Forum
u47195
u47195
L۫۰۪e۫۰۪p۫۰ ۪p۫۰۪o۫۰۪z۫۰۪d۫۰۪r۫۰۪a۫۰۪v۫۰ ۪v۫۰۪s۫۰۪e۫۰۪m۫۰ ۪s۫۰۪k۫۰۪u۫۰۪p۫۰۪a۫۰۪j۫۰۪!۫۰ ۪J۫۰۪a۫۰۪z۫۰ ۪i۫۰۪n۫۰ ۪L۫۰۪e۫۰۪j۫۰۪a۫۰ ۪s۫۰۪v۫۰۪a۫۰ ۪s۫۰۪e۫۰ o۫۰۪d۫۰۪l۫۰۪o۫۰۪č۫۰۪i۫۰۪l۫۰۪i۫۰۪,۫۰ ۪d۫۰۪a۫۰ ۪b۫۰۪o۫۰۪v۫۰۪a۫۰ ۪p۫۰۪i۫۰۪s۫۰۪a۫۰۪l۫۰۪i۫۰ ۪z۫۰۪g۫۰۪o۫۰۪d۫۰۪b۫۰۪i۫۰۪c۫۰۪o۫۰۪.۫۰ ۪Z۫۰۪g۫۰۪o۫۰۪d۫۰۪b۫۰۪a۫۰ ۪b۫۰۪o۫۰ g۫۰۪o۫۰۪v۫۰۪o۫۰۪r۫۰۪i۫۰۪l۫۰۪a۫۰ ۪o۫۰ ۪d۫۰۪v۫۰۪e۫۰۪h۫۰ ۪n۫۰۪a۫۰۪j۫۰۪s۫۰۪t۫۰۪n۫۰۪i۫۰۪c۫۰۪a۫۰۪h۫۰۪,۫۰ ۪k۫۰۪i۫۰ ۪s۫۰۪t۫۰۪a۫۰ ۪z۫۰۪e۫۰۪l۫۰۪o۫۰ ۪b۫۰۪o۫۰۪g۫۰۪a۫۰۪t۫۰۪i۫۰ ۪i۫۰۪n۫۰ ۪s۫۰۪t۫۰۪a۫۰ n۫۰۪a۫۰۪j۫۰۪p۫۰۪o۫۰۪p۫۰۪u۫۰۪l۫۰۪a۫۰۪t۫۰۪n۫۰۪e۫۰۪j۫۰۪š۫۰۪i۫۰ ۪p۫۰۪u۫۰۪n۫۰۪c۫۰۪i۫۰ ۪n۫۰۪a۫۰ ۪š۫۰۪o۫۰۪l۫۰۪i۫۰۪.۫۰ ۪S۫۰۪e۫۰ ۪p۫۰۪a۫۰ ۪z۫۰۪e۫۰۪l۫۰۪o۫۰۪,۫۰ ۪z۫۰۪e۫۰۪l۫۰۪o۫۰ s۫۰۪o۫۰۪v۫۰۪r۫۰۪a۫۰۪ž۫۰۪i۫۰۪t۫۰۪a۫۰۪.۫۰ ۪U۫۰۪p۫۰۪a۫۰۪v۫۰۪a۫۰ ۪d۫۰۪a۫۰ ۪v۫۰۪a۫۰۪m۫۰ ۪b۫۰۪o۫۰ ۪z۫۰۪g۫۰۪o۫۰۪d۫۰۪b۫۰۪i۫۰۪c۫۰۪a۫۰ ۪u۫۰۪š۫۰۪e۫۰۪č۫۰ ۪i۫۰۪n۫۰ ۪d۫۰۪a۫۰ ۪b۫۰۪o۫۰ i۫۰۪m۫۰۪e۫۰۪l۫۰۪a۫۰ ۪k۫۰۪a۫۰۪r۫۰ ۪n۫۰۪e۫۰۪k۫۰۪a۫۰۪j۫۰ ۪b۫۰۪r۫۰۪a۫۰۪l۫۰۪c۫۰۪e۫۰۪v۫۰۪.۫۰ ۪U۫۰۪ž۫۰۪i۫۰۪v۫۰۪a۫۰۪j۫۰۪t۫۰۪e۫۰۪!۫۰۪!۫۰
29. oktober 2013
u47195
u47195
Uvod:

Leja:

Ime mi je Lia. Stara sem 16., 1. julija bom 17, res komaj čakam (:
Kot oseba sem preprosta ampak hkrati zakomplicirana, sem drugačna od ostalih. Rada imam ljudi, ki na višji stopnji in imajo denar. Revni ljudje pa so zame manj vredni.
Rada fotografiram, nakupujem, oprezam za fanti, si ogledujem dobre filme in se družim s prijateljicami.
Kako zgledam? Hmm .. imam velike rjave oči in dalše rjave lase. Lahko bi rekla, da je moja postava popolna. Mogoče bi morala shujašati kakšno kilo tukaj in pa kakšno kilo tam, drugače pa imam manekensko postavo. Moj stil je zelo poseben. Rada sem oblečena modno in po znamkah vendar ne maram popolno modnih oblačil, ker sem v njih videti starejša.
Nimam ne brata in ne sestre. Tako je zame še itak najboljše. V naši gromozanski vili imam lahko celo nadstropje zase (:
Čeprav hočejo bit vsi moji prijatelji imam samo tri prave prijateljice. Razlog sem vam povedela že zgoraj. K sebi sprejamam samo bogate ljudi.
In pa še to ne vseh. Ena najbolj bogatih deklet s katero si skoz delim mesto najbolj popoluranega dekleta na šoli je moja največja sovražnica. Ime ji je Nika. Poznam jo že bistveno od otroštva. Vedno sva tekmovali med seboj ker ne sprejme, da sem jaz lepša, popolnejša in bolj talentirana kot ona.
No to je o meni za enkrat vse.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teja:
Tea:

Hej hoj! Sem Nika. Stara sem 17 let. Petega avgusta pa imam svoj rojstni dan. Imam rjave oči in dolge rjave lase. Zelo rada kolesarim in plavam. Drugače pa se nene ukvarjam kaj preveč s športom. Rada imam živali, dostikrat grem ven in se družim s prijatelji. Prijateljic nimam veliko, saj zame revni ljudje ne pomenijo prav nič. Priznam da sem kar razvajen otrok, vendar vem da sem vedno lepo urejna in imam manekensko postavo, čeprav kar dosti jem. Ampak da nebo pomote, nič se me ne prime... tako rečeno. Vame je zaljubljenih veliko fantov, čeprav je zame pomemben samo eden; Rok. V njega sem se zaljubila na prvi pogled. Na žalost imam eno mlanjšo sestro Saro, ki mi nonstop teži in jo imam že prek raja. Imam zelo, veliko sobo v razliko od Sarine. Učim se zelo dobro. Vse moje sošolke so revne razen mene in še ene cipe. Živim v ogromni vili in v velikem mestu. To je Sydney. Mimogrede ta cipa ki sem jo omenila je zelo bogata in je odličnjakinja. Suha je kot ne vem kdo ej! Ime ji je Lia in jo z vsem srcem sovražim. Tudi ona je zaljubljena v Roka. Kar pa najbolj sovražim, saj se vmešuje med naju, čeprav mislim da me on ne ljubi. Omg, ne morem verjet da ima celo zgornjo nadstropje zase, jaz pa samo neko sobo... Znorela bom saj je tu ovira Sara. Moja mami je slavna manekenka in zasluži zelo dosti, tudi zaradi tega smo zelo bogati. Sem suha, kar pa ne verjamem, saj zelo dosti jem in izredno ubožujem hrano. Ampak se me nič ne prime; kot že veste. Sicer je itak Lia večja suhica kot jaz. Nočem biti takšna kot ona (glede izgleda) saj ko si tako suh ni niti podrazno lepo. Ona pa misli da je... HA,HA... V tem nisem ljubosumna. No, samo sem kadar se pogovarja z Rokom. Takrat popenim in se ji ne pustim.
To je o meni za zdaj vse.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
29. oktober 2013
u150291
u150291
next
29. oktober 2013
u154892
u154892
next
29. oktober 2013
Patricijaaaa
Patricijaaaa
next
29. oktober 2013
u47195
u47195
Še vsaj tri nexte in nadeljujeva, O.K?
29. oktober 2013
next
29. oktober 2013
Next
29. oktober 2013
Next
29. oktober 2013
u47195
u47195
Maja? Ti morš dat svoj 3.del gor! Pa hitro!
29. oktober 2013
u47195
u47195
Sorry sorry sorry zamešala sem najino zgodbico za leino sorry pa hvala še za dva nexta... dam zaj 1.del?
29. oktober 2013
u47195
u47195
1.del

LEJA:

Zasmejala sem šali in opazila, da so njegove oči oprte vame. Tudi sama sem se zazrla v njegove nebeško modre oči in tako sva preživelia slabo minutko. Zbral je pogum in se s svojimi popolnimi ustnicami počasi približal mojim.
"Lia. Ljubica, zbuditi se moraš" me je mama zbudila iz čudovitih sanj o mojem princu na belem konju. To je seveda kdo drugi kot pa ___. Najlepši, najpopolnejši in najbolj popularni fant na šoli. Za mesto njegove dekleta imava največ možnosti jaz in ona cipa. Saj veste katera. Čeprav ne rada priznam ima Nika tukaj malo več možnosti od mene. Ampak prej ko slej (prejkoslej) po spoznal, da sem jaz boljša, prijaznejša in lepša. V glavnem. Počasi sem odprla oči in mami zmomljala nekaj podobnega kot "dobro jutro". "Jutro. Zajtrk je na mizi. Elisa je pripravila tvoje najljubše palačinke z nutelo" je še rekla mami in počasi izginila za vrati moje sobe. Čeprav obožujem palačinke mi je ob misli, da so te za zajtrk postalo slabo, saj imajo palačinke veliko kalorij jaz pa sem na dijeti. Zavila sem se v svoj kopalni plašč ter obula copate nato pa počasi ocapljala dva nadstropja nižje v jedilnico. Pozdravila sem očeta in našo hišno pomočnico Eliso nato pa začela jesti eno palačino. "Odlične so ampak mi trenutno ni najbolj do hrane. Boš jezna, če ne pojem?" sem vprašala Eliso ko sem pojedla manj kot eno četrtino boge palačinke.
"Seveda, da ne. Pojdi se uredit, da neboš zamudila." Vesela, da je moj izgovor uspel sem odhitela nazaj proti svoji garderobi in ven izbrskala nekaj toplih oblačil. Kjub temu, da je že jesen je še pri nas vedno zelo toplo in zato sem oblekla modne kratke hlače in srajčko.In mize v svoji sobi sem pobrala še šolsko torbo (ki je mimogrede samo ženska torbica saj prave šolske torbe izgledajo preveč piflarsko) in se z očetom napodila v šolo. Ponavadi me pelje moj osebni voznik a tokrat je imel čas tudi oče. Ko sva prispela na cilj sem se poslovila od očeta in stopila iz avta. Pred šolo kjer se zbira nakupe najstnikov sta me čakali Lisa in Neli, moji najboljši prijateljici. Vesela sem stekla do njiju in jo objela. Zapletle smo se v pogovor ko je do nas s stopila Nika in začela s svojimi izpadi.
"Oh ljubica. Pazi, da se neboš zredila. Čokolada ima veliko kalorij" je rekla Nika Lisi, ki je pridno jedno svojo čokolado. Vemo, da čokolada resno zelo redi ampak Lisa ima zelo šibko zdravstevno stanje. Zaradi bulimije, pogosto pada v nezavest in pri tem ji lahko pomaga samo majhna energijska čokolada.
"In to rečeš ti ko si napihjena kot balon. Kako te ni sram hoditi tako debela okoli" sem ji vrnila za žaljenje moje najboljše prijateljice.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TEJA:

Danes ponoči me je tlačila mora. V mojih sanjah sta bila prikazana Lia in Rok. Rok je sedel na klobci pred Liino čudno vilo. Lia je prikorakala do njega, se usedla na njega in ga poljubila. Groza!! Mama me je zbudila okrog sedmih. Bila sem zelo jezna na to noč zato nisem želela v šolo saj nebi gledala Lie. Mami sem se pretvarjala da me grozno zvija trebuhu in da se mi vrti. Mama ni nasedla moji laži saj me predobro pozna. Šla sem se oblečt v svoje najljubše kratke hlače in majico.

Nadela sem si tudi ogrlico. Šla sem v kopalnico ter si naredila čop, umila obraz in zobe. Mama me je poklicala naj pridem jest. Ko sem prišla do mize sem zagledala hrenovke. Fuj, ogabno! Spila sem le čaj, šla po torbo ter se z svojim voznikom oziroma šoferjem napodila v šolo. Ko sem zagledala Nino, sem bila zelo vesela saj mi le ona stoji ob strani. Šle sva k pouku. V razredu sem zagledala tri največje važičke na šoli. Predvsem Lio. Lia mi je začela govoriti da sem debela in zato sem skoraj počila od jeze. Da bo ona govorila da sem debela... Ne rečem da sem suha kot ona ampak debela pa sploh nisem, proti Tini. Saj jaz imam manikensko postavo, to dobro vem saj mi je tako povedala mami, ko je manikenka. Lia mi je kar nekaj začela govorit kar sploh ni res: " he,he... če ti je to rekla mami, pa res nima pojma o manikenstvu." Zdajle sta se začeli smejat drugi opici, Lisa in Neli seveda. Da bo ona o moji mami tako govorila... pa da je sram ni. Do Lie je prišel Tim. Najbolj smešen fant v tem razredu, no zakaj je prišel do nje? Ker je zaljubljen. Vprašal jo je če bi šla po pouk ven. Lia mu je odgovorila: "Jaz?? Ali sprašuješ mene? Oprosti ampak sem že zmenjena z Rokom!! Pa drugači itak nebi šla s tabo. Da te ne slišim več tega." Timi se je obupan vsedo na svoje mesto. Jaz pa sem besna odšla do Lie in jo ploznila po licu. To je videl Rok. Zelo me je bilo sram. Z nino sem letela na stranišče in šlo mi je na jok. Lia se je pretvarjala da jo zelo boli in da bo padla v nezavest. Res se je naredla in padla na Roka. Jaz pa sem res popi... znorela in šla po ledeno mrzlo vodo ter jo polila. Rekla sem ji: " si zdaj prišla skup, bo šlo vstat??" Kako mislite da je odreagirala? Pazi to. Začela je cviliti da jo je slišal ravnatelj.Prišel je do naše učilnice in z njo sva morali iti v zbornico. Ni bilo prvič. Krive sva bili obe. Jaz ker sem jo polila, ona pa ker se je pretvarjala in kao da je vse prestrašila kaj je z njo narobe. Ko je bilo konec pouka sem nameravala domov, a mama me je klicala da prde po naju z Lio moj šofer. Škoraj sem znorela. Baje da gremo skupaj v toplice, saj se starši razumejo. Rekla sem da se ne strinjam ampak sem to morala storiti. Z velikim razočaranjem sem šla do Lie in jo zamo privlekla do limozine. Notri sta ji starša vse razložila (njena) Kar od šole smo šli saj so nama z lio v nahrbtnikam prinesli kopalke, brisačo… Ko smo prišli si je lia probala kopalke ampak so ji bila prevelika. Tako sem se začela smejat da me je v trebuhu zvijalo. Z Lio nisva spregovorili niti besede. Jaz sem se basala čipsa in nažalost sem ji ga morala ponudit. Rekla je: » Ne. Prvič zato ker mi ga ti ponujaš, drugič pa ker ima veliko kalorij.« » Ja seveda saj sem pozabila da hujšaš. Oprosti. Nisem te hotela za en gramček povišati da bi bila debelejša.« Sem ji odvrnila. Ona me je potisnila v vodo. Tudi ona je skočila. Potopila me je. Zelo sem bila jezna saj si nisem nameravala zmočiti las ker sovražim klor. Tudi ona si je ni hotela, a jaz se maščujem in sem ji vrnila. Lia je nekaj vode popila in začela kašljati jaz pa sem mislila da je postala panična ker je mislila da tudi voda redi. Moji sestri je Lia postala vredu ampak Lia tudi njo sovraži, saj sva si v sorodu. Nekajkrat sem še šla v vodo potem se pa mi več ni dalo in sem mamo pregovorila da gremo domov. Lia je šla na srečo domov, saj je njena mama nekaj začela blebetat če bi lahko ostala pri nas. A moja mami to sovraži in sem šla v svojo sobo. Oni norci pa domol. Sara je prišla v mojo sobo in mi je rekla da bi bila tako suha kot Lia. Jaz sem jo napodila ven sej se mi je ne da prenašat. Šla sem gledat svoj najljubši film in nato spat. Danes sem šla spat še ob 22:00 kar je zame hitro.
29. oktober 2013
u47195
u47195
Next?
29. oktober 2013
u47195
u47195
Tam ko je črtica pr Leji bi moralo biti ROK za onga fanta!
29. oktober 2013
Next <3
29. oktober 2013
u152185
u152185
next
29. oktober 2013
u47195
u47195
Še 3 nexti pa dava 2.izziv
29. oktober 2013
u132552
u132552
next
29. oktober 2013
Next
30. oktober 2013
u47195
u47195
Ok bova kar napisali 2.del!!
30. oktober 2013
next
30. oktober 2013
next
30. oktober 2013
u147870
u147870
next
30. oktober 2013
u47195
u47195
2.del

LEJA:

"In to rečeš ti ko si napihnjena kot balon. Kako te ni sram hoditi tako debela okoli" sem ji vrnila za žaljenje moje najboljše prijateljice. To kar sem izrekla iskreno ni bila resnica. Nika je vse prej kot debela ampak tega ji seveda nisem in ji nikoli nebom priznala.
Nika še kar ni odnehala in tako smo se prepirale dokler do nas ni prišel Tim. Ta fant mi gre tako na živce. Že od prvega razreda je zaljubljen vame. Skoz hodi okrog mene in me vabi na zmenke, mi pošilja vrtince in čokolado. In še za piko na i je piflar nižjega sloja z neprivlačnim videzom.
No tudi tokrat ni bilo kaj drugače.
"Lia, a bi šla danes po pouku zraven mene v kino?" je vprašal.
"Jaz? Ali sprašuješ mene? Ohh.. Oprosti ampak sem že zmenjena z Rokom. Pa drugače itak nebi šla s tabo." sem rekla. S tistim zmenkom z Rokom sem se zlagala, da bi bila Nika ljubosumna in morem reči, da mi je kar dobro uspelo. Pa čeprav boleče. Jezna je prišla do mene in me udarila po licu. To je na srečo videl Rok in od sramote je Nika z svojo pajdašico Nino odletela vstran. Čeprav je bila bolečina majhna sem se pretvarjala, da bom omedlela in se "vrgla" na Roka, ki me je prijel. Nika je znorela in me z vodo polila po celem telesu. Dobil naju je ravnatelj.
"Lia! Nika! V mojo pisarno! Takoj!" je zakričal in naju "zvlekel v njegovo pisarno". Pa saj ni bilo prvič. Ker so najini starši bogati in vpljivni ljudje nama ne upa dat ukora in nama vedno, da samo opomin.
Pouk se je do konca nadaljeval v miru. Ko sem se poslavljala od Neli me je Nika prijela za roko in me zvlekla ven do neke limuzine. Mislila sem, da se ji je zmešalo ko sem notri videla moje in njene starše. Mami in oči sta mi povedala, da gremo skupaj v toplice in, da sta nama spakirala oblačila.
Meni sta prinesla prevelike kopalke. Bila sem jezna a hkrati tudi vesela saj se je tako poznal moj trud hujšanja. Spoznala sem Saro, Nikino sestro in morem reči, da je kar prijetna. Če seveda to ni igranje. Ampak kljub vsemu je Nikina sestra in se je morem izogibat. Saj veste! Jabolko ne pade daleč od drevesa. Z Niko sva se ves čas ignorirali. Ona se je basala z čipsom in čudi me, da se ne zredi. Mislim pojedla je pol vrečke čipsa in se ji niti za miligram ne pozna. "Boš čips?" me je z veliko težavo vprašala. Prav videlo se je, da ji je muka. "Ne. Prvič zato ker mi ga ti ponujaš, drugič pa ker ima veliko kalorij." sem hladno odgovorila in si pogledala v nohte. " Jooj. Oprosti. Nisem hotela, da se zrediš za kakšen gram." je rekla sarkastično in od jeze sem jo potisnila v bazen, nekaj minut zanjo pa skočila tudi sama. Potopila sem jo in ona mi je čisto nepripravljeno vrnila. Na srečo smo šli kakšne pol ure za tem domov.
Lisi in Neli sem napisala sporočilo in jima vse od a do ž razložila kaj sem morala prenašat. Odcapljala sem v kopalnico in pustila, da vroča voda teče po mojem hladnem telesu. Umila sem si še tudi lase, nato pa se ovila v mehko bombažno brisačo. Oblekla sem v lahkotnejša oblačila in si lase spletla v ribjo kost. Iz mize sem vzela denarnico in telefon, staršema sporočila, da grem ven in se napotila proti plaži. Ker je bila jesen na njej ni bilo veliko ljudi in sem tako lahko v miru uživala. Bosa sem se sprehajala po mehki mivki in se predala svojim mislim, ko je nekdo zabil vame in oba sva telebnila na tla. Pogledala sem gor in zagledala Roka.
"Oprosti. Nisem te videl!" je rekel jaz pa sem samo strmela vanj kot, da bi videla boga.
"Lia?" je rekel.
"Ha? Ah. Oprosti. Malo sem se zamislila. Je že okej. Ne opravičuj se." sem rekla in mu namenila čaroben nasmešek.
"No potem pa super. Bi te povabil na sladoled ampak sem mi mudi ker pride punca na obisk. Adijo" je rekel in ga že ni bilo več.
"Puuuuuuu... Punca?" sem zajeclja ko sem dojela kar je rekel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Teja:

To noč nisem spala prav nič. Premetavala sem se po svoji postelji in nikakor nisem morala zaspati. Vstala sem iz postelje in začela misliti na Roka. Ko sem se spomnila na včerajšni dan v šoli sem postala srečna, saj Lia ni bila z Rokom. Baje da sta bila zmenjena in bla, bla, bla. No skratka bila sem nekako pomirjena in sem zaspala. Današnje sanje so bile prekrasne a kratke. Jaz sem hodila po plaži ob morju, Rok pa prileti do mene in me objame, tudi poljubi me. Čez minuto prileti Lia do naju in naju potisne narazen, mene pa začne tresti. V sanjah se mi ji je zdelo da je to Lia naredila, a me je v resnici budila mami, zmeraj me trese. Bila je cela živčna in je izgovorila »Dobro jutro, Nika pozna si, ura je že pol osem« Nisem bila nekaj prestrašena, saj nebi prvič zamudila. Hitro sem si oblekla hlače in majico. Počesala sem si lase in si naredila francosko figo:Nekako še mi je uspela. Umila sem si lase, in zobe. Pa tudi uhane sem si dala gor. Danes sem pojedla le navaden jogurt in kos kruha. Vzela sem si torbo si obula balerinke ter se z očetom napodila v šolo. Oče ima dopust zato si lahko tudi šofer malce odpočije. Ko sem prišla v šolo sem šla do svojih omaric ter se preobula. Nato sem šla v razred. V razred je prišla neka nova učenka in bila je res zelo revna. Fuj! Midve z Lio sva jo seveda prvi začele prve 'šinfat'. Celi razred je smrdel po njej. Ne bom govorila o njej, saj me ne zanima nič z vezi z njo. To morate slišat. Lia se je zaletela v njo in začela tekat po razredu, saj se je zaletela v revno dekle. In po tem smo začeli s poukom. Nadaljeval se je nekoliko mirno, razen tega da je Lia še mene ( sovražnico ) vprašala če imam razkužilo in če bi se lahko razkužila. Rekla sem ji: »Čudno da nisi rekla, da bi se še te bol ukužla ker bi imela nekaj mojega.« Začela se je smejat in stekla do Roka. Vprašala ga je isto kot mene a on je bil jezen na njo zakaj rabi razkužilo če se je pač zaletela v malo bolj revno dekle kot je ona. Lia je začela kar nekaj zanikati, a on se je obrnil vstran in šel na svoje mesto. Jaz sem se rahlo smejala ter uživala kako jo je zavrnil. Lia je planila v jok, njeni dve kozi pa sta jo začeli objemat. Do nje je prišel Tine ter jo hotel nekako potolažiti. Rekla mu je: »Lahko prosim nehaš. Najprej ona nova učenka, ki spada samo v svinjak, potem ona itak tanajvečja koza Nika, potem Rok, zdaj še pa ti ali kaj!!!!!!!!!??« Bila sem zelo srečna da je še kdaj nanjo jezen Rok. Do mene je prišel Žiga. On je zaljubljen v mene, a težava je v tem da je v njega zaljubljena Nina. Nina je bila velikokrat name ljubosumna a to ni končalo najinega prijateljstva. Ni pifar je pa kar čeden fant. Seveda ne bo noben fant tako dober zame kot je Rok. Pa tudi Nine ne bi prizadela. Po pouku sem šla s očkom domov. Doma sem spila limonado in šla v sobo. Ko sem se usedla na stol in si prižgala svojega prenosnika mi je postalo slabo. Odločila sem se da bom šla malce na svež zrak. Ni mi bilo nekaj boljše saj je bilo izredno vroče. Šla sem spet nazaj noter si spet nalila hladno limonado si oblekla najljubše kopalke ter se odpravila na bazen. Vzela sem si blazino, se ulegla nanjo ter šla v bazen. Zaspala sem. Lia je šla ravno mimo in ker sem spala ne ne vem kako je prišla do mene ampak dobro no. V glavnem skočila je v bazen in to v kopalkah ter me vrgla iz blazine. Ker je voda ledena sem se prebudila in skoraj znorela. Ko sem jo videla sem ji rekla: » Kako si drzneš plavati v mojem bazenu in me v mojem lastnem bazenu vreči brez mojega dovoljenja.« Ona pa kar nekaj začne nazaj: » Hm ti mi že ne boš ukazovala, kako nemoderna in grda vila!!« Tako norega in trčenega človeka pa še ne. Naša vila da ni moderna, pa naj si pogleda svojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Nagnala sem jo iz bazena in ona me je potunkala, jaz pa sem jo nazaj. Sara je prišla v zelo smešnih kopalkah in mi rekla naj se ne igram s tako bogatim človekom, baje da si ona ne bi upala ali nekaj. Lia jo je potrdila in se začela smejati ko je videla Saro. Lia je Sari rekla. » Zakaj pa potrebuješ zgornji del imaš vse ravno.« Jaz sem se začela smejat in tudi Lia. Komaj čez par sekund sva se zavedali da se z nečem strinjali in sem jo napodila. Končno je šla jaz pa v vilo. Ne vem če vam bi to zaupala ampak… noprav. Jaz štor sem šla kar mokra v vilo in sem po ploščicah padla, tako sem si strla nogo. Lia se je seveda začela zelo smejat in to je povedla svojima kozama. Oče in Sara sta mi pomagala vstati. Oče me je nesel v sobo in mi povil nogo. Sara mi je skuhala čaj in mi ga prinesla preden sem šla spat. Na posteljo sem si dala svoj prenosni računalnik ter si ga prižgala. Šla sem na facebook in kliknila na Nino. Povedala sem ji kaj se mi je zgodilo in Nina je to povedala Roku, ter meni odpisala da mi bosta v šoli zelo pomagala. Bila sem zelo vesela, predvsem zaradi Roka in si mislila da bo Lia sigurno ljubosumna.
Zjutraj ko je mama videla mojo povito nogo me je vprašala: » Kaj pa je s tvojo nogo? Zakaj imaš povito«
Jaz pa ji odgovorila: » Jutro mami, ali ti ni očka povedal da sem padla in si strla nogo?« Rekla je da ne in začelo jo je zelo skrbet kako bom bila lahko v šoli. Vse sem ji razložila da mi bodo pomagali. Bila je nekako pomirjena, vendar zelo besna na očeta, saj ji takšnih stvari ne pove. Mimi sem naročila naj mi nastavi majico in hlače pa tudi uhane, naj mi naredi figo in naj naroči Poloni naj mi skuha čaj. Naredila je tako kot sem ji naročila. Hehehe… Hčera naroča mami. No pomagala mi je obleči hlače ter mi pomagala v kopalnico, tam sem si še umila obraz ter zobe. Po stopnic mi je prav tako pomagala in me podala na stol. Za mizo sem čakala kakšni dve minuti, dokler mi ni Polona ( naša služkinja ) prinesla čaja. Vprašala me je kaj bom jedla, a jaz sem ji odgovorila da nič ker mi nič ne paše. Nazaj je rekla: » Vaša mama oziroma gospodarica mi je naročila naj vam spečem palačinke, zato sem vas vseeno hotela vprašat če vam jih lahko.« Rekla sem ji da jih ne bom, ampak naj mi vseeno prinese eno jabolko. Mama mi je prinesla allstarke in obula sem si jih.Te so moje najljubše. Armando me je peljal v šolo. To je moj šofer. Pomagal mi je iz avta iz stopnic pred šolo pa je priletela Nina in mi pomagala v šolo. Rok je sedel za mizo dokler ga Nina ni poklicala naj pride malce pomagat saj gre ona malce k Žigetu. Nekaj metrov vstran za vogalom je Lia presluškovala in gledala najine pogovore. Bila je seveda kot zmeraj ljubosumna in me je začela cukati za lase. Padla sem iz stola. Rok me je pobral Lio pa napodil. Začel se je pouk in nadaljeval brez ovir. Ko sem hotela domol ni bilo ne Roka in ne Nine da bi mi pomagala, zato sem šla kar sama po stopnicah in padla ter obležala. Ko me je Rok zagledal me je takoj pobral in nesel v avto Armandota. Zelo me je bolela hrbtenica a je sčasoma minilo. Roku sem se zelo lepo zahvalila, potem pa se ozrla skozi okno. Opazovala sem naravo. Ko sva z Armandotom prispela mi je pomagal do vrat, tam me je prevzela Sara, pri stopnicah pa oče, odkoder me je nesel v sobo. Mama je prišla v mojo sobo z grozno novico in rekla je: » Živijo Nika, kako je šlo v šoli? No danes ob treh pridejo na obisk stric Matjaž, teta meta, Pia in Mia, ki sta vajini sestrični.« Sara je kar skakala od veselja da bo videla Pio in se igrala s smešnim stricem Matjažem. Jaz pa sem bila jezna saj pride važna Mia in otrok star eno leto, pa teta meta zelo naklada. Pred tretjo uro sem se po dolgem času šla učit, a ne več dolgo saj sta prišli vreščeča Pia in važna Mia. Pač kao da je Mia zdaj Mia od rebeld isto ime, ojoj kak lepo. Mislim kar nekaj. Raz zelo se važi. Pia je ima poleg sebe vedno, ampak res čisto vedno smrdečo roza kahlico. [img]https://images.24ur.com/media/images/520xX/Jul2008/60166601.jpg?b8fe.[/img] Teta Meta je starejša od moje mamice in nima čisto nič pojma o manikenstvu. Pio in Mio sem vam že opisala zgoraj. Važni in vreščeči. Stric Matjaž je mamin brat in ga imam rada a ne tako kot brata od mojega atija. No brat od atija ima ženo ki je manikemnka. No pa se vrnimo k obisku. Sedela sem na postelji. Sara pride v mojo sobo v naročju s Pio, za njima pa Mia, z nepravimi manikenskimi koraki in v roki je držala Piino kahlico. V moji sobi je bila groza. Prvo kot prvo sem morala naredit risanko. Če bi bila tukaj Lia bi se sigurno smejala in norčevala da gledam risanko. Potem je splezala na mojo pisalno mizo in mi razbila najdrakocenejšo in mojo najljubšo vazo. Skregala sem jo ona pa planila v jok. Sara jo je pomirila da jo je dala na posteljo. Na njej se je posrala oziroma lepše rečeno pokakala. Sari in Mii sem naročila naj jo neseta dol meni pa pobrišeta drek saj si ga jaz ne morem ker imam strto nogo. Mia se je začela kremžit, a jo je Sara k sreči prepričala. Oni so šli končno domov jaz pa končno šla spat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
30. oktober 2013
u47195
u47195
7 nextov pa nadeljujeva
30. oktober 2013
u145095
u145095
nexttt
30. oktober 2013
next
30. oktober 2013
u154877
u154877
Next ;D
30. oktober 2013
next.
30. oktober 2013
u47195
u47195
Hvala lepa za use nexte pa še vsaj tri pa pride 3.del
30. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg