Forum
u108011
u108011
Spotikala sem se ob visoke pete, ki so bile podaljšek mojih že tako dolgih nog. Ob vsakem koraku sem zavzdihnila. Vse kar sem kadarkoli ljubila sem izgubila - Perrie. Edino živo bitje, ki bi me kadarkoli sploh puslušalo. V ušesih so mi peli Beatelsi. Misli so mi odtavele k petim fantom. Kako so lahko tako ljubljeni? Ne bojijo se ljudi, saj res... Pogledala sem okoli sebe. Ja. Sama se bojim ljudi, dobesedno. Cel dan sem skoraj v hiši in čas prebijam pred računalnikom, saj imam tam prijatelje, tako pa jih pač nimam. Ne hodim v šolo. ''Rose.'' Nekdo me je prijel za roko. ''Simon.'' sem dahnila prestrašeno in iz ušes povlekla slušalke. ''Ne me strašiti.'' Nasmehnil se je. Simon je moj stric. Poleg vsega je voditelj xFactorja, najbolj gledanega resničnostnega šova, ali kako rečejo ljudje.
''Zmenila sva se, da boš vadila. V studiu.'' se je namrščil. ''Nočem.'' sem na kratko odvrnila. ''Imam oduren glas. Misliš, da se bom prebila v tretji krog?'' Po licu mi je spolzela solza. ''Zakaj tako misliš?'' ''Zato ker je Selena Gomez lepa, ima lep glas, ker so One Direction tako ljubljeni, zato, ker ima Adele kljub debelosti miljone oboževalcev, zato, ker sem nič proti njim!'' sem zakrilila z rokami. ''Rose, zavedaj se. Začetnica si, ti fantje pa so začeli tako kot ti.'' Z pogledom me je umiril. ''Pridi.'' Potegnil me je za sabo. ''Ampak Simon... jaz nemorem.'' ''Da te ne slišim več reči kaj takega, zmožna si vsega, potrudi se.'' ''Prav, prav.'' sem hlastala za zrakom.
*ROSE*[klikni na sliko, ker je večja:3]
*
YEAR LATER✿
Zabrnel mi je telefon. Simon. ''Prosim?'' sem se vglasila. ''Čakam te.'' je hitro povedal. ''Verjetno ne bom prišla. Intervju imam, Simon.'' ''Prekliči ga, fantje so že na poti.'' Dahnila sem od veselja. ''Najboljši si,'' sem zavriskala. ''O, ja, seveda.'' ''Hvala, hvala, hvala.'' ''No, ja, kaj če bi se odpravila?''
Zasmejal se je. ''Seveda.'' Skočila sem visoko, pa čeprav sem imela spet tiste grozne bleščeče pete.
Limuzina me je počasi pripeljala do bele hiše. Zaslišala sem butanje po tleh. Pozvonila sem. ''Tukaj je!'' Tresla sem se od zanimanja, kdo tako prisrčno kriči. Mimo mene je zletel lonček. Za las sem se odmaknila in si poravnala pulover. ''Tukaj je!'' je ponovil. ''Pa saj že gremo...'' je zamljoskal drugi. ''Niall, ne baši se... In tukaj imaš drobtino.'' je dejal tretji. ''Harry, pusti ga, saj vidiš da je kot dojenček.'' je dejal prvi. ''Ne govori tako z mojim najboljšim prijateljem.'' je siknil četrti. ''Hej, fantje, v redu?'' ''Zayn, ne spet tvoja frizura!'' je zavzdihnil četrti. Kmalu so se pred vrati narisali fantje. ''Dobrodošla.'' je zamljoskal Niall. Zasmejala sem se in mu segla v roko. Presenečeno so me buljili. ''Je to čudno?'' sem šepnila Harryju. ''Kaj naj bi bilo čudno?'' se je vmešal Niall. ''Nič, pozabi.'' me je prehitel Harry. ''Rose ali Elizabeth.'' ''Hmm... Lepše je Elizabeth.'' se je nasmehnil Louis. ''Zakaj moraš vse pokomentirati?'' je zavzdihnil Liam in se postavil predme. ''Liam, to je Niall, Harry, potem Louis in še... Zayn.'' Ko je pogledal lepotca pred ogledalom je močno zavzdihnil. ''Rad ima svojo frizuro.'' mi je šepnil. ''Opažam.'' sem se zahihitala. Niall je v usta zbasal svojo že tretjo vrečko čipsa.
''Boš?'' mi je ponudil. Po pravici povedano, ljubim hrano in brez nje ne morem živeti. Vsako sekundo nekaj žvečim, grizem, ali pa vsaj pijem. ''Niall, to ni spodobno.'' se je vmešal Harry. Čudno sem ga pogledala. Harry je spustil pogled. Videla sem, kako se napreza, da bi bil videti čim bolj prijazen. ''Harry, boš tudi ti.'' sem se nasmehnila in mu pomignila k vrečki. Odkimal je in me povabil v notranjost. ''Oh, oprosti, pozabila sem vam povedati... tukaj bom za nekaj tednov. Upam da vas ne moti...'' sem se popraskala po glavi. Spogledali so se in prhnili. Odkimali so. ''Potem se bomo zagotovo razumeli.'' sem se nasmehnila in bruhnili smo v smeh.
*
Niall je prinesel svojo kitaro. V ustih sem žvečila žvečilni gumi, kar je nekoga motilo. Simona. ''Prišla si peti, ne jesti, Rose.'' Niall se je zasmejal, a se je kaj hitro zresnil, saj ga ej Simon grdo pogledal. ''Oprostite.'' je dahnil. ''Ne opravičuj se starcu, ni vreden.'' sem mu šepnila. Niall se je zarežal. Harry naju je grdo pogledal. ''Jaz nimam časa večno, z Perrie sem zmenjen.'' sem zaslišala Zayna iz kopalnice. ''Potem lahko greš,'' je rekel Simon jezno. ''Super, se vidimo čez nekaj ur.'' Poslovil se je in hipoma izginil. ''In ti Louis?'' je Harry pogledal nemirnega prijatelja. ''E-enako.'' je zajecljal. ''Potem pojdi.'' je ponovil Simon, zdaj že razjarjeno. Smejala sem se. ''Veš kaj? Lahko se vsedemo an kavč in gledamo televizijo, ste za?'' sem predlagala. ''Rose...'' Dvignila sem roko, da sem strica utišala. ''Vsaj enkrat mi pusti da se zabavam, Simon.'' sem gladko povedala. ''Prav, a jutri boš garala kot črna živina.'' me je odšinil in odšel. Niall me je pogledal. ''Kot črna živina?'' je osuplo našobil ustnice. ''To reče,'' pogoltnila sem slino. ''Ko želi, da se danes zabavam do mrtvega, jutri pa bom spala.'' sem se zasmejala. Harry naju je gledal. Užaljeno, ob enem pa žalostno. ''Harry, si v redu?'' je k njemu pristopil Liam. ''Tudi jaz bi moral iti. Zmenjen sem z Gemmo.'' Žalostno sem ga pogledala. ''Kdo je Gemma?'' sem šepnila Niallu. Harry je zavzdihnil. ''Gemma je njegova sestra.'' je povedal Niall. Oddahnila sem si. ''Preobleč se grem, vi se spomnite nekaj zabavnega.'' Med nami ej bila tišina. Liam je prikimal in se nasmehnil. Niall se je muzal, ker me za Harryja skrbi, Harry pa se je muzal, ker se pogovarjam z Niallom.Nase sem navlekla nekaj čisto navadnih oblek in se pogledala v ogledalo.
08. december 2012
u108011
u108011
-zadnja slika; to ni rose, obleke upoštevi:3
08. december 2012
u110341
u110341
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. december 2012
u108011
u108011
za mojo pando vanesso:3
________________________
V redu bo za tri tipe, ki sem jih spoznala pred nekaj minutami in z njimi navezala nerazumen stik. ''Sem že.'' sem dejala, ko sem prišla iz sobe. Pred mano je stal Harry. ''Je kaj narobe?'' sem zašepetala. Odkimal je in se preril v sobo, katero naj bi si delila z njim.
''Res ni nič?'' sem vstrajala. ''Ne,'' je skomignil. ''Fanta te že čakata.'' Zaprla je vrata. Slišala sem, kako je padlo nekaj z poličke. Kaj se dogaja z njim?
Vzdihnila sem. Niall je zdaj mirno, brez da bi žrl igral kitaro. Nasmehnila sem se in trudila, da se ne bi obremenjevala z Harryjem. Bilo težko in kakor sem rekla, ni mi bilo vseeno.
https://www.youtube.com/watch?v=nX1VeFBo9AQ&list=FLyAhgGC2QnUo2MoLybePEOg&index=2
''O, hej.'' Hitro je spustil glasbilo in se mi posvetil. ''Zakaj se držiš tako kislo?'' Dvignila sem pogled. ''Nič ni.'' sem odvrnila. Niall se je nasmehnil. Vedela sem, da ve, da lažem.''Želela sem si, da bi bilo vse popolno.'' ''Rose, in kaj ni?'' Dlan je položil na mojo. ''Ne poznam vas.'' sem šepnila. Še preden bi lahko kaj rekel sem se odpravila v sobo. ''Samo oddih rabim.'' sem odvrnila. Prikimal je. Ker sem si sobo delila z Harryjem sem tudi vedela kaj dela. Čepel je na postelji in pel. James Blunt - You're Beautiful. Po licu so mi lile solze. Strto srce v enem dnevu? Zaljubil se je vame? Ko me je zagledal je prenehal igrati. Zbasala sem se pod odejo. Kaj naj naredim? ''Harry...'' Ni odgovoril. Saj. Ne splača se mi truditi. ''Žal mi je.'' sem zašepetala in potonila v spanec.
08. december 2012
u113803
u113803
next <3
~ kok lepo pišeš. tako globokoo.. beautiful <3
09. december 2012
u108011
u108011
Zbudilo me je smrčanje Harryja. Nisem ga želela boksniti, kakor to naredim vedno.
Bil je pravi medvedek, zato sem se le nasmehnila in se stisnila bljižje k njegovim 6packom, ki so me greli. Premaknil se je. Roko je položil na mojo. ''Dobro jutro.'' sem dejala. Odprl je oči. ''Rose?'' ''Ja.'' Vrnil mi je nasmeh.
*
''Golobčkaaaa.'' je zazjal Louis, ko naju je zagledal z roko v roki ter smehljajem na ustih. Niall je žrl čips in gledal televizijo, a vedela sem, da naju je videl, in da mu ni prav, da sem z Harryjem. ''Kaj e bi si menjali sobe?'' je predlagal. ''V redu, kdo bo danes?'' sem se zasmejala. ''Jaz.'' je dvignil roko Louis. ''Punco imaš.'' sem ga grdo pogledala. ''No, če bi mi kakšna lepo grela telo se ne bi branil...'' ''Louis,'' se je oglasil Zayn. ''Če boš tako govoril še naprej, bom povedal Eleanor.'' ''Ne, ne, prosim.'' ''Potem bodi tiho.'' se je vmešal Liam. ''Ti tudi, bizgec.'' ga je napadel Louis. ''Hej, fantje, nehajte, saj sem le punca.'' sem se zarežala. ''Torej se bova menjala le midva z Niallom?'' ''Zaradi mene.'' sem se nasmehnila Harryju in glavo naslonila na njegovo ramo. Po sekundi sem se vrgla zraven Nialla in ga, ko Harry ni gledal, ko je bil v kopalnici poljubila na lice.-klikni(:
Pogledal me je v oči. Zalesketale so se.-klikni:3
*
vem.. za začetek bo dovolj, sej itak bere sam ena c;
09. december 2012
u113803
u113803
neeeeeeeeeeeekst *o*
09. december 2012
u93404
u93404
ni sam ena. res ful globoko.. nextaj!!!
09. december 2012
u113803
u113803
< 33333333333333333333333333
09. december 2012
u108011
u108011
''Sta lačna?'' Naju je nenadoma zmotil Louis, ki naju je - kakor sem domnevala - gledal ves ta čas. ''Ne.'' je presenečeno zamomoljal Niall. ''O, bejba, to pa je nekaj novega.'' je zažvižgal Louis. Niall ga je grdo gledal. ''What is wrong with you?'' se je namrščil. Louis je roke dvignil k višku. ''Samo rečem...'' se je branil in se mentem režal kot nor. Ni mi bilo ravno všeč, saj bi za dogodek lahko izvedel tudi Harry. Enostavno povedati jima moram. ''Se boste vi - Liam, ti, Louis, ter Zayn kam odpravili danes?'' sem hitro vprašala. Louis je skomignil. ''Če hočeš fuk v tri lahko zamenjam Nialla.'' se je zasmejal. Pogledala sem Nialla in se je držal za glavo. ''Verjame v NE seks pred poroko.'' je dodal. Pridružil se nam je Harry, ki ej bil napol gol. ''Ne bi ti škodilo, če bi se oblekel.'' se je oglasil Niall. ''Zakaj?'' Harry se je želel skregati z Niallom, kar se je videlo na sto kilometrov daleč. ''Louis, če že misliš, da si smešen... nisi. Harry, upam da nisi tak zaradi mene.'' Niallu nisem rekla ničesar. Pobožala sem ga po hrbtu. Njegov potonen jok se je odbijal do sten, da se je dotaknil še mene. Harry je užaljeno vstal in se zaprl v sobo. ''Samo trenutek.'' sem žalostno dejala. Niall je dvignil pogled. ''Kam odhajaš?'' ''Posparvila bom kovčke in adijos bitches, ne bom se prerekala z vami.'' ''Ampak... rekla si 'samo trenutek'.'' se je vmešal Louis. ''Ja, ker se grem pgoovorit z ... Harryjem.'' sem zavzdihnila in prekrižala roke na prsih. Slišala sem pogoltnen jok. Joka? Ne, Harry je močen, ne verjamem da je čustven.
''Harry...'' potrkala sem, a ker se ni oglasil sem tiho odprla vrata. Poravnal se je, da je imel raven hrbet, da so njegove mišice ležale ona nad drugo in se 'smehljale'. ''Kaj želiš?'' ''Želela sem ti le povedati, da se nočem kregati. Vem, da sem ti mogoče rahlo spremenila načrte, a to ni bil moj plan. Rada bi le živela mirno, brez težkega srca, brez misli, da sem komu kaj storila. Pa še to bi bilo posnereči. Kupila si bom sobo v hotelu, da ne bo kakšnih problemov.'' Zavzdihnil je. ''Ne odidi, prosim. vsem se bom opravičil a ne odidi, bodi tukaj.'' Prijazno sem ga pogledala in sedla zraven. ''Veš, v življenju so stvari, ki jih boš odkril z časom. In čas terja napake. Napake pa terjajo usodo. Saj veš, vse se zgodi z razlogom. Bolje bi bilo, če bi le posneli ta spot in ostali v profesionalnem odnosu.'' Po licu mu je spolzela solza.
''Nočem ostati v profesionalnem odnosu.'' je zašepetal. Pribljižal se mi je. ''Harry, moje srce je...'' sem se odmaknila. ''Zasedeno?'' je potrto dokončal moj stavek. ''Ne, zasedeno res ni,'' sem nasmejano skomignila. ''A ne želim, da se ti vtisneš v njem.'' Vstala sem. ''Želim, da ...'' Vsedla sem se mu v naročje. ''SE zakoplješ daleč v njegovo dno.'' sem se nasmehnila.___
next? :3
09. december 2012
u113803
u113803
neeeeeeeeeeeeeeeeeext *o*
09. december 2012
u108011
u108011
ajd, še 1 :3
09. december 2012
u93404
u93404
nexxxxtt
09. december 2012
u108011
u108011
Pogledal je k višku. ''Mogoče sem pretiraval, ampak moraš vedeti, da si mi všeč.'' ''Opažam.'' Objela sem ga. In kaj naj čutim do Nialla? Srce me je zabolelo. ''Kaj pravi Niall na to?'' se je oglasil. ''Rada bi vedela...'' sem zašepetala in smrknila v njegovo ramo.
*
''Kje si bila toliko časa?'' me je napadel Niall. Nisem se želela pogovarjati z njim. ''Niall, ne zdaj...'' ''Boš odšla?'' ''Niall, na mizi imaš vrečko bonbonov, prosim.'' Povesil je pogled. ''Nočem se pogovarjati.'' sem dejala. ''Saj razumem.'' Izginil je v kopalnico. Louis se je režal. ''Si lahko tiho?!'' ''Sem ti rekel da ga lahko zamenjam.'' je pomežiknil. Harry me je prijel za roko in pogledal Louisa. ''Pusti jo.'' je odvrnil. ''Vhoa.'' se je zasmejal Lou. ''Harry, nehaj.'' sem zmedeno spustila njegovo dlan. ''Nisi ji všeč, bebec.'' ''Komu ni kdo všeč?'' se je pridružil Zayn. Samo še to mi je manjkalo. ''Zayn, pojdi se urediti, kmalu boste odšli.'' ga je odrinil Harry. ''Ne bodi no nesramen, za lase je porabil dve celi uri.'' je vstal Louis in se mi pribljižal. Že je odprl usta, sem ga prekinila. ''Fantje nehajte!'' sem zakričila z rokami. ''Danes spim na kavču, pa če vam je prav ali ne.'' sem jih grdo ošinila. Čez nekaj minut sem dojela, da bom z tem Nialla odrinila od sebe, saj je na fotelju prostora za enega, ne za dva in to pomeni, da bo spal sam, jutri pa bo na vrsti spet Harry. Zavzdihnila sem. ''Zakaj morate biti vsi taki kreteni?!'' sem zavpila. Harry me je prijel za pas in me potegnil k sebi. ''Ne dotikaj se me,'' sem se odmaknila, ko mi je že skoraj pritisnil poljub na čelo. ''Oprosti, ampak nisem razpoložena.'' sem mu zašepetala v uho.
Ulegla sem se na posteljo. Rabila bi čas. Tega pa nimam veliko. ''Simoooon!'' je zakričal Liam. Ne že spet. ''Rose, pridi!'' sem zaslišala stričev glas. ''Lahko kasneje?'' sem si rekla, a vseeno vstala in se pretegnila. ''Simon,'' sem dejala utrujeno. ''Saj nisi padla z severa, vstani in zapoj kar sva se zmenila.'' Pridružil se nam je Niall. ''Ne bo šlo.'' sem zazehala. ''Kaj?!'' Predme je porinil kitaro. ''Ampak Niallova je...'' se je vmešal Harry. Spogledali smo se. ''Kar naj.'' je žalostno dejal Niall. ''Ne, tvoja je...'' ''Rekel sem, da igraj.'' me je prekinil. Glas se mu je tresel. Pogoltnila sem slino. ''Simon, se lahko pogovoriva?'' Zavzdihnil je, a pristal ter mi sledil v sobo. Prepričala sem se, da res ni nobenega okoli in začela blebetati. ''Harry je zaljubljen vame, da ne govorim za Nialla, Louis se vtika v moje osebno življenje, da Zayna SPLOH ne omenjam. On in njegova pričeska, potem je tu Liam, ki je čisto v redu, a ...'' ''Punca, punca, ustavi konje!'' me je smeje prekinil. ''Z ljubeznijo ni nič narobe, čisto dobro je, da se ljubite.'' je odvrnil. Skomignil je. ''Veš kaj?!'' sem zaklicala čez sobo, da je odmevalo. ''Mhm?'' ''Povej mi, za koga naj se odločim, ker si že tako 'dober'...'' Zasmejal se je. ''Odločitev je tvoja. Niall je čustven, njegov nasmeh je prisrčen in njegov smeh prelep, ima res popoln glas in Harry, ima lepo izklesano telo, lep glas - pozabil sem še, Niall ima lep naglas - in... prijazna sta OBA. Oba bi te ljubila z vsem srcem, a če se odločiš za Nialla, te ne bo maral Harry, če vzameš Harryja, bo siten Niall in nikoli več ne bosta govorila. Kaj praviš?'' Ko je končal sem se sesedla. ''Prav imaš, vse je na meni.'' sem zamomljala. ''Pridi, ne splača se še jokati za ta fanta, obema izkaži zaupanje, ljubezniva sta.'' Objel me je čez rame in me potegnil iz sobe. Fantje so vstali, ko so me zagledali objokano. Najprej Harry, a sem ga spregledala. Sedla sem k Niallu, kasneje pa med Nialla in Harryja. Stiskala sem se čim bljižje obema, da bi začutila, da mi je vsaj malo žal in da ju ljubim, da tega niti slučajno nista pokazala. Sedela sta vsak na svoji strani in buljila v Simona. ''Torej, Rose, pela boš LWWY, fantje, sledite njenim potezam.'' Odkimla sem. Niall je svojo dlan položil na mojo. Zaprla sem oči, iz katerih so se prelivale solze. ''Je kaj narobe?'' je zašepetal. Nemo sem odkimala in glavo naslonila na njegovo ramo. In zdaj bo najtežje. Harry me bo zasovražil, ker bom z Niallom, Niall pa me bo zasovražil, ko se bom posvetila Harryju. Kaj naj storim?
Rešil me je moj mobilnik. Katheryn.
*KATHERYN*''Trenutek.'' sem zardela in se prerila med fanti. ''Kje si?'' je zmedeno vprašala. ''Kam meriš?'' ''Zmenjene sva bile. Tekmovanje imam...'' je žalostno zavzdihnila. ''Shit!'' sem zaklicala in se udarila v nogo. ''Si slučajno pozabila?'' ''Ne, au, ne, le... au!'' sem kričala od bolečine. ''Dobro, pridem.'' sem zamomljala. ''Simon, bi mi lahko pomagal prosim?!'' sem se obesila svojemu stricu okoli vratu. ''Pet fantov je pred tabo in prosiš mene?'' Grdo sem ga pogledala. ''Ne delaj mi tega.'' sem zašepetala.
*
''Torej, Niall, ti greš z Rose na tekmo, Harry, ti?'' nas je spraševal Liam. ''Ostal bom doma.'' je umirjeno dejal. Čeprav sem vedela, da mu je žal, da bo čakal in si mislil, kako bova z Niallom poljubljala drug drugega sredi množice, se je obvladoval. ''Adijo, Harry...'' sem se poslovila. ''In mi? Sploh obstajamo?'' se je našobil Louis. ''Tebe niti v sanjah nebi pozdravila ali se poslovila.'' sem se zasmejala in pomahala preostalim. Harry mi je namenil nasmešek. Mislila sem, da bo besen. Niall me je trdno prijel za roko in me potegnil v velik avto. ''Kdo bo vozil?'' sem vprašala. ''Jaz.'' ''Ampak Niall, saj nimaš...'' ''Še želela si boš, da bi te ljubil.'' ej dahnil in zapeljal na avtocesto.
09. december 2012
u93404
u93404
nextttt
09. december 2012
u113803
u113803
neeext *o* <3
09. december 2012
u108011
u108011
''Pa saj me.'' sem se osredotočila nanj. ''Sem te.'' me je popravil. ''Niall, želela sem vama povedati,'' Zazrla sem na cesto pred nama. ''Obema želim vse dobro, oba imam rada, a če izberem njega, me boš ubijal ti,'' ''Točno tako.'' me je prekinil. ''Poslišaj. Če izberem tebe, me bo sovražil Harry. Nočem se odločati, saj veš. A mislim - vseeno - da midva bolj ...'' ''Nič ne misliš.'' je odvrnil in zavil levo. ''Me sploh poslušaš?'' sem jokaje vprašala. Ustavil je. ''Poznam te en cel dan, in te ljubim? Ljubi bog, samo ženska si in ženske ste obupne!'' je prevzdignil glas.
''Niall, vse kar želim, si ti. Ti in tvoje zaupanje...''***
morm it, ker mi mami teži -.-
09. december 2012
u113803
u113803
dijo :c <3 fulj je leeepo. *o*
neeeeeeeeeeeeext.
09. december 2012
u93404
u93404
nexti!!
09. december 2012
u108011
u108011
ej hitr, ker je zgleda da tok lepo napisano x'd
-reklame so, pa bom hitr neki nakracala, don't mind< 3
_________________________
''In Harry? On je le misel, kajne? Se, že omenil da so ženske grozne?'' ''Ja, si.'' sem zamomljala. ''No, torej,kje sem ostal... kaj je Harry?'' ''Harry je moj... prijatelj.'' sem dokončala. ''Ja, ćdela si mu v naročju in mu rekla, da ga imaš rada...'' ''To ni res!'' sem zavpila. Zavzihnil je. ''Tvoja ljubezen do njega sega predaleč, ne laži mi.'' ''Verjemi, ne ljubim ga.'' ''Zamudila boš tekmo.'' me je tiho opomnil in izstopil. Sledila sem njegovim korakom. Še sama sem brezciljno hodila, dokler me ni zmorila roka na rami. ''Kje si bila, sva je sem že odpeljala?'' me je ošinila Katheryn. ''Kdo pa je ta?'' me je prehitela z besedami. ''Moj fant.'' sem se zlagala. Niall je odtaval v slaščičarno zraven. Zavila sem z očmi. ''Je to res tvoj fant?'' se je našobila, kakor kreten. ''Ne.'' sem na kratko odgovorila. ''Zakaj si rekla da je?'' ''Ker... Whatever, kako ti je šlo?'' ''Slabo. Celih 1ootočk sem sfvalila.'' je šepnila užaljeno. ''Veš da je Tom tukaj?'' je hitro dodala. ''Kdo the hell?'' sem se namrščila. ''Tvoj bivši...'' ''Tom ni moj bivši.'' sem zasikala prijateljci v obraz. ''Seveda je...'' Pred usta sem ji nastavila kazalec. ''Da tega ne omeniš Niallu. Ker ni res.'' ''Pa saj...'' ''Tom Josh Green ni moj bivši!'' sem ponovila. ''Prav, prav, me lahko zdaj spustiš in raje poiščeš Nialla?'' se je zasmejala. ''Raje ga ne iščem, saj...'' ''Tvoj fant jee,'' me je prekinila. Grdo sem jo pogledala. ''Seveda.''
*
''Hollee.'' se je zasmejal Louis in mi stopil naproti. ''Se lahko odmaneš?'' sem zamomljala. ''Verjetno ne.'' Zavzdihnila sem. ''Povej kodo.'' Harry za njim se je nasmehnil in dvignil list nad svojimi prsmi; 'koda; eleanor.' ''Eleanor.'' sem dejala. ''Kako si vedela?'' se je predal in se odmaknil. ''Bebec.'' sem si dejala in se pridružila Harryju. ''Kako si se imela?'' ''Jaz? Obupno.'' sem odvrnila in se vrnila na kavč. Harry je sedel zreven. ''Hočem te poljubiti.'' je zašepetal. Namrščila sem obrvi, da so se že skoraj stikale. ''Fuj,'' sem zamrmrala. ''Kaj?'' ''Fuj.'' sem ponovila. ''Ti nisem všeč?'' ''Harry,'' sem dejala. ''Dobro veš, da hočem 'profesionalen odnos' med nami, torej?'' ''Torej kaj? Lahko sva profesionalen par, profesionalen sexi par.'' se je zasmejal. Slišala sem solzo, ki se je zlila po tleh. ''Slišal te je.'' sem povesila pogled.-click-
____________
lol? next< 3
09. december 2012
u108011
u108011
ker je biu un zgori kratek<3
_______________________________
''Niall!'' Vstala sem ter mu sledila v sobo. Komaj sem še ujela trenutek, ko je zalopustnil vrata in preprečila avtomatski zaklep vrat. ''Zdelo se ti je ničvredno lagati, kaj?!'' je v joku histerično povesil ustnice. ''Nisem lagala,'' sem odvrnila. ''Harry ljubi mene, a to še ne pomeni da jaz ljubim njega, Niall.''

Vzela sem si trenutek, da sem premislila, ali bo to, kar bom spregovorila dovolj iskreno da mi bo verjel. ''Ljubim te.'' sem zašepetala in se mu pribljižala. Odmaknil se je za nekaj korakov. Vsak na svoji strani sobe sva se gledala. ''Izmed vseh laži ki si jih kadarkoli spregovorila mi je ta še najbolj všeč, da veš.'' Prerinil se je v dnevno sobo in nahruril še Harryja. Nevem točno kaj sta imela, a bilo je grozno. Sedla sem na posteljo. Vonj po Niallu me je umirjal, obenem pa sem živčno mela roke.
*
''Lahko noč.'' sem zaslišala. Harry je prijel odejo. Povlekel jo je, da se je prekrivala po mojem telesu. ''Tudi sama bi zmogla.'' sem zamomljala. ''Lepo spi.'' Poljubil me je na čelo, kakor, da se nič ne bi zgodilo. ''Tudi jaz te imam rad.'' je zašepetal. ''Kdaj sem ti karkoli rekla?'' sem dejala. Skomignil je in se zaprl v sobo. Tako sem se navadila na človeško telo ob meni, da je bilo težje kot sem pričakovala - bila sem sama.
Vse dokler... nisem ob sebi začutila tistih, popolnih moških mišic, ki bi jih vzljubila vsaka punca. No, skoraj vsaka. Niso bile popolne, bila pa so čarobne. Dobesedno v nekaj minutah sem omamljeno zaspala. Fant me je ves čas držal ob sebi, roke je ovijal okoli mojega pasu, šepetal pa mi je sladke besede. Kaj bi si še lahko želela? Upala sem le, da to ne bodo sanje.
*
Zbudila sem se. Še vedno tisti občutek, da imap ob sebi osebo, ki te ljubi, a tega še ne ve povsem - tisti občutek, ko veš, da je nekdo, ki ga imaš rad. Slišala sem momljanje ter smeh. Louis. Želela sem si le vedeti, kdo je fant ob meni.


09. december 2012
u113803
u113803
omg <3 neeeeeeeeeeeeeext.
10. december 2012
u93404
u93404
nexxttii!! res svetovno!
10. december 2012
u108011
u108011
falaa< 3
_________________________________________________________________________________
''Um.'' sem zamomljala in si obliznila ustnice, suhe kakor spužva sredi oceana saharskega peska. V redu, nakladam. ''Ne premakni se.'' je dejal miren glas. Spoznala sem ta jutranji, hripav, a angelski glas. ''Zakaj te tako ljubim?'' sem tiho vprašala. ''Rad bi vedel, zakaj me ne.'' je žalostno pojasnil. ''Kdaj sem rekla da te ne?'' ''Rose,'' Oddaljil je glavo, da me je bolje videl. Obrisal mi je nesrečno solzo sredi lica. ''Tega nikoli nisi izrekla...'' V meni je že nekaj izbruhnilo, kakor pravkar zaneten ogenj, a je kaj hitro pogasilo. ''Si pa mislila.'' je dokončal. Zavzdihnila sem. Nad mano sem začutila senco. ''Poglej ju, golobčka,'' je zazjal Louis. ''Prosim, bodi tiho.'' sem dejala in ga povlekla za lase. Zasmejal se je. Ko je obljubil, da bo bil tiho, sem ga spustila. Niall me je na kratko poljubila na nos, kar nisem pričakovala. ''Čakal bom. Do konca in še dlje, obljubim.'' je zašepetal in zaprl oči. Nisem si mogla kaj, da še sama nebi zadremala. Harry tako ali tako spi najdlje, ne bo naju opazil. Vsaj tako sem upala.
*
A sreča ŽAL ni bila na moji strani, Harry je zajtrkoval za mizo, njegov pogled pa je padal v skodelico pred njim. ''Žal mi je,'' je dejal Liam in roko položil na njegovo. Harry jo je odmaknil in tiho vstal. Stol je zaškripal in - kakor sem predvidevala - naredil prasko v popolen, svetel parket. ''Zbolel bom, spati grem.'' Ošinil naju je z pogledom, potem pa izginil v sobo. ''Prasica sem, kajne?'' sem se nasmehnila Niallu, v sebi pa sem jokala. ''Nisi.'' je na kratko skomignil, brez da bi odprl oči. ''Želiš si, da bi bila tvoja, ob tem pa ne pomisliš nanj?'' sem nadaljevala. ''Ti si tista.'' je zašepetal.

''Tista, ki ubija čustva komaj 17 let strega fanta?'' sem odvrnila. ''Harry je že odrasel.'' je dejal. Želela sem si, da bi čas lahko zavretla nazaj, in fante nikoli ne bi spoznala. ostala bi ena tistih punc, ki so njihove sanje spoznati vsaj enega, ali dva od fantov, neverjetno pa bi bilo spoznati celo skupino in znjo še preživeti tedne in tedne, se poljubljati z Niallom in Harryjem, obtem pa jokati vsak dan. Mogoče pretiravam, a zase vsekakor mislim da ne. ''Nočem živeti.'' sem skomignila in se pretegnila. Po minuti, v kateri me je Niall nenehno božal, se smehljal in se ni zanimal za čustva Harryja, sem ugotovila, da spim v samem spodnjem perilu, pa še to je držalo komaj za komaj, nederček se je obdržal na eni izmed zank, ki so stranici držali skupaj, spodnji del pa mi je lezel z moje majhne, 'popolne' ritke.
''Jaz pa hočem biti z tabo in le z tabo.'' ''Potem boš gootovo vesel, ko boš slišal, da boš čas lahko preživel z mano, in to v istem prostoru,'' sem se nasmehnila. Kislo in prisilno, kot še nikoli. Nikoli prej se mi ni bilo treba. ''V grobu.'' sem se dokončala.
*Že uro po premolku cele hiše sem ždela pred vrati in si momljala, 'vse bo v redu, ostani močna', a še zdaleč ni bilo v redu.''Harry, prosim...'' sem zahlipala. ''Odpri.'' Vrata se še nadaljnih trideset minut niso odprla, niti nič se ni zgodilo, kakor, da bi bila sama za vse, Louis se mi je režal v obraz, Zayn je skoraj jokal na kavču, Liam me je gledal, Niall zaprt v svoji sobi, sploh nevem zakaj fantje odidejo, ko jih punce potrebujemo. Harry pa, kakor sem že rekla - v svoji sobi. V najini sobi, če sem natančna. Ura je bila že popoldne, pa še niti pila nisem, niti jedla. Vse to ZANJ, ker želim, da je srečen, kar ga potrebujem, ker ni nič v redu. Želela sem si samo posteni ta spot in to pesem z njimi, potem pa enostavno spet zaživeti enostavno najstniško življenje, obviseti pred plakati in jokati vsak večer, ker se bi jim zahvaljevala, da so mi spremenili moje beno življenje. Nakladam.''I was born to die, so if it's supposed to happen, it will.'' sem si dejala in obraz skrila v dlani. Roka pred mano je obvisela nad mojo glavo. Dvignila sem pogled. Jokaje sem pogledala 'prijatelja'.
10. december 2012
u108011
u108011
omg -.- kr dvakrat je dal isto ---> tm drgač ni NOBENE slike< 3
10. december 2012
u113803
u113803
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext *O*
10. december 2012
u108011
u108011
še 1:3
10. december 2012
u108011
u108011
za mojo tio<3
__________________________
Še vedno je stegoval roko k mojemu obrazu. ''Veš, ne bom je sprejela.'' sem zašepetala. Prijel me je. Za pas. Tako sunkovito, da tega nisem pričakovala. Še zdaleč ne. Nasmehnila sem se. Tiho sem zavriskala. Spomini izpred ur me je izmučil in takrat sem si želela le obviseti v Harryjevemu objemu.
Težko je živeti, še težje ljubiti, najtežje pa se je odločati. ''Želel sem se ti opravičiti.'' je šepnil v moje uho. Pokazal mi je vsrto belih zob. Nekako sem zagledala le še snežno belo odejo in obraz Harryja. Začutila sem roko na mrsih. Ne, nesmem imeti nič z njim, ne, ne, prosim ne. Moje čustva do njega se niso končala in nadaljevala sva se. Neskočnčno sva se poljubljala. Soba ej bila na srečo zaklenjena in tudi samo upala sem lahko, da se nič ne sliši, saj sem tako hlastala za poželjujočim zrakom, da je bilo že prav težko. Težko dihati.
''Harry...'' sem se ugriznila v ustnico. Čez glavo si je poveznil majico in me položil na posteljo. ''Ne morem.'' sem se prerila iz njegovega objema. ''Zakaj ne?'' ''Sploh te ne poznam,'' sem skomignila in se prisrčno nasmehnila. ''Saj ne, da mi nisi všeč, a ...'' Utišal me je z poljubom.
Naslednji dogodek me je pretresel. Najraje bi umrla in se nikoli ne bi vrnila na svet.
Zakaj jaz?_
zdej pa res 2 nexta, ker bo zanimivo< 3
10. december 2012
u108011
u108011
prsih* --:3
10. december 2012
u108011
u108011
bo še kdo bral al neham raj pisat? :Đ
12. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg