Forum
Ura je 7.oo. saj lahko še malo pospim. lahko? Zvijem se v klopčič in sanjam o fantu iz mojih sanj *-* Lep plavolasec, visoke postave, mišičast, lasje mu padajo na rjave oči. Oooh. Še 3 minute... Še 3. "Ježeš marija!" vzkliknem, ko se moj pogled znajde na uri. 7:34 "Še avtobus sem zamudila," rečem, malce pomirjeno, ko zaslišim, da je Diane v kuhinji. Diane je moja varuška. "Candace?" čudno pogleda in si umakne pramen popolnih rahlo valovitih las. "Si bolna?" reče. Odkimam. "Kaj potem delaš?" reče, dvigne umazan krožnik, ki ga je popacal moj pol bratec - Jack. "Me lahko zapelješ v šolo?" vprašam. "Candace!" reče, skuša narediti zloben obraz, vendar jo premaga lep, malce plah nasmeh. "Hvala, Diane!" zacvilim in jo objamem. Hitro se stlačim v ogabno šolsko uniformo. Počešem si moje NE UKROTLJIVE kodre.Tako, bolje je. Čeprav niso ravno ne ukrotljivi. Mami, ko je bila še živa, so ji bili všeč. Ob misli na mamo mi gre na jok. Hitro pomislim na Amando in Sabrino, moji najboljši prijateljici. Amanda prisega na črno. Ima črne rahlo skodrane kratke lase,ki si jih vsako ravna. Včasih si da še vijoličen ali moder pramen.A ne pretirava pri stilu. Vseeno si nadane navadne kavbojke, z črno, vijolično ali modro majico. Medtem je Sabrina čisto nekaj drugega. Pametna blondinka, na katero so fantje naravnost mahnjeni. Je ZELO pametna, včasih ZELO sramežljiva piflarka, danes piflarka ki osvoji VSAKEGA. Ampak sedaj se je spremenila. Namesto očal nosi leče, spoznala je, kako lepa je. Saj. Kaj pa jaz??? Grda, vendar nisem debela, tega ne bom rekla. Sem visoka, kar mi ni všeč. Imam rjave skodrane lase in tako. Torej, ob 7:59 sva z Diane prispeli v šolo....
20. marec 2012Candace
Sabrina
Amber
20. marec 2012
u72808
u72808
next
20. marec 2012
NexT! TAKOJ, pikica :*
20. marec 2012
ful dobro pišeš ;D next
20. marec 2012
hehe, najlepša huala ;3 bom.
"Candace!" je rekla Amber (prej sm napisala amanda, ampak je amber) in me poterpljala po rami. "Prepričana sem bila, da boš znova zamudila," je nadaljevala Sabrina. "Punci." mrko rečem, vendar ju objamem. "Letos je naša razredničarka g. Anderson -.- odtrgalo se ji bo, še čustev nima," razlaga Sabrina. "Vendar," nadalaljuje. Zardi. Z Amber se spogledava in takoj veva, češ 'nekaj ni prav'. Namigneva ji, naj pove. "Torej. Prejšni teden sem spoznala čudovitega tipa," govori. Nasmehnem se. "...Ime mu je Greg in je totalno čudovit. Ima dober okus za oblačenje, svetoval mi je, enkrat je šel celo po nakupih z mano. Rad ima stare filme," blebeta. Nato zardi Amber. Kasneje še jaz. In Sabrina. Z Amber bruhneva v krohot. "Hahahahhahahah," se smeje Amber. "Ja, sem tudi jaz ugotovila. Torej, kasneje po 3 dneh, sem ga povabila ven. Šla sva na pijačo. Gledal me je, tako lepo," Sabrina postane čisto rdeča, še bolj kot jaz, kadar pošteno zardim (kar je pogosto)"... Nato je rekel, da mi bi rad ustregel in ustal, a mora oditi. Ok. Odšla sem domov. Na kavču je bil Road, (njen brat). Prašal me je, zakaj sem tako rdeča. Povedala sem mu VSE o Gregu. Road je bruhnil v smeh. Bila sem rahlo užaljena. Povedal mi je, da je Greg gej. Od takrat nisem govorila z Gregom," pove, a ji gre na smeh. "Moja afnasta sestrica Catylin pa je, čeprav ima 6let baje spoznala fanta njenih sanj in mi razlaga o njem vse povprek. BEDA. Skrajno otročje, vama povem," prhne Amber in strese z njenimi lasmi. Zasmejem se. "Kaj pa ti, Candace?" vpraša Sabrina. Kaj jaz? Naj jima povem za Jakea?
20. marec 2012
nextuj, supher je ;*
21. marec 2012
AJA! Tjaša vam sporoča (SMS) da Diane ni varuška ampak MAČEHA
21. marec 2012
u30296
u30296
uuuu FMT nextuj :
21. marec 2012
Zardim. "CANDACE!" živčno zakriči Sabrina. " V redu, v redu," rečem in pomislim. Naj jima povem PRAVI videz Jakea, ali naj malo dodam. "Dodaj," mi reče glava. "Torej, ime mu je Jake, je..." začnem, a Amber me prekine. "Koliko je star?" Pomislim. Če prav vem, je star 15. toliko kot jaz. Ampak Sabrini se bo zdel skrajno otročji. "16," rečem in pogledam. Bi morala reči raje 17, ali celo 18? Morda 19? "16 je v redu," reče Amber in sune Sabrino. Oddahnem si. "Torej, ima rjave lase in zelene oči," nadaljujem. Sabrina prhne. "Običajno, SAJ! Candace, tako si lepa, padaj na lepotce," reče in zmagoslavno stisne pest in jo pomoli v zrak. "Ja," rečem in pogledam svoj trebuh. Med poletjem sem se zredila. Ja, sem se. "Torej, Jake je prijazen, romantičen, imela sva zmenek. Le en, sicer je motil Jacky, torej imela sva le EN zmenek. Peljal me je v francosko restavracijo. Bilo je tako romantično. Prav tako on. Imel je lep pulover in kavbojke. Lasje so mu padali na čelo. Ooooh," pretiravam. V resnici me je peljal v staro zanemarjeno pizzerijo, kje je namesto svečk imel žarnice, imel je oguljeno, staro, pretegneno dolgo srajco, ki jo je še strgal. Namesto kavbojk je imel stare kavbojke. Prav tako oguljene in pretegnene. Fuj. "Ko me je hotel poljubiti, sem odšla, nevem zakaj," sem rekla in se spomnila slinastega poljuba. "Ogaben je," potiho rečem in se ozrem v strop. Zavrti se mi. "Candace, si v redu?" reče Amber. Pokimam. "Tako bleda si," doda in mi položi roko na čelo. "Saj nimaš vročine?" reče . Nato odkimam. Po šoli Sabrina predlaga, da gremo v mali lokal "ICE TEEN", kjer imajo BOŽANSKE sladolede. Z Amber sva za. Tako gremo tja in se usedemo. Naročim čokoladnega. Kasneje se ozrem v Sabrino. Glavo steguje na VSE strani, dokler ne opazim nekega fanta.
21. marec 2012
u30296
u30296
next?
22. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg