Forum
Mit je resničen
Spet eden tistih dolgočasnih počitniških dni. Moj oče mi naklada o pospravljanju in tako dalje. Vse skupaj je brez veze. Komaj čakam da končam četrti letnik, ker ko ga končam se odselim nazaj v San Francisco , k svoji sestrični Carli Halliwel. In tako bom vsaj brez skrbi in težavnosti staršev. Torej jaz sem najstnik ki ga zanimajo neobičajne stvari : čarovnice,duhovi,duhovi… Zraven imam sestro dvojčico Alice. Ima kratke črne lase,kot ebenovina oči rjave in seveda naravno lepoto. Imam mamo,ki me razume in očeta ki je kot da je kralj vsega zla. Odločil sem se da raziščem našo hišo. Začel sem z podstrešjem. Začel sem z podstrešjem. Začnem z najbolj zaprašenimi škatlami. Tam notri najdem vse mogoče starinske albume naših prednikov. Ugotovil sem da nekateri portreti sežejo v 15. Stoletje. Sploh si nisem mogel predstavljati koliko generacij je to. Ko sem gledal portrete in slike sem pozabil na čas. Kmalu za tem me pokliče mama iz kuhinje »Aleks,pridi kosilo čaka!« Hitro pospravim portrete v škatlo in stečem dol po stopnicah .»No,si le prišel«Pojedel sem v naglici tako da sem se lahko takoj odpravil nazaj na podstrešje. Gledal sem naprej. Pri sliki mojega prastrica je pilo napisano:

»Sojeno nam je da
gorimo na grmadi
do smrti«I.J.
Bil sem prestrašen a gledal sem naprej. Prišel sem do črno belih slik torej ena generacija pred nami. Na neki sliki je pisalo:
»The power of three
Will seed as free« P3
Ko sem končal škatle se, začel odpreti skrinje. V prvi so bile obleke v drugi pripomočki za čarikovanje v tretji pa knjige. Našel sem veliko knjigo v angleščini z naslovom Book of shadows. Telefon mi zavibrira,sms pogledam. Torej sestrična prihaja sem to!Tako sem vesel njenega prihoda no še ena ki ji lahko zaupam. Čez dve ure zazvoni zvonec stečem dol ravno ko si omislim da bi moral zapreti vrata se vrata zaprejo. Samo prepih sem si mislil. »Carla ,kako sem te pogrešal!«ji rečem in jo objamem. Potovalko ji dam v mojo sobo in jo zvlečem na podstrešje in ji pokažem portret in sliko ter knjigo. Pove mi da je pri njej doma našla sliko nje ne mame kjer je pisalo:
»Kr smo ne
moremo
spremeniti«
Odprla sva knjigo senc(Book of shadows) in prebrala urok:
“In this night and in this
Our I call the enceinte
Power. Come to as
Cousins tree. Give as
The power”
“Aleks, Carla pridita na večerjo” stekla sva po stopnicah,ko smo se spomnili da morem zapreti vrata,pa zaloputnejo. Prideva v kuhinjo in vidiva zamrznjenega očeta mislim nekako ustavljenega. Ampak mam in teta sta govorili kot naviti. Alice je zamhnila z rokama in oče je govoril. V miru smo pojedli večerjo. Z sestrično in mojo sestro smo si pripovedovali o zgodovini naše družine .Kako je naša babica umrla , torej je zgorela a ni bilo ne olja ne ognja. Z Clare sva Alice povedala kaj sva naredila in ona je samo rekla »No super« Ko sva to povedala staršem so se odločila da se preselimo v San Francisco. Mami sta samo plosknili z rokami in smo bili v tetini hiši samo da je bila podvojena. Teta je rekla »Še malo vaje« ko se je urok popravil smo si razdelili sobe vsak je imel je imel svojo razen staršev. Podstrešje je kot nalašč za čarovnice ...

jaz:


moja sestra:


sestrična:


mama:


teta:


očim:

28. julij 2012
u106441
u106441
next
28. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg