Forum
u98479
u98479
"LLYN!" je vpila mami po celi hiši. "Pa ki težiš?" sem se zadrla nazaj in pobožala Shepa,mojega psa. "PPa saj veš da imamo ladjo čez pol ure!" je zavpila. Shit. Pozabila sem da gremo na križarjenje. Hitro sem stekla v garderobo in si izbrala rožnato črne kratke hlače,črtasto majico in obula črne čevlje z peto.Z Eyelinerjem sem si naredila črto ob očeh in si na usta nanesla malo glossa. Okoli vratu sem si dala verižico in stekla skozi vrata.
https://www.polyvore.com/cgi/set?id=55941889
Shepu sem nadela ovratnico in se usedla v avto.Kmalu je prišla še mami,sedla na sprednji sedež in oči je odpeljal. Ko smo prišli v pristanišče je križarka ravno prispela.
Me,Llyn :'D
Stopila sem na ladjo.Razgledala sem se in opazila veliko bazenov,opazila sem trampolin za otroke,kot tudi golf igrišče. Bilo je ogromno sob.Mi smo bili v 335. Poiskala sem jo,v njej je bila ena velika postelja in ena majhna. Na tla,poleg male postelje sem odložila moje stvari in Shepa dvignila na posteljo.Ulegla sem se in ga objela. Ladji sem se zmeraj bala.In zdaj se bom nevem koliko časa vozila z njo. Potem je v sobo ustopila neka punca. "Hey!" je rekla. in sedla zraven mene na psoteljo. "Sem Dea. Iz sosednje sobe." je rekla. "Llyn" sem se nasmehnila. "In kako se kliče on?" je pokazala na Shepa. "Shep."s em ji povedala in ga poljubila na vrh smrčka. Potem sem iz torbe povlekla prenosnik in ga priklopila na vtičnico ob moji postelji. "Hmm...Wifi ladje Weatchers." sem se vpršala. "Pomojem je Weat44,ker ma kapitan 44let" je rekla Dea in potem sva se še okoli eno uro pogovarjale in brskale po facebooku.
11. avgust 2012
u91382
u91382
next ;*
11. avgust 2012
u98479
u98479
še 3nexti
11. avgust 2012
NEXTTTTTT
11. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg