Forum
u92032
u92032
(zgodba bo izmišljena)

Ime mi je Tina, stara sem 15 let in hodim v prvi letnik. Doma imam prijazno družino. Mamo, očeta, brata in sestrico. Mama je zelo prijazna, ime ji je Darja, oče je malo strožji ampak kljub temu prijazen. Ime mu je Andrej. Anja je moja mlajša sestrica in je stara 12 let. Z bratom Matejem se razumeva dobro. Velikokrat se tudi kregava, kot je to v navadi, če imaš brata. Starejši je od mene saj ima 16 let. Moji BFF je ime Tanja. Sva istih let in skupaj hodiva v šolo. Živimo v hiši, ki ni preveč velika, ampak ravno prava za petčlansko družino.
Zjutraj se nekdo pritihotapi v mojo sobo in jaz se prestrašim. Ko zagledam Mateja mu blazino vržem v glavo, saj sem bila jezna. Odšla sem se stuširat. Naličila se nisem saj imam obraz brez mozoljev. Odhitela sem dol po stopnicah v jedilnico in si na kruh namazala marmelado in pojedla. Skupaj z Matejem sva odšla peš v šolo. Odšli smo v razrede in profesorica slovenščine je vstopila v razred. Pouk je minil hitro in zazvonil je zvonec ki oznanja konec šolskega dne. S Tanjo sva odšli na sladoled v park, ki je bil blizu. Usedle sva se na bližnjo klopco in pogovarjali. Čez kako uro sva morali domov. Ko sem prispela dom sem odšla v svojo sobo naredit nalogo.'' Kosilo,'' je zaklicala mama. Odhitela sem v jedilnico in se posedla za mizo na kateri je že bilo servirano kosilo. Proti koncu kosila se je Matej polil z sokom. Midve s Anjo sva se na ves glas smejali. Odšel se je gor preobleč. Jaz sem prav tako odšla gor ker sem se najedla. Ravno sem videla Mateja brez majice. Odšla sem v sobo, se ulegla na posteljo in razmišljala. Razmišljala o Mateju in kako je v resnici lep. '' Kaj se dogaja z mano,'' sem si pri sebi govorila.'' Ne moreš tako razmišljati, saj je vendar tvoj brat,'' sem si še vedno govorila in tako sem prišla do čudnega spoznanja.
13. maj 2012
u92032
u92032Tina
13. maj 2012
u92032
u92032Matej
13. maj 2012
u92032
u92032Tanja
13. maj 2012
u87083
u87083
ph nem nč brala nimam tolko cajta žal mi je
13. maj 2012
u87083
u87083
sa noben ne bere te zgodbe dosedaj
13. maj 2012
u92032
u92032
Spoznala sem, da sem nekako zaljubljena. Zaljubljena v brata!!!!!! Ni in ni mi šlo v glavo. '' Kako sem se lahko zaljubila v brata, pa še vsak dan ga vidim,'' sem si prigovarjala. Nisem vedela kaj naj storim zato sem se odločila, da počakam do jutri. Naslednji dan, takoj ko sem prišla v šolo sem napadla Tanjo, da danes mora po šoli nujno in to zares nujno priti k meni domov. Še pred poukom je poklicala mamo in seveda je lahko prišla. Ure so se vlekle in ni in ni bilo slišati zvonca za konec pouka. Končno se je oglasil in s Tanjo sva odšle k meni in takoj stekli v mojo sobo.
25. maj 2012
u92032
u92032
Najin pogovor v moji sobi:
J: Nekaj ti moram nujno povedati. T: Kaj, daj povej že veš da me zanima (reče z glasom polnim radovednosti) J: Zaljubljena sem ampak v tistega katerega nebi smela biti, mislim ni normalno. T:V koga, daj povej že. J: V Mateja. T: V katerega, (nekaj časa premišljuje) saj ne misliš v svojega brata? J: Ja
Tanja kar ni morala verjeti jaz pa še vedno nisem vedela kaj naj storim.'' Kaj naj storim, '' sem jo vprašala. '' Ne vem, ker to je res zelo čudno. Nekaj časa sva se še pogovarjale nato pa je morala oditi domov. Ležala sem na postelji in brala knjigo, ki sem jo imela na nočni omarici. Naenkrat v sobo pride Matej. Nekaj časa sva se pogovarjala in potem je predlagal da greva v park. Rekla sem ja in preden sva lahko odprla vhodna vrata se je pred njih postavila Anja.
25. maj 2012
u92032
u92032
A: Kam pa greta? J: V park. A: A res? M : Ja, zdaj pa greva.
In tako sva odšla v park in se usedla na travo in se pogovarjala o šoli in podobnih rečeh. Skoraj je bil že večer in sva odšla domov. Jaz sem odšla v hišo Matej pa je še vzel pošto iz nabiralnika. Stuširala sem se in si oblekla dolgo majico, ki mi je segala skoraj do kolen. Bila je s kratkimi rokavi. Pred vrati pa je že stal Matej in mi govoril naj pohitim. Oprala sem si zobe in odšla v sobo. Ugasnila sem luč, ulegla v posteljo in razmišljala. Kmalu sem zaspala. ''Spet ta budilka,'' sem si rekla pri sebi, skoraj že naglas. Bila je sobota in poklicala sem Tanjo, če bi lahko prespala pri meni, saj moji starši gredo na službeno potovanje za 4 dni. Rekla je da lahko in pride čez približno kako uro. Preoblekla sem se in povedala Anji in Mateju naj naju ne motita. Odšla sem v kuhinjo si pripravit kosmiče za zajtrk. Pojedla sem in na vratih je pozvonilo. Nekaj trenutkov za tem je vstopila Tanja. Odšle sva v mojo sobo in se pogovarjale. Največ o fantih, na začetku o najinih bivših, nato pa je pogovor mimogrede nanesel na mojo ljubezen.
25. maj 2012
ja sej noben nebere zgodbe js je nebom nč brala!
zakaj pišeš če noben nebere
26. maj 2012
ja sej
26. maj 2012
neext
14. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg