Forum
Jst = ✝✝ Dєαтнcoяє ✝✝ in ♥ Togepi ♥ swa se udločle d nrdiwa dwoboj med nama... Zanima naju kera ud naju piše bl nore in nelogične zgodbice ni kle treba enih prjawnc sam uceno duločte h usaki zgodbici...
♥ Togepi ♥ začni!!!
07. avgust 2012
Hvala za prednost! Tole bo moja zelo zelo nesmiselna, nelogična, butasta, glupa, smotana, idiotska zgodbica kar sm jih pisala. Gre se pa o totalnem nesmislu!
Nekoč je živela stenska lučka frjolčne barve in je bila prilepljena na oken z hubabuba čigumijem. Imela je roza lasuljo speto v figo, dve vilci kot roke in dve odtrgani nogi od barbike katere je imela zašite gor. Za oči je imela dve jajci na oko, za nos je imela stikalo za luč in za usta pa gnilo banano. Nekega dne pa je ta gnila banana že preveč dišala in jo je lastnik (polarni medved) želel vržti nekam kjer bo spoznala prijatelje. Ampak ko je hotel sneti dol banano ni šlo ker je bila pribita z žeblji zato je zraven vzel še celo svetilko. Vrgel jo je pred Belo Hišo.
07. avgust 2012
SPLOH KDO VE, DA SO ŽGANCI LJUDJE???

Žganci so se nekega dne cvrli v rjuhi. Vsak je prihajal iz drugega konca Lihtenštajna. Tretji je bil Štajerc. Sedmi je bil Kranjčan. Peti Primorec. Četrti Ljubljančan. Tretji je prihajal z lasišča. Prvi iz ponve. Šesti iz internetne povezave. Drugi pa iz kekca. Štajerc je bil noro zatreskan v sestro žganca iz internetna povezave. Ona je bila iz mojega modrca. Vsi hočejo iti k njej, ker živi v mojem obsežnem modrcu. Štajerc jo je osvajal s svojo zaveso. Primorec jo je osvajal z anketo o najdi.si. Krančan jo je osvajal s Shakespearovimi knjigami. Kekec pa ji je podaril klobuk od Mojce.
07. avgust 2012
Vratar je odklenil pasja vrata in pornil lučko skozi njih. Pobral jo je Justin Bieber in jo povabil na koncert ki je potekal v obamovi kopalnici. Lučka je sedla na kolo kateri je lebdel v obamovem malem halogramskem morju. Na poti jo je zalila nevihta iz polente ampak je kmalu posijala lučka iz hladilnika. Prav tako se je prikazala skittles mavrica. Sedla je v balon in odletela visoko v klet kjer je zaudarjalo po vrtnicah. Hotela je na koncert vendar ni imela monopoly bankovcev zato je mogla delati. Pobrila je ves travnik do večera ko je sonce vzhajalo. Ura je bila 26.63 ponoči dan pa je bil sretorek, oziroma takrat še ne nedeljek. mesec december zato je bilo čez dan 160 stopinj ker je luna želela zagorelo kožo.
07. avgust 2012
Haha legendarno :'''''''D
07. avgust 2012
Vsi so to žganko klical žganica, ker ni bila čisto iz žgancev ampak še iz mleka in piškotov in bila je zažgana, ker biva v mojem modrcu, tam pa je zaradi mene zelo vroče!!! Ljubljančan je imel veliko dela ampak mu je bilo vseeno dolgčas in hkrati ful zabavno. Zato je šel oblikovat youtube posnetek in v njem je pred prdcem pred svojo rit oz. glavo postavil vžigalnik in ga vžgal. Tako je bil ljubosumen na Kranjčana, da je bil že zaljubljen in iz ljubezni je prdnil in eksplozijo je odneslo ravno v Kranjčana.
07. avgust 2012
Lučka je zaslužila minus 100 monopoly bankovcev in plača mafiji da jo je spustila v kopalnico kjer je Bieber pel. Povabil jo je na oder (wc) kjer je potegnila vodo (za beat) in zraven pela( ugašala se in prižigala ker ni bilo dovolj monopoly bankovcec za reflektorje in light show). Bilo ji je všeč da nastopa pred krvoločnimi fanicami z morilskimi nagoni zato je želela še več nastopanja vendar ne na wc-ju ampak mogoče v radiu kjer bi cel svet lahko videl kako se ugaša in prižiga. Vzela je hruško in poklicala menedžerja, zelo postavnega gospoda Lonca ki je imel sijajno plešo oz. dno na katero se je prijela vsaka umazanija od kuhanja oz. švic. Napisal ji je wc papirno pismo in ji ga poslal po štorklji. Natipkano je bilo: dam te samo v youtube posnetek. in sprejela je. Dal jo je v posnetek ki se je šel o žgancih. Prižigala se je in ugašala vendar ni bilo pomembno ker je bila eksplozija in je vse zaslepilo. Bila je jezna zato se je odločila da gre do žgancev.
07. avgust 2012
jst nextam jutr
07. avgust 2012
Ljubljančan se je začel jokat in smejat hkrati in je Kranjčanu dajal umetno dihanje ampak, ker so Kranjčani drugače zgrajeni kot Ljubljančani, je Kranjčan prdel. Ljubljančan se je od smradu zadušil in se začel valjati po zraku, ker se je preveč napil Kranjčanovega prdca. Lebdel je v zraku dokler ga ni Lučka potegnila dol in pojedla. Začelo jo je napenjat in njene oči oz. jajca na oko je skoraj razneslo. Zato je šla do Lasiščarja in on jo je operiral s cvetličnim lončkom, kar pa ni bila dobra ideja, ker se je roža razjezila in Lasiščarja dobro pretepla.
08. avgust 2012
haha obedue mate tok nelogične zgodbice da bl ne bi mogle bit ;D
08. avgust 2012
Thats the point
08. avgust 2012
Bila je tako navdušena nat pretepanjem da se je včlanila v fight club metuljčki kjer jo je uril prah po imenu Črvar. Lučka je dobila nevidno medaljo. Potem se je včlanila v samostan kjer je ponovno zagledala Žgance. Z njimi je bil zelje ki je igral šah z svojim sosedom gospodom Hladilnikom. Okoli je bila množica mrgolazni kot so: stoli, paprike, hlodi, japanke in pručke. Sodnik je bil grški bog poslan iz centralne banke.
08. avgust 2012
Lasiščar je vseeno šel na turnir, ki se je začel jutri in to sicer 123232.799.10000000000 pr. n. št. Gips je imel na peteršilju, ki mu je držal dežnik, da se mu na Soncu ne bi oči preveč zasvetile, ker bo drugače grški bog umrl. Lučka je prinesla dobre kekse narejene in ovčje volne in, ko so pojedli, so bili zadeti in so kolcali. Ob vsakem kolcu jim je skozi nos skočil ven mehurček in se vsemu smejali. Bolj, ko so se smejali bolj so bili jezni, ker so tako zadeta in, ko so si to priznali, so se smejali še temu. Potem je prišel mehurčkast grški bog, ki ga je po nesreči pojedel žganec iz internetne povezave. Bil je jezen, ker je bil v mehurčku. Ko so počili mehurček, se je bog še bolj pomanjšal in bil jezen zaradi tega. Poklicali so revijo KERRANG!!!
08. avgust 2012
Revija KERRANG je prispela v lavorju skozi lavo in se usedla na strop. Videla je da so zadeti in izvlekla iz nikkjer vn umivalnik v katerem so bili browniji. Zraven pa je še dodala navadno 7 litersko plastenko brezkalkoholne vodke. Lučka je mislila da je demon ker je bila vraževerna zato si je v usta zlila liter soli da ne bi šel vanjo. Zastokala je kako je kislo in ji je revija KERRANG rekla naj se ne pritožuje, ker je čokolaa veliko huje (sama grenkoba). Lučka je iz svoje nove kape (narejene iz napolitank) czela ven Range Roverja in prižgala eno tonski zvočnik ter ga z lasmi privezala na gumo ki je počila zaradi tega ker luna ne sije.
08. avgust 2012
KOK SWA BULANE!!!
08. avgust 2012
haha kok sm se narežala zdele
08. avgust 2012
Žganci so se razjezil na Lučko in so vsi zadeti počepnili v Range Roverja in se odpeljali v Lučkina usta. Niso morali dojeti, da so v Lučki namesto žic špageti. Kranjčan, ki je bil mrtev se je naveličal ležanja in je vstal ter šel naokrog. Opazil je, da je v Lučki in s poželenjem opazoval špagete. Ljubljančan je sledil Kranjčanu ampak je skočil na špaget in ga začel gristi. Ljubljančan je bil zaradi elektrike čisto lavast in je bil zadet že zaradi tega. Od smejanja se je privezal na žarnico, ki je v resnici ni bilo in čakal, da dobi lepo rjavo barvo. Kranjčan se mu je smejal ampak mu ni bilo za noben brezžarniški solarij in je raje oblekel svoje kopalke, ki so bile nevidne in to s pikicam in se vrgel v rumenjak v Lučkino jajce na oko.
08. avgust 2012
hahahahaha.. nwm kera biše bolj ne logične
09. avgust 2012
Lučka je začla vpiti: ZGINI VES IZ MOJE LEČE NAREJENE IZ BIBROVIH LAS! Kranjčan se je ustašil zato je vzel trampolin in se odbil na stikalo za luč oz. njen nos. Lučka se je prižgala in vsi žganci so se tao prestašili da so jim čeljusti odpadle. Potem je prišel dlfin in jim sporočil da Willy prihaja na pomoč. Vendar je prišel en in edini Pitbull z lasuljo od Lady Gage. Potem je prišel Jared Letto in zapel Portugalsko himno. Vsi so zdraveli. Lučka se je zaljubila tako močno v nekoga od 30 seconds to mars... jared letto je bil krivec.... namreč zaljubila se je v njegov mikrofon! Pitbull je bil zelo ljubusumen ker mu je bil všeč lučkina gnila banana katero bi rad okusil.... na krožniku seveda. Vendar mu Lady Gaga ni pustila ker je hotela da se pridruži njenemu novemu bendu: LADY GAGA, LUČKA AND THE ŽGANCI. To je bil sanjska ponudba za lučko. Rignila je.
09. avgust 2012
u103790
u103790
hahahaha.. kere legende x''''''D
17. avgust 2012
hehehe... Tako sem se nasmejala....
Legendi res. Se podpišem LikeABoss .
♥ Togepi ♥ zakaj povsod omenjaš Justina?
17. avgust 2012
nism fan da nauš misla (pa tut sovražm ga ne xP) pač zajbancija ane... sej piševa čizt nelogične in nesmiselne butaste zgodbice ane?
18. avgust 2012
hehehe... ja! Sam nextita!
18. avgust 2012
u90832
u90832
Haha! Za nasmejat je!!
18. avgust 2012
nemorva nextat ker Deathcore ni doma.. pršla bo najbrž čez kkšn tedn... useen so nexti pa komentarji dobrodošli! čim več tem bolš
18. avgust 2012
u50889
u50889
next! jokam stari ej...
19. avgust 2012
Rignila je tako močno, da je Kranjčan poklical svojo prijateljico Rumenačico , ki je morska deklica v Lučkinem očesu. Ona je uravnala, da se beljak ni zapekel oz. zažgal na Lučkino glavo. Kranjčan se je zaljubil v Rumenačico in tudi ona se je vanj. Dajala sta si eskimčke in nato še enega poklicala, da se je še eden prišel namakat v Lučkino jajce na oko oz. kurje oko.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sori za kratk next
20. avgust 2012
hahaha awsum
20. avgust 2012
lučka je bila besna ker jo j srbel uč. Poklicala je Dr. housa on pa ji je rekel da jo sovraži. Zato je postala vodja nun in razglasila da je voženje kolesa nezdravo in neprimerno sploh v bližini otrok. Ampak ker so jo kmalu vrgli ven (bila je zelo prostaška kar se tiče koles) se je zapodila v tehnične vode. Postala je mehanik.
21. avgust 2012
eee sorry for not responding for a very looong time... BUT WERE BACK!
11. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg