Forum
"Mi lahko kdo razloži kaj je to ljubezen?" se je po celotni učilnici vlekel glas učitelja književnosti.
"Gospodična Silk?"

"To je ko se dva človeka, moški in ženska, zavedata kako zelo se imata rada in si želita da bi to vedeli vsi." se je priliznjeno in zaljubljeno hihitala Jennifer in zrla v svojega 'popolnega' fanta.

"Ok zanimiva razlaga, kaj pa vi gospod Smith?"

"Ljudje, ki sprašujejo kaj je ljubezen, očitno ne vejo kaj to je." se je pokroviteljsko nasmejal Bobby Smith.

Z glavo sem bila naslonjena na mizo in napol sem že spala, saj sem sovražila ta predmet vsi smo vedeli da bo Bobby kjer se bo dalo pokazal kako pameten in izobražen je drugi pa bomo izpadli kot prvorazredni debili. Zunaj je bilo sončno in glede na to da je zima presenetljivo toplo.

"Gospodična Singer! Mogoče nam vi lahko povete kaj ej to ljubezen in odgovor naj bo dober ali pa letite iz učilnice, ker je to že tretjič ta teden da spite med mojo uro!" močan glas mi je odmeval v glavi in v trenutku sem se zbudila iz mojega sveta.

"Kaj je ljubezen? No ljubezen je umm..." kako misli kaj je ljubezen? Kako naj vem? Dobro zberi se Lina. Vse oči so bile oprte name, večinoma zli nasmeški in upanje da bom zamočila kot ponavadi, profesorjev pogled resen kot da bi mu nekdo umrl in niti trznil ni.

Globoko sem pogoltnila slino in začela, kar bo pač bo " Ljubezen ima več definicij. Nekateri pravijo da je ljubezen norost in da je slepa. Drugi trdijo, da ko si zaljubljen je 1+1=vse in 2-1= nič. Tretji pa pravijo da je ljubezen to kar ostane po tem ko biti ljubljen porogi in je to vse kar ostane. Kar se mene tiče pa je to najlepši del naših sanj in najbolj temačen del naših nočnih mor." zavila sem z očmi in čakala da me pošlje z razreda.

"To razred je odličen odgovor, zelo nepričakovano prijetno presenečenje gospodična Singer. Navdušen sem!" ogromen nasmešek se mu je narisal čez obraz. Profesor res ni bil slab, malce star in pravičen do vseh pa vendar dolgočasen.

Ravno ko bi dobili kup naloge do jutri je zazvonil zvonec in nas rešil muk. Razmišljala iz kje sem dobila idejo o razlagi ljubezni, ker niti pojma nisem imela kaj blebetam ko sem govorila. Hitro sem pobrala svoje stvari jih spravila v torbo in odšla z razreda.

Hodnik je bil poln učencev in profesorjev ki so hiteli domov k družinam ali pa na zabave. Počasi sem se premikala med množico s slušalkami v ušesih in zadovoljnim nasmehom na obrazu. Svež in malce hladen zrak je oplazil moj obraz, malce zamrznjena vendar napol stopljena tla so pokala pod nogami in sonce ki me je vsake toliko časa ošvrknilo mi je grelo hladna lica. Na koncu šolske poti sem že videla svojega brata, ki je v svojem belem Audiju čakal name ter se bahal pred vsemi.

"Bolj počasi ne gre?" me je podražil in takoj ko sem se vsedla in začela zapirati vrata speljal s prostora.

"Živjo tudi tebi. Sva sama doma?" sem se nasmehnila in ga na hitro poljubila na lice. On je le pokimal in se mi nasmehnil in pospešil čez zelene luči. Kot bi mignil sva bila po 15 minutah glasne glasbe v avtu doma in komaj sem čakala da se spočijem in zaspim za par ur.

"Tu imaš ključe, samo v garažo parkiram." mi je Nick v roke vrgel ključe in speljal vzvratno ter nato v garažo.

Počasi sem odklenila hišo, si obrisala čevlje, odložila jakno ter stekla v svojo sobo po stopnicah navzgor.

Ravno ko sem odprla vrata svoje sobe, vrgla torbo na posteljo ter globoko vdihnila sme lahko slišala Nicka, ki je ravnokar vstopil v hišo. Bila sem zadovoljna, saj je dan danes bil kar vredu.

Obrnila sem se okoli da bi odkorakala da svoje postelje in se končno vrgla nanjo ko sem opazila da je celotna soba zamegljena. Ne, ne, ne saj to ni res. "Mirna bodi Lina, to je samo v tvoji glavi, to ni resnično." megla oziroma dim je bil vedno gostejši in vedno težje sem dihala, vse skupaj je bilo v moji glavi vendar takrat je bilo mnogo prepozno da bi resničnost ločila od norosti.

"Nick! Nick! Nick pomagaj! Nick!" sem se obupano drla preden sem se zgrudila na tla in videla le še črn obris mojega brata, ki je pridrvel v mojo sobo. Sekundo za tem je vse postalo temno in to je vse kar sem vedela saj se drugega ne spomnim več.

____________________________________________________________________________
Lina:

Nick:

_____________________________________________________________________________
upam da vam bo zgodbica ušeč mogoče bo mal drgačna kt prčakujete al pa tud ne odvisn kakšna so prčakvanja ampak ja upam da vam bo ušeč

NEXT?
30. december 2013
Neeeeeeext!
I like it!<333
30. december 2013
neext
30. december 2013
next
30. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg