Forum
Tale zgodbica bo govorila o punci Rose, ki se po smrti svojega očeta odpravi živet h mami v London. Njeno življenje se precej zaplete in edino kar jo zadrži da ne naredi samomora je to da želi še enkrat ugledati Californio....
.........................................................................................................................

Ime mi je Rose Balckwolf. Stara se 17 let in odpravljam se živet v London. Prej sem v živela v Californiji s svojim očetom, ki pa je umru v prometni nesreči. Imam še mamo in sestro ki je leto mlajša od mene. Ime ji je Stacia in že vse življenje živi z mojo mamo. Starša sta se ločilo ko sem imela 7 let.

Rose:1. DEL:
Deževalo je. Nič novega. Na to se bom pač morala navaditi. Šofer je ustavil pred hišo. Izstopila sem in plačala taxi. Zazrla sem se v hišo. Bila je precej velika. Spraševala sem se če sem na pravem naslovu. Skrbelo me je. Mama ni nikoli zaslužila toliko da bi lahko plačala tako hišo. Bila je kuharica. Stopila sem h vratom in pozvonila. Odpret mi je prišla dekle v beli oblekici. Ostrmela sem. Stacia? ''Stacia?'' sem ponovila še naglas.'' Mama Rose je prišla!'' je zavpila Stacia in prišla je moja mama. Prisiljeno se je nasmehnila. Nato pa se je pri vratih narisal še neki moški. Pa ne da.....
......next?.......(ostale slike pridejo).....
22. februar 2013
ombvb neext :$
22. februar 2013
neext!
22. februar 2013
u123265
u123265
Neeext.<3
22. februar 2013
Next za Anjo in Neco:
Mama se je še enkrat nasmihnila z najbolj zlaganim nasmehom, ki ga svet premore."No Rose dobrodošla doma" je rekla."Stacia, odpelji Rose v njeno novo sobo". S Stacio sva šli po stopnicah v zgornje nadstropje. Odprla je ena vrata in mi pokazala mojo sobo. Oziroma moje stanovanje. Imela sem namreč tudi dnevno sobo in kopalnico (slike pridejo kasneje). Soba mi je bila všeč. Stacia je odšla in jaz sem lahko v miru razpakirala svoje tri kovčke. Ugotovila sem, da imam za tako veliko omaro precej malo oblačil. Nato sem se usedla na kavč v dnevni sobi. Opazila sem da so v kotih dnevne sobe zvočniki na mizi pa računalnik. Šla sem k računalniku in ga prižgala. Vklopila sem youtube in poiskala In the end-Black Veil Brides (video kasneje). Pravilno sem sklepala. Zvočniki in računalnik so bili povezani. Glasba je bila precej glasna a jaz nisem imela nič proti. Kar naenkrat je v sobo vdru tisti moški in izklopil računalnik."Kaj pa misliš da se greš?!?" se je zadru name."Je bilo tako glasno?" sem ga vprašala." Boš že še izvedela. Kosilo je" je rekel tokrat z mirnejšim glasom. Zavzdihnila sem in se odpravila za njim v spodnje nadstropje....
.......next?.....
23. februar 2013
neeext *-*
23. februar 2013
u123265
u123265
Neeeeeext
23. februar 2013
Slike:

Hiša:
Soba z dnevno:
Kopalnica:


23. februar 2013
u123265
u123265
neeeeeeext.<33
23. februar 2013
neext
23. februar 2013
2.POGLAVJE-PRAVILA
**rose**
Sledila sem mu v jedilnico. Za mizo sta že sedeli mama in Stacia ter se tiho pogovarjali. Ko sta naju zagledali sta utihnili in se zazrli v krožnike. Stavit bi šla da sta govorili o meni. Sedla sem na stol poleg Stacie. Izgledalo je precej uradno. Nato smo začeli najbolj nesproščen pogovor v moje življenju.

Mama: Še enkrat dobrodošla Rose. Upam da se boš pri nas počutila nadvse udobno. Zdaj pa bi te rada še predstavila svojemu možu in tvojemu novemu očetu John-u.

Pokazala je na moškega poleg sebe. John je ustal in se vljudno priklonil. Jst sem samo ostrmela. Moja 'nova' družina je izgledala kot bi ušla iz srednjega veka.

Mama: Torej pri nas imamo določena pravila. In sicer: ne preklinjamo, ne kadimo, ne pijemo alkohola, vsi smo vegetarjanci in predvsem spoštujemo drug drugega.
Jaz: Ja mama...
John: Prav tako vaju z mamo strogo nadzorujeva. Čeprav so vajne sobe zvočno izolirane preko računalnikov veva katero glasbo poslušata in preko video-nadzora veva kaj počneta. Vsaka od vaju ima tudi svojega varnostnika.

Nisem mogla verjeti. Moje življenje bo potekalo pod popolnom nadzorom? Posvetilo se mi je. John-ov obraz sem enkrat že videla po TV-ju. Bil je precej uspešen direktor tovarne oblačil. Bil je priznan in predvsem je imal veliko denarja.

Stacia: Vsak večer morava biti doma najkasneje on pol osmih in vedno morava natančno povedati kje in s kom sva.
Mama: To je misli da vse. Pri teh stvareh smo precej natančni.

Pred nadalnim pogovorom me je rešil kuhar ki je naznanil kosilo. Imeli naj bi sedem hodov vendar sem jaz zadnja dva odklonila in se odpravila raziskovad hišo...
......next?....
23. februar 2013
neeext!
23. februar 2013
next
23. februar 2013
u113334
u113334
next
28. februar 2013
Ta next bodo večino slike.
.............................................................................................................
**rose**
Šla sem raziskovat hišo. Odkrila sem....

Najprej jedilnica v kateri smo jedli:
Dnevna soba s klavirjem:
Druga jedilnica in dnevna soba:
Mamina in Johnova soba:
Njuna kopalnica:
Stacijina soba:
Njena kopalnica:
Johnova pisarna:
Moja tako imenovana 'delovna soba':
Stacijina delovna soba:


01. marec 2013
Kuhinja:
Vrt:
Bazen:
Posvetilo se mi je. Mama in John sta Stacio razvajala. Hiša je bila raj. Vedela sem da sem jaz v tej zgodbi odveč. Zagledala sem stare stopnice.Nisem mogla verjeti. Celotna hiša popolna potem pa odpreš ena vrata in najdeš take stopnice.

Stopnice:
Stopnice so vodile na podstrešje. Bilo je staro in zanemarjeno.

Podstrešje:
A meni se je zdelo da je to skoraj najprijetnejši kraj v hiši. Ostala hiša se mi je zdela hladna in neprijazna. Na podstrešju pa sem se počutila kot bi bila doma. V Californiji.
Takrat sem zaslišala glasove iz spodnjega nadstropja. Klicali so me. Očitno so mi nekaj pozabili povedat.....
.........vsaj 2 nexta plosiiiiimmmmm......
01. marec 2013
No ja ker mi je lih dolgčas...
...............................................................................................................
Stopila sem v dnevno sobo (tisto s klavirjem). Tam so me čakali.

Mama: Pozabili smo na nekaj stvari. Ljubi, ji boš ti razložil?
John: Seveda, draga. Torej ker veva katero glasbo poslušata moraš vedeti kaj je dovoljeno. Pri nas je dovoljeno poslušati samo klasiko in zgledne izvajalce kot so 1D.

Nisem verjela svojim ušesom. Kaj? Nič metala? O bog kaj sem ti naredila da mi privoščiš to.

John: In še to. V šolo vaju pelje šofer in iz nje tudi. Šola je ugledna ker je za otroke visokega rodu. Od tebe pričakujeva zgledno obnašanje. Brez neumnosti.
Mama: To je edini način da se bomo razumeli. Zdaj pa lahko greš.

Napol stekla sem v sobo. Naenkrat mi soba ni bila več všeč. Bila je prevč starinska. Moja soba doma je bila moderna. In izgledala je naseljeno. Bila je polna posterjev moje najljubše skupine. Black Veil Brides. Posterji so ostali doma. Predstavljala sem si novo družino ki se vseli in najstnico, ki iz zidov strže vse moje spomine. Solza mi je stekla po licu. Če ne bi tako vztrajala da oče kupi motor se nesreča sploh ne bi zgodila. Še vedno bi živela v Californiji in popoldneve preživljala s prijatelji. Še nekaj časa sem sedela na postelji kot kup nesreče potem pa sem se odločila da bom kaj počela. Odšla sem v svojo delovno sobo, vzela papir in svinčnik ter stekla na podstrešje. Tam sem dala slušalke v ušesa in prižgala glasbo. BVB-saviour. Sedla sem natla in začela risati....
........vsaj 2 nexta.....
01. marec 2013
No ker očitno nobeden ne bere bom pisala iz svojga dolgčasa
...............................................................................................................

**rose**
Končala sem z risbo. Bila sem zadovoljna. Pogledala sem na uro. Bila je že sedem zvečer. Takrat je na podstrešje udru John."Kaj zaboga ti počneš tukaj?" je zavpil name." In kaj se to pravi da te že pol ure ni na večerjo čeprav te vztrajno kličemo? In kaj za vraga tukaj rišeš???? Imaš krasno delovno sobo z zvočniki, ti pa prideš risat na podstrešje in poslušaš glasbo na slušalke!!!!" je kričal name. Povsem brez razloga. Vstala sem in otresla prah s hlač. Šla sem mimo njega ne da bi ga pogledala. V manšji jedilnici (tisti ki je povezana z dnevno) sta že sedeli mama in Staci. Sedla sem in jima nisem namenila niti besede. Kmalu je v jedilnico prišel tudi John in dobili smo hrano. Skoraj vse sem pustila. Kar se je le dalo hitro sem se izmuznila nazaj na podstrešje. Hotela sem vzeti rizbo ki sem jo prej pustila tam. Vendar je nisem našla.
03. marec 2013
next
03. marec 2013
next
03. marec 2013
next za mojo Anjo
...............................................................................................................

**rose**
Stekla sem v sobo in legla na posteljo. Razmišljala sem o očetu. Kmalu sem zaspala.

3.POGLAVJE-ŠOLA
Zbudila sem se že ob petih. Nisem mogla zaspati nazaj zato sem se spravila v kpalnico in se vredila. Oblekla sem črne hlače, majco od BVB in usnjeno jakno od BVB. Vzela sem batman torbo in vanjo spravila zvezke. Potem sem se odpravila v spodnje nadstropje. Razmišljala sem če bi šla gledat televizjo ko sem se v nekoga zaletela. Zazrla sem se v oči visokemu, čednemu fantu. Vprašujoče me je gledal.

Fant: Kdo za vraga si ti?
Jaz: Ime mi Rose in drugače tukaj živim.
Fant: No meni je ime Alex in btw tut jaz tuki živim pa te nism še nikol vidu.
Jaz: Verjetno zato ker sm se šele včeri priselila sem.
Alex: Aja kul. No drgač sm pa jaz od Stacie neuradni starejši brat oziroma sin od Johna.
Jaz: Aja, jst sm pa od Stacie sestra sm sm prej živela pri očetu.
Alex: Aja pol si pa od Stacie pol sestra.
Jaz: Emmm...ne?
Alex: Ja kako de ne če nimata izga fotra?
Jaz: Kaj????? Stacia je hči od Johna??? Moja mat je varala očeta???
Alex: Emmm...ja očitno da res.
Jaz: Emm.....kje si bil pa včeri da se nisva nč vidla?
Alex: Na enmu party-u pr prjatlu.
Jaz: Lepo to....no emmm greva na zajtrk.
Alex: OK!

Po tem čudnem pogovoru sva se odpravla v jedilnico in nisva spregovorila niti besede več. Kmalu so se nama pridružli še vsi ostali. Po zajtrku pa sva s Stacio šli v šolo....
03. marec 2013
u87744
u87744
next!
03. marec 2013
next
03. marec 2013
Slike:

alex (ni ravno kaj zlo lep.....bl piflarski je na prvi pogled)
slika, ki sem jo narisala na podstrešju:
....next bo veretno še danes.....
07. marec 2013
**rose**
Šola je zgledala kot samostan. In z grozo sem ugotovila da gre za dekliško šolo. Za dekleta 'višjega' rodu. Temu primerno so bile vse oblečene. Recimo Stacia je nosila elegantno rožasto obleko, ki je jaz ne bi oblekla niti za ples kaj šele za v šolo. Jaz sem bila oblečena v črne kavbojke in kratko majco od BVB. Čez sem imela oblečeno še usnjeno jakno. Stacia me je predstavila nekaterim svojim prijateljicam, ki so me hladno sprejele. Odločila sem se da si poiščem svojo družbo. In ravno takrat je po hodniku prišlo normalno oblečeno dekle. Ena od Stacinih prijateljic jo je spotaknila, da je padla in so se ji vsi smejali. Razen mene. Jaz sem stopila k njej in ji pomagala pobrati zvezke, ki so se vsuli iz njene torbe. Opazila sem verižico, ki jo je nosila okoli vratu.

Jaz: Poslušaš BVB?
Dekle: Ja....ti?
Jaz: Tudi.....btw Rose sm.
Dekle: Jst sm Alice....si nove tuki?
Jaz: Ja....priselila sm se v London.
Alice: Kje si prej živela?
Jaz: V Californiji. No, moram it da ne zamudim prve ure.
Alice: OK byby

In to je bilo tudi vse kar sva si povedali. Alice je izginila za vogalom jaz pa sem pripravila zvezke za hudičevo 1. uro. Matematiko.....
07. marec 2013
u87744
u87744
next!
10. marec 2013
u113334
u113334
next
11. marec 2013
u83544
u83544
nextaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg