Forum
Gre se pač o eni punci ki išče fanta in vedno najde napačnega. Nekega dne pa pač ta punca enega fanta spozna za katerega je sigurna , da ga nikoli nebo ljubila in ji ne bo všeč. toda čez nekaj mesecev se stvari čisto obrnejo in punca se noro zaljubi v tega fanta.... nastane velika ljubezen in potem...

Glavna oseba ( ta punca ) :
- Tina

Naj začnem pisati zgodbico ?
19. maj 2011
zdaj bom pa začela pisati
20. maj 2011
Bilo je deževno jutro in za nič na svetu nisem bila bolj pripravljena kot na test iz matematike ki ga bomo pisali danes v šoli. Čeprav si nisem želela v šolo in sem želela ostati v postelji sem morala iti. Bila sem malo nervozna , priznam in to pogosto kažem z tresenjem telesa ter zelo pogostim govorjenjem včasih celo o bedarijah. Ko sem prišla v šolo sem v raredu za geografijo skoraj zaspala , saj je učiteljica tako na dolgo in široko razlagala snov. V prvi vrsti sem gledala Kevina , ki je sedel in poslušal. Bila sem noro zaljubljena vanj , čeprav sem vedela , da ima drugo in nebo nikoli moj. Mislila sem , da se je med nama spletla kar močna vez in naenkrat se je nazaj ozrla njegova nesramna punca Klare oz . Klara. ''Že spet ga gledaš , zakaj le '' je nesramno povedala nato pomežiknila in se obrnila naprej , nato pa na hitro z pogledom ozrla ''njeno lastnino'' in ta je bil na žalost Kevin.
20. maj 2011
1. del *

__________
naj nadaljujem ?
če želite ,komentirajte.
20. maj 2011
bom pa kar sama nextala če noben ne pogleda.
21. maj 2011
Ker sem bila z pogledom tako zatopljena v Kevina , nisem slišala , da me je učiteljica poklicala k tabli in nato je stopila do mene ter rekla : '' Že 3 krat sem ponovila tvoje ime ali si gluha ? V kabinet ! '' Točno to je bilo to , kar sem pri njej najbolj sovražila. Pa saj nisem bila prvič v kabinetu. Že kar nekejkrat sem tja šla po krivici.
T - tina U - učitelca
U - kaj se s tabo dogaja ?
T - nič samo gledala...
U - kaj ? Nima veze kaj si gledala. Med poukom se posluša mojo razlago !
T - Saj sem poslušala ! Vse vem !
U - potem te bom pa vprašala ! '' KAJ JE REVOLUCIJA , KAJ ROTACIJA IN KAJ EKLIPTIKA ?
T - revolucija je kroženje zemlje okrog sonca , rotacija je vrtenje zemlje okoli njene navidezne osi in ekliptika je pot , po kateri kroži zemlja okrog sonca.
(to sem imela namreč veliko srečo , ker me je vprašala prejšnjo snov , ki mi je jo mama prisilila , da se jo naučim in sem imela kar pojma )
U - drugič boš dobila 1 !
T - napišite mi 5 !
U - nebom ! nisi poslušala to si slučajno vedela !
T - stara koza ! grem !
Tako sem odšla z kabineta in ji pred nosom zaloputnila vrata. Kevinove oči so pogledale za mano in kaj hitro se je videlo , da je Klara ljubosumna zato ga je z hudobnim pogledom ki je pomenil ''ne glej je ! '' pogledala a ta ni ubogal.
21. maj 2011
neeext..!!

aja pa pišeš ful dobr!
21. maj 2011
hvala ti res ♥
bom nextala
21. maj 2011
Kar naprej me je opazoval , na enkrat pa je do njega stopila Klara in ga pocukala za lase. '' Kako si drzneš sploh imeti oči še za kako drugo kot zame ! '' ga je pokregala. ''Neboš mi ukazovala ! Samo mlad par sva bila !'' ''Kako to misliš bila ? '' je nadaljevala Klara. '' Ker si taka z mano , sem se odločil , da te pustim !'' '' Kaj ? Tega mi neboš naredil samo zaradi Tine !'' '' Delal bom , kar bom želel! Adijo !'' Tako sta pogovor končala in kmalu je šolski zvonec zazvonil. Jas sem odhitela pod topogan na šolskem igrišču saj je tam bilo moje skrivališče in zanj sem vedela samo jas. Kmalu za tem je pritekel Kevin in me opazil. Jokala sem in spraševal me je , zakaj to počnem a nisem mu odgovorila. '' Ker pač !'' Sem končno izjavila '' Ampak , zate sem pustil Klaro...'' '' Nič ne rabiš zame , vem da me nočeš zato me pusti ! '' Sem izjavila in zbežala vstran. Skirla sem se za gugalnico , ki je bila kar precej oddaljena vstan in sem kar nekaj časa bežala do tja. Kmalu je bila noč in kar tam sem zaspala.Naseldnji dan sem šla nekam , nisem vedela kam , a šla sem v mesto. Tam sem zagledala fanta , ki mi niti najmanj ni bil všeč. '' Kaj pa ti tukaj ? Saj še ni pust !'' Sem se ponorčevala iz njega. '' Ne žali me ! Kaj pa je narobe ! V mestu se sprehajam! '' ''Haha , nikoli mi ne boš všeč , nisem v mestu zato se ne norčuj ! '' Sem nesramno vztrajala. '' Pa kaj , ti tudi meni ne ! V mestu si , če meni ne verjameš , vprašaj druge ti povejo ! '' Je odgovoril nato pa odhitel nekam v trgovino. Nekaj časa sem razmišljala in začela sem pogrešati Kevina in obžalovati priložnost včeraj , ki sem jo tako hitro zavrnila.
Nov fant :
to je fant iz mesta
sploh mi ni bil všeč ...

______________
NEXT ?
21. maj 2011
Next.
21. maj 2011
bom zdaj
21. maj 2011
Ker nisem vedela kje sem , sem se odločila , da se najprej malo razgledam. Ugotovila sem , da imam v žepu še denarnico in v njej 300^€ . Zgroženo sem ugotovila , da sem imela včeraj s seboj v šolo toliko denarja. A ker sem bila izgubljena in sestradana , sem si šla nakupit nekaj oblačil in čevljev ter nekaj denarja spravila za kosilo. Kar lepe stvari sem si nakupila. Potem sem se preoblekla v novo oblekico in čevlje z peto , nosila sem tudi očala proti soncu. Tedaj sem ga spet srečala. '' Kaj hočeš '' ? sem ga zopet vprašala.'' nič predstavil bi se ti , lepotička. vem da sma se že srečala. ime mi je Martin'' Je povedal '' ne zanima me ! dobro no jas sem tina ! ampak nisi mi všeč ! '' ''kaj praviš , če bi šla skupaj na kosilo '' ? Je vseeno osvajal Martin ki sem ga klicala kar Marty. '' Ne hvala , drugič mogoče in nisi mi všeč ! '' Marty prosim daj mi malo časa... ali pa telefonsko ko bom hotela te pokličem'' sem povedala čeprav me je že kar privlačil '' OK '' je še pogumno dodal in mi izročil številko. Nato sem začela premišljevati , kje bom danes prenočila. Nisem vedela , kaj naj , vedela sem le , da je še edina možnost tukaj Marty saj drugega ne poznam. Tako sem ga poklicala..
Moja obleka :in še čevlji (=
pa sončna očala :bela sem nosila , tiste dvojne pa sem tudi kupla.

denar : : )to mi je še ostalo.
________________
NEXT?
21. maj 2011
1 koment !
21. maj 2011
dajte no
21. maj 2011
ko bo en koment nextam.,
22. maj 2011
Next.
22. maj 2011
bom pozneii
22. maj 2011
neext
24. maj 2011
bom nextala ja (=
24. maj 2011
hvala za nexte jutri pa res nextama ♥ v veliko veselje mi je da komentirate pa še do jutri lahko kaki koment pride bom še srečnejša. ♥
24. maj 2011
neext!!
26. maj 2011
nextam zdaj.
26. maj 2011
Pogovor : Marti = M Jas = J
J - hey marty. sory če motim.
M - ne motiš. ampak zakaj me kličeš če me tako sovražiš in sem grd ?
J - pravzaprav sem ugotovila da sem brez doma .
M - to že sam vem. in ?
J - če bi mogoče lahko prespala pri tebi... eh pozabi čaw.
M - kaj naj pozabim ? odličen predlog pri meni boš živela. zakaj si pravzaprav pobegnila?
J - pobegnila sem od ljudi , ki so me prizadeli. se vidima . vem kje stanuješ čaw.
Tako sem se zelo veselila in ugotovila da ima Marty ob njegovem kančku lepote tudi dobro srce. Počasi sem se mu začela posvečati in ugotovila sem , da ima dobro srce in sem se malo zaljubila.
26. maj 2011
naj nextam ?
27. maj 2011
Kmalu zatem sem se mu čisto predala in se še bolj zaljubila vanj. Nekega večera me je vprašal , če bom pozneje postala njegova žena in privolila sem. Nikoli nisem bila še tako srečna , kot sem danes in to mi lahko vejramete. Ampak na poročni dan nisem imela sreče , saj sem spila strup in sem nesrečno umrla . Leto kasneje je od žalosti umrl tudi Mary , ki se je zabodel ker me je tako ljubil , da je čutil potrebo da sma skupaj do večnosti.
THE END.
27. maj 2011
hitr konc, drgač pa zakon pišeš
28. maj 2011
tku hitr je konc?
drugač pa ful zakon zgodbica. : D
28. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg