Forum
Heii, sem Emmy Rose. Punca Harrija Stylesa. Stara sem 17 let, torej 3 leta mlajša od mojega muceka. Trenurno je v Canadi povem vam pa lahko kako sva se spoznala. Ja: mama je bila njihova dobra družinska prijatlejica. Enkrat sem se odločila, da grem z njo tja. Mama je odšla v dnevno js pa k njemu v računalniško sobo oz spalnico njegovo. Ja soba je bila luštna in swett. Tam ko sem ga videla za mizo, sem si zamislila uff, to je lep kodrasti mucek. Prisedla sem k njemu in se mi je nasmehnil, imel je božanski nasmeh. Od tistih časev sva se veliko videla, saj je hodil k meni in me je nekega dne ko sva bila sama me vprašal:"Ja Emmy, tako si lepa prečudovita 16 letnica a bi vseeno z mano hodila?" ja in od tistih časev sva par. Moj brat je Zayn, ja mislite da je Rose priimek ampak je ime. Torej sem Emmy Rose Malik. Z Zaynom imava 1 brata in 1 sestrico. Bratec: 3 leta ime Tom, sestrica: 9 let ime Jolie. Vsi živimo v stanovanju in nas čez čas pride moj muci gledat.
Minilo je 3 dni odkar Harrija ni, in sem ful vesela ko ga bom videla. Smo dne 12.12 in je zelo mrzlo. Kurimo noč in dan. Jolie se pakira za šolo js pa čakam, da pubec vstane. Ura je 10.30 in še vedno ni vstal!-.-" trenutno sem jezna. Ura je 12.00 in še vedno drema!! Zdaj mi je pa zadost grem ga kar budit. Nujno morava v trgovino in na banko. Ja ura je 12.30 in sva komaj v trgovini. Ob 15.15 pa pride domov Jolie. Dobro zdaj pa na banko pa domov. Evo sva prispela hitro na drva v peč pa kuhat. Skuhala bom pečenko, ki jo zelo imata rada. Verjetno vas zanima kaj imam iskati na banki: kredit za avto, ki ga bova jutri z Harrijem kupila. Dobro večer se bliža vsi spijo razen mene. Sedim pred TV jem in se dolgočasim. Oo, nekdo trka! Pogledam skozi kukalo in koga vidim...... fuck morilec! o. hitro maliva zbudim in se skrijemo pod moja oblačila v omari. Imeli smo srečo saj smo se še lahko skrili, saj je noter vdrl. Začel je streljati fuck. Tom želi jokati ampak ne sme. Jebemti-.- prišel je noter v spalnico, ka pa zdaj? Strelil je v omaro in me zadel. Na srečo v roko. Odšel je vrata zaprl in odšel kot da ni nič naredil. Mislim, da je vedel, da smo v omari, zakaj je pa edino sem šel? V žepu sem imela telefon in Jolie je poklicala pomoč in policaje. Na srečo so rekli, da ni nič hudo in rana se bo zacelila v 2 mesecih. Harry se je vrnil že ob 18.00nin videl rešilce takoj je pritekel k meni me objel in poljublja brez vzdiha 11 sekund. To pomeni, da me je res ljubil... zdaj pa mu moram povedati kaj se je zgodilo:" Ja, Tom in Jolie sta spala in sem pogledala skozi kukalo in videla morilca. Takoj sem šla ju zbudit in v mojo omaro. Tam smo bili 20 minut in je morilec prišel v sobo nameril v omaro pa strelil ravno mene v roko." jokala sem in me je objel.

¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙
vprašanje:
kaj mislite a se bo morilec vrnil in me ubil?
A) da
B) ne
C) ne upa si
D)da in me zabodel/ustreljal do smrti

○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●□■♡♥¤·⊙○●

upam da vam je bilo všeč
14. oktober 2013
odgovor je a
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nextam:
________________________________________________________________________________
ko me je ustrelil sem se počutila kot navadna grdoba, brez lajfa. Harry me je vzdvignil, ker sem še vedno bila na tleh, odnesel me je v spalnico. Tam me je položil dol in me začel poljubljati in me dol slačiti. Ko so vsi odšli sva postala intimna. Babica je prevzela otroka in z njima odšla. Bolj lepše od tega ni bilo nič. Ko me je Harry pogledal v oči z njegovimi srčkanimi očmi sem kar bila nerodna. Ko me je poljubil s temi angelskimi ustnicami, sem bila kot v nebesih! Od mojega bivšega fanta nisem nič dobila le en navaden objemP. Od Harry pa vse lepe sprehode in veliko poljubčkov. Z Harrijem sva šla na en kratek sprehod do obale pa nazaj, med sprehodom sva se šla po bratca in sestrico. Med potjo sta mimo pritekla Zayn in Perrie! Z Perrie sve takoj šle na drugo klopco, da sve se pogovorile. Videla je neko strelno rano in je mislila, da bom že umrla. haha saj je nora al kaj? Govorile sve o zaroki in o naju s Harrijem. Perrie mi je rekla, da me Harry želi prositi za roko in, da bi imeli skupaj poroko. Ne zdi se mi nič narobe, saj vesela bi bila če bi me prosil. Zvečer ob 19.00 me je peljal v razkošno restavracijo. Pogovarjala sva se ko pa je k nama pristopila lepa banda tko povedano, se pa je začelo. Harry je pokleknil in me prosil za roko!...
________________________________________________________________________________

vprašanje:
Kaj naj odgovorim Harriju?
a)nič
b)da
c)ne
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
upam da vam je bil 2 del všeč<3
22. oktober 2013
odgovor je ..b
------------------------------------------------------------------------
nextam:
uu ko me je prosil za roko sem bila zmedena ampak sem čudno da vedela kaj se dogaja okrog mene in sem kar rekla:"da". Harry je vstal in mi rekel, da je bil to samo hec da bi videl ali ga res ljubim...:/ ma dajte no naj me nešče boksne. Kako me je nahecal pizdo -.-" jezna sem trenutno. Z Harrijem sva se odpeljala domov aba sva bila tiho. Nato nekaj mrmlja in reče, da sem mislila, da je vse res ne. Jaz sem mu itak odgovorila, da sem mislila, da ja in to ni lepo. Bila sva v neki ulici in sem rekla:"Harry ustavi, rabiva premor lej zdaj si me presenetil in sem mislila, da je vse to res to ni šala adijo." Zayn je prišel po me in mi rekel, da bo se pogovoril z njim in bo vse uredil, da ne bom žalostna in jokala zaradi njega. Hvala Zayn hvala ti.
24. oktober 2013
nextam:
Zayn je obdržal obljubo in s Harrijem poravnal posle. Harry je rekel, da me ni hotel prizadeti ampak me še vedno ljubi. Jaz sem si mislila, da ne bom več z njim ampak sem rajši forever alone. On si bo našel punco spet v enem dnevu. Stavim. Zdaj ko sem samska nevem več kaj je ljubezen.
PO 2 MESECEMA:
Bila sem zunii z Niallom, saj me Niall osvaja. Wow sem pa mislila,da bom forever alone. to je bila sreča saj me je Niall od nekdaj osvajal. Trenutno je jesen, v zimi se bosta brate Zayn in Perrie komaj čakam saj bom priča od Perrie! Ok Niall je vredu fant haha všeč mi je tudi drugo pa nevem povedati: duper karakter, rad je hrano, poje, lepa postava, smešen ful...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
moram končat ker nimam časa <33
26. oktober 2013
nextam:
danes grem na drugi zmenek s ta mojim niallom. Niall me je povabil v francosko restavracijo in uganite kaj... videla sem Harrija z drugo punco in ko me je videl je spet imel tako lep nasmešek, juj! Morala sem pogledati stran saj me je sram pred Niallom, da ne bo mislil, da mi je Harry spet všeč. Niall mi je neki govoril samo nisem vedela kaj saj sem mislila na Harrijev nasmešek...joj kok je bil srčkan!<3 Z Niallom sva se peljala domov in sva šla na avtocesto proti Irski. Zkaj? ker me je Niall peljal k njegovim staršem, da jih spoznam. Joj kaj sva videla....! Harrija na avtocesti z njegovo punco. Ma šit!! Harry je poklical na moj mobilnik:'hej Harry kaj je?' 'kam pa kam zaljubljenca?' ' k Niallu domov na Irsko' 'aha neki hitro si me pozabila' 'Harry pusti me na miru'. in sem odložila. Niall je hitreje zapeljal. Znebila sva se Harrija. Hvala bogu, saj je res neumen. Poklical je nekdo? dvignem:'halo?' moški glas reče:'v polnoči bosta oba mrtva + Harry in tvoj brat Zayn, da ne pozabim tudi Liam in Louis.' omg? Niallu sem rekla in je rekel naj takoj pokličem policijo ter Zayna in...Harrija tudi. prvo policijo potem Zayna, Liama in Louisa ter Harrija. Takoj sva odšla nazaj. Bili smo v skupni hiši čakali polnoč. Ob polnoči se zblisne! Fak nekdo zvoni. Pizdo zdaj vidimo kdo je pravi fant. Harry se je postavila pred mene se obrnil in rekel:'če zdaj umrem vedi, da te ljubim' poljubil me je in se hitro obrnil. Zayn je šel zaklenit vrata v dnevno. Liam je poklical menedžerja naj pride hitro v hišo s policijo. Menedžer je bil itak za našo hišo in policija je že bila tuki! jej rešili smo se. Harry je rekel, ko me je poljubil je mislil s tem resnico! uhh srček moj mali!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nextam naslednjič<33
04. november 2013
next
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nič novega, morilec je ušel, kaj pa zdaj? čakali bomo jutri saj vem, da se bo vrnil. pizdo človek lahko prekipi v takih situacijah. No gremo se naspimo saj večer ob polnoči lohk pride toti človk saj vem, da bo... Prispe polnoč: js, Zayn, Liam, Louis no pa druga dva smo vsi spali. Dring, dring...Zbudim se vsi drugi spijo. Pogledam skozi kukalo joj ne že spet...Maria je pršla ob polnoči ste resni...ja odprem ji in ji pustim prespati tuki.Spet pozvoni pogledam skozi kukalo uf zdej je pa tuki morilc. Zbudim vse fante. Liam gre zaklene vse sobe. Harry, js in Maria smo se skrili v najino spalnico pod postlo. Harry zaklene. Poslušamo...bum nekaj vdari pizdo vrata je potrl dol. Kje so vsi drugi so na varnem? Zayn kje je?Maria pokliče policijo in rečejo:'pridemo za 15 minut' ma dej no. Smo pod postelo. Kriminalec je pri naših vratih in vidi da je zakljenjeno in posumi aham noter so. Ja itak smo ja. Vdre not. Hmm neki hodi uff pogledal je vse vse sam pod postlo ne....Joj Harry poljubi me za slovo. 'STOP POLICIJA!' ko sem to slišala sem bila tako vesela! Zdaj bo najmanj 2 leti v zaporu. Ja odselili se bomo na drugo stran Londona. Saj tu nismo varni. Kupili si bomo neko podeželjsko hišo. Vredu ok meni je vseen gre za našo varnost ja.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vprašanje:
Kako hišo bodo kupili?
a) kmetijo
b) veliko
c) malo
d) vilo
odgovore sprejemam od danes naprej
19. november 2013
pa kaj ti kar nextaš, če noben ne bere?
19. november 2013
pogledajo sam ne nextajo so fuck offf
21. november 2013
kak pa ti to veš???
21. november 2013
lol fuck off
22. november 2013
-.-"
24. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg