Forum
u94844
u94844
Vse skupaj se je pričelo pred sedmimi leti! Saj sem takrat kot 6 letna deklica zakorakala na avdicijo v plesni klub ''Dreams''. Takrat sem bila navdušena nad plesom. Moj starejši brat je menil da je to le ena mojih muh! In se mu ni zdelo da bi me prvi 2 leti prišel gledat na nastope in tekmovanja! Potem pa je začel prihajati saj je videl da mi ples dejansko pomeni vse. Tako sem od takrat redno hodila na treninge in 3 leta še dodatnega baleta. Potem pa sem morala nehati saj smo začeli s treningi kar 5x tedensko.
No in tukaj sem zdaj. Normalno 13 letno dekle, ki živi za ples! V šoli nimam prav veliko težav, a tudi odličnjakinja nisem! Meni je dovolj če imam 3. Čeprav se mati ponavadi potem jezi. Zato pa se učim da spackam vsaj za 4.
Pa naj vam predstavim sebe in najpomembnejše ljudi mojega življenja.
Ime mi je Sara Styles. Stara sem 13 in hodim v 7 razred. Imam starejšega brata Zayna ki je star 16 in obiskuje prvi letnik gimnazije in mlajšega bratca Nick-a ki pa jih ima 4.
Imam psičko Loni! Nemško dogo! Stara je 4 leta. Je zelo prisrčna.
Moji mati je ime Mariah očetu pa Tom! Pri mojih sanjah (ki so se veda ples me podpira čisto vsa družina! to je zelo pomembno)
_______________________________________
Next? Če želiš zvedet kaj se bo dogajalo z njenimi sanjami!
04. junij 2012
u94844
u94844
Mati in oče:


05. junij 2012
u94844
u94844
Moja Loni:


05. junij 2012
u94844
u94844
Okej bom kr nextala pa bote vidli če bo zanimivo!:3
_______________________________________________________________
(Zadnja dva tedna šole)
Začel mi je zvoniti telefon, počasi sem segla po nočni omarici in se oglasila:
Jaz: ja? ( še zaspano )
Lizzy: Hej Sara! Danes imava trening ob 3eh! Da neboš pozabila!
Jaz: Ja dobrojutro tud tebi! Lahk bi mal kasnej poklicala! Pa itak da nom pozabla no!
Lizzy: Ja če grem lih zaj u šolo! Pol te nam mogla klicat!
Jaz: Okj nej ti bo!
Lizzy: No čau! Kr zaspi nazaj!
Jaz: bom ja nc skrbet!
Pol sm se obrnila na bok in še mal počivala. Ob sedmih mi je začela zvoniti budilka. Ustala sem in se oblekla. Stekla sem po stopnicah in videla Zayn-a ki se zelo hitro odpravlja v šolo!
Jaz: Kaj je ! A si spet zaspau! Ni kej tko je če si pokonc do 4ih zjutri hahah
Zayn: Dej sam tih bot! Sej boš vidla ko boš šla u sredno! Se bom jes tep smeju!
Jaz: Boš ja!
Potem sem zavila v kuuhinjo kjer je mama ravno pripravljala zajtrg, poljubila sem jo na lice in odplesala naprej do hladilnika po mleko.
Mati: hoho kdo je pa danes dobre volje a?
Jaz: Jsss a ni očitnoo! Donz mava Lizzy in jaz trening za priprave na avdicijo za plesno akademijo! Super ne?
Mati: Kdaj pa?
Jaz: Ob 3-eh
Mati: Okej bom doma takrat!
Potem sem pojedla in šla v sobo , pripravila sem si torbo in si uredila frizuro!^^moja oprava^^
Odhitela sem iz hiše in se odpravila proti šoli. V šoli je bil spet beden dan. Likovno nam je zaključila prav tako glasbo! Nekaj predmetov pa moram biti še vprašana.
Po šoli sem kar hitela domov si oblekla kratke hlače, majico brez rokavov in s torbo z aples stekla ven. Mimo se je pripeljala mati me pobrala in odpeljala v plesalnico. Ko sem prišla je tam že bila trenerko Anna. Rekla mi je naj se kar grem šočasi ogrevati. Kmalu je prišla tudi Lizzy. Skupaj sva se ogreli in potem plesali. Vadili sva stvari in točko ki nama jo je Anna pripravila.
Da čez 5 dni greva na avdicijo za poletno plesno akademijo. In komaj čakam! Čisto zares! Bila sem sicer že na marsikaterih tekmovanjih, a to je drugače! Če naju sprejmejo bova šli za 5 tednov v london! Super bo! In res se trudiva da nama bi uspelo! To so najine sanje- ples!

Nex?:3
05. junij 2012
next!
06. junij 2012
u94844
u94844
Še kak next?:*
07. junij 2012
u94844
u94844
Midve z Lizzy v baletni šoli, pred petimi leti.
Jaz levo, Lizzy desno!
08. junij 2012
next!
08. junij 2012
u94844
u94844
Čez 4 dni!
Zbudila sem se že navsezgodaj zjutraj in šla pod tuš! Potem sem pojedla zajtrk. Pogledala sem na uro in ta mi je kazala 6.45, šla sem v Nickovo sobo in ga zbudila, naredila sem mu zajtrk in mu pripravila oblačila. Potem je prišel voznik Oscar in ga odpeljal v vrtec.
Jaz pa sem se šla zrihtat. Najprej sem si naredila figo visoko na glavi, potem pa sem se oblekla in odhitela ven. Tam je že čakal Oscar. Odpeljal me je do Lizzyne hiše kjer smo pobrali še njo. Skupaj sva odšli na avdicijo. Že pri ogrevanju so nas opazovali. Potem smo morali povedati kakšne izkušnje imamo z strani baleta in jazz-baleta. Potem smo morali nekaj vaj ponavljati za njimi. Kasneje smo vsak posebej ali v paru odplesali svojo točko. Potem pa so nam dali glasbo in smo po 4 na odru morale prosto plesati. Meni se je zdelo super. Tam sem spoznala še 2 dekleti, ki sta enako prišle skupaj. Ime jima je bilo Flori in Kristina. Bili sta zelo prijazni. Potem so nam vsem na hitro opisali kakoo bomo tam. V sobi bomo po 2,3,4,5 in ločeni bodo objekti, za 12,13,14,15,16 let. Vsak letnik bo imel svoj v svojem objektu. Takrat me je malo zmrazilo! Lizzy je namreč stara 14. Doma sem premišljevala o tem kako bo če bom tam sama.
......
Čez teden dni sem dobila po pošti kuverto. Odpla sem jo in jo počasi prebrala pisalo je:

Gospodična Sara Styles,
obveščamo vas o naši odločitvi za pet tedensko akademijo plesa in baleta v londonu! Naj vam bo jasno da sprejemamo le najboljše plesalke saj je naš namen tak da najboljše spremenimo v še boljše!
Sara Styles, vaše znanje in talent zadošča da vas sprejmemo na našo akademijo!
To soboto imamo sestanek z vsemi sprejetimi in njihovimi starši kjer je bila avdicija točno ob 17:30!

Bila sem tako vesela! Tekla sem po hiši iz sobe je pokukal Nick. Poljubila sem ga na lice in stekla naprej v spalnico k mati! Skočila sem ji v objem, in ji pomolila pismo! Prebrala ga je in mi čestitala!

Kasneje sem poklicala Lizzy in jo vprašala če je ona tudi sprejeta.............................................................................................................................Kaj se bo zgodilo? Bo sprejeta? Ne bo?
Te zanima? Potem pa Next?:3
09. junij 2012
u94844
u94844Lizzy
09. junij 2012
u94844
u94844Lizzyni sestrici, Lia(5), Lexie(3)
09. junij 2012
next!
bo sprejeta
10. junij 2012
u93404
u93404
NeeeXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. junij 2012
u94844
u94844
Rekla mi je da jih je bilo preveč in se za nekatere še niso morali odločiti. Ker jih gre naprej le 12! In da ima jutri še eno avdicijo! Rekla sem ji da bom držala pesti! In res po avdiciji so ji povedali da je sprejeta! Bila je zelo vesela.! Samo en problem je¨! Mi imamo sestanek v soboto Lizzy pa v nedeljo! Kaj to pomeni da boma ločeni v ločenih zgradbah?

Sobota:
Prišli smo tja! Tam smo morali izpolniti neke prijavnice. Potem pa je razlagal o programu in drugih stvareh! Takrat me je skoraj šok ko je rekel da so objekti oddaljeni najmanj 4km. Ko sem ga vprašala ali se bomo lahko kaj dobivali z tistimi iz drugih objektov je rekel da le vsake 3 dni zvečer na zabavnih večerih. In včasih umes ko bomo šli kam skupaj! Tam sem spet videla tisto...kako ji je že ime?...aja Flori! Tudi Kristina ki je kakor sem izvedela njena sestra je leto starejša od nje. Tako sva se zaštekali in se odločili da bova skupaj v sobi.
Potem so povedali kje natančneje bo naša ''šola'' in z Mati sva ugotovili da zelo blizu živi moj stric Liam z svojo družino! Liam in njegova žena Daniele sta zelo prijazna. Imata 4 otroke. Od tega 2 svoja in 2 posvojena. Jaz sem v živo videla le njuno najstarejšo hčerko Perrie, ki je sedaj stara 6 let. Prav toliko jih ima prva posvojenka ki sta jo posvojila malo po tem ko se je rodila Perrie. Tako da že od čisto malih nog odraščata kot dvojčici in super se rezumeta. Ime ji je Paris. Kasneje sta posvojila še fantka Zac-a, ki je sedaj star 4. In imata še svojo deklico Molly ki pa je stara 2!
Tako da bom šla lahko k njim na obisk.
V nedeljo zvečer me je poklicala Lizzy, in mi rekla da se je zelo dobro ujela z neko Sony in bo z njo v sobi!
Da ne bo pomote. Lizzy ni moja Najboljša prijateljica! Je zelo dobra prijateljica in soplesalka. Ona ima svojo BFF in ime ji je Nicky. Jaz pa je nimam.

Namesto da bi šle z Mati naravnost domov sva šli v šoping center. Saj smo dobili seznam potrebne opreme. In večino že imam a je Mati rekla da je to staro in morava po nove stvari. Pa sploh ni res. Kupila mi jih je leto nazaj. Kupili sva nekaj dresov, 3 plesne trenirke, nove špice,3-je različne copatke,mrežice za figo, novo torbo za trening, plesne superge,... miljonkrat preveč stvari. Bil je samo še en teden preden bi šli v london. Jaz sem imela nekaj že spakirano. Vsak dan sem tekla z Loni in rolala ali pa kolesarila in se družila s prijatelji. Ko sem bila na šolskem igrišču z rolarji in se rolala okoli, se je ''ponesreči'' vame zebila Vicki z kolesom. Padla sem ona pa se je odpeljala naprej in se smejala. Ja je zelo samovšečna in nevoščljiva. Ker me je roka tako bolela sem odšla domov. Od tam pa me je mati zaradi njene histerije odpeljala na urgenco saj ni verjela da je le udarec,........
Next?
10. junij 2012
u94844
u94844
Slikice Liamovih in Danjelinih otrok sepravi mojih sestričen in bratranca:^^Perrie in Paris^^
^^Zac^^
^^Molly^^
10. junij 2012
next!
10. junij 2012
u94844
u94844
Po 4ih urah čakanja na urgenci, je morala mati domov saj je oče moral v službo Nick pa bi potem bil sam doma saj je Zayn s svojo punco na večerji. Sedela sem tam vsa zdolgočasena. Vmes me je nekajkrat klicala mati a sem ji rekla da ni panike in bom sama počakala! Potem se je zraven mene vsedel nek fant. Zdel se je kako leto starejši od mene. In res potem sva se začela pogovarjati! Naj vam povem nekaj o njem. Ime mu je Kai Tomilson. Star je 14 let. Živi niti ne tako daleč od nas. In ja padel je z motorjem in si poškodoval roko! Tukaj je sam, tako kot jaz saj živi samo z očetom in 2 sestricama ter bratcom, in jih oče nemore pustiti same! Saj so še majhni! Mary (5), Lux (2),Elly(4). Potem sva se nekaj časa pogovarjala. Urgenca se je počasi že praznila, jaz sem morala le še v mavčarno! Kai pa je moral še na rentgen. Ko sem dobila gibs sem šla k vratom in poklicala Zayna. Rekel je naj malo počakam. Ker sem že tako dolgo čakala je končal s svojo roko že Kai.Zayn je Prišel s svojim štirikolesnikom ki mu ga je lani kupil oče. Vprašala sem ga če lahko peljeva še Kai-a in rekel je da lahko. In res peljali smo se k nejmu! Tam se je zahvalil in se poslovil. Na poti domov me je Zayn izzival da sem štorasta in tako naprej. Naslednji dan je mati klicala gospo ki ureja stvari za akademijo, če z zlomljeno roko sploh lahko grem................Next:*

[img]http://www.darioendara.com/wp-content/themes/synthetik/functions/timthumb.php?src=http://www.darioendara.com/wp-content/uploads/2012/05/Mark940.jpg&w=900&zc=1&q=[/img]
^^Mary, Lux, Elly^^
17. junij 2012
u94844
u94844
nenajdem več te slike-.- bom dala drugo a bom tudi starosti spremenila
17. junij 2012
u94844
u94844
Okej Ime jim je
Mary ki je stara 2.
Elly ki je stara 3.
Lux ki je star l1 leto.^^Mary,Lux,Elly^^
17. junij 2012
next
18. junij 2012
sory ka oglašujem ampak a bi kdo bral tud mojo zgodbico plisss
http://www.igre123.com/forum/tema/daniela-mc-donald/35885/
18. junij 2012
u94844
u94844
Bila je g.Watson, rekla je naj pridem če si želim! Seveda si želim kaj pa si misli? Vsa vesela sem to novico sporočila še Flori. Povedala mi je da bomo potovali z 2 letaloma. Pa sem že mislila da bom lahko vsaj na letalu z Lizzy!
Prišel je dan ko smo se odpravili. Vse sem že imela pripravljeno! Mama me je odpeljala na letališče. Tam smo oddali prtljago in šli na letalo poslovila sem se od mati. Z Flori pa sva že takoj načeli pogovor o tem kako nam bo. Med letom sva se pogovarjali in poslušali glasbo. Zelo naju je zanimalo s kom bova še v sobi saj so nam sporočili da bomo v sobah še z nekaterimi iz tuje države. Najina soba je za 4 sepravi bova imeli še 2 sostanovalki iz druge države. To bo še super. Ko smo prispeli so nas najprej z dvonadstropnim avtobusom odpeljali do naše ''šole''. Tam so nas odpeljali v naše sobe. Kmalu za nam sta prišli še dve punci. Morali smo se pogovarjalti po angleško saj sta bili iz nemčije. Midve pa nemško nisva znali. Ivedeli sva da jima je ime Shanice in Kira.Zmenili smo se da jaz spim zgoraj, Flori pod mano, Shani (Shanice) pa pod Kiro. Potem smo se že kar malo zaklepetale. In izvedela sem marsikaj. Naj vam kaj o njiju predstavim.
Kira ima svetlo rjave nakodrane lase, ima 4 mlajše sestrice oz. polsestrice ki jim je ime Sabine(Bine,7),Monica(5),Bella(3),Elisa(2), stara je 13, in ima lep stil.
Shanice ima blond ravne lase, ima starejša brata ki jima je ime: Olly,Luc. Enako je stara 13.
Prvi dan nismo deleli nič. Ponoči smo se dolgo v noč pogovarjale potem pa smo le zaspale,konec koncev nas zbujajo ob 6.30.
^^Flori^^
22. junij 2012
u94844
u94844^^Naša soba^^
( ni cela to je samo spalni del, imamo svojo kopalnico in omare ter dnevno sobo.)
22. junij 2012
u94844
u94844^^Kira,Shanice^^
22. junij 2012
u94844
u94844^^Olly,Luc^^(oba 16)
22. junij 2012
u94844
u94844iz leve:
^^Monica,Bella,Sabine,Elisa^^
22. junij 2012
u94844
u94844
Zjutraj nas je zbudil glasen zvonec. Morali smo se obleči in it ven. Imeli smo jutranjo telovadbo najprej smo tekli 2km potem pa se malo raztegovanja. Potem smo odsli na zajtrk. Po zajtku smo imeli sestanek tam so nam povedali kako bo potekala cela akkademija.Razdelili sobnas v nekaj skupin v naši skupini nas je bilo 12 in priblizno enako st. tudi v drugih. Jaz semz Kiro Flori pa z Shanice. Potem smo odšli v tellovadnico saj je imela ravo naša skupina trening. Pa še ena. Imeli smo se fino najprwj smo se spoznali in nam je trenerka pokazala kaj bomo delali in razlozila potek!
15. julij 2012
nnnnnneeeeeextt
15. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg