Forum
Hei! Sem Marceline in pisala bom zgodbo o najbolj norem kampu ob jezeru sredi gozda.
Opis: Sem Miranda in stara sem 14 let. Rada imam rock glasbo. Pravzaprav sem rokerca. Igram kitaro in v šoli delam težave, zato sta me starša čez celo poletje poslala v kamp sredi gozda, ki ima v lasti (kamp) ogromno jezero.
ME

kampJezero ob kampu
NEXT?
24. junij 2013
neeext
24. junij 2013
next
25. junij 2013
next
25. junij 2013
Hvala za nexte :*

(še malo opisovanja)
Oče in mama sta me postavila na letališče, ker sem morala z letalom v kraj kjer je kamp in z avtobusom v kamp. Ko smo prispeli v kamp sem zagledala fante in puce (mešani kamp). In ta kamp je imel starostno omejitev 6 do 15 let. Ko smo iztopili z avtobusa, so vodiči prečekirali vsakega posebej in nas postavili v skupine, vsaka skupina je imela drugačno ime. Mene so postavili v skupino >> The Sharks<<, kjer nas je bilo 8. Jaz, neka Lizzy, Kimmy in Rocky = torej 4 punce, in Jake, Leeroy, Dean in Ryan = 4 fantje. Skupaj so nas postavili v skupino, ker smo najbolj težavni. Kovčke smo odnesli v kolibo, kjer sta bili dve ločeni spalnici, vsaka spalnica s 4 posteljami, da smo fantje in punce spali ločeno, in v predprostoru je bila postelja za našega vodiča oz. vodiča skupine >>The Sharks<<. Kopalnica je bila dve kolibi stran.

Ko smo se bolje spoznali smo postali zares dobri prijatelji, nikoli se nismo skregali in vedno smo bili skupaj. Ampak smo imeli sovražnike, to so bile druge skupine. Najhujša skupina je bila >>The Lions<<, v kateri so bili sami bogataši.

Lizzy

Kimmy

Rocky in Jake

Leeroy

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=57259185[/img]
Dean
Ryan
NEXT?
25. junij 2013
next
25. junij 2013
next
25. junij 2013
next
25. junij 2013
Naš vodič po imenu Manny je nekega dne ob 5.00 zjutraj začel upiti ,,JUTROOOOO!!! USTANTE!!! ALO, VN IZ POSTL!!! GREMO!!!''

Vsi smo jezni prišli s sob.
,,Dons gremo samo mi Sharksi s kajaki čez jezero. Na drugi strani jezera bomo v gozdu postavl šotore, pa bomo ceu tedn tm. A ste razumel?!,, je strogo ukazal Manny, čeprav ni nikoli strog ampak prijazen in nežen.
,,Razumemo!'' smo rekli vsi skupaj in se pripravili.
Vse sem že spakirala, ko sem videla Lizzy kako v torbo pakira pir in viski. Ko sem odšla v fantovo sobo, je Jake v torbo spakiral cigarete, Ryan pa kondome. Vse se mi je zdelo zelo čudno, cigarete in alkohol že razumem, ampak kondomi???!!!

Vzeli smo 5 kanujev. Manny je imel enega zase, drugi pa smo si jih delili. Jaz sem kanu delila s Leeroyem, Lizzy s Ryanom, Dean s Kimmy in Jake z Rocky.
No, pa smo začeli veslati. Jaz in Leeroy sva zaostajala, ker sva pokala od smeha. Za to je bil kriv Leeroy ki je delal nore stvari pa še šprical me je. Ko končno nisva več zaostajala smo prispeli. Postavili smo šotore in zakurili ogenj. Šotorov smo tudi imeli samo 5. Delili sva si ga jaz in Rocky, Lizzy in Kimmy, Jake in Leeroy ter Dean in Ryan. Kmalu se je stemnilo. Posedli smo se okoli ognja in jaz sem s šotora potegnila kitaro. Začela sem igrati in peti pesem: We Will Rock You by queen (ft. Jessie J)Vsi so začeli peti zraven. Potem smo šli počasi vsi v šotore. Kar naenkrat je prišel Leeroz k meni v šotor. ,,Rocky je šla spat k Jaku, pa morm js spat tukej. Drgač pa veš da je nekej med Jakom in Rocky.'' mi reče in se mi nasmehne. Ulegel se je zraven mene, nato pa se res stisnil k meni. Obrnila sem se k njemu in ga čudno pogledala. in kaj je naredil on....... Kar naenkrat me je poljubil.
Le kaj sem naredila......
NEXT?
25. junij 2013
Manny25. junij 2013
next
26. junij 2013
next
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg