Forum
Hey, sem Maddy in bila sem navadno dekle, vsaj jaz sem tako mislila. Imam najboljšo prijateljico Amalijo. Nekega večera, ko sem se vrnila z napornega treninga atletike, me je odgovorila mami Christy:"Ljubica, nekaj ti moram povedati, veš, nisi navadna punca. Si čarovnica, ko boš končala šolanje na osnovni šoli te bom vpisala na Bradavičarko. To pa še ni vse, imaš tudi volčji kri." Bila sem čisto zapre pa de na.
18. januar 2014
3 next-i
18. januar 2014
Sorry k je tko kratko, nimam cajta, k grem na koncert.
18. januar 2014
u150010
u150010
Neext
20. januar 2014
Še en
20. januar 2014
nexxt
21. januar 2014
Dost, nextam
21. januar 2014
Odšla sem v svojo sobo in se celo popoldne nisem pokazala mami, atiju in Tilnu, mojem zoprnem desetletnem bratu. Aja, stara sm 14 let. Pokazala sem se šele na večerji. Tedaj je Tilen vprašal mami: "Si ji povedala, da smo čarovniška družina z volčjo krvjo?" Takrat sem čisto ponorela:"Zakaj je Tilen izvedel prej, kot jaz?" Hitro sem pojedla toast in odšla v sobo. Za mano je v sobo prihitel ati, rekel je:"Maddy, oprosti, če smo te razjezilo, vedeti pa moraš, da je jutri tvoja prva preobrazba. Preobrazbe se pri naši vrsti začnejo na prvo polno luno, ko dopolnimo 14 let. Razumi, da nismo volkodlaki, to so pošasti, ampak imamo samo volčjo kri." Ko je ati odšel sem premišljeval o dogodkih zadnjih dni. Sploh nevem kdaj sem zaspala. Ko sem se zjutraj zbudila sem se hitro oblekla in počesala. Odšla sem v šolo-oiskovala sem os Mile Klarise v Londonu. Itak so nas remešali, upala sem, da dobim kakšno novo sošolko... in res dobila sem novo sošolko, ki ji je bilo ime Sandra imela je brata dvojčka po imenu Harry. Imel je črne lase, ki so mu segali čez oči, všeč mi je bil. Ker drugje ni bilo prostora sta se usedla za mano. Med odmorom sva se s Sandro podrobno spoznali, postali sva najboljši prijateljici in med odmorom vedno tičali skupaj in se hihitali. Imeli pa sva tečno sošolko Jasno, Bila je važna in nesramna bila nama je nevoščljiva, zato je nekega dne rekla učitelju za Kemijo, ki je bil naš razrednik, da sva na testu plonkali druga od druge, to sva zanikali učitelj pa je rekel, da naj ostaneva po pouku. Bilo je konec in počakali sva, da se učenci skušajo. Učitelj nama je rekel, da nama verjame, a naj se pa živa Jasne, ker ne bo nikoli odnehala.
NEXT?
21. januar 2014
u150010
u150010
Next
21. januar 2014
Še en
22. januar 2014
next
24. januar 2014
nujno!
24. januar 2014
dle nextam, k mam cajt
25. januar 2014
no...
25. januar 2014
sorry, ne morm
25. januar 2014
S Sandro sva odšli domov. Na 4. ovinku sva se poslovili. Odšla sm domov, kjer ni bilo n
nikogar, zato sm šla na fb in poslala prošnjo Sandri in Harryju. Harry mi jo je takoj potrdu. To je pomenil, da je gor! On me je ogovoru.
H-Harry J-jz
H: Oy.
J: Hey.
H: Neki ti morm povedat...
NEXT?
Mnenje?
Vem, da je kratko, sam bo zato naslednje del fulllll daljši.

H: Neki ti norm povedati.
J: Res, kaj?
H: Am... Ušeč si mi.
J: Ti tut men.
H: Sorry, morm it, jutr mto sprašuje, pa se morm it učitelj.
J: A sj res, jst morm tut še mal ponovit. Bye.
H: Ajde.
Šla sm se učit. Z jutri Sm ustala ob 7.00, da Sm se umer zrihtala. Prvo uro smo mel matematiko
H: Neki ti morm poveda
26. januar 2014
O sit, use se mi je po mešal, ne wem kako to. Sorry.
26. januar 2014
a bi se kdo od vas prijavil na normalno šolo kot volkodalk,vampir,čarovnik,vila,morska deklica? Vsi skupaj hodimo v isti razred z normalnimi ljudmi in se nam dogajajo različne dogodivščine. Vsak piše svojo zgodbo! Plis poglejte:
http://www.igre123.com/forum/tema/normalna-sola-prijavi-se-kot-volkodlak-vampir-carovnik-vila-morska-deklica./71876/1
08. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg