Forum
✞Cнαιɴ Reαcтιoɴ✞

↬ Heila ljudje!
↬ Tukaj spet Anna z novo zgodbico. Šlo se bo o punci po imenu Callie, ki se bo po pomotoma zaplerla v nevarno druščino.. to je vse za sedaj!
↬ Upam da vas bo veselilo, da vam bo všeč in boste uživali v branju.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

↬ Leonardo DiCaprio as Trey Bailey
(glavna vloga)↬ Vanessa Hudgens as Callie
(glavna vloga)↬ Diane Keaton as Polina Bailey
(Treyjeva teta)↬ Kevin Costner as Dimitri Bailey
(sric od Treya)↬ Cody Simpson as Alex Bailey
(brat od Treya)↬ Alex Pettyfer as Dimitri↬ Lenny Kravitz as Hunter↬ Jared Leto as Clegg↬ Brad Pitt as Dima↬ Katy Perrie as Francesca↬ Viola Davis as Tanaeya

https://lh3.googleusercontent.com/4hIlvAC7yPM0QZ2r1BqM1T0hcMpJi10Jy7aqsaHIVA7BvMm1L9XUgoPAYFetAiwvDAWRd4Mdfu2ZyUpLcIuDVG3UjKlifDfMxrka55ljelrWfnTitHp9dG9J75md6UPpdmUTj7Tz

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

✞Prolog

Stopila sem na ulico New Yorka. Danes se mi je podrlo življenje. Vsa 3 leta sem trdo delala za svojo kariero, a sedaj je šlo vse v nič. Brez besed sem hodila naprej in naprej do zapuščene gostilne na koncu mesta. Tam sem preživljala težke čase. Aja, saj me ne poznate. Sem Callie. Samska, lepo vzgojena poslovna ženska, kateri se je življenje obrnilo na glavo z izgubo službe in posledično stanovanja. Jezno sem se poknila na stol in naročila tekilo. Ko sem popila dva kozarčka sem plačala in odšla.
"Detroid! Napad!" sem zaslišala izza voglala. Glas je bil zelo tih in težko razločen. Počasi sem šla za vogal. Hotela sem jim pomagati. Ko sem se pribrižala sem zagledala pištole in moške, ki so se borili za življenje. Tako imenovani Detroid je vstrelil tarčo, in moški se je zgrudil v mlaki krvi. Nisem si morala pomagati, zakričala sem.
"Clegg! Imamo nekoga ki nas je zasačil!" se je zadru zelo privlačen moški in drugi se mi je približeval. Hotela sem zbežari, a je bil prehiter. Ujel meje in podrl na tla. Zaječala sem od krute bolečine v mojem hrbtu. "Predam se.." sem siknila, in neznani moški po imenu Clegg me je odpeljal v avto. Dva moška sta pospravljala za žrtvijo, medtem ko so se vrata avtomobila odprla in k meni je prišel tisti luškan mladenič. "Pozdravljena mladenka." me je ogovoril. Z strahom v glasu sem odzdravila. "Vseeno mi je če si samska, vezana, brezdomka, mamica.. sedaj boš pod našo kontrolo." Njegov glas je bil tih in odločen. "Ja.." se mi je zatresel glas. "Nerabiš se trest.." se je zarežal. "Sem Trey, Trey Bailey. Vodja The Bronze Dragons. Zagotovo še nisi slišala za nas, a boš kmalu ena od nas." njegov glas se je pomiril. Vendar v meni je še zmeraj vrela kri. Bila sem živčna in nervozna. "In kdo si?" je nadaljeval. Po nekaj minutah molka sem izdavila ime. "Callie.." sem rekla in utihnila. Brez besed je zapustil avto. Od strahu nisem morala jokati, govoriti kaj šele kričati. Čez lep čas se je pokazal Trey z Detroidom. Vsedla sta se v avto in peljali smo se.. nimam pojma kam! Sedela sem na udobnem sedežu BMWja in se stiskala pod varnostnim pasom. Moja rdeča obleka je bila zalepljena name, tako sem bila potna. Noge so me pošteno bolele v visokih petkah, a rekla nisem ničesar. Bala sem se. Bala za svoje življenje.
Ko smo prispeli neznano kam, sem morala slediti Treyu. Z nekim fantom, definitivno mojih let, smo odšli v veliko hišo. Na vratih je stal moški. "Dima, pa smo doma." se je zasmejal Trey in mene ter fanta spustil v hišo. Nisem čutila nog, srce mi je tako razbijalo, da se mi je zdelo, da bo skočilo iz prsnega koša. Fant se je obrnil k meni ko sva prišla v dnevno sobo. "Jaz sem Alex, pa ti?" nasmehnil se je, da so se mu usta razširila do ušes. Zberi se Callie, saj nisi spužva. "Callie, me veseli.." sem se nasmehnila in mu podala roko. "Oprosti zaradi Treyeve nesramnosti.. tak je po srcu." je dejal in mi pomignil naj grem za njim. Noge so komaj premagovale stopnice. Ko sem končno prišla na vrh mi je Alex pokazal mojo sobo. "To je soba za goste, toraj sedaj tvoja soba. Mislim da te Trey pričakuje danes na večerji. Detajale ti povem čez pol ure, sedaj pa drvim.. posel čaka." mi je pomežiknil in izginil po stopnicah dol. Odklenila sem vrata in jih potisnila, da so se odprla. Nisem morala verjeti svojim očem. Iz majhne garsonjerice, sem samo v enem dnevu prišla do velike sobe, z stekleno steno, posteljo za dva in veliko omaro z ogledalom. stopila sem noter in se zaklenila - za vsak slučaj. ko sem vstopila sem vrgla petke v kot in bosa odkorakala do steklene stene. Pogled na bazen in gozd ni bil slab. Zazrla sem se v vodo.. bila je tako čista, nedotakljiva. Pregledala sem vse omare ter nisem našla ničesar. Kaj naj oblečem? Odločila sem se povedati Alexu za stisko z oblačili, ko pride. Ulegla sem se na posteljo in nasproti mene zagledala vrata. Moja radovednost je morala pokukati skozenj. Počasi sem jih odprla in obstala pred veliko kopalnico. Zazrla sem se v ogledalo. Moj makeup je ostal na mestu. Sreča. Nato sem se bosa odpravila k počitku. Ležala sem in brezvedno zaspala.
"Callie??? Si notri?" me je prebudilo trkanje. Vstala sem in odšla odpret. Bil je Alex. "Ja?" sem rekla. "Amm Trey te pričakuje na večerji čez pol ure. Tukaj imaš nekaj oblačil ki sem jih kupil mimogrede. "Ohh hvala Alex. Res si zelo prijazen." sem se zasmejala "Hvala ti, se vidiva!" sem rekla in se z polnimi rokami vrečk odpravila v sobo. Zaloputnila sem z vrati.
Rabim mrzel tuš. Sem naredila odločitev in s sebe vrgla vsa oblačila in se predala mrzli vodi. Razmišljala sem. Zakaj sem tukaj? Kaj bo z mano?
Ko sem si umila lase, sem se obrisala. Kopalnica je bila opremljena z vsem kar je bilo potrebno. Posušila sem si lase in sprobala tri outfite, ki jih je zame izbral Alex.
Ko sem si oblekla prvi outfit sem se postavila pred ogledalo. Moji ravni lasje so lepo padali dol. Bela kratka obleka z velikim V izrezom, spodaj pa beli salonarji. Bila sem si všeč, a salonarjev nebi morala obuto niti pod razno.
Preoblekla sem se v drugi outfit. Rumena obleka, z rumenimi salonarji, le da so z polno peto. Ta obleka mi je bila definitivno predolga, zato sem stavila vse na zadnji outfit.
Ko sem se oblekla in postavila pred ogledalo, nisem verjela svojim očem. Oprijeta siva obleka z kratkimi rokavi in velikim U izrezom. Spodaj pa balerinke z trakci ki sem si jih lahko zavezala do višine kolen. Obleka je bila ravno kratka do polovice zgornjega dela noge. To je tapravo!
Odšla sem v kopalnico, kjer sem si narahlo skodrala lase in umila obraz. Tokrat bom morala biti brez make upa. Skomignila sem z rameni. Šla sem v sobo, pogledala na uro in nato še enkrat v ogledalo. Zgledala sem odlično, zato sem se odpravila iz sobe, ter po stopnicah navzdol.
Prišla sem v dnevno sobo ter globoko vdihnila. Šla sem na levo, kjer sta za mizo že sedela Alex in Trey. "Hei Callie!!" se je razveselil Alex in mi podal roko. "Hei.." sem rekla sramežljivo. Alex mi je ponudil stol in Trey je začel govoriti.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

↬ Sedaj pa me zanimajo mnenja.
↬ Kje je končala Callie?? Kdo so The Bronze Dragons?? Kakšne teorije?
28. avgust 2017
Next
28. avgust 2017
*TumblrGirl*
*TumblrGirl*
Next zelo zanimivo
28. avgust 2017
Next!!!
zlo dobro
29. avgust 2017
Hvala vsem trem! Še kak Next?
29. avgust 2017
Sophie Hyles
Sophie Hyles
Next,zanimivo
29. avgust 2017
Next
31. avgust 2017
Next
31. avgust 2017
↬ Heila, mene zanima a bi mela katera posvečeni Next?

↬ Dobila pa sem idejo od ene izmed bralk da bi omenila da glavno nit zgodbe povzemam po zgodbici Chain Reaction, ki se odvija na aplikaciji Episode. Nebo enaka zgodba bo pa podobna.
10. september 2017
ziliute88edita
ziliute88edita
NUJNO zagotavljanje posojil denarja v 24 urah,

zdravo
Jaz sem posameznik, ki zagotavlja posojila med posamezniki, ki zahtevajo osebne naložbe s stopnjo 3 %. Znesek se giblje od 5000 € do 5.000.000 €.
Sem hitro in pošteno. Tako upam tudi, da ljudje pošteni in vredni zaupanja. Povejte nam v vaše prošnje za posojilo tocen znesek, ki bi želeli in datum. Ce vi potreba penez zakaj drugi vzrok, vas prosimo, da kontaktirajte me za vec informacij. Posamezniki resen in pošten, prosim, kontaktirajte me po e-pošti: ziliute88edita@gmail.com
10. september 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg