Forum
Tekla sem. Tekla sem skozi temačen gozd. On pa za mano. Lovil me je. Lovil me je kot lovec lovi plen. Ozrla sem se nazaj. Nasmeh je žarel na njegovem obrazu. Ko je opazil, da upočasnjujem svoj tek se je njegov nasmeh samo še bolj raztegnil. Slišala sem že za tega fanta ampak nikoli si nisem mislila, da ga bom kdaj srečala. Ta fant je nekaj tednov nazaj izgubil nadzor nad sabo in je hudo pretepel nekega fanta. Njegova preteklost je bila polna nasilja. Pospešil je svoj tempo in me po nekaj sekundah ujel. Grobo me je zgrabil za roko in me sunkovito obrnil k sebi. Moje oči so se srečale z njegovimi. »Si mislila, da te ne bom ujel? Zapomni si. To, kar jaz hočem, to tudi dobim.« Hladnost njegovega glasu me je presenetila. »Kako ti je ime?« me je vprašal. »Boo sem« sem odgovorila. »Jaz sem James« Prijel me je za roké in me potisnil ob najbližje drevo. Moje roke je vzel v svojo veliko dlan in mi jih potisnil nad glavo. Trdno jih je držal. Sklonil se je k mojemu vratu in mi na uho zašepetal: »Všeč si mi. Tako nedolžna izgledaš.« Njegov temačen pogled, ki je v meni vzbujal strah je počasi potoval k mojim prsim. Izkoristil je dejstvo, da je večji od mene in s tem pogledal naravnost v mojo majico. Moje roke so si izborile prostost in se pomaknile k njegovemu obrazu. Želja, da bi s svojimi rokami pordečila njegova lica je rasla in rasla. Ampak sem se ji uprla, še vedno boječa visokega moškega. Z roko sem mu nakazala, naj se umakne. Ampak me je ustavil in me prijel za zapestje. Nekaj časa me je držal v tem položaju potem pa je spustil moje roke. Trznila sem medtem, ko si je on vzel čas, da se je s toplimi rokami dotikal mojega hrbta. Njegovi dolgi prsti so segli v zadnji žep in takoj sem ugotovila, da je iskal moj telefon. Njegovi dolgi prsti so se pokrčili in postalo mi je jasno, da ne išče samo mojega telefona. Moj hrbet se ne nežno usločil preden je bil objekt njegovega zanimanja vzet iz mojega žepa. Zastokala sem in to je povzročilo, da se je na njegovem obrazu ponovno prikazal nasmeh. Tiho sem obstala med tem, ko je James vtipkal svojo številko v moj telefon. Zaslišal se je kratek pisk, ki je prihajal iz njegovega žepa in takoj sem vedela, da ima tudi on mojo številko. Od svojih prijateljev sem bila ločena in sedaj sem ujeta v rokah moškega, ki je vsem vzbujal strah. Njegov vroč izdih je potoval navzdol po mojem vratu, ko je James pospravil telefon nazaj v moj žep. Skoraj sem pozabila dihati, ko je moje telo privil še bližje k svojemu. Ko je privil svoje prsi bližje k mojim je potiho zastokal.
»Nehaj,« sem nemočno prosila. Zahahljal se je. Njegove polne ustnice so se zopet spustila k mojemu ušesu. »Nisem čisto prepričan o tem. Čaka naju zabava.«
Moja koža se je naježila ob njegovih besedah. James je v meni vzbujal strah. Tokrat je moj strah povzročil skorajšnji udarec. A me je ustavil preden se je moja roka lahko dotaknila njegovega obraza. Njegova lica so se obarvala rožnato preden je agresivno prijel mojo roko. »Vedel sem, da boš pravi izziv,« je zarenčal. »A to mi je všeč« je hitro dodal. Nagnil je svojo glavo, nato pa je začel poljubljati moj vrat. Konice njegovih temno rjavih kodrov so me požgečkale. James je izpustil mojo roko in svojo prestavil na moj tilnik ter mi tako onemogočil pobeg. Položila sem roko na njegove prsi v znak nestrinjanja. Hotela sem ga odriniti, a je bil premočan. Namesto tega je samo še okrepil prijem.
»James,« sem ga prosila. Med prste sem ujela sprednji del njegove majice. Začutila sem močno bolečino, ko so njegovi zobje ugriznili v mojo kožo. Na svoji koži sem lahko čutila njegov zloben nasmeh medtem, ko je nadaljeval z grizenjem moje kože. Kljub vseh bolečini sem ostala mirna, saj sem čutila njegove mehke ustnice. Ampak James mi ni pustil uživati v tem. Z zobmi je še močneje ugriznil v moj vrat. Rahlo sem zastokala, ko je njegov jezik potoval skozi krvavo sled, ki jo je naredil nekaj trenutkov nazaj. Moj vrat je zasul s poljubi. James je v smehu stopil korak stran, ko sem iztrgala svojo roko iz njegovega prijema. Moji prstni so takoj potipali ranjeno mesto. Ko se mi je približal sem se umaknila. Z ostrim glasom je dejal: »Zdaj si moja.«
Moje telo je premeril z svojim zlobnim pogledom. Obstala sem na mestu vse, dokler nisem dojela, kaj se je pravkar zgodilo. Z vso močjo sem ga odrinila od sebe. Moja roka je kar sama od sebe poletela proti njegovemu licu. Šele, ko je prijel obe moji roki, sem se zavedla kaj sem storila. »Da tega nikoli več ne narediš,« je s stisnjenimi zobmi rekel. Očitno je bil jezen. Kaj, mar ga ni še nobena punca zavrnila? Nisem hotela izzivati, zato sem ostala tiho. Kar naenkrat je brez kakršnegakoli opozorila stisnil dlan v pest in udaril v drevo tik nad mojo glavo.
15. november 2013
next?
15. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg