Forum
Jaz sem se odločila, da bom napisala eno zgodbo, ki bo najverjetneje imela tri dele če jih boste pa res brali pa jih bom mogoče napisala še več. Malo bom začela pa boste videli
___________________________________________________________________________________

Živjo moje ime je Anne. Še pred kratkim sem živela življenje čisto navadne 15 letnice dokler niso prišle poletne počitnice. Takrat se je začelo ogromno stvari in vse mogoče a vse skupaj se je začelo 26. junija, ko smo bili na počitnicah na morju. Na plaži sem šla k vodi in tam ležala do polnoči. Točno takrat pa skočila v vodo in odneslo me je na drugi svet.
26. januar 2011
Jaz
26. januar 2011
next?
26. januar 2011
next!
26. januar 2011
next!
26. januar 2011
Drugi svet je bil zelo podoben našemu a se je vseeno zelo razlikoval. Hodila sem po ulicah a nisem našla nikogar. Verjetno so vsi spali. Takrat sem opazila ljudi. Stali so ob vodnjaku in ga opazovali. Neko dekle mojih let je reklo: "A kaj pomeni ta čudežni prstan?" "Nihče ne ve točno le njegov lastnik je vedno vedel. Lastnik mora dobiti prstan, če ga dobi kdo drug to ni dobro ne za prstan ne za lastnika prstana. Le kakšen prstan? Sem pomislila. Kakšen lastnik? Zakaj čudežni? Stopila sem bližje. Ljudje so me opazili. Živjo kdo si? Me je vprašalo dekle mojih let. "Sem Alice." Povem. Takrat sem opazila, da so večina moje starosti. od 14 do 16 let nekaj jih je starejših nekaj pa tudi mlajših. Namlajša je bila videti stara kakšnih 8 let najstarejša pa je bila videti stara kakšnih 30 let. Predstavila se je: "Jaz sem kraljica Amanda Lajvina in že 150 let vladam kraljestvu." Jaz bi najraja vprašala koliko ste stari? Ampak se mi vprašanje ni zdelo vljudno. Toda videti je bilo kot da ena iz med deklet zna brati misli. Obrnila se je k meni. "Naša kraljica je stara 170 let." Presenečeno sem jo pogledala. "Sem Lisa." Je povedalo dekle. "In moj prstan ima moč branja misli." Prstan? Sem pomislila. "A pri vas nimate prstanov?" Je vprašala Lisa. Odkimala sem. "Toda videti si taka, da sodiš med nas." Kraljica je rekla: "Če ne veš o prstanih ti pa bomo razložili.
28. januar 2011
Tam sem se zmotila pa sem namesto Anne napsiala Alice.
28. januar 2011
Lisa
28. januar 2011
next!

A lahko prosim dodaš še winxice?
07. februar 2011
next!

In Maša ne winx ne sodi v to zgodbo!
10. februar 2011
next

in se strinjam z Lejo
10. februar 2011
u35501
u35501
next
10. februar 2011
ok jutri
15. februar 2011
u36744
u36744
next!!
25. februar 2011
"Le štirje izbrani in krlajica imajo prstane. Prstani si sami izberejo lastnika. Tem prstanom pravijo čudežni prstani. So modre, rdeče, zelene in črne barve. Kraljičin je srebrno zlat. Rdeč prstan ima moč ljubezni, zelen prstan ima moč narave, moder pa moč branja misli. Srebrno zlat prstan je kraljičin prstan in le kraljica pozna njegove moči." Je razložila Lisa in takrat sem opzila moder prstan na njeni roki. "Ja jaz imam moder prstan." Ravno sem pomislila kakšno moč ima črn prstan in nameravala postaviti vprašanje, ko je Lisa že rekla: "Nihče ne ve kakšno moč ima črn prstan. To ve le njegov lastnik." Potem je spregovorilo dekle rdečih las: "Nihče ne ve kdo je to. Vemo le to da si ga nekateri želijo pridobiti. Vendar to bi bilo nevarno za prstan, pravega lastnika prstana in za cel naš svet." Pogledala sem dekle. "To je Lia." Je povedala Lisa. Takrat sem videla zeleno svetlobo, ki se je bleščala iz njenih rok. Na rokah je imela zelen prstan. "Kdo pa ima rdeč prstan?" Sem vprašala. "Alya." Je rekla Lia. Dekle z rjavimi kodrastimi lasmi je stopilo naprej. "Živjo Anne." Me je pozdravilo. "Mislim da bi simorala spremeniti videz." Je rekla Lisa. To mi je bilo všeč in nenadoma sem se pogledala v jezero. To kar sem videla je bilo nekaj nenavadnega. Bila sem nova jaz.
28. maj 2011
Lia
28. maj 2011
Alya
28. maj 2011
Moja nova podoba
28. maj 2011
next?
28. maj 2011
next!
02. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg