Forum
no pač bom napisala zgodbico in upam, da vam bo ušeč

"Driiin, driiin" je budilka zbudila Kelly.Še vedno na pol v spanju, se je obrnila, se skotalila, do budilke in jo ugasnila. Danes je imela pred uro in zelo močno se je hotela zaviti nazaj v svojo mehko, toplo posteljo in se spet potopiti v svoje sanje, kjer jo je na plaži skoraj poljubil zelo lep in postaven fant. A kaj ko je vedela, da je učitelj za Nemščino že tako ali tako ne mara. Učitelj Tupnik je bil zelo strog in zaradi njegovega slabega slovesa med vsemi učenci v šoli so ga klicali TUPO. Ali drugače: Totalno Umsko Prizadeta Oseba. No in tako se je spravila iz svoje postelje in se odpravila v kopalnico. Pogledala se je v ogledalo in zagledala svoj odsev, ki jo je nazaj gledal z njenimi črnimi očmi. Njeni ravni, dolgi črni lasje so skuštrano štrleli na vse strani in vedela je, da bo potrebno veliko dela, da ji bodo tako kot vsak dan lepo padali ob njenem obrazu. Takoj se je lotila dela in čez nekaj časa je bila njena frizura lepo počesana njen zadah pa je imel vonj po mentolu. Njene oči so se ustavile na veliki stenski uri in potiho je zaklela, ko je videla, da bo mogla teči na avtobus če ga noče zamuditi. Tako je stekla in prišla ravno ob pravem času, do svojih dveh najboljših prijateljic Sally in Vivi.
01. november 2011
Sally je bila neverjetno postavna blondinka z zapeljivimi modrimi očmi, ki je s svojim občudovanja vrednim telesom dosegla skoraj vse. Ni bila ravno pametna ampak to je ni nikoli ustavilo pri uresničevanju njenih ciljev.Vivi je nasprotno od nje bila preprosta rjavolaska katere skodrani lasje so vedno lepo plapolali v vetru in takrat si lahko med njimi zaznal svetlejše in temnejše odtenke rjave. Njene svetlo rjave oči so bile videti skoraj zelene, ko jih je obsijalo sonce. Že na prvi pogled se je na njenem lepem obrazu videlo, da je prijazna.


01. november 2011
Ko so se pripeljale pred šolo sta Sally in Kelly hitro stekle v učilnico kjer naj bi bila nemščina, Vivi pa se je lepo počasi odpravila v jedilnico, kjer bo delala nalogo. Ona ni imela nemščine kot njeni prijateljici ampak se je tako hitro zbudila, da je lahko podaljšala čas z njima. Ko sta Kelly in Sally vletele v razred je učitelj ravno preverjal prisotnost učencev in na njuno žalost je njiju že zapisal v svoj dnevnik. Potem pa je začel deliti teste in obe sta živčno stiskali pesti in upali ena na petko druga vsaj na trojko.
„Andrea 4“ Podal je test rjavolasi deklici, ki je sedela pred njima nato pa se je odpravil pred Sallyino in Kellyino mizo.
“Kelly 5“ Kellyin utrip se je spet spustil na naravno raven.
„Sally 2“ Če je bila Kally poleg nje vsa vesela Sally to ni bilo niti najmanj všečse posebej ker ji je manjkalo samo pol točke do trojke. Ko je učitelj podal še zadnje teste in učence pustil, da pogledajo svoje teste je Sally ustala in se odločila, da uporabi svoje skrivno orožje. Njeno telo. Počasi in zapeljivo je stopila, do učitelja. „Pozdravljeni“ je lepo pozdravila in njen obraz je razsvetlil zapeljiv nasmeh. Naslonila se je na učiteljevo mizo in počasi in elegantno dvignila svojo nogo in jo prekrižala z drugo in učiteljeve oči so ujele njene dolge noge, ki so iz kratke roza kiklice pkazale veliko preveč kot bi bilo dovoljeno. Malce se je sklonila naprej „Gospod učitelj veste jaz sem si zares želela trojke“ je začela.
„No zelo mi je žal gospodična ampak morali bi se bolj učiti“ Sally si je lepo počasi obliznila ustnice in se sklonila še malo naprej, da je učitelj skoraj padl v njen dekolte „Učitelj ampak manjkalo mi je samo pol točke, do trojke.
“ Zapeljivo ga je pogledala in njegov obraz je bil popolnoma bled in videlo se je da ne ve kam naj pogleda.
„Saj sem bila pridna. Dajte no pol točke“ Podala mu je test in iz puščice zapeljivo s konicami prstov vzela svinčnik in mu ga podala.
„Prosim“ parkrat je zamižiknila z očmi in učitelj je počasi spremenil dvojko v trojko. „Prav gospodična ampak to zadnjič“ Sally je veselo odskakljala nazaj na svoj sedež in v svoji glavi prosljavljala svojo zmago.
01. november 2011
u64075
u64075
next
01. november 2011
Med tem v jedilnici: Vivi je mirno sedela in pisala nalogo, ko je zaslišala že znan glas, ki jo je velikokrat obiskal v njenih sanjah
„Živijo ali lahko sedem tukaj“ obrnila se je in zagledala znane temne rjave oči, ki so pripadale Jessyu.
„Ja, seveda“ Malce je odmaknila svoje zvezke in naredila prostor, da se bo lahko najlepši fant na celi šoli usedel zraven nje.
„Vivi kajne? No jaz sem Jessey, “ Nasmehnila se mu je in se zagledala v njegove postrani počesane rjave lase in njegove oči...
“Ali si v redu?“ je vprašal.
„Am...Ja, seveda“ pogledal jo je in malce povzdignil obrvi.
„No Vivi zdajle bo zvonilo tako, da moram oditi. Saj imava skupaj matematiko če se prav spomnim. C nivo?“ Vivi je pokimala
„No se vidiva pri kosilu Vivi“ Ko je Jessey odšel je še malo postala nato pa hitro stekla v učilnico matematike.
„Od kdaj pa se tebi tako mudi k matematki?“ je v šali vprašala Sally.
„Ne bosta verjeli kaj se mi je ravnokar zgodilo! Jessey je prisedel k meni in se pogovarjal z mano“ Kelly se je zasmejala
„Haha, Vivi ali si spet zaspala med delanjem domače naloge?“ Vivi jo je grdo pogledala „Ne, tokrat je bilo res pa še na kosilo me je povabil“
„Ali si prepričana?“ je vprašala Sally.
„Seveda.“ Takrat je pozvonilo in Sally je mogla oditi, saj ni bila v C nivoju. Kelly in Vivi sta sedli na svoja sedeža, ki na žalost nista bila skupaj zato sta si pošiljali listke. Vivi je Kelly vrgla listek. Naenkrat je pred Kellyino mizo stala gospa Wolf. Na videz prijazna učiteljica z črnimi lasmi med katerimi se je že videlo nekaj sivih pramenov, v resnici sploh ni bila tako prijazna ampak je bila pravzaprav prava pošast. Pri svojih petdesetih je še vedno videla kot sokol in že prava umetnost je bila če te ni ujela pri podajanju listkov. Ga. Wolf je s pogledom oplazila listek in ga iztrgala iz Kellyinh rok.
„No kaj pa imamo tukaj?“ je rekla in začela brati listek.
„Si moraš predstavljati kako je lep? Joj no pa tako je luškan pa njegove oči in lasje... in potem je še govoril z mano!„. Cel razred je prasnil v smeh jaz pa sem samo zardela in se potuhnila pod mizo.
01. november 2011


01. november 2011
u64075
u64075
next
03. november 2011
Dejmo Kiki že enkrat!!! Najboljša zgodbica nooooo!! Piši že!!? A hočeš, da zgnijem od dcja!!!?????
03. november 2011
hahaha
ja???
hec
03. november 2011
Oooo Jokam zdej!!!
03. november 2011
rekla sm hec pa poglej že svoj profil plosim s :10
03. november 2011
03. november 2011
Jaaaaaaaa...sej vemmmmmmmm...!!!!
03. november 2011
next!!
03. november 2011
Cel dan v šoli je bil mučen. Zafrkavali so me in hoteli vedeti ime osebe v listku in zdelo se mi je da morda Jessey ve da govori o njem saj se mi je vedno, ko sem ga videla malce nasmehnil.
„Uf kakšen dan“ je potožila Kelly.
„Tvoj dan? Kaj pa moj? Ali nisi slišala kako me zbadajo?“
„Ja no nobena ni imela dobrega dneva pojdimo zdaj na kosilo“ je rekla Sally. Vivi se je spomnila, da je zmenjena z Jesseyem ampak se ji je zazdelo, da po tem itak noče z njo na kosilo. Tako je šla s Kelly in Sally. Vivi je stala zadnja v vrsti, ko je na njeni rami začutila tujo roko. Njeni refleksi so takoj začeli delovati in oseba, ki se je dotaknila očitno ni vedela za njene sposobnosti karateja, ki ga obiskuje s Kelly in Sally. Vedela je, da bo oseba kmalu začutila bolečino v trebuhu, ki jo povzročila njena roka ampak, ko se je obrnila in sprožila svojo roko jo je nekaj ustavilo. Presenečeno je pogledala v tudi presenečen Jessyev obraz. Vivi je presenečeno obstala. Njena pest je bila v Jessejevi roki, ki je počasi spustila prijem. Ko jo je dokončno izpustil je Vivi odmaknila svoje roke in padle so ji ob telo.
„Ali prideš?“ je vprašala Sally, ki je šele takrat zagledala Jesseya
„Oh Jessey oprosti nisem te videla. No Vivi se vidimo kasneje pa uživajta na kosilu.“ in še predn je lahko Vivi kaj rekla sta Sally in Kelly nasmejani izginili. Vivi se je obrnila proti Jessiyu
„Greva?“ postavila sta se v vrsto. Celo kosilo sta bila tiho le proti koncu, ko je Jessey začel pogovor.
“Dober udarec“ Vivi je malo osramočene pogledala
„ Am...ja oprosti zaradi tega. Ampak dobro si se obranil. Od kje to znaš?“ „Obiskujem karate. Pa ti? Od kje poznaš ta korak“
„Amm...tudi jaz obiskujem karate“ Tiho sta hodila na koncu hodnika pa sta se ločila in Vivi je takoj stekla h Kally in Sally.

Next?
04. november 2011
nextam k bojo bli usaj 3 nexti
04. november 2011
next!
04. november 2011
hahahahahhahaha.....
NEEEEEXT!!!!
04. november 2011
NEEEEXT!!!!!!
05. november 2011
u64075
u64075
nextttttt
06. november 2011
kiki 4 so žeeeeeeeeeee
12. december 2011
nexxxt!
12. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg