Forum
u115042
u115042
another story with one direction yes. (no shit sherlock?!) vem da jih je naokol že ogromno ampak nekak morm zapisat idejo, k sm jo učer dubla no pa ne bomo preveč nakladal. enjoy!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"In potem je tu Harry s popolnimi kodrčki! Stavim, da so mehki kot svila! In Niallove očke! O moj bog! Da umreš!"
Tipko ob strani Ipoda sem jezno še bolj pridržala, da je Bon Jovijeva skladba (It's my life) še bolj udarila na moja ušesa, ki so me sicer že precej bolela. Pa ne zaradi preglasne glasbe, temveč zaradi nakladanja osebe poleg mene. Pravzaprav me je bolelo vse, saj se nisem mogla docela izgoniti njenim rokam, ki so spričo njenega glasnega evforičnega nakladanja, kot nevarne vrvi krožile naokoli.
"Gwen!!!!"
Sem zavpila, ko je začela nakladati še o 'Liamovi osupljivi novi frizuri'. Končno se je zbudila iz svojega sveta, utihnila in me presenčeno pogledala.
"Kaj?"
"Bi že utihnila!"
Sem nič kaj prijazno in tiho zagodrnjala in ignorirala užaljen pogled, ki mi ga je namenila. Od zadaj mi je pritrdilo godrnjanje ostalih potnikov, ki so do zdaj že verjetno do potankosti spoznali One Direction.
"Veš Kath, mislim, da ne dojameš povsem KDO so 1D."
Mi je užaljeno in otičajoče dejala, nato pa se zavlekla v svoj kot pri oknu.
"Še dobro, da ne."
Sem zamrmrala bolj sama sebi kot njej in slušalke, ki sem jih v navalu jeze izpulila iz ušes, vtaknila nazaj vanje in se blaženo prepustila ritmom glasbe.
No pa naj se vam predstavim. Ime mi je Kathleen Sophie McGrand in pred kratkim sem dopolnila 18 let. Zatežena oseba zdraven mene pa je moja mlajša sestra Gwen. Gwen Andrea McGrand, če že želite vedeti in je še čisto sveža 16-letnica, kar je tudi razlog za to, da trenutno sediva na letalu, ki z vso hitrostjo drvi proti Londonu. No pa naj vam pojasnim še to. Za svoj 16. rojstni dan, je moja mala sestrica dobila 2 vstopnici za v London in ob vsej velikodušnosti, sta mama in oče odločila, da jo spremlja polnoletna sestra. Saj ne da se pritožujem ampak težava je v tem, da Gwen ob omembi tega prekrasnega mesta ne pomisli na Big Ben ali angleško kraljico. O, ne. Ona raje pomisli na 'najbolj popularen boy band na svetu' oz. 'cukrčke' kot jih imenuje sama.
Da, uganili ste. To so One Direction. In v zadnjih dveh urah sem o njih izvedela toliko, da bi se lahko štela med njihove znance, ne pa med dekleta, ki jim je prav malo mar zanje in se raje prepuščajo normalni glasbi. Kdo pa bi Bon Jovija zamenjal za neke pojoče cucke? Ob misli na to, me je kar streslo.
Z velikim vzdihom sem se naslonila nazaj in otožno pomislila na domači Phoenix. Le zakaj jaz?
Čez nekaj časa sem se sklonila čez spečo Gwen in pokukala skozi majhno okence. Oblaki so se počasi razkadili in pod mano se je odprl pogled na čudovit jutranji London...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Next?

Kathleen:
Gwen:


22. december 2012
u93404
u93404
nextajj... http://www.igre123.com/forum/tema/blue-velvet./47274/1 bere kdo, ker je ful dobra zgodba pa tud nova na igrah? (ne pišem je jaz)
22. december 2012
next
22. december 2012
NEKŠT!
28. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg