Forum
ZGODBA BY MEEEEE IZMIŠLJENA SEVEDA
02. december 2011
1. del
*

------------------

Hermiona, Ron in Harry so se počasi premikali proti Veliki Dvorani, vlekli so se ko megle. Ko so končno prispeli tja, so se vsedli za gryfondomovsko mizo, tam so jih že čakali prijatelji in prijateljice. Takoj so se začeli pogovarjati z njimi, Neville Velerit, ki je bil kot običajno zelo štorast je razbil krožnik, a ga je Hermiona 'pospravila' nazaj. Ron pa se je kot običajno malo posmehoval Nevillovim dogodivščinam, pa čeprav sta bila v dobrem medsebojnem odnosu. '' Ojla!'' Se je oglasilo za Ronovim hrbtom. Bila je Lavender Brown, kot običajno..osvajala je Rona, kar pa je Hermiono zelo živciralo, saj je bila tudi sama malo zatreskana vanj. Lavender je kot običajno prisedla k njim, saj je že pojedla, nasmihala se je Ronu in ga premerila, Ron je zardel.

nextam?
02. december 2011
??
02. december 2011
Lavedner ga je še naprej buljila, tokrat še z odprtimi usti , a potem je kmalu pogled usmerila na profesorio Minervo McHudurro, ki je stopila pred njo. ''Draga moja, prosim vsedi se na svoje mesto, zraven Parvati!!! Vem, da si Gryfondomovka in, da je to 'tvoja' miza, vendar NE klepetaj! Prosim!'' Malo se ji je nasmehnila, potem pa odkorakala ven iz Velike dvorane. Po nekaj minutah so vsi učenci zapustili dvorano, Gryfondomovi so kot ponavadni odrinili v njihovo sobo, prav tako pa tudi ostali domovi. A tokrat se je zgodila malo neobičajna stvar....
Hermiona je 'usula' po stopnicah in pri tem prekucnila še Rona in...in..ravno padla nanj, in to tako, da sta pristala v poljubu! Hermiona je zeloooo zardela, prav tako tudi Ron, ki pa je čudno gledal, pa čeprav je bil tudi sam potihoma zaljubljen v Her. ''Ohhh, oprosti Ron, OPROSTI!'' Mu je govorila Her in se za 10 cenimetrov odaljila od njega. ''NE! Ti meni oprosti, ker sem tak štor!!'' se je vmešal Ron. '' NEEE, Ron nisi štor!'' Videlo se je, kako jo je to razjezilo, a potem je rahlo zardela. Hitro sta pobrala vsak svoje stvari in odkorakala. Harry se je samo smejal on ju gledal.
Harry ju je samo gledal in se jima 'malce' smehljal. Ni vedel kaj naj reče ob taki nerodni situaciji. Hitro so se odpravili v dnevno sobo, kjer sta ob priprtem oknu sedela dvojčka Fren in George, ki sta nekaj 'delala', bolj natančno, spet sta imela nekaj za bregom...Mogoče odrpeti trgovino za šaljivce, ki si jo tako želita? Ali pa spet koga prelisičit? Khm, pri njiju nikoli ne veš....Ron, ki je bil njun brat pa se jima je samo smejal, saj sta mu počasa šla že prav na živce.

*
Naslednje jutro sta se Harry in Ron zbudila že zelo zgodaj, vsi so še spali. Počasi sta se splazila v dnevno sobo, kjer se je Hermiona igrala z muckom Krivošapkom, ni ju opazila, zato sta Ron in Harry vzela plašč nevidnosti in jo šla prestrašit. Nagajiva Ron in Harry sta se ji priplazila za hrbet in jo ustrašila: ''BUUU!'' Hermiona je trznila, a ni nič krinila, niti besedice! Obrnila se je in pogledala za seboj...Nič ni videla, samo nekdo jo je ustrašil, in ta glas jo je spominjal na Rona, no malo pa tudi na Harrya...Takoj se je spomnila, da sta prav gotovo uporabila plačš, ki te naredi nevidnega in šla pod njega, da bi jo prestrašila. Zamahnila je z rokami okoli sebe in ju začutila. Potegnila je plašč z njiju, vsi so se smejali.
02. december 2011
ron:
hermione:
harry:
lavender brown:

02. december 2011
*
Naslednji dan so imeli uro napojev. Kot običajno Harry, Ron in Hermiona nisi bili ravno veseli, no prav SOVRAŽILI so Rawsa in njegove 'ljubljenčke' - Spolzgadovce seveda, Dreca Malfoya, najhujšega važiča na šoli. Pri tej uro so se učili nekaj o mnogobitnih napojih, ki pa so jih morali sami pripraviti. Veleritov zvarel so preizkusili na Harryu, da ga je še ure po tem bolela glava. ''Neville res NE zna delat napojev'' se je pritoževal Ron. ''Ah, daj no..Pač ni tako sposoben kot mi, kaj hočeš.'' Ga je zavrnila Hermiona.
Po stopnicah so se odrpavili do Gr
03. december 2011
ups. neki sm se zmotla
03. december 2011
*
Naslednji dan so imeli uro napojev. Kot običajno Harry, Ron in Hermiona nisi bili ravno veseli, no prav SOVRAŽILI so Rawsa in njegove 'ljubljenčke' - Spolzgadovce seveda, Dreca Malfoya, najhujšega važiča na šoli. Pri tej uro so se učili nekaj o mnogobitnih napojih, ki pa so jih morali sami pripraviti. Veleritov zvarel so preizkusili na Harryu, da ga je še ure po tem bolela glava. ''Neville res NE zna delat napojev'' se je pritoževal Ron. ''Ah, daj no..Pač ni tako sposoben kot mi, kaj hočeš.'' Ga je zavrnila Hermiona. Ron jo je samo pogledal. Hitro so se odpravili proti Gryfondomu in takoj ko so vstopili začeli kričati, najbolj glasna je je bila Lavender: ''HERMIONA, HERMIONA!!...TVOJ MUC...MUCEK KRIVOŠAPEK JE...UMRL...ŽAL NAM JE,..NISMO MU VEČ MOGLI POMAAAGATI, NEKA, NEKA ZVEEEER GA JE RAZTRGALA'' Ji je z majhnimi solzami v očeh razložila Lavender. Harry, Ron in ostali Gryfondomovci so ju samo gledali, kot, da se bo Zemlja podrla, a se ni..Hermiona je otrpnila, tako glasno je zajokala..Iz rjavih oči so se ji ulile velike, debele solze. Obraz si je zakopala v dlani in se glasno jokala. Kaj takega v življenju ni doživela. Njena žalost je bila tako velika, da se je naslonila, se naslonila na Ronovo ramo in se mu zjokala na ramenih. Ron jo se samo tolažil in jo 'prijateljsko' objel, ni vedel kaj naj ji reče, zato je bil tiho. Hermiona je samo še bolj jokala.
03. december 2011
ñëxt¡¡¡¡¡ fhööłł döbr!!!!
03. december 2011
hwwaaala, ko dobim še vsaj en next, nextam
03. december 2011
drgač pa.. prjavte se sm: http://bradavicarka4ever.slovenianforum.com/
04. december 2011
next zdei pa next!!!!takoi!!!! hec hec k boš mela čs pa čim prej!!!
04. december 2011
2. del
-----------------------
Hermiona je nehala jokati, ko se je sprijaznila, da ne bo nič bolje, če bo jokala. Ronu in Harryu je predlagala partijo čarovniškega šaha. Skupaj so ga oddigrali, zmagala je Hermiona, ker sta se ji Harry in Ron 'malce' pustila, da bi zmagala ona - pač, malo sta jo spravila, v dobro voljo. Ko jim je postalo dolgčas so se odpravili v park. Zagledali so Hagrida. ''Ojla, Hagrid!'' Ga je pozdravil Hagrid. ''Živjo, mularija kuko gre?'' Jim je odvrnil in se široko nasmehnil, potem je hitro odnehal saj je videl kako Hermiona potiho joče. ''Kaj pa je s Hermiono narube??'' je rekel Hagrid. ''Ah'' je dahnil Ron ''Mucek ji je umrl, Krivošapek'' In Hermiona je samo še bolj zajokala. ''Kaaaaj?! Muc ji je umru?! Ehh, ubogi no, kej boš pa zdej?'' Jo je vprašal Hagrdi in jo potreptljal po ramenu.
~~~~~

nextaam?
04. december 2011
next
04. december 2011
še en next rabim da nextam
04. december 2011
hagrid:
velerit:


prof.mchudurra:

04. december 2011
aja pa še raws:


04. december 2011
u54102
u54102
next!"
04. december 2011
nextam zdele, kmau
04. december 2011
next!!
06. december 2011
ko dobim še en next, nextam

( 2 nexta = ENO nadaljevanje zgodbice!)
07. december 2011
u50138
u50138
next
07. december 2011
Hheehhe. jz bom kr nextala k je dc xP

''Kaaaaj?! Muc ji je umru?! Ehh, ubogi no, kej boš pa zdej?'' Jo je vprašal Hagrid in jo potreptljal po ramenu. '
''Hh, kaj..Nič!''
''Hja, sej res vlik nemorš.'' Je po dolgem premisleku izjavil Hagrid. Ron je objel Hermiono in jo spet tolažil, da bo vse vredu. ''...Saj si boš lahko kupila novega mucka.....'' Je dejal Ron. ''Novega....NOVEGA!? Kako si drzneš to reči, Ron!'' Mu je ostro zabrusila Hermiona, spet so se ji ulile solze in jokaje je stekla nazaj v grad. Ron in Harry sta samo gledala in si obrisala potno čelo. ''No, fanta..Zdej smo pa samo še mi trije ostal, no pejta na eno sklečko čaja, se vama bi prleglo, bosta videla!'' Jima je prijazno rekel Hagrid in ju potreptljal po ramenih. ''No, kaj se obirata?! Pridita, pridita!'' V Hagridovi majhni kočici so se imeli zelo lepo, in Harry in Ron sta kar pozabila na Her in njene skrbi. ''No..zdaj pa..greva..'' Je po kratkem požirku izjavil Harry, Ron pa mu je pokimal. ''Že?'' Se je ustrašil Hagrid. ''Pa saj je petek'' je nadaljeval in ju gledal. ''mar res ne bi ostala vsaj še pol ure?'' je rekel. ''Uf! Saj res!'' Je zabrusil Ron, nato pa Harry nadaljeval njegov stavek, kot, da bi vedel kaj hoče reči: ''Ja...PETEK JE DANES!! Jupiii..!'' Se je razveselil Harry in prijateljsko objel Rona in se zarežal.
Tisti večer so šli še šah in podobno..Tako, da sta se Harry in Ron vrnila šelo ob 19.30 in McHudurrova ju je spet nadrla. 'Ph jooj, spet tako pozno prihajata v grad!' Sta ponavljala Ron in Harry še ponoči, ker nista mogla spati - bila je polna luna!
--------
Nadaljujem ..!?!
07. december 2011
aja p še neki ..to dogajnje se dogaja v 5. letniku (Harry, Rom , Hermione, Draco, Neville..)
07. december 2011
next!!!!
07. december 2011
še en nextek rabm ;P
08. december 2011
next
08. december 2011
*
Naslednji dan je bila sobota, dan lenarjenja. Hermiona je čvekala s dekleti iz Gryfondoma (še vedno je bila skregana s Ronom), Harry in Ron pa sta se igrala čarovniški šah. Dopoldne je kar hitro minilo. Ko so se ravno vračali s kosila, sta Ron in Harry zagledala Draca, ki se je režal za njunim hrbotom. ''Heeeej, Gryfondomska pobalina!? Sta skregana s drago, ne čistokrvno in NEUMNO ČAROVNICO, kaj'? Phahahahaah!!'' Se jima je režal in jima govoril neprimene (čudne besede), Harry in Ron sta se delala kot, da ga ne slišita in mirno odkorakala v Gryfondom. ''Frataprata'' Je hitro in nerazločno rekel Ron, vrata so se odprla in Ron in Harry sta splezala v dnevno sobo. ''Hermiona!!!'' Je stekel Ron do Her in jo gledal. '' Si za partijo šaha??'' Jo je vprašal in se ji malce nasmehnil. ''Pa kaj ti ni jasno, Rooooon?!!!! Še ne veš, da NE govorim več s tabi (nikoli!) in, da te sovražim?! Saj verjetni veš zaradi česa!??!'' Mu je hladno in brezsrčno izjavila Hermiona in ga (rahlo) udarila po licu. Ron jo je samo debelo gledal potem pa je izgledalo kot, da se mi je ulila majhna solzica...

Nextam?
08. december 2011
kr nextala bom, razlog: dc

3. del

V ponedeljek sta se Harry in Ron zbudila zelo pozno, vsi so že bili na zajtrku oziroma so ravno jedli, zato sta se odločila, da danes ne bosta šla na zajtrk, saj jima je ostalo še nekaj hrane od včeraj, ko sta skupaj z Seamusom in Nevillom obiskala kuhinjo (morala sta požgečkati velikansko zeleno hruško, ki je bila narisana na sliki). Ko so bili na zajtrku, sta imela Harry in Ron kar nekaj časa zase, zato sta sklenila, da bosta nekaj ukrenil da se bo Ron pobotal s Hermiono. Ron se je strinjal. ''Harry! Zamisel imam kako bova to naredila... Hm.. Lahko bi se ti Her zlagal, da sem se jaz nekaj poškodoval ali kar koli, in tako bi videl, koliko ji je v resnici mar zame in, da NI ČISTO skregana z mano,..kaj praviš??'' Je počasi izblebetal. ''Hja, nevem ravno, če bo tale tvoj posel....'' je začel Harry in Ron ga je hitro popravil: ''..Načrt!?'' In zarežal se je. Harry je nadaljeval: ''...hja, prav ma načrt..No, res no dobra zamisel,..ali pa..hmm, kaj pa vem?'' Je razmišljal Harry in si pogladil mastne lase. ''Hahaahhah Harry!!? Sedaj imaš že mastne lase! Saj si hujši kot prof. Raws'' Se je zarežal Ron. ''Ah, daj no!'' Se je razjezil Harry. ''Oprosti!'' ga je miril Ron. ''Oproščeno, no..'' Je rekel Harry zamišljeno. ''Veš kaj..'' je rekel po kratkem premisleku Ron. ''mislim, da NE potrebujeva nobenega načrta ali kaj podobnega, da bi se jaz pobotal s Her, mislim, da je to najina reč in...in..se bova že pogovorila..'' je rekel ko je izpljuval nekaj sline, ki se mu je zataknila v grlu. ''Ja! Veš, prav imaš. Tako je najbolje.'' Je rekel Harry in spet sta se smejala.
08. december 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg