Forum
UVOD:

Bilo je v petek zvečer in spet nisem imela kaj za početi z mojim dolgočasnim življenjem,razen tega da sem gledala televizijo, odšla na računalnik in celo preverila moj telefon neštetokrat če mi je kdo poslal sms-in noben ni.

Zdolgočasena sem vstala in se napotila v svojo dolgočasno sobo kjer tako ali tako nisem imela nič za početi.

Vrgla sem se na mojo razmetano posteljo, glavo zakopala v vzglavnik in zakričala da bi sprostila ves stres. Zakaj ne morem bit kot normalni ljudje? Huh? Res prosim preveč? Da bi lahko šla ven s prijatelji da bi se sprostila?

Ampak to seveda ni v moji naravi. Bila sem vzgojena kot Kristjanka, naučili so me da moram spoštovati sovje telo in moje morale ter da Bog nadzoruje vse kar počnem. *globok izdih*

Če bi moji starši izvedeli, da si želim početi stvari ki jih normalni najstniki ponavadi počnejo, bi me zaklenila v mojo sobo tedne (če ne več) za kazen, vzela bi mi televizijo,telefon in računalnik kar v bistvu pomeni da ne bi imela več razloga za življenje.

Tako da je bolje zame da do konca mojega življenja lažem in na koncu, no….umrem.
Bilo je kot če bi bogovi slišali moje pritoževanje, saj sem skoraj v istem trenutku dobila tri sms-je z isto vsebino: Danes ob polnoči zabava pri Richmondih, vsi povabljeni.

V sebi sem začutila vznemirjenost, hitro sem se vrgla s postelje in ugotovila da je ura že 23:30. Kar mi je dalo samo pol ure da se uredim in izgledam' hot'. No kolikor 'hot' pač lahko izgledam…

Ne vem zakaj sem čutila to vznemirjenje v sebi , ampak to mi je bilo všeč. Kljub mojemu govoru o tem kaj bi se zgodilo če bi starši izvedeli kaj nameravam narediti, sem bila pripravljena narediti nekaj nepričakovanega. Izmuzniti se ven.

Stekla sem v kopalnico, se slekla, vstopila pod tuš ter pustila, da me je začela oblivati vroča voda.
Za tem sem se ovila v brisačo in stekla čez sobo do omare z oblačili. Iz omare sem metala ven vse in nisem mogla verjeti, da nisem imela notri niti ene obleke, ki bi bila primerna za tako zabavo. Dokler se moje oči niso ustavile na paru oprijetih kavbojk, bele majice ki mi sega do popka ter usnjena jakna. Ja to je bilo točno to kar sem iskala. Nisem niti vedela da imam kaj takega v omari ampak ne bom se pritoževala. Bog je bil na moji strani in tokrat? Sem to vzela sebi v prid.

Na tla sem vrgla brisačo, si nadela modrc ter gate preden sem nase spravila še oblačila ki sem jih izbrala prej. Obula sem si še par nogavic ter Converse čevlje.
''Izgledam čudovito'', sem si mislila siko sem se gledala v ogledalo. Počutila sem se živo,sveže in uživala sem vsako sekundo

Zdaj pa čas za make-up, sem si mislila ko sem stekla v kopalnico, odprla predal in brskala po ličilih. Na obraz sem nanesla puder (samo da sem pokrila manjše napake), oči sem si namazala z maskaro, na koncu pa sem si ustnice namazala še z lip-glossom. Bila sem pripravljena na odhod.

Medtem ko sem pospravljala telefon v žep sem se počasi odpravila iz sobe po stopnicah navzdol. Previdno sem stopala po prstih, točno sem vedela na katerih delih tla škripajo zato sem se tem delom spretno izogibala. Varno sem prispela do vrat kjer sem stopila ven brez da bi me kdo opazil.

Mrzel zrak mi je hladil lica, nekaj v meni je naraščalo. Nova jaz, in nisem mogla verjeti da bom zapustila okolico moje hiše zato da bi šla na zabavo. Ampak bilo je vredno, definitivno.

Stopala sem po cesti navzdol ter bila osredotočena na mojo pot. Richmond ni bil daleč zato je bil to še en bonus. Ravno ko sem hotela zaviti na Jeffersonovo ulico sem začutila vibriranje telefona v hlačah.
Odklenila sem telefon, ko sem videla da sem dobila sms od mojega mlajšega brata. Shit.

Dennis:
Mrtva si Kels, k tastari zvejo da si se zmuznla z bajte.

Zavila sem z očmi in mu nato odgovorila

Jaz:
Ne če nočeš da zvesta da gledaš porniče.

Vedela sem da sem dobila to kar sem hotela. Dobila sem še en sms in se nasmejala ko sem ugotovila da sem zmagala.

Dennis:
Ok.

Ko sem hotela telefon pospraviti nazaj v žep pa sem prejela še eno sporočilo. Tokrat od moje najboljše prijateljice, Carly.

Kelsey Jones (jaz) :Carly:


NEXT?
21. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext ;DD
21. september 2012
PRVO POGLAVJE:
''Dobr ti gre, shawty.''
________________________________________________________________________________
Carly:

No gospodična '' za spremembo se hočm zabavat'' pr Richmondu je zabava. Greš?

Me:

Sem že pred tabo.

Sem odpisala z nasmehom na obrazu.

Carly:

Damn, si hitra. A mi hočeš povedat da si resno šla z bajte?

Me:

Jap. Pobegnla sm.

Carly:

Badass.

Me:

Aj šuti

S tem se je pogovor končal in končno sem prišla do Richmonda. Na moje presenečenje so se vsi ki sem jih poznala in tisti ki jih nisem zabavali, plesali, peli, pili, se smejali in predvsem kadili.

''No….to je definitivno nekej.'' Sem se zasmejala medtem ko sem se prerivala med ljudmi in poskušala najti Carly.

''Wow dejansko si pršla.'' Obrnila sem glavo in za sabo zagledala Carly z dvema pivoma v roki in majhnim nasmehom na obrazu.

''Sm ti rekla da pridm.'' Sem ji odgovorila in ji namenila majhen nasmeh, med tem ko se je ona smejala naglas.

''Ja ampak nism misnla da resno mislš.''

''O hvala 'best friend'.'' Sem ji sarkastično odgovorila nazaj, Carly pa mi je pokazala jezik in mi podala pivo.

''Pa še kdaj.''

''Čaki kaj nj s tem?'' Sem dvignila roko in pogledala Carly s sumljivim pogledom. Carly pa je mene gledala kot da sem nora.

''Pivo?''

''Ja vem, sam zakaj si mi ga dala?'' Sem jo pogledala s povzdignjenimi obrvmi.

''Rada bi se znorela ne? No lahko začneš z pitjem tega piva kokr normalen najstnik, vsaj enkrat. Sam enkrat se živi Kels.''

Kozarec sem približala svojim ustnicam in nagnila glavo nazaj in naenkrat spila ves kozarec. Zavzdihnila sem in si obrisala usta. ''Ew.''

''Damn'' je Carly spregovorila z razširjenimi očmi '' očitno veš kako se pije to sranje.'' Nasmejala se je in ovila njeno roko okoli mojih ramen. ''Ponosna sm nate.''

''Nora si Carly. Veš to, ne?'' sem ji odgovorila nazaj.

'' Sm že slišala, to sm pač jst'' je rekla potem pa sva se obe začeli smejati na ves glas.

''Dobr ti gre, shawty.'' Radovedno sem se obrnila nazaj, kjer sem zagledala fanta z rjavimi lasmi, vame je gledal z spogledljivim nasmehom na njegovih ustnicah med tem ko si je snel očala in pokazal njegove svetle karamelne oči.

Povzdignila sem obrv in dobila kurjo polt ko sem si polizala ustnice. Čutila sem Carly-jine nohte, ko jih je zarila v mojo roko. Kontrolirala sem bolečino in rekla ''Umm…hvala?''

'' Dam ti pohvalo ker si tok hitr spila.'' Ignoriral je moj zmeden pogled in nadaljeval. '' Ponavad punce kle ne vejo kako to nardit. Impresioniran sem.'' Pomežiknil mi je potem pa si je nazaj nadel očala, brez da bi rekel še kaj je odšel mimo naju, sledila pa mu je skupina fantov. Že čez nekaj trenutkov so se izgubili v morju ljudi.

''Aw'' sem se zadrla in odmaknila Carly-jino roko z moje '' ni ti blo tok sitsnt moje roke, veš?.''

''OMG'' je izdihnila Carly v šoku, ko sem ji s prsti tlesknila pred obrazom.

''Zemlja kliče Carly.'' Sem z roko mahala pred njenim obrazom. ''Kaj je narobe s tabo?''

Ko se je streznila se je obrnila k meni z razširjenimi očmi ''Sploh veš kdo je to biu?''

Obrnila sem se in pogledala med ljudi in se nato obrnila nazaj k njej.
''A bi mogla vedt?''

''A ti to resno?'' udarila me je po roki.

''Spet, aw!'' Odmaknila sem se stran in jo pogledala kakor da je izgubila-''A si zgubla možgane? Ker ti ji lahk pomagam najdt.''

''Ne hecam se Kelsey.''

''Kaj je narobe s tabo? A bi mogla vedet kdo je to?'' Povzdignila sem obrvi.

''To je Danger.'' Je izdihnila in se stresla. '' V tem mestu se največ govori o njemu. Naredu je stvari k ostali lah sam sanjamo o njih. Je vodja od The Bulls tolpe?''

Namenila sem ji zmeden pogled, ker še vedno nisem vedela o čem govori.

Vzdihnila je in nadaljevala '' Sj veš tisti k hodjo okrog v črni pa rdeči barvi?'' še vedno sem jo zmedeno gledala ona pa je spet vzdihnila in rekla ''kukr neumno se to sliši, oni so glavni v tem mestu. Lihkar si govorila z vodjo tolpe''

Ko so se mi informacije usedle v glavo me je zvilo v trebuhu. To definitivno ni bilo kar sem planirala.

Danger: https://media.tumblr.com/tumblr_m61ev5snGR1qzn5f0o1_500.gif
NEXT?
22. september 2012
next
22. september 2012
neeeeextiiiii<3
22. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
22. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg