Forum
Torej odločla sem se napisat zgodbo o dveh dekletih ki sta navijačice in postaneta kapitanki nove skupine navijačic to zgodbo črpam iz bring it on in iz svojega življenja ker pač treniram : )

hope u like it
...............................................................................................................................
No dovolite mi 1 da se vam predstavim sem Kulisha Tonk in imam sestro dvojčico Natisha Tonk obe sve bff in navijačice v šoli ampak žal je ona kapitanka jas pa njena kako naj izrečem uslužbenka torej tako se vedno začne najino jutro.
Zbudila sem se seveda jas prva nato zbudila njo mojo sestro in obe sve odhitele na zajtrk seveda imave mamo in očeta in to bogate starše oba sa odvetnika torej najini mami je ime Tina Tonk, očetu pa Carlos Tonk. Torej ko sve pojedli zajtrk sve se odpravile v šolo z avtobusom in ko sve prispele je prišel k Natashi njen fant Henry in njegov prijatelj in moja ljubezen Harry oba se pišeta Styles ker sta brata. Šle sve na prvo k pouku po pouku pa na oglasno desko pogledat za trening bil je danes ponedeljek ob 14:00. Ko so pretekle že vse ure pouka sve imele trening in najin trening je bila zelo lep no naj še vam predstavim člane:
Karalona Minavali
Gina Bevali
Tim Breaker
Vita Pustušnik
Jan Kerec
Henry Styles
Harry Styles
Nina Pulavnik
midve:Henry in Harry:


23. marec 2013
Mama in oče sem še pozabla sorry:


23. marec 2013
potrebujem za začetek 5 nextov
24. marec 2013
u121762
u121762
nextt+prva bralka
24. marec 2013
fala še 4 nexte
24. marec 2013
next
24. marec 2013
neeext!!!
24. marec 2013
fala še 2 nexta
24. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg