Forum
Jst bom napisala eno zgodbico o punci k se kliče Isola. Bo postalo ljubezensko. Upam da vam bo všeč
===============================================================================================

Medtem ko sem po delu hodila domov v svoj blok, se je ulil dež. Sama nase sem se jezila, da nisem vzela dežnika.
Delam v filmskem studiu. Verjetno se sliši zelo pomembno, vendar vam povem, da nisem igralka ali režiserka, temveč skrbim za videz igralcev v zaodrju. In to je precej tečno delo. Saj bi bilo še nekako kul, če bi rihtala slavne igralce, kot sta Julia Roberts ali pa Johny Deep, vendar v naših filmih igrajo predvsem amaterji, ki si mislijo, da so konkurenca Dakoti Fanning in so vedno tečni.
No, kot sem povedala, sem hodila po ulici. Prav nič me ni mikalo iti v prazno stanovanje. Nisem živela s starši, ker sem se za 19 rojstni dan z njimi skregala in se odselila v blok.
Naenkrat zaslišim, kako me nekdo kliče: "Isola! Is!" Ozrla sem se in v baru videla moja najboljša prijatelja, Karen in Jakea. Čeprav sem premočena kot miš se jima pridružim. Jake mi reče: "Is, mogoče nisi opazila, ampak zunaj lije kot iz škafa," se zasmeji in natakarju pomigne, naj prinese še eno pivo. "Ko sem se odpravila na delo je sijalo sonce," sem potožila in hvaležno srknila požirek piva.

A nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. marec 2012
next
30. marec 2012
Bom spet slikce dala k mi niso delale:

Isola:
Karen:
Jake:


30. marec 2012
u75628
u75628
Nextnextnextnextnextnextnextnext!!!!!!!
31. marec 2012
next dobro pišeš!
31. marec 2012
nexti
31. marec 2012
"Hm," sem začela. "Imata danes kaj časa, da bi prišla k meni?" Jake je odkimal. "Ne, mama ima zabavo za rojstni dan in čez..." Premolknil je in pogledal na uro. "Čez dve uri moram biti tam". Skremžil se je. "Oh," sem zavzdihnila. "Karen?". Tudi ona je odkimala. "Sestrična je rodila in me vabi na zabavo". Super. Torej bom danes sama. "Hej, prideva jutri, prav'" me vpraša Karen. Pokimam in rečem, da moram domov. Doma se grem stuširat z vročo vodo. Potem si oblečem široke hlače in preveliko majico - to je moja pižama, in grem spat.
Zjutraj me zbudi zvonenje telefona. Pogledam kdo me kliče. Moj šef James. Oglasim se: "Halo?" "Ljubica, oprosti da te motim, ampak bi lahko danes prišla malo prej v službo?" me vpraša James. Zastokam: "Ampak 6.15 zjutraj je." "Vem, ljubica, vendar gre za nujen primer. Dobil sem popolnega igralca, ki celo misli ostati pri nas. Ti rečem, boljši je od vseh naših skupaj!" Globoko vzdihnem in izdihnem. "Čez pol ure bom tam", rečem. "Pohiti", me še opomni James, nato pa prekine. Uredila sem se, kot se v desetih minutah pač da urediti in si med tekom oblačila jakno. Vsa zadihana sem prišla v studio. "Ljubica, prišla si!" "Kje je zdaj tisti 'nujen primer'?" sem vprašala. "Za tabo, že čaka nate." Ozrla sem se in malo je manjkalo, da nisem odprla ust. Na stolu je sedel najlepši fant, ki ga je svet kdaj videl. Malo daljši črni lasje so mu padali na obraz in mu zakrivali čudovite rjave oči. "Hej, jaz sem Zayn," je rekel.
Zayn:31. marec 2012
Next!
01. april 2012
Nextiiiiiiiiiiiii
13. april 2012
Nextii!!
13. april 2012
obvezno nexty kr čene... Sej ni važno samo nexte!
aja pa lohko berete( pa napišete kšn next)
http://www.igre123.com/forum/tema/sepetalka-konjem/31645/
16. april 2012
Bom brala Ali
==============================================================================

Ko sem ga še enkrat pogledala, sem ugotovila, da ne bo ostal dolgo. Nemogoče, da bi. Če je igral tako dobro, kot je bil videti, ga bo sprejel vsak studio. "Am, hm, obrni se proti ogledalu" sem mu naročila. James je stopil za njega in mi nazorno pokazal, kakšno frizuro hoče da mu naredim. Pokimala sem in si v roke stisnila malog gela. "Hm, koga pa boš igral?" sem neumno vprašala in mu začela urejati lase. "Tajnega agenta" je preprosto rekel.
18. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg