Forum
u105674
u105674
Torej, jaz sem se odločila pisati zgodbico o 1D. Vem da je že veliko takih, vendar sem se odločila, da napišem svojo. Upam, da vam bo všeč.
No, torej, najprej naj se predstavim:

Hej, ime mi je Jennifer Baker. Stara sem 17 let in sem normalna najstnica. No, skoraj normalna.
My picture:Živim v Sloveniji, pri mami. Ime ji je Andrea, ampak jo vsi kličejo Andy. Ja, pravzaprav, smo iz Londona. Moja mami se je poročila z mojim očetom Maxom, potem pa jo je prevaral, in sva zaživeli tukaj, v Sloveniji. Po poklicu je modna oblikovalka, veliko zasluži, zato živiva v veliki in razkošni hiši.To je moja mama (zgoraj):
To je najina hiša:
V Londonu pa imam tudi eno sestro Cher (18 let) in polsestro Amy (17 let). Cher in jaz sva bili všasih nerazdružljivi prijateljici. Vendar, so naju ločili. Cher živi z očetom Maxom. Ne pokliče me velikokrat, vendar mi je povedala, da je polsestra Amy neznosna. Ima tudi mačeho Mary. Velikokrat se mi zasmili, zato sem vesela, da imam D BEST mamo na celem svetu.
Cher:Oče Max:
Trenutno so počitnice, po počitnicah pa grem v drugi letnik gimnazije Vič. V OŠ sem bila piflarka, samo zato ker sem imela same petke in eno štirko. Zdaj, na gimnaziji, je vse drugače. Imam dve najboljši prijateljici. Seveda, brez prijateljic pa ne gre!!!
To sta Belly in Gemma.
Leva je Gemma, desna pa Belly. No, torej, obe sta stari toliko kot jaz in vse tri imamo rojstni dan marca. Torej, obe obužujeta 1D, ena bolj kot druga. Sama pa raje pslušam Katy Perry, Rihanno, Jennifer Lopez, občasno tudi 1D.

.......................................
Ponedeljek

Zjutraj se zbudim na sončno jutro. Vsatanem in se grem oprhat. Ko izbiram oblačila, vedno radio navijem do konca. Ko se odpravim proti omari potegnem daljinc in vklopim muziko. Začne se predvajati neka znana pesem...ni čudno...1D. Poplesavam po sobi, dokler ne ugotovim, da je čas za šolo. Poberem torbo in se odpravim. Do šole grem vsako jutro z avtobusom. Kot ponavadi, pa me pred šolo že čakata Gemma in Belly. Skupaj se odpravimo do omaric. Vso pot se smejemo kot zmešane, potem pa pride največja važička na šoli. Christina!!!
Christina:Kot po navadi, začne nekaj govorit, s svojim tečnim, zopernim in piskajočim glaskom.

PROSIM, BERITE MOJO ZGODBICO!!!
01. oktober 2012
u99383
u99383
next!
Pa hvala ker tudi ti bereš mojo zgodbo!
01. oktober 2012
u90549
u90549
next
04. oktober 2012
u90549
u90549
i brali plissss
04. oktober 2012
u105674
u105674
Torej, Hannahh in monster_me hwala da bereta mojo zgodbico
Upam, da jo bo še kdo, ta next pa posvečam vama.

1. DEL

Torej ne zmenimo se zanjo, ampak korakamo dalje. Skoraj zamudimo pouk, zato tečemo po stopnicah do učilnice. Na sredi poti se zaletim v profesorja Komornika, da polije kavo. Ampak ne samo po sebi, tudi po meni. Ajsa, je vrelo!!! Dvignem majico in si pogledam trebuh. Tam so bili rdeči madeži. Profesor me pošlje k šolski zdravnici, Belly in Gemma pa gresta v razred. Zdravnica mi da mrzle obhladke. Če se bo poslabšalo, moram priti k njej. Uf, sem mislila da bo trajalo dlje. Odvlečem se po hodniku, saj je bilo še pol ure do konca prve ure. Pridem do učilnice kemije, potrkam na vrata in vstopim.
"Zamuda!!! Neopravičena ura!!!" se mi zadere učiteljica na uho.
" Am, bila sem pri zdravnici. Zaletela sem se in po meni se je polila vrela kava..." dvignem majico in pokažem prilepljene obkladke. Učiteljica zardi in mi namigne na mojo klop. Torbo vržem na tla in se usedem. "No tako! Spraševanje!!!" se zadere in jaz se sprašujem, od kdaj za vraga sprašuje!!! Kot ponavadi sem njena tarča, prinesem zvezek, tako ali tako bom dobila cvek, mogoče dvojko... In že sledi prvo vprašanje...
"periodni sistem elementov.." blekne učiteljica "kaj je to FE, AU in AG???" pogledam Belly ki mi nekaj kaže, odgovarjam in na koncu profesorica pogleda v zvezek. Z odprtimi usti me pogleda in reče "štiri, le tako naprej Jennifer." v roke mi potisne zvezek in v odmoru grem do Belly. Zahvalim se ji in ji po pouku častim sladoled in ledeno kavo. Ko pridem domov, me čaka šokatna novica...
"K-kaj??? Preselili se bomo???" vprašam zvzvišeno.
"Ja, s tvojim očetom sva se pobotala in spoznala sva, da bova vedno zaljubljena..."
Po licu mi spolzi solza, dve, tri. Stečem v sobo in se vrežem na posteljo! Zakaj jaz?! Zakaj ravno jaz!!! Iz sobe zaslišim mamin glas:"Jennifer, pripravi si potovalko!!! Jutri ob šestih greva!!!" dvignem telefon in pokličem Gemmo in Belly. Čas je za sestanek....

UPAM, DA JE VREDU!!!
05. oktober 2012
next
05. oktober 2012
u90549
u90549
next
05. oktober 2012
u99383
u99383
nextttt =))
05. oktober 2012
next!+nova bralka
05. oktober 2012
u105674
u105674
Hwala da berete!!! I LOVE YOU ALL!!!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
2. DEL
Čez pet minut že zaslišim zvonec, stečem do vrat in odprem.
"Kaj je tako nujnega???" me z zaskrbljenim obrazom vpraša Gemma. Povem jima vso zgodbo in vse na koncu jokamo. "Nikoli te ne bova pozabili, Jennifer!" mi reče Belly in me objame. Enako stori Gemma in kmalu se vse stiskamo na moji postelji. Gemma iz žepa potegne zaspestnico, z posvetilom: BFF
"Belly sem jo že dala, ta je zate..." potisne mi jo v roko in počasi jo prislonim k srcu. "Nikoli vaju ne bom pozabila punci!" rečem in si k nosu potisnem še en robček. Potem pogledamo film: VOJNA MED NEVESTAMA
Vse smo se nasmejale do solz. Solze, SPET!!! Potem se poslovita. Pri vratih mi Gemma reče: "povej, kako bo! Vsak dan na Skypu." pokimam in počasi gresta. Vzdihnem in si v kovček zmečem stvari. Potem se še oprham in se oblečem v pižamo. Uležem se v posteljo in razmišljam o jutri. Hm, mogoče pa le ne bo tako hudo!
DRIN, DRIN!!! Zbudi me nadležen zvok budilke. Pogledam na uro, štiri!!! Kaj, moram že vstat!!? Hitro se spravim v kopalnico in se uredim. London, prihajam!!! Z mami se usedeva v taxi, ki naju je popeljal do letališča. Vstopiva in si ogledava prostor. Letališče Brnik... no, na stropu so bili modeli avionov. Stopava do vhoda na letalo in pokaževa karte. Kmalu se namestim v sedež aviona. Iz torbe potegnem angleški zvezek in si še zadnjič pogledam izgovorjavo... "Cenjeni gosti! Hvala da ste leteli z nami, Adrio. Prispeli smo v London. Počasi se pomikajte proti izhodu" se po zvočnikih oglasi glas. Zgleda da sem spala celo pot. Čudno, nikoli ne spim na avionu. Sledim mami in kmalu se stisne z nekim moškim oz. mojim očetom. Iz ozadja vidim Cher in že tečem proti nje. Kmalu se združiva v sestrski objem ki bi lahko trajal večno.....

VEČ NASLEDNJIČ!!!
06. oktober 2012
u108673
u108673
Neeeeeekšt
06. oktober 2012
nexxt
08. oktober 2012
u105674
u105674
OK, nextam za PuppyFace.◑‿◐ in pa tinca.the.car<3
Aja, pa mene zanima, kako se naredi drugačno pisavo....
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
...ki bi lako trajal večno. Zmoti naju...hm...mislim da Amy. "Aja, to je tvoja hinavska sestra..." še preden bi lahko nadaljevala začudeno pogledm Cher. "Kdo ti je to rekel???" jo vprašam, Cher pa samo skomigne z rameni. Amy pogleda Cher in jo premeri od glave do peta. Cherin roke, ki so se držale mojih sem spustla in se počasi pomikala nazaj. "Ampak Jennifer..ne razumeš!!!" mi je govorila Cher s solzami v očeh. Takrat pa karnaenkrat PUF!!! zaletim se v nekoga, da skoraj padem po tleh. Zamižim in se ustrašim padca, ko me nekdo prime pod pazduhami in me zadrži gor. Hitro se spravim na noge, s poravnam zgubano majico in se obrnem okoli. Tam zagledam nekega fanta, kar buljim v njega in nič ne rečem. Na koncu spravim iz sebe samo še "Oprosti..".
"Hm..me res ne poznaš? Večinoma punc na tvojem mestu bi zdaj kričalo in me prosilo za avtograme, slike...no, naj preidem na bistvo..sem Harry iz skupine 1D, če ne poznaš." mi odgovori in se zazre v moje oči. Aja, tisti fant!!! "Ops, ne poslušam vas veliko, čeprav si mi znan" mu odgovorim. Na obraz se mu nariše nasmešek."Aja in mimogrede, meni je ime Jennifer, Jennifer Baker." mu odgovorim in mu stisnem dlan. "Aja, saj res...to so Niall, Liam, Zayn in pa Louis. Greš z mano na sladoled?" me vpraša. Najprej si pogledam fante in vsi se m nasmehnejo. privolim in z Harry-jom se odpraviva do prve slaščičarne. Naročiva si sladoled, ko naju obkolijo novinarji in pa oboževalke. Komaj se prerineva čez, Harry me prime za roko in začne teči, seveda tudi jaz. Zavijeva v neko ulico in tam se nasloniva na steno:
[img]http://i4.mirror.co.uk/incoming/article800709.ece/ALTERNATES/s615b/Harry+Styles[/img]
Spet me prime za roko, da je vsak njegov dotik žgoč. Popelje me do nekih vrat in vstopiva. "Tako, to je stranki vhod v našo vilo. Samo mi, torej fantje vemo zanj in pa ti..." mi začne razlagati. vstopiva notri in jaz se razgledam po hiši. V-A-U!!! Samo to lahko rečem. popelje me po hiši do kuhinje in mi ponudi sok. Kozarec prislonim na ustnice in v tistem trenutku v hišo stopijo fantje. Niall pride v kuhinjo, se zazre vame in se začne smejati. Kmalu pridejo še Liam, Zayn in pa Louis. Harryje stal za mano. tako so se smejali še akšnih deset minut in jaz sem jih imela dovolj. ČISTO DOVOLJ!!! Hitro sem odložla kozarec in hotela najti izhod. prišla sem do tistih vrat, skozi katera sva prej stopila s Harry-jom. Bila so zaprta. Fantje so mi sledili. Če nisem pol ure iskala izhoda. Fantje pa so semedtem smejali kot norci. Ko sem končno našla izhod, me je ustavil Harry. Hodila sem naprej, izvlekla telefon in vtipkala številko. "Kaj delaš?" me vpraša harry. "Kličem taxi" mu odgovorim in se zazrem v številko. "Pa ne boš rabila denarja, te bom jaz peljal." mi reče, jaz samo odkimam. To dela še kakšnih pet minut, ko jaz že stotič govorim, da grem s taxijem. Potem me dvigne v naročje in me začne nesti. "Spusti me ti, ti,ti OSEL!!!" rečem in se začnem zvijati. "Če ne boš bila pri miru, te ne bom nikoli spustil in boš šla z mano na WC, pod tuš..." ne, to pa že ne!!! Začela sem se še bolj zvijati in rekla sem mu: "saj si tega ne upaš! Zdaj me pa spusti!!!"
Začel se je smejati in počasi me je nesel v hišo, do kopalnice. Pa ta je mislil resno!!! "Ne, ne in ne!!! OK, OK!!! saj ti verjamem!!! Ne rabim it s tabo na WC. Pod nobenim pogojem!!! Tukaj je dogovor: če ne greš na WC, me lahko pelješ." rečem odločno. Pokima in me nese ven. Vmes govorim kletvice, seveda po slovensko. Ko jih na zalogi nimam več, začnem govoriti po italijansko (imam teto v Italiji. Čudno, ampak res)
"Kaj, zdj pa je najbolje da začneš preklinjati še po francosko" mi reče in se zlobno nasmehne. Pokimam in začnem še po francosko (v šoli sem imela za izbirnega. )On me pa samo čudno gleda in me vpraša: "Pa kaj, a znaš ti vse jezike na svetu?"

VEČ NASLEDNJIČ!!!
08. oktober 2012
hvala ;***** pa nexxxxxxxxxt!!!
08. oktober 2012
u90549
u90549
next
08. oktober 2012
u105429
u105429
nekšti
08. oktober 2012
u105674
u105674
OK, nextam za vse vas!!!
___________________________________________________________________
"Pa kaj, a naš ti vse jezika na svetu?" me vpraša in me pri avtu odloži. Usedem se v avto in iščem pas. "Hm, Harry? Kje je pas za privezat?" ga vprašam ko se še sam vsede v avto. "Am, Niall ga je odtrgal" mi reče in me pogleda. "Prav, da mi pas!" rečem odločno in celo da mi ga. Kakšnih pet minut gledam v pas ko mi reče: "Je kaj narobe?" jaz še vedno strmim v pas ko mi z roko pomaha pred očmi. "Ja, to je eden pas, ki je iz največje in priznane znamke. A sploh veš koliko tukaj stane?!" ga vprašam in on odkima. "Saj sem vedela!" rečem in pas vtaknem med sedežom in še nečem, drugi del pa zavežem okoli ročaja. "Tako!" rečem in Harry požene avto. Pripelje me do hiše mi odpre vrata in mi poda roko. Ne zmenim se zanj, zato mi jo sam prime in mi jo poljubi, ko skozi vrata pridrvi oče. Samo začudeno me gleda in jaz se odločim: MAŠČEVANJE. "Živijo Harry! Kaj pa ti tukaj? Zgleda da si se že spoznal z mojo hčerko!" reče oči in me pogleda. Harry prikim in jaz vprašam od kod se poznajo. "Max je naš urednik albuma" mi reče Harry. KAJ ZA VRAGA!!! Saj se oči sploh ne spozna na glasbo, še tri letna deklica bi vedela več. "Moram iti." mi reče in mi pomaha. "Harry, kaj ko bi ostal še malo pri nas in bi šel na kavo???" ga vprašam ljubko. Ni se strinjal, a ga je le oče prepričal. Harry se usede za mizo in jaz mu pripravim kavo. Iz omarice vzamem sol in zanalašč srtesel kakšnih pet žlic. Ponudim jo Harryju in on skodelico vzame v roke. Začne piti in skremži obraz. "Harry, je kaj narobe?" ga vpraša oči. Oh, sigurno ga je vse skelelo po ustih. V odgovor mu odkima in jaz se nasmehnem. Ko mučno popije kavo pridrvita Cher in Amy. Prosita za avtograme in slike.......kvečjem, vse mogoče. "No torej, ko smo že vsi tukaj bom nekaj oznanil. Rezerviral sem kamp zraven jezera. Najetih imamo šest šotorjev, greva tudi midva z Andy. Tam bomo prenočili dva tedna, seveda bomo živeli kot taborniki. Ob vročih dneh se bomo šli kopati. Če se strinjate bi šli na kampiranje: skupina 1D, Jennifer, Amy in pa Cher. Seveda tudi jaz in pa Andy. Sami se odločite kako boste spali. Punce skupaj in fantje skupaj, ali ima en šotor ena punca in en fant." ŠIT!!! Kap me bo zadela. Še dva tedna bom mogla preživeti s tem OSLOM!!! "Raje bi bila z kakšno pun..." in že me prekine Harry ki reče: "jaz bom s Jennifer!!" pogleda me in se zlobno nasmehne. Oči prikima in zame rokovnik. "Ojej, šele zdaj sem opazil. Z mojo ženo Andy morava na potovanje. Ampak zdaj imamo en šotor preveč." reče oči in izvleče telefon. "ČAKAJ!!! Kaj pa če povabimo Gemmo in pa Belly. Saj veš, moji najboljši prijateljici iz Slovenije." rečem in naredim puppy face. Očija po dolgem pregovarjanju končno pokličem in oči sestavi seznam:
Jennifer-Harry
Cher-Niall
Amy-Zayn
Gemma-Louis
Belly-Liam

Tako pa smo!!! Šla sem poklicat Gemmo in Belly in obe sta se strinjali. JUPI!!! Ampak taborjenje je že jutri. Hitro jima sporočim in že čez dve uri sta v letalu. Harry je že odšel, mimogrede pa ga je oče prosil, da me pelje na letališče po moji prijateljici. Harry pokima in mi pomigne. Sledim kot cucek in kmalu se usedem v avto in privežem z Harryjevim pasom. "Od kod pa ti veš, za modne znamke.?" me vpraša in me pogleda z njegovimi prelepimi očmi. "To te pa ne briga!!! Zdaj pa spelji že enkrat!!!" rečem in roke prekrižam na prsih. Celo pot sva tiho in ko zagledam Belly in Gemmo, stečem proti njima. Vse začnemokričati in Harry nas začudeno gleda še posebaj takrat, ko smo govorile po slovensko....

VEČ NASLEDNJIČ!!!
AJA PA ZANIMA ME, ČE VAM JE ZGODBA VŠEČ, ČE KAJ SPREMENIM...
09. oktober 2012
u105674
u105674
AJA, pa potem smo se dogovorili, da bomo imeli v šestem šotoru hrano in kovčke, pa podobno...
09. oktober 2012
u94098
u94098
next
09. oktober 2012
u90549
u90549
next
09. oktober 2012
neeeeeeeext!
11. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeext-crknem če ne nextaš
11. oktober 2012
u105674
u105674
Sej bom nextala, brez skrbi
11. oktober 2012
u105674
u105674
Ok, nextam za Tjaša.Tomlinson, monster_me, ON€ DIR€CTION in pa luill!!!!
HWALA, ZA NEXTE!!!
____________________________________________________________________________
5. DEL

Še posebaj takrat, ko smo govorile po slovensko. "Kaj nas tako gleda?" me vpraša Belly in s prstom pokaže na Harryja. "Hmm, nekaj sem vama pozabila povedati. Spoznala sem 1D!!" rečem in zavijem z očmi, ko začneta poskakovati in me objemati. "Rada bi ga spoznala!" mi reče Gemma in me povleče za roko. (Tokrat se pogovarjamo po angleško)
"Živijo Harry! Evo, to sta moji dve prijateljici. To je Belly in to je Gemma." pokažem na vsako od njih in Harry jima pomaha. "Se meni samo zdi, ampak so to angleška imena, kajne?" previdno vpraša Harry in Belly mu pokima. Celo pot mu razlagamo kako smo dobile taka imena. Potem jima končno razložim, s kom gremo kampirat. Onidve se zvijata od sreče, in kmalu začnemo pogovor po sllovensko: "A-a, a res?!" me vpraša Belly in jaz pokimam. Na sredi pogovora nas zmoti Harry. "Am, a lahko govorite po angleško, ker vas niti besedice ne razumem." reče. Jaz ga pogledam, odkkimam in rečem: "Osebne stvari". Na njegovo voljo se potem pogovarjamo po angleško. Odloži nas pri meni doma, sam pa gre dalje. Stečemo v hišo in pokažem jima sobe, kjer bosta spali. Iiii!!! Vse se obajmemo in skačemo. "Am, oči!!! Njim se je čist totalno odfuzlal!" reče nek fantek. Po stopnicah pridrvi oči (Max) in reče: "Jenn (tako so me klical za okrajšavo) to je tvoj bratec Luke. Luke, to je Jennifer. Amy in Luke sta brata in sestra. Cher in Jennifer sta sestri. Vi ste polbratje in polsestre." reče oči. "KAJ, KAJ!!! TO NI MOGOČE!!!! PA KOLIKO BRATOV BOŠ ŠE MELA?!" rečem in vprašam. Oči samo zavije z očmi in gre dol.
Luke:
Ko vse razpakiramo se odpravimo malo po mestu. Ustavimo se na neki klopci in se vsedemo. Kmalu si grem iskat sladoled. Pridem do slaščičarne in pogledam naokoli. Tam stoji Harry in me gleda. Kakor da me ocenjuje:

VEČ NASLEDNJIČ!!!
12. oktober 2012
next!
12. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. oktober 2012
u105674
u105674
Ok, NEXTAM!!!
___________________________________________________________
6. del

Gledam ga z grdim obrazom. Še vedno ni ugotovil, da buljim vanj. Ko me končno zagleda, se nasmehne. Jaz samo zavijem z očmi in se posvetim sladoledu. Kmalu me nekdo dobesedno tolče po hrbtu. Obrnem se in vidim Gemmo. "Ej, Harry te že cel čas gleda!" reče in se namuzne. "Ne Gemma, nisem v njega!!!" rečem in ona dobi žalosten izraz. "Amapk, za nekoga pa vem!" izzivalno jo pogledam. "NOOO???" "Am, ti in pa Louis...o kako lep parček!!! Čeprav že ima punco..." Gemma me grdo pogleda in me za hec lopne po rami. "OOO, babji fajt!!!" reče Niall in naju gleda, medtem drži v roki čips in ga vneto je. Potem zagledam Louisa in Liama, ki tečeta po mestu, z iztegnjeno roko in vpijeta: SUPERMAN!!! Nato se oglasi Harry. "Lou, Liam DOVOLJ SUPERMANOV, Zayn DAJ MI MIR, Niall NEHAJ JEST, KAJ KO BI ŠLI V NANDOS???" reče Harry. Niall izpusti vrečko in pogleda Harryja. Pokima kot priden fantek.
BI NAPISALA DALJŠI NEXT, SAM NEMOREM, KER NIMAM ČASA. BO BIL NASLEDNJIČ DALJŠI!!!
15. oktober 2012
Next
16. oktober 2012
neeeeeeext!
17. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg