Forum
Doma sem.
Sedim za mizo ter delam domačo nalogo.
Ura je 16:36 in kosilo sem imela pred 47. minutami in danes je ponedeljek 15. aprila.
Jedli smo makarone z bolonjsko omako in zraven zeleno solato. Preveč kisa ter premalo soli. Oh.
Po končani domači nalogi iz kemije grem na Facebook ter se vpišem. Oh ta spletna stran. Od mene zahteva uporabniško ime ter geslo in pred tem je od mene zahtevala vse podatke. Kot da nekaj naročam.
Kaj je navsezadnje sploh Facebook? Spletna stran, ki je tako zanimiva zaradi slik, objav, prijateljev? Kaj sploh vidimo na njej? Zakaj nas tako privlači in zasvoji? Eh, brez veze. Žalostno da ogromno ljudi živi le od lajkov. Češ, kako so priljubljeni. In kaj jim bodo lajki ko bojo na tleh? Nič.

cassie.smith@gmail.com , ************

No, sem Cassie in pišem se Smith. Najstnica iz Velike Britanije ali nekaj takega. Imam kratke rjave lase - no, ne kratke, nimam dolgih. Torej imam kratke. Takšne, kostanjevo-rjave lase. Po karakterju rečejo, da sem firbčna punca, in presneto prav imajo. Verjetno. Obiskujem London High School in sem še sveža fazanka. No, ne čisto sveža, saj je že april. Kakorkoli, dovolj o meni.

Okej, notri v Facebook sem se lepo vpisala. In poglejmo kaj je novega.
O, poglej, Barcelona vodi 3:2, vsi nabijajo kako dobra je Barca. Čeprav ne gledam nogometa, vem da Barcelona vodi in da je med najboljšimi nogometnimi ekipami na svetu. Pač vem, ker jo vsi hvalijo. In preko Facebook-a sem tudi spoznala gospoda Lionela Messija, ki igra v tem klubu. In vem, da ima številko dresa 10. Za 24-ur, Cassie Smith.
Še malo šaltam po zidu in objavah, ki so jih napisali znanci in neznanci, ko zasledim nadvse zanimivo objavo od navidezno-prepoznavne osebe iz moje šole.

Ellie Fadder: Jennifer Bay POGREŠANA! – se počuti in the panic

---------- 3 nexte (: ----------
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
It is just me
It is just me
next
06. november 2013
Next!
21. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg