Forum
u26818
u26818
No, pa pejmo...***

1.del
Me

Živjo! Jaz sem Ajda. Sploh ne vem kje bi začela : P... Kaj imam rada? ja, 'frende', valda, pa fuL rada pojem, ampak moje življenje je pa HipHop... Kako se je vse začelo?
2. leto plesanja sem se odločila, da bom šla na avdicijo za malo skupino, ki so ji napovedovali uspeh. Bili smo pionirčki, majhni, luškani, zagnani... Jaz pa sploh nisem prišla zato, ker bi kaj pričakovala od tega, ampak...ker sem hotela videti svetovno znano plesalko HipHop-a. Ne bom nakladala kaj vsee se je zgodilo. Vem le, da sem sedela v garderobi, se preobuvala, ko je ven prišla moja ikona (saj veste kdo, ane? HiHiHi) in začela našteveti, kdo je v skupini:" BlaBlaBlaBla, AJDA, BlaBlaBla..." tisti trenutek se mi je srce ustavilo za sekundo. A sem to jaz? Omajgad, jaaa! tistega občutka sploh ne morem opistai. Res, bila sem tako srečna, da bi lahko v 3h sekundah 15x pretekla ves svet!

Zdaj pa ga navušeno plešem okoli 6 let. ta trenutek pa sem besna, res! Kmalu bo silvestrovo, svojo mami pa sem prosila, če greva skupaj po nakupih po oblekico za novo leto. Z mami sva lahko bf, ali pa največji sovražnici. In včeraj sva se RESNO skregali. seveda sva se hitro pobotali, kot vedno, ampak, ker je vzgoja vzgoja, se moram za včerajšnje kričanje nakako odkupiti. Morala bi 3 leta in pol mlajši ses3ci pomagati pospraviti omaro, ki pa je RAZSULO! Cunje so kar zatlačene povsod. Rečem ji, No, pridi, greva pospraviti tvojo omaro, ona pa še naprej kot bebec sedi in gled tv. grem v njeno sobo, nje od nikoder. pridem nazaj v dnevno, ona samo buli in buli v tist preklet tv! pokličem mami, se zmeniva, da ji pomagam, in sem mislila da me bo prosila, ampak je SPET prišla nazaj in se poknila pred tv, in ko sem jo pogledala se mi je samo spačila. Ph, tamala, na jetra mi greš, sem pomislila. Nato jo je klicala mami, in ona reče, da me je čakala, ja lubica, a si me mogoče kaj prosila? a? ne, a ne? misliš da si princeska in da boš ti razmetavala jaz pa tvoj drek za tabo poibirala? a-a motiš se LUBICA! to sem ji že hotela reči, pa je prišla h nam babi, n začela tolažiti svojo LJUBICO, češ, da naj me pusti primeru in me opravljala! to je pa kaplja čez rob1 vedno se spravlja name. živ ci so mi popustili, in že se je med nama razvnel vroč prepir. No, baje, da mi zdaj ne bo več kuhala. Ja prav, me ne zanima!
...
29. december 2010
nextaj
29. december 2010
u6488
u6488
next!!!
29. december 2010
NEXT !
29. december 2010
u26818
u26818
omajgad! ne boste vrjel kaj se mi je zgodl! mela sm že ceu 2. deu napisam, in prtisnm bližnco za google in puf se mi use zbriše!!!!!! omajgad neee nooo!!!! noo, zdej bostee pa šee maloo počakat
30. december 2010
u26818
u26818
Tako sem kakšno uro preživela kujanju. Nato me je poklicala mami, in rekla naj se 'zrihtam', saj greva v SHOPIIING! Tooo! Jeahhh! In sva šli. Bilo je zakooon! Kupila sem si:
-eno jopico, ki je segala do popka,
-eno dolgo majico (vijolično, oprijeto, tričetrt rokavi)
-eno svetlo modro (navadna~s kratkimi rokavi)
-2 pasova (en bel, en črn)
-2 paketka elastik
-3 paketke špangic.

No, v bistvu mi je to kupila MAMI, HeeHee
No, to je bil glede shopinga zame super teden! Najprej sem šla v soboto v shopping in kino s frendico Tejo. Kupila se si tole:
- 1 majico s smajlijem (kratki rokavi)
- Črno in belo majico, ki sta bili v paketku (kratki rokavi)
Potem sem šla v nedeljo v shopping s prijateljico Anjo. Kupila sem si pa tole:
- 1 temno sivo majico, na kateri so s sivo narisane oblekice (kratki rokavi)
- 1 sivo majico, na kateri piše …and the winner is… nato so na njej narisani 3kjut risani junaki in ful dobro je, da mi majica ni čiiisto oprijeta (kratki rokavi - dobro je da ni špreveč oprijeta, ker sem zeloo kritična do sebe in veliiiko telovadim zadnje čase, ker hočem shujšati!)
- 1 bel 'bolero'
In potem še včeraj tole z mami! Jeej, koli cunj imam končnooo!
30. december 2010
u26818
u26818
mmmm...čisto zalimana sem še. Jaa, ravnokar sem vstala... mmmmm...
Ja, kar dobre volje sem postala, ko sem pomislila, da bo čez malo več kot 1 teden moj rojstni dan! oh yeah, oh yeah!

Ura je sicer šele 11.oo, ampak sem vseeno poklicala mojo najboljšo prijateljico Katarino. No, v bistvu se z njo poznava že dobesedno že od rojstva, in sva najboljši prijateljice od vedno! Nikoli se ne skregava! Problem je le, da živi na drugem koncu, kakšne 1o minutk hitre vožnje z avtom stran. No, ja...
V šoli pa so moje najboljše prijateljice: Teja, Anja in Mina, no ja, Mina ima zelo stroge starše, zato ne sme sama ven, zato grem vens Tejo in Anjo. Čeprav je pri shoppingu fuL zabavno se tudi na srivaj slikati, njahahaha, Teja pa se ne mara slikati. Zato je najboljše hoditi ven z Anjo.
No, imam pa še 2 fuL dobri prijateljici, ki sem ju spoznala na hiphop-u. Nejo in taro. vendar je Tara nehala plesati, ker nimajo dovolj denarja, neja pa se je odločila da gre raje 'šaflat'. No, in sem poklicala Katarino;

A: Helow!
K: Jaa, žiwjo!
A: kakoo?
K: pa gree! ti?
A: ja, enakoo.
K: ej, oprostii, res, men je fuul žou, d ne bomo nouga leta skupi praznuval! Ta butasta italija! butast autodom! butasti starši! sorii ress! no, pa sej martin pa luka bosta zihr kul, usaj upam, a?
Aa jaa, no, ne se sekirat! dobr veeš d t nč ne zamerm : )
K: okej, pol pa kull!
A:valdaa, noo!
K: in kai boste pol delal?
A: ja, najpri gremo z Pivniki u kitajsko, pol gremo h nm, pol pridejo pa še trartniki.
K: o kul, sej bo fajn, pa poklicala te bom kej, boš vidla!
A: okejj!
K: noo, se še kej slišvaa, čaww
A: proww, čawččii
No, vlegla sem se na posteljo in razmišljala. Kaj? tole...

vsako leto, še preden sem se jaz rodila, so naši starši prznovali skupaj novo leto. se pravi, starši od MENE, KARTARINE, LUKA in MARTINA. vedno. vedno vedno vedno. ko pa sem izvedela da gre katarina s starši v italijo za novo leto, sem planila v jok. tako bom saa z 2 fantoma! no, okej, starši ne štejejo, bratci in ses3ce pa tudi ne!
no, ampak, saj zdaj je že ok.
30. december 2010
neeeeeeeeeext
30. december 2010
u26818
u26818
see par komentoww
30. december 2010
u26818
u26818
Okej. Polomija. čista polomija!
Včeraj sem bila s Tejo v kinu. Ampak ne, ne da bi bilo zabavno!
Jaz, čudakinja moram vse zasrati!
Okej, bilo je takole...
Čisto razigrani sva vstopili v kolosej. Šli sva v vrsto za karte, se pogovarjali, in ugotavljali, da bova na karte čakali še vsaj pol ure, ker je bila taka vrsta ampak bilo nama je vseeno. Pred nama sta stala dva...cukrčkaa! resno, toook kjut sta blila! in naenkrat se je v žepu moje jakne znašel listek z napisom:
MARK
041871730

začudeno sem pogledala okoli, in videla kako mi je cuker pred mano pomežiknil. Zato sem sklepala, da je to on. In res je bil, ker ga je 2. cuker poklical: "Maark! Prid, tm je prosta blagajna" Podaril mi je še bleščeč nasmeh in odšel za prijateljem.

rekla sem samo "awwww" teja pa se mi je začela smejati, in rekla "jaa, Adicaa mojaa, lškan je preveč, ampak jst si bom prisvojilaa unga zraaavn" jaz pa." okej, Tejčii, greva u napad!" Rekla je give me five! In sva udarili. Končno sva bili na vrsti, da kupiva vstopnice, innn....kupili sva jih. Šli sva še po kokice in kdo je bil tam? ja, mark in ___ (?).
Šli sva v sosednjo vrsto za kokice, in ko sva jih končno dobili sva se odpravili v dvorano na poti pa...sem se s kokicami zaletela v MARKA! Čisto je bil popacan! ko sem se mu pomagala očistiti sem ga pa še polila s kokakolo. Rekel je:"omajgad!" jat pa." joooj,joooj sorrii sorii prosm, o šit,šit,šit!" Rekle je samo:" ja, ja pa že..." Šit sem pomislila in stekla v dvorano. Tam sem se cel film jokala, ko ga pa je bilo konec sem čisto poklapana odšla iz dvorane. teja me je rees tolažila, vendar... Nato sem ju zagledala. Mark ni zgledal kaj preveč jezen, zato sem se mu spogledljivo nasmehnila. Zgroženo me je pogledal in hitro sta ošla.

Jaz pa sem se hotela nekje v miru zjokati. zato sem šla na wc. Ko sem se pogledala v ogledalo sem na ves glas zakričala. vsi so prišli pogledat tudi ona2 sta se dovolj približala vratom stranišča, da sta me videla....
31. december 2010
NEXT!!!
31. december 2010
u26818
u26818
no, srecnoo noovoo leetoo ussm, paa a neextaam.?
01. januar 2011
u26818
u26818
?*
04. januar 2011
neext ^^
04. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg