Forum
No to zgodbico bom pa pisala z Mrs.Payne.
če hočte lahko preberete tudi zgodbice
Mrs.Payne:https://www.igre123.com/forum/tema/story-by-ove-gir-in-mrs-payne/32186/
:https://www.igre123.com/forum/tema//31672/
Jest:https://www.igre123.com/forum/tema/love-story/27854/
:https://www.igre123.com/forum/tema/teenage-fu-ing-life/31475/p
išem u paru z Muua:https://www.igre123.com/forum/tema/i-can-t-help-myself/31916/
Mrs.Payne piše za Lino, jest pa za Stino.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.DEL
Heii sem Stina in hodim v prvi letnik gimnazije v LJubljano. moja najboljša prijateljica pa je Lina. z njo počnem prav vse! Tudi danes ni izjema.
StinaLina''Stina!!!!'' Pridi, greva v skejt park!'' se je drla za mano Lina. ''Počakaj malo, da se pripravim!'' sem ji glasno odvrnila nazaj.
Čez pet minut sva bili že na poti v skejt park. Med hojo sva poslušali razne komade kot so:


med tem pa sva poplesavali kot nori. Ko sva končno prispeli v Skejt klub sva bili zelo navdušeni! Meni je pomahal vsak fant, ker sem bila polj sexy oblečena. Lina pa zaradi tega, ker je njena sipatija zelo dobro skejtal oz. se postavljal! Smehljala se je in bila navdušena nad njegovi triki. ker si je veliko upala je hotela pristopiti do njega in ga vprašati, če jo lahko nauči teh gibov, vendar si je na koncu premislila. Nisem vedela kdo je njena simpatija in sem zelooo hotela vedeti ampak ona mi ni hotela povedati pa ne vem zakaj. zato sem se odločila, da ji tudi jaz ne bom za svojo! to je bila edina stvar, ki je nikoli ne bo izvedela o meni!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no če vm je ušeč prvi del iz moje strani natipkejte 4 črke n e x t oz. next!!
če ne pa pejte stran!

OK?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. april 2012
no uglavnem ta drug video je Black and Yellow od Wiz Khalifa
17. april 2012
evo Y-kiss-Y js sm mrs.payne (;

------------------------------------------------------

Yoo;D
Ime mi je Lina, stara sem 15 let in hodim v 1.letnik. Kot vidite imam blond douge lase in se oblačim boolj emo. Moja bff je Stina, res mi je kot sestra.

Bil je oktober. Z Stino sma se zabavali v skejt klubu. Tam sem zagledala svojo simpatijo, ki pa nevem če sem jaz njemu všeč. Občudovala sem ga.. Vsak njegov gib je nekaj posebnega.
''A mi še vedno nočeš povedat kdo je tvoja simpatija?'' vpraša Stina čisto radovedno.
''Ne, to je edino kar ne bi izdala nobenemu..Sorry.'' odvrnem.
''Ok, če ti tako praviš, tudi jaz tebi ne bom povedala imena svoje simpatije.'' reče in se zasmeje.

Še naprej sma se smejali in se počasi odpravili proti domu..Na poti pa sma se ustavili še v šoli ker sem jaz kot ponavadi pozabila zvezek za geografijo. Potrkali sma na vrata od hišnika.
''Naj uganem, pozabila si zvezek za geografijo.'' reče hišnik in me grdo pogleda.
''Ja tako je. Obljubim da je to zadnič.'' odvrnem in naredim puppy face.
''Vredu, ampak to je res zadnjič.'' reče in mi poda ključe od šole. Z Stino sma se samo spogledali in se naglas zasmejali ter šli v garderobo.


18. april 2012
Ful carsko pišeš!Next!
03. maj 2012
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
02. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg