Forum
''Alina ustani v šolo moraš!'' se je zadrla mama, da nas je vse zbudila v hiši. In ne moje ime ni Alina to je ime moje sestre, moje ime je Ashley.

Ja vem ime ni posebno ker tudi jaz nisem. Sem čisto navadno dekle, z sanjami da postanem modna oblikovalka. No ja saj ni važno. Zjutraj mojo sestro Alino mam vedno zbudi, name nikoli ne pomisli in me pusti spati, ampak seveda vstanem saj njeno dretje zbudi mene. Alina je tista v družini ki dobi vso pozornost in jo starši obožujejo, jaz pa sem tista ki je vbistvu nihče ne posluša in nikoli nič kar ne naredi ni dovolj dobro. Ko vstanem grem v kopalnico in se umijem spnem lase ter tečem na avtobusno postajo.

https://weheartit.com/entry/27177823

Na avtobusni počakam na avtobus. In seveda ko vstopim na avtobus se vse oči uprejo vame, česar ne prenesem. Vame vedno priletijo kakšni papirčki, listki in še kaj bi se našlo, vendar morem vedno prebiti pot do zadnjih in najmanj udobnih sedežev. Tam sedim sama, nikogar ni ki be sedel z mano. Po 20 minutah vožnje ko končno prispemo pred šolo vedno izstopim zadnja in tam me čaka že naslednja ovira...ŠOLA. Tam je še veliko huje. Nimam nobenega prijatelja saj se zelo sramežljiva in vsem se zaradi moje sestre in njenih prijateljic zdim čudna. Kličejo me ČUDAKINJA.
Ko sem vstopila v učilnico pa sem zagledala nov sedežni red in tokrat sem sedela zraven....

NEXT?
28. maj 2012
u93684
u93684
next
28. maj 2012
NEXT!!!!!!!!
28. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg