Forum
Včasih se zdijo sanje resnične.. Ali pa si želimo, da bi bile. Za nekatere se pa nočemo več spominjati! Vsi govorimo, da so to 'najhujše sanje ever!'... Pa je kdo že poskusil razvozlati kaj te sanje pomenijo?

-----------------------------*-------------------------------*--------------------------------*

Dear Diary! My dreams number 1:

Šumenje avtomobilov je bilo vedno bolj glasno. Sluh se mi je vračal. Moje meglene se oči so se komaj privajale. ''Nika!'' iz druge strani ceste sem slišala glas. Vabil me je k sebi. Nisem se mogla upreti. Brez, da bi se zavedala sem stekla čez cesto na drugo stran. Vsa zadihana sem se uprla na bližnji drevo. ''Nika pridi že, no!'' bila je le moja mama. Delovalo je kot, da smo na izletu. ''Kje smo...?'' sem začudeno vprašala in se ozirala naokrog. ''Saj se hecaš, ne? Še v avtu si se tako veselila izleta v Ljutomer!'' me je oče oštel.

Oh, ne... Podala sta mi povodec od mojega psa Sultana in jaz sem ga odvezala. Tekel je in delal kroge, kot da bi bil privezan na vrvici že 100 let. Še vedno sem bila omotična. ''Tu je potka! Pridi Nika!'' res je bila. Dolga ozka potka. Hodila sem prva in za seboj pustila starša, samo Sultan je bil tik za menoj. Ustavila sem se. ''Tu so hodili... On! Tu je bil!'' sem si po tiho rekla. Stekla sem nazaj dol proti staršema in ju povleka. Namignila sem jima naj mi hitreje sledita. Bila sta začudena saj je bil to zanju izlet. Zame pa niti malo ne, saj vem, da sem tu z razlogom. Res sta mi hitreje sledila. Hodili smo po bregu navzgor. Ustavila sem se, ko sem naredila še zadnji korak na breg. ''Kam se ti tako mudi?'' me je mama vzdihano vprašala. Nisem ji odgovorila. Še enkrat sem jima namignila, da naj mi sledita. Previdno sem delala korake naprej. Pot se je vlekla, nakar smo prišli do naše 'prve postaje'. Na levi strani je bila športna telovadnica. Postavila sem se pred njo. Ne preblizu. Raje imam varne razdalje. Na njej je pisalo: Športna telovadnica Ljutomer. ''Tu on hodi...'' sem se spomnila. Odločila sem se da si najprej ogledam okolico preden vstopim.
.
.
.
No to je začetni del mojih sanj, preden pa nadaljujem pa lahko dajete kake nexte pa tak :]

Ti je zanimivo? Bo bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. marec 2012
u82754
u82754
next next
17. marec 2012
Pogledala sem naokoli in nasproti te telovadnice je stala še ena. Čisto enaka. Samo, da je na njej pisalo nekaj drugega in da jo prej sploh ni bilo tu. Nosila je napis: Članerina. Čisto zmedena in nervozna sem se odpravila v to telovadnico. Noben bi več ni sledil. Družina je ostala zunaj in posnemala fotografije. Razlika med to in ono telovadnico je, da je imela ta klanček navzdol proti vhodnim vratom. Tresla sem se. Bila sem nervozna. Bala sem se, da ga bi srečala... Nevem zakaj, ampak sem se bala. Ko sem odprla vrata je bilo vse tako... moderno? Še preveč... Laboratorijske naprave-na vsakem koraku! Ta stavba se je zdela kot en velik laboratorij, ne pa telovadnica in to. Šla sem do recepcije čisto na koncu hodnika in se medtem izogibala ljudjem, ki so hodili mimo, ker so se mi zdeli dosti čudni... Priznam, da me včasih malo zanese ampak kdo se ne bi bal ljudi, ki strmijo samo naravnost in te lahko kadarkoli prevrnejo na tla... Noben se ni nikamor oziral, zato sem bila jaz tista katera se je morala izogibati. Večina jih je bila oblečena v bele halje, nekateri pa normalno.
Next?
18. marec 2012
u84111
u84111
next
19. marec 2012
u83355
u83355
next
19. marec 2012
''Želiš?'' me je vprašala ženska v belem za pultom. ''Emm... Ja.. Iščem.....'' nekaj me je prekinilo. Neka postava. Deček, ki se je skrival za vogalom je mrtvo strmel vame. Bil je bled. Prištela mu bi kakih 12 let. Ko je videl, da sem ga opazila je zbežal. Verjetno bi bilo bolje, da ostanem tu in, da ga poiščem kot pa da se podim za mulcem. Ampak ker želim izvedeti 'point' tega.... Že sem stekla za njemu. Za vogalom me je čakal. Ko me je opazil je spet tekel. Tekel je proti vratom na katerih ni bilo napisa. Vstopil je in jaz takoj za njemu. Bila sva v telovadnici polno kričečih otrok. Fant je tekel in komaj sem ga še videla saj se je zgubil med množico. Ampak nisem se ustavila. Prerivala sem se med otroki in videla, da je šel skozi ona vrata na koncu. Ko sem vstopila je bil spet hodnik. In čakal me je! Ne morem verjeti! Ta 'mulc' hoče da mu sledim! Spet je začel teči. Aha! Zafrknila ga bom! Ne bom mu več sledila. ''Zdaj pa kar sam teči! Mene ne potrebuješ več!'' sem mu zavpila. Šla sem nazaj v telovadnico, da bi se lahko vrnila do recepcije. Nikoli se ne ve kdaj se lahko izgubiš tu.. Kaj?? Telovadnica je bila čisto prazna! Vse žoge in ostale zadeve so bile pospravljene.. Kaj je zdaj to? Čista tišina... Raje sem se hitro odpravila ro recepcije...

Next?
19. marec 2012
u52003
u52003
nextiii!
19. marec 2012
u84111
u84111
next
21. marec 2012
next, pa kšne slikice pliz < 33
21. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg