Forum
Ste se že kdaj uprašali kako izgleda dnevnik najbolj zaničevane, nepopularne osebe iz šole? Kako se bori za pozornost vi pa mislte da vam krade prijatlce? No pokazala vam bom.
Ajda je preprosta, nihče ne opazi da tudi lepa, vendar čudna najstnica. Odrasla je brez očeta, revna.Po drugi strani pa se lepa, postavna mačkica trudi odlepiti limce iz sebe in se zgraža nad revnimi ljudmi.
Evelin je bogata malo naduta, lepa, priljubljena punca s svojimi muhami. Ne razume čudaških sošolka. Ima ločena starša. Živi pri bogatem (preveč bogatem) očetu, politiku. Njena mama pa se zdravi v domu za alkoholike.
Le kako se lahko usodi dveh tako znani oseb tako zbližata?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AJDA
ČETRTEK, 1. september
No, pa smo spet tam. ŠOLA. Par ljudi se zgraža nad tabo ker nimaš nove šolske torbe, nobeden ne opazi umitih las, nove broške, novih copat,.. Dobra novi, končno ! Mama je našla službo. Dela pri nekem odvetniku. Dobro ji plačuje. Celo oblačila ji daje! Zdaj je lepše oblečena kot jaz! Vesela sem zanjo. Zasluži si. Še vedno na nek način v mislih kličem očeta. Ni ga in ni. Zato sem žalostna. Mama je zadnjič spet jokala. Nima pojma in ideje kaj ji je. Obiskala jo je pribljižno 20 let stara punca. Lepa. Lahko bi bila model. Le kdo je bila? Lahko bi bila moja sestra. No vseeno. Še nekaj. Zbrala sem vse prihranke in si kupila dnevnik. Čisto pravi. Zdaj pa pišem vate. Ni to super?Joj, ura je že 8. Hitro moram spat če ne bo mama jezna. ADIJO!
04. januar 2013
next c:
04. januar 2013
next :3
04. januar 2013
u115761
u115761
neext
04. januar 2013
EVELIN
ČETRTEK, 1.september
Joj, zakaj samo js. Usi misljo da se rinem usepousod, ne ni res. Oni se rinejo k meni. Kaj naj jim če so glupi. Pa že spet una Ajda zabita. Tm sedi u kotu pa se smil sama seb. Tema. Pomoje ji bom za RD kupla maskaro al pa dezodorant ahahahhahahaha. Okej dons mam zmenk. NImam pojma kaj nj oblećem. No ja. Tole bom:Uf pa novi šuzzi:
https://data.whicdn.com/images/19147178/phpThumb_cache_www.maryjane.com.br_src8a519a4347ed7528ecbb4e625dbf4c90_par44ee33bf008f0a021724bb6a420bb306_dat0_large.jpeg
Stal so tok da bi se ajda pa njena mt took zapufale ane da beda hahhah. NISM ŽLEHT!
Uff, en sms. Up. Neznana cifra.
------------
Pazi se ti k**** če mi ga prevzameš.
-------------
No to je en tko stalnih smsjou. Use mi grozijo. Tipčku je ime Aleš. Zgleda kr kul no.


Sam pač nevem. Ful sm zalublena u enga sam nesmem nobenmu povedat k bi se mi usi sam režal. Še u dnevnik mi je bet napisat.Ajd grem zdej u tivoli pa povem pol kako je blo. AJJ ČAAO.
07. januar 2013
αв¢∂єfgн ;* & LejČii *_* sta ista oseba.
07. januar 2013
next!
10. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg