Forum
Ojla! Sm nova tukej na igrah 123 in bom začela pisat eno zgodbico o plessuu upam da vm bo ušeč in tukj je prvi del!
Ime mi je Ana. Stara sem 13 let in živim v majhnem mestecu blizu Ljubljane. Sem popolnoma zasvojena s plesom. Treniram v Ljubljani. Treninge imam vsak dan, razen ob vikendih. Čez pet ur grem spet v Ljubljano. Plešem pa skoraj vse zvrsti, razen break dance, step pa teh bolj čudnih plesov. V šoli nisem ravno najboljša, zato mi starša težita naj s plesom preneham. To mi gre res na živce. Kmalu bom imela avdicijo za nov plesni film. Zelo sem živčna. Sedim v učilnici za slovenščino in se pretvarjam, da pišem zgodbo, v resnici pa razmišljam, kaj bom oblekla za na avdicijo. Dolgčas!! Kmalu bo zvonilo. Naslednja ura je angleščina. Zakaj morajo na urnik dati dva podobna predmeta, ker potem vse pomešaš. Učiteljica sprašuje nepravilne glagole. Ne znam čisto vseh. Na čase pogledujem proti mojemu sošolcu, ki mi je všeč. On pleše hip hop in break, sicer malo manj časa kot jaz, ampak je kar dober. Med športno vzgojo so mi punce težile, naj zaplešem nekaj. ''Nisem ogreta!'' sem jim rekla, a me niso poslušale. ''Saj ti se ne rabiš ogret, itak si gumica.'' je rekla Eva. Ona je moja bff. Bilo me je sram, saj smo športno imeli s fanti. Končno sem malo zaplesala in punce so mi zaploskale. Pogledala sem proti Žanu. Tudi on je fante učil neke gibe. Ko je opazil, da gledam v njegovo smer se mi je nasmehnil. Zardela sem. Kmalu je prišel učitelj in igrali smo košarko. Kar nekaj. Pouka je bilo kmalu konec in z Evo sva skupaj odšli k meni domov.
KKo se vm zdi?? Komentarji? Popravki?
26. avgust 2012
Z Evo sva se zabavali in plesali. Bilo je res kul. Kmalu je odšla, jaz pa sem imela trening. Do Ljubljane se vozim 10 minut. Na treningu smo trenirali za kvalifikacije za državno prvenstvo, ki so čez en mesec in pol. Ko sem se odpravljala s treninga sem srečala Žana, ki je ravno imel trening. Pozdravila sem ga.
Dnevi so hitro minevali in kmalu je nastopil težko pričakovan avdicijski dan. Vstala sem kar zgodaj, drugače bi morala čakati celo dopoldne, da bi prišla na vrsto. Tja sem prišla ob desetih, in že je bilo veliko ljudi. Med množico sem zagledala znan obraz. Bil je Žan! Nihče mi ni povedal, da gre tudi on na avdicijo. Kmalu sem bila na vrsti jaz. Najprej so pogledali plesne, nato pa še igralske sposobnosti. Oboje mi je šlo kar dobro od rok. Nestrpno sem čakala na rezultate avdicij. Dobila sem vlogo!! Ampak ne katerokoli vlogo, ampak glavno! Ne morem verjeti. Tudi Žan je dobil vlogo. Snemati začnemo čez en mesec. Komaj čakam.
27. avgust 2012
dala.
Dnevi so minevali in kmalu je nastopil snemalni dan. Z ekipo smo bili zmenjeni ob desetih. Bila sem zelo živčna. Kmalu nas je poklical producent.
30. avgust 2012
Naslednji dan je bila nedelja. Bilo mi je dolgčas in šla sem na facebook. Žan je že objavil,da bo nastopal v filmu in vsi so mu čestitali. Tudi jaz sem se odločila, da mu čestitam. Napisala sem: čestitam,se vidiva na snemanju.
Kmalu je odpisal. Zahvalil se mi je.
Kar nekaj ljudi me je potem kliknilo na chatu. Spraševali so me, katero vlogo sem dobila in vsi so bili presenečeni,ko sem jim povedala.

Dnevi so minevali in kmalu je nastopil snemalni dan. Z ekipo smo bili zmenjeni ob desetih. Bila sem zelo živčna. Kmalu nas je poklical producent.
Vprašanje: kaj jim bo povedal producent?
30. avgust 2012
next!
producent bo povedal da bosta igrala skupi

A tale zgodba je resnična?
30. avgust 2012
ne ni resnična
02. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg