Forum
Tu bom pač debatirala določene stvari.
npr :

Palačinke
in opišem vse
ali pa :
Oblačila :
ali pa
Prijateljica :
In podobno. če hočete lahko berete drugače pa pač nič
15. maj 2011
Make - up :
__________________________________________________________________________________
Pri make upu moramo biti pozorni še posebaj na to, da se ne naličimo preveč in z barvami , ki nam ne pristajajo ali se ne ujemajo z našimi oblačili. npr : če imamo kakšna rdeča oblačila si verjetno nebomo naredili make upa z modro barvico ampak z črno in podobno. Za make up si še posebaj moramo vzeti čas , to je nekje okoli 15 minut. Moramo paziti , da ne preitravamo z ličili.Če pretiravamo , nebomo zgledali naravno ampak kot namazana barbika..
primeri :s tem greš lahko le na pustno zabavo ali igrat klovna v cirkus . za drugo rabo ni , taki nemoremo niti v šolo , službo , trgovino ker bi nas vsi opazovali in bi si mislili , da z nami nekaj ni vredu.


tudi ta dva primera nista za uporabo. mogoče še zgornji pa še to je preveč namazano dekle na sliki . to se lahko uporabi le za top modele in fotošutinge ne pa za vsakdanje obveznosti in dejavnosti. če ima kdo še kako vprašanje o make upu me lahko vpraša , drugače mi lahko pošlje zasebca. nudim pomoč za vse če hočete lahko povete kaj opišem naslednjo.
15. maj 2011
Top Model :
Če želiš biti top model , moraš jesti zdravo in posebaj paziti na prehrano.Moraš imeti lepo postavo in vitko telo. To pot si ustvarjaš sam , če preveč ješ se zate konča.Pa tudi v družbi te je sram . če imaš kaj kilc preveč . A ne skrbi , lahko shujšaš z zdravo in pravilno prehrano , nikakor pa ne poskušaj shujšati na način stradanja. Top modeli vsak dan imajo veliko slikanj in so večinoma vedno utrujeni. Vsak dan morajo imeti sveže lase oprane in lepe. Morajo biti pripravljeni na vsak izziv , tudi če se bojijo se morajo zz njim soočiti. To opisujem zato , ker sem gledala že veliko teh šovo in tako tudi tam pravijo in imam zato take izkušnje. Če te v nekaj prisilijo , ti ni prijetno ampak primer je tak : Moraš se slikati z kačo , in to še veliko za povrh. Kaj narediš ? Enostavno greš in se slikaš kot da nič ni za dodatne informacije prosiš tistega , ki te slika.
top modeli :15. maj 2011
Kako naj postanem Pevec/Pevka ?
Z veliko vaje in nastopov. Moraš uživati v petju in imeti posluh , drugače je ves trud zaman. nekateri svoj talent odkrijemo pozneje , nekateri hitreje. Vsak dan čim več vadi in nastopaj. Če boš imela dober glas , boš gotovo postala znana in kasneje pevka če si boš to seveda želela. Ampak pazi ! Ko boš pevka , te čaka veliko nastopov in koncertov in tudi oko boš znana se boš ukvarjala z tem. Primer : Lina Kuduzovič ,ki je prišla na SIT in je sedaj znana in kar naprej nastopa kot Maja Keuc ki je nastopila celo na euroviziji. Tako daleč te pripelje pot. Enostavno vadi , poj uživaj in nato stopi na oder talentov. ne skrbi , odkrili bodo tvoj talent , če ga le imaš. A nesmeš se bati , saj je to zaman . Ni stvari ,zaradi katere bi se morali bati nastopa in biti živčni. Enostavno , ko imaš tremo se vprašaj : KAJ MI PA BODO , ČE ZAPOJEM ? Tako pred vsakim mojim nastopom storim jas , ker sem živčna in vejremite mi da imam izkušnje v solu petju sem že nastopala pred več kot 300 ljudmi in sem bila tudi živčna.
Če imaš kakšno vprašanje zvezi z tem se obrni name
znani so tudi:
Zara Larsson
Benjamin Dolić
Peter Vode
Boštjan bračič
in vsi ti so prišli na talente.
v živo sem že videla :
Boštjana Bračiča
in
Petra Vodeta
oba na nastopu
15. maj 2011
ŽIVALI
Ste že kdaj razmišljali o tem , da bi imeli hišnega ljubljenčka , ali imate podobne probleme ?
Vam starši ne pustijo ?
Nimate denarja ?
Enostavno , potrpite malo in prepirčajte starše z delom , učenjem in ubogljivostjo. Kupite si hišnega ljubljenčka . Od vsakega bom naštela nekaj dobrih in slabih lastnosti.
________________________________________________________________________________DOBRE IN SLABE LASTNOSTI HIŠNIH LJUBLJENČKOV :
__________________________
MUCA :
__________
dobre :
1.imate družbo
2. nikoli vam ni dolg čas če je vaš muc ob tebi
3. lahko ga božate in se z njim igrate
slabe :
1. če imate sedežno vam bo praskal
2.če ga boste motili pri hrani bo jezen
3. če ga božate na nepravem mestu ali dvignete ko tega ne želi vas bo ranil
_______________--
PES
_______________
dobre :
1.imate odlično družbo
2.lahko se skupaj igrate
3.lahko grete v naravo na sprehod in vzamete na sprehod še vašega psička
________________
slabe :
1.če ga ko je božate vas rani
2.če ste ga slabo učili bo skakal na vas
3.ne izzivaj psa saj nikoli neveš kakšen je
_________________________________________________________
to je toliko o lastnostih dobrih&slabih
več nebom naštevala ker verjetno že sami veste , saj so podobne
če ste na hišnega ljubljenčka alergični , vam ne priporočam , da si ga nabavite saj zaradi njegove npr. mačje dlake ki jo pušča kihate in vas srbijo oči
15. maj 2011
SLADICA
če ne veste pečti sladice , pa si jo želite , ko je trgovina zaprta si lahko pomagate na več načinov :
1.pobrskate po revijah & katalogih
2.vprašate starše
3.prosite koga za pomoč
4.pogledate recept
In še bi lahko naštevala. Verjamem , da si skoraj vsak želi sladico ali torto in si jo speče. toda če je neveš se obrni na primere , ki sem jih zgoraj naštela. delovalo bo , potešen boš in sladico boš jedel. zabavno kajne ? Sladica pa ne pomeni samo ja sedaj sem spekel zdaj pa ''požrtija'' ampak tudi zabavo in veselje do dela. dostikrat je to tudi lenoba ko se ti ne da peči in delati pa vseeno delaš ker si požrešen. če se ti neda pač greš počivat ne da na silo delaš. sladica te gotovo tudi nasiti in zabavaš se ko jo ješ. pa veliko sreče !
sladice :

pri nekaterih sladicah pa sploh ni dosti dela kot naprimer pri sladici ki je kot ''napitek''. le smetano dodaš , malo sladoleda , na vrh pa sladki greh in napolitanko daš za okras. tudi to te poteši in se zabavaš. srečno !
15. maj 2011
KAKO POVEDATI STARŠEM , DA IMAŠ FANTA *
enostavno. na začetku malo mendraš , potem pa priznaš , gotovo se nebo nič spremenilo na slabše ampak bodo srečni z tabo. Čutiš veliko do fanta , pa ga ne upaš predstaviti ? Enostavno , najprej staršem povej , da imaš fanta potem pa ga predstavi. Tako bo za oba lažje , najboljše pa je , če pride fant za nekaj dni k punci da se z njenimi starši spozna (če ji seveda dovoli , da spi pod njihovo streho ker oni odločajo ) če ti ne pustijo , počakaš , da si polnoletna in ga nato znova predstaviš ko pridejo starši v tvojo ''hišo '' (če jo že imaš ) na obisk.
Fanti in punce :

15. maj 2011
NA MORJE Z PRIJATELJICO - NE PUSTIJO MI !
Imaš prav tak problem ? Lahko se zaneseš name !
Zakaj ti ne pustijo na morje z prijateljico :
Nobeni starši nebi v prvo privolili da greš sama na morje z prijateljico. Saj veste starši kot starši - vsi nas imajo radi in se bojijo za nas , da se nam ne bi kaj zgodilo. Bodite pazljivi , da bodo opazili , da znaš skrberi sama za sebe in se bodo lahko tudi oni zanesli nate.
Kako naj jim povem , da želim sama z prijateljico na morje ?
Enostavno : priznajte jim , kaj čutite in se pogovorite.
Priznajte jim , da vam lahko zaupajo in se na vas zanesejo , ter da bo vse vredu.
16. maj 2011
a vam je tema všeč & lahko komentirate če nebote tudi OK
19. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg