u59458
u59458
Zbudila sem se v popolno jesensko jutro. Odprla sem oči in zrave mene je stal ON, pobožal me je po obrazu in se nasmenhnil. Njegova roka je bila vlažana in hrapava ampak saj je vsejeno. '' Ampak kako si me našel??'' začudeno vprašam in ga stisnem k sebi. Namesto, da bi mi odgovoril je z glasinim zvokom samo zalajal. '' Ahh pa ne že spet'' rečemin stisnem svojega kužka Maxa k sebi. Polizal me je po obrazu in zalajal. Vstala sem se ter se odšla preobleči. Med zbiranje cot pa se vam naj predstavim.

Moje ime je Julie Anne Styles. Ampak kličite me prosim Julie ali pa Anne in NE nisem sestra od slavnega pevca boy-bend skupine ampak je to samo naklučje priimkov. Stara sem 17 let in osem končala zadnji letnik gimnazije.

'' Ahh ti si ta prava'' rečem in iz omare potegnem rozo bleščečo obleko

oblekla sem si jo in hitro stekla v pritlilčje. Poljubila očka in mamona lička in ju pozdravila. '' Julie ali se spomneš ko sem ti nekoč govorila da še imaš eega brata?'' ''Mhm'' '' Nozdaj hoče ker imašpočitnice da odideš za pol leta k njemu'' '' POL LETA?!?!?'' poovim začudeno. '' Ja'' '' MMM naj pomislim . . . . . . . . . . Lahko'' rečem in pospravim krožnik od zajtrka. '' Kdaj pa odidem?'' ''Danes'' '' Kdaj??'' '' Čez 20 minut je že tukaj taxi?'' reče in se nasmehne. '' KAJ PA KOVČKI IN TE STVARI?!?!'' jezo rečem in jo pogledam. '' Tam boš kupila obleke zdaj pa mrš se zrihtat'' reče oče in me naene v sobo.
Nextam??
16. november 2012
u59458
u59458
Julie Anne Styles:


16. november 2012
u59458
u59458


16. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg