolgo ste čakali na naslednji del... Oprostite nisem imala veliko časa... Žal bo tudi ta del nekoliko krajši, saj trenutno nimam veliko časa za pisanje... Po 3 nextih pa dol del??? Zmennjeno?

Naslednjo uro smo bili prisiljeni imeti matematiko. Sovražim to... Je najbolj dolgočasen predmet kar jih obstaja. A da to ne bi bilo dovolj? Imamo jo še v učilnici, v kateri mislimo, da nam bo vsak trenutek padla na glavo.. Grozno. Ko učiteljica pride v razred se prav počasi vsedem in začnem zlagati svoje zvezke iz torbe.. Po 5 minutah, se mi ne da več poslušati učiteljice, zato začnem sanjariti. O njem, o njegovih modrih očeh, ki sedijo nekaj klopi pred mano, o njegovih ustnicah, o njegovem popolnem telesu...Ohhhh... Iz sanjarjenja me zbudi posmehlijivo učiteljičino dretje: «Nives, Nives.. Kje pa misliš da si?? Spim med odmorom prosim. « Zadnji stavek je povedala še posebej posmehljivo in večino razreda z "smetano razreda" (tisti, ki mislijo, da so nekaj več) se je začelo na ves glas smejati in rogati. Vsi, razen Lori in Andreja. On me je gledal in njegove oči so mi hotle reči: «Ne meni se za njih, vse je OK. « Ampak ni bilo. Še zdaleč ne. Vem, da se mi bo po končani uri kopica deklet z Rebeko na čelu začela posmehovati in žaliti. Med tem razmišljanjem me je zmotil zvonec. Ojooj zdaj se bo začelo...
29. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
29. avgust 2012
Neeeeeeeeeext
29. avgust 2012
next next next neeeeeeeeeeeeeeeext
30. avgust 2012
Tukaj je slika Rebeke in njenih 2 "najboljših prijateljic" (na levi Mila, na sredini Rebeka in na levi strani Darja)
Naslednji del sledi kmaluuu... (enkrat bolj zvečer)
30. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
30. avgust 2012
Ko je zazvonilo, sem hitro pograbila torbo in zvezke ter hotela zbežati, a prestregla me je učiteljica. Začela se je dreti: » Nivees, kaj pa misliš da si? Pridi sem.. Kaj pa misliš?? Da jo boš takole odnesla brez nadvse potrebne kazni?«potem pa je v nadvse sladkem in prijaznem tonu nadaljevala: »Nives, ti ne veš kako zelo nadarjeno dekle si. Razmislila sem in nadvse primerna kazen za tvoje obnašanje se mi zdi, da bi prišla na dopolnilni pouk in pomagala vsem tistim, ki jim matematika ne gre prav izvrstno od rok?«še preden pa sem ji lahko odgovorila pa me prijela pod roko in napodila iz učilnice, nato pa za mano zaklicala: »Vesela sem da se strinjaš!! Prosim pridi jutri 6 in 7 šolsko uro.«, nato pa je za mano zaloputnila vrata. A kot da težav še ne bi moglo biti konec. Pred vrati me je čakala slavna Rebeka, z kopico oboževalk. Ko so me zagledale so se začele smejati, Rebeka pa mi je posmehljivo rekla: » Ohhh Nives, ali nisi zaspala? Ni čudno, da si se danes zvrnila čez Andreja, gotovo si bila tako utrujena da nisi mogla počakati do naslednje ure?« in se z drugimi dekleti na ves glas zasmejala. Začela sem jokati, in vsa čustva, ki so do tedaj vrela v meni so prišle na dan. Začela sem se dreti: « Rebeka, veš kaj? Ti, ti, ti si ena navadna avša. Misliš, da ne vemo kakšna si? Ljubosumna in opravljiva. Vse bi naredila za pozornost fantov in vseh drugih. Prijateljicam kradeš fante in spletkariš. Da te ni sram.« Rebeka me je pogledala z svojimi izbuljenimi očmi in torba ji je zaradi presenečenja padla iz rok. Začela sem še bolj jokati, zato sem stekla v garderobo, kjer sem se preobula in nato skozi zadnja vrata izginila iz šole.

Nextaaam??
vsaj 3-je nexti prosim
30. avgust 2012
Učiteljica:


30. avgust 2012
next next next
30. avgust 2012
Neeeeeeeeeeext
01. september 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeext!!!!
01. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg