Forum
u36875
u36875
»Oči, ob osmih bom doma!« sem zavpila, ko sem že bila pri vhodnih vratih. »V redu. Ampak bodi točna!«je rekel oče.«Bom. Adijo« sem zavpila, odprla vrata in stekla ven. Mudilo se mi je k moji najboljši prijateljici Teji. Sicer imam še dve prijateljici: Emo in Manjo. Vsako bom podrobneje opisala.

Ema je bistra, sramežljiva, romantična in nikoli se ne razjezi. Rada ima jezike. Uči se jih kar štiri, in sicer Angleščino, Nemščino, Italijanščino in Francoščino. Mislim, da je zelo pametna ali pa nora, saj še razmišlja, da bi se začela učiti latinščino. Njena zunanjost za ljudi deluje pomirjujoče. Vedno je oblečeno po zadnji modi. Ima dolge ravne lase, zelene oči, polne ustnice in tudi njena postava ne odvrne pogleda.
Manja pa je njeno čisto nasprotje, čeprav je njena najboljša prijateljica. Zelo hitro se razjezi in ni prav nič sramežljiva. Ukvarja se z različnimi športi: z košarko, hokejem in atletiko. Že na prvi pogled se vidi, da je športnica. Njena zunanjost daje vtis samozavesti. Ima dolge rjave lase, ki so pogosto speti v čop, temne oči in tanke ustnice.
Teja pa je moja najboljša prijateljica. Njen vzdevek je kar teejčo. Je rojena pevka. Ima čudovit glas. Je prava prijateljica in je izjemno čustven človek. Obožuje nakupovanje, prav tako kot jaz in živali, še posebej so ji pri srcu muce, želve in pavi. Nikoli me ne prepričuje v nasprotno in me rešuje iz zagat. Ima postopoma postrižene rjave lase, modre oči in čudovit nasmeh. Je zelo suha in pristajajo ji vsa oblačila. Ima starejšo sestro Janjo, ki je dve leti starejša od nje, torej je stara 14 let.
In kdo sem jaz? Ime mi je Neja, moj priimek se glasi Kopušar. Imam mlajšo sestro Dašo, ki je velikokrat prav bedna. Stara je 10 let in hodi v peti razred. Torej je samo dve leti mlajša od mene. Moji mami je ime , očetu pa Zoran. Starša sta na žalost ločena. En teden sem pri mami, drug teden pa pri očetu. Ta teden sem pri očetu.
Imam prav posebno skrinjico, ki sem jo poimenovala ''Čarobna skrinjica''. V to skrinjico shranjujem prav posebne predmete.
Prijateljice mi pravijo, da sem plemenita, odločna in da imam zelo močen značaj. Hodim v 7. razred. Naš razred šteje enaindvajset učencev.. Sem odlična lažnivka. Lahko ti gledam naravnost v obraz pa ne boš opazil ali govorim resnico ali laž.
Kakšna pa je moja zunanjost?
Imam temno rjave lase in sivo-zelene oči in sem bolj majhne velikosti. Sedaj pa dovolj s tem nakladanjem. Preberite, kako se bo zgodba nadaljevala.

Hitela sem po ulicah Ljubljane. Do Tejinega doma imam samo 4 minute. Kmalu sem že stala pred njenimi vrati in potrkala. Vrata mi je odprla Tejina mama. Povabila me je v hišo in rekla, da je Teja v svoji sobi. Pohitela sem gor v Tejino sobo in jo prestrašila.« Buuu. » sem zakričala. Teja se je prestrašila in me začela žgečkati. Hahaha. Kdaj pa prideta Ema in Manja?« sem jo končno vprašala. »Ti porednica. Verjetno čez kakih petnajst minut. Mama nam bo pripravila banana split.« je zadovoljna pripomnila Teja. » Super. Ali si kupila zgoščenko od Rihanne?« sem jo še vprašala. Obe sva bili namreč njeni zvesti oboževalki.«Brez skrbi. Takoj po šoli sem jo kupila.«je rekla Tanja. Takrat pa je nekdo potrkal na vrata. Bila je Tejina mama. »Hej, vidve. Vajini prijateljici Ema in Manja sta že tukaj. Pridita v spodnje nadstropje. »Takoj« sva odgovorili v en glas in se odpravili po stopnicah. Ema je imela zraven ogromno torbo. Z zanimanjem sem jo vprašala kaj ima v njej. Rekla pa mi je, da bom kmalu videla. Sprijaznila sem se, da mi noče povedati. Šle smo v kuhinjo in pojedle banana split. Bil je okusen. Nato pa smo poslušale novo zgoščenko od Rihanne. Najbolj sta mi bili všeč tele pesmi: Rihanna-Only Girl (in the world) in Rihanna- What's my name? Potem pa smo se me, prijateljice začele pogovarjati, naš pogovor se je razvil v pravo debato. Ema pa nam je končno razkrila, kaj ima v torbi. Veliko oblek in čevljev ter ličil. Predlagala je, da priredimo modno tekmovanje. Zmagala sem jaz. Too.. Druga pa je bila Ema. Na našo žalost pa je ura odbila osem in morale smo domov. Ko sem prišla domov, sem šla na računalnik. Ob 20.45 sem poklicala Tejo in jo vprašala nekaj v zvezi z domačo nalogo. Seveda še o čem drugem. Hehe.
Govorili sva 20 minut. Spati pa sem šla ob 22.00. Hitro sem zaspala in imela čudovite sanje, o meni in moji največji ljubezni Žanu
02. maj 2011
Cool
NexT
02. maj 2011
u36875
u36875
ajaa čist sm pozablaa. v resnicii smo mi staree 15 leet!
02. maj 2011
u36875
u36875
rose555 okeeej
02. maj 2011
u36875
u36875
to sem jss.
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_RGg8KzecjDs/TUqWwRuF8YI/AAAAAAAAALg/2soWs5E1Fz8/s640/selena%252Bgomez%252B_2422.jpg&imgrefurl=http://mayamaya.net/praznimo/28.php%3Fq%3Ddemi-lovato-and-selena-gomez-bikini%26page%3D4&usg=__56xdere4kLgv43UNhKW4el_ReAw=&h=620&w=399&sz=88&hl=sl&start=0&sig2=aYjd0rEo2qfP3c5D9iuQIA&zoom=1&tbnid=K9gpO5hDsVAq8M:&tbnh=151&tbnw=103&ei=wYu-TYbjCIWq8AO5ycy4Bg&prev=/search%3Fq%3Dselena%26hl%3Dsl%26biw%3D1280%26bih%3D822%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=rc&dur=304&page=1&ndsp=34&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=44&ty=47
02. maj 2011
u36875
u36875
Zjutraj je budilka zvonila kot nora. Bil je že čas, da vstanem in grem v šolo. Pomela sem si oči in skočila iz postelje. Odprla sem žaluzije in se hitro oblekla. Odšla sem dol po stopnicah. Ati me je že čakal z zajtrkom.«Dobro jutro« me je pozdravil ati.«Jutro. Kje pa je Daša?« sem dodala.«Odšla je na dvodnevno ekskurzijo.«je odgovoril ati. »Fajn. Saj dva dneva bo mir pri hiši!« sem več kot zadovoljno rekla. Ati me je pogledala z jeznim pogledom. S pogledom je nakazal naj ne govorim grdo o sestri. Saj sploh nisem rekla kaj grdega. Kdo razume starše? Pojedla sem zajtrk in se šla umiti. Ko sem končala z umivanjem sem si oblekla tanko jopico, obula all starke in odhitela v šolo. Bilo je toplo in sončno jutro.
Prijateljice so me že počakale pred šolo. Pozdravile smo se in odšle do omaric. Prva ura je bila zgodovina. Učiteljica se je odločila da bo spraševala. Ojej, jaz pa se nisem nič učila. In ravno mene je mogla poklicati. Šla sem pred tablo in ji odgovarjala kar sem znala. Dobila sem 3. Vprašan je bil tudi Žan. Dobil je prav tako 3. S snovjo smo šli naprej. Jaz in Teja sva se ves čas smejali Tejinam šalam in zato sva dobili vsaka po en minus v njeno beležko! »Kako je ta učiteljica bedna« mi je šepnila na uho Teja.«Prav imaš. Ali veš da letos uči zadnjo leto na tej šoli? »Kaj? To je super.«je veselo rekla prijateljica. Potem smo nekaj brali iz učbenika. Ko je prišla na vrsto Tajda, sem kar zavila z očmi.
Vam opišem Tajdo? Je zelo zoprna sošolka. Zmeraj se izpostavlja pred vsemi in učiteljem se prilizuje s svojim tihim glaskom. Pa še zafrkava nas. Ima temno rjave lase in oblači se kot da bi bila neka slavna oseba. Res da so njeni starši bogati, ampak to ne pomeni, da se izpostavlja kot bi bila zvezda Amerike. Samo da si pridemo na jasno. Nisem ljubosumna.
02. maj 2011
u36875
u36875
neext?
02. maj 2011
jaa itaq
02. maj 2011
u37788
u37788
jaap
02. maj 2011
u36875
u36875
Zvonec je zazvonil in bila je druga ura. Na urniku je bila matematika, moj najbolj beden predmet. Tudi pri tej uri je spraševala. Vprašana je bila Tajda. Jecljala je tam pred učiteljem. Ampak ker se učiteljem zdi tako prikupna punca ji je učitelj dal kar oceno 5. »To je krivično« je rekla Manja, ki sedi pred menoj.«Prav imaš!« sem jezno rekla. Tajda pa se mi je le zmagovalno nasmehnila. Pa kaj potem. Ne morem pomagati, da je Tajda za umobolnico.
Po matematiki je bila malica. Bila je pašteta in čaj. Njami. Obožujem to jed.
Po malici sta sledili dve uri naravoslovja, ki je moj najljubši predmet. Pa še učiteljica je super. Po naravoslovju je bila glasbena vzgoja. Glasba je bila strašno dolgočasna, saj je učiteljica razlagala nekaj o zgodovini trobil. Bil je en sam dolgčas. Verjemite mi.
Ob dveh popoldan sem imela plesne vaje Hip-hop. Mislim, da vam nisem še povedala da s Tejo hodiva enkrat na teden na plesne vaje hip-hop, vsak torek in je prav zares super.
Odšla sem domov. Preoblekla sem se in se pripravila za plesne. Kmalu je prišla k meni Teja. In odpravili sva se v plesni studio, kjer vadimo. Hip-hop uči super učiteljica. Plesne vaje trajajo eno uro in pol. Ko sva vstopili sva zagledali Tajdo in njeni prijateljici Niko in Patricijo. Joj, sedaj bosta hodili na hip-hop tudi moje največje sovražnice. Ali so mi morale res pokvariti dan?Tajda in njeni prijateljici so odšle k učiteljici, ki nas poučuje in jo vprašale, če lahko od sedaj naprej hodijo na plesne vaje. Učiteljica jih je zavrnila, saj bi se morale vpisati v začetku šolskega leta. Tajda je še kar nekaj časa prepričevala učiteljico, ampak učiteljica ni popustila. S komignila z rameni, zardela in odšla iz studia. Teja in jaz pa sva se še potem dolgo smejali.
Učiteljica naju je umirila in začele smo vaditi. Danes smo plesale novo pesem. Plesale smo namreč na pesem: Rihanna- Only Girl (In the World). Pesem in tudi ples, ki smo ga ob pesmi plesale mi je bil všeč. Midve z Tejo sva dobili glavno točko v nastopu. Odplesale sva odlično in učiteljica je bila ponosna na naju. Po plesnih vajah sem lahko šla za eno uro k Teji. Imajo čudovito hišo. Vse v modernem slogu. Od 5.00 sem prišla domov. Brž sem naredila nalogo za naravoslovje in matematiko. Ob osmih sem poklicala Tejo in klepetale sva 40 minut! Haha. Sva pač punci, ki si morata vse povedati. Potem pa sem se šla umiti, po umivanju pa sem šla še našla kratek čas na računalnik. Lahko noč.
02. maj 2011
u36875
u36875
neext?
02. maj 2011
u36875
u36875
vidim da noben ne bere. če kdo bere naj plis napiše da nextam drgač pač ne bom!
02. maj 2011
u36875
u36875
okeej??
02. maj 2011
u36875
u36875
okej ne bom več pisala ker noben ne bere
02. maj 2011
u51015
u51015
next!!
07. junij 2011
netx
08. junij 2011
u36875
u36875
okeej že nextaam;*
Naslednje jutro sva z Tejo zamudili šolo. Točno petnajst minut. Vam pojasnim zakaj sva zamudili? Prav. Tejina sestra Janja je po nesreči umazala Tejino jakno, in ker ni imela ta čas nobene druge jakne, sem jaz predlagala, da tečeva k meni domov po jakno. Nato pa je še bila pot v šolo dolga. Smešno, kaj ne? Verjetno veliko kdo to ne bi verjel. Ko sva končno pritekli do šole, sva hitro stekli v razred in jaz sem hitro rekla gospe Goršek, da nama je žal. Rekla sem ji tudi naj ne zapiše Teje, saj sem bila jaz tista, zaradi katere sva zamudili. Hotela sem krivdo prevzeti nase. Ampak učiteljica je na mojo žalost zapisala obe in zahtevala podpis staršev. Joj. Zmajala je z glavo in pokimala naj sedeva. Zadaj mene pa je zopet nekaj zamrmralo. »Res si ljubljenka od učiteljice matematike. Vse druge, bi verjetno oštela. Zmeraj se obnašaš, da si totalno kul, kar ni res« je vsa panična rekla Tajda. »Prav imaš«je skrbno ponovilaPatricija.«Utihni! Saj si sama videla, da je zahtevala podpis staršev. Torej je bila jezna. Kaj ti ni jasno?« sem zasikala Tajdi. Ampak ona ni utihnila. Zmeraj je kaj novega dodala, zraven pa me je brcala v stol. Joj, kako je bila otočja. Sedaj pa mi je prekipelo. Z mize sem vzela ravnilo in jo močno udarila v nogo. Auuu!«je glasno zacvilila Tajda. Gospa Goršek je vstala in rekla«Tajda, takoj pri priči nehaj kričati!«Tako me boli!«je še naprej vpila.«Mislim, da boš preživela«je v šali rekla učiteljica. Patricija pa je kot naročena rekla «Gospa Goršek, udarila jo je Neja. Videla sem.«Gospa Goršek me je pogledala in pri tem rekla«Si jo udarila?« Priznala sem, da sem bila to jaz. Zopet je učiteljica zmajala z glavo in me grdo pogledala. »Neja Kopušar, razočarana sem nad tabo. Ne morem že drugič danes iskati opravičila zate. Najprej zamudiš k pouku petnajst minut, potem pa še druge motiš med poukom. Med poukom bom razmislila kazen zate.« Bila sem rdeča kot paradižnik. Počutila sem se obupno. Tajda je še naprej stokala in javkala. Joj, prav videlo se ji je na obrazu, da se samo pretvarja, da jo vse boli. Hinavka. Vsega je bila ona kriva. Ošinila sem jo z grdim pogledom. Tajda pa se mi je samo hinavsko posmehovala. »Uboga,Tajda!«je čez nekaj časa dejala gospa Goršek. Aja, saj res. Razmislila sem o tvoji kazni, Neja. Od danes naprej boš morala pri Matematiki sedeti zraven…Pogledala je po razredu, bil je prazen samo eden prostor. Sedela boš zraven Dejana.«Oh, sem si mislila. Teja, ki je sedela poleg mene je bila žalostna, ker sem se morala jaz sedeti drugje in nje zraven nje. Prisegla mi je, da bo Tajdi pokazala kaj ji gre. Tajdi je pokazala osle. Hehe. Teja si je celo izmislila vzdevek zanjo. Hijena. Kako ji je pristajal. Zasmejale sva se, učiteljica pa mi je pomignila, naj se že enkrat usedem zraven Dejana. Groza. Sedeti moram zraven sošolca, ki ga me prijateljice torej Ema, Manja, Teja in jaz sovražimo, saj je tak idiot. Zmeraj se napravlja otročje, važi se in za povrh nas še zafrkava. Učiteljici sem še bolj zamerila. In ko je moj ati izvedel za to, me je še kaznoval! Bil je besen. Joj. Sploh nisem bila nič kriva. Podpisal se mi je, saj moram jutri učiteljici od matematike dati podpis od mojih staršev. Obupen dan. Prav zares!
08. junij 2011
coooolllll
08. junij 2011
u36875
u36875
hwalaa dva nextaa pa nextaam!
08. junij 2011
next
08. junij 2011
u36875
u36875
šee en neext pa nextaam!
08. junij 2011
u36875
u36875
js bom nehala pisat to zgodbo, ker mi ni ušeeč. bom pisala drugoo!
08. junij 2011
neeexti amadejaa kr jr full svetovnaa pliss
08. junij 2011
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hit
08. junij 2011
okeeej*
14. junij 2011
next
14. junij 2011
u50446
u50446
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. junij 2011
u36875
u36875
to sm js:ema:


manja (ful neki noraa, zmeri glasna)


teja (moja bff=16. junij 2011
u36875
u36875
moja največja sovražnica:


moja sisteernextaam zgodbo?
16. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg