Hhhhhhhh
My story- for you, guys ;3

BROKEN- HARRY STYLES FF
Nadaljujem kmalu
Se opravicujem k ze zdele ne morm zacet, sam sm na telefonu
Se vidmo...
Bbbbbbbbbbbbbbb
27. januar 2014
hhhhhhhhhhhhh a i

i am back.. nism dubla nextov, upam, da jih pa še bom :'PP

______________________________________________________________________________________

ℬROKEN
harry styles ff
made by Nina--- Ƥøρulαr.

enjoy $$
______________________________________________________________________________________
BROKEN: 1.

Harry
.
Stal sem, premočen od dežja. Gledal sem v njeno okno, visoko zgoraj. Videle so se njene vijolične, mehke in dišeče zavese. Spominjam se, da so dišale po sivki. Z njo sva se zakopala vanje in se hihitala.
Zakričim njeno ime, a glas se mi lomi. Nikoli mi ne bo oprostila. Nisem bil premočen le od dežja. Moja črna usnjena jakna, se je uničena, ker so moje solze lile nanjo, pretirano se mi je zmočila in vrgel sem jo v koš, potema so moje solze uničile še drugo-rezervno-jakno. Zakaj sem prišel sem? Še sam ne vem. Pogrešam jo...močno.

PREJ

"Ne pa ne."
"Ja pa ja."
"Dvomim."
"Nikar. Te kavbojke ti fuuuul pašejo, Harry. Moraš si jih kupit. V njih si takoooo seksi!" se je zahihitala. To je bilo prvič in zadnjič, da sem šel nakupovat z Glorio. Zapravljala je brez meja. Pa še niti nisem navdušen nad nakupovanjem.
Namrdnil sem se. "Raje bi si kupil tole majico." Pred njenim popolno izoblikovanim nosom sem pomahal z veliko, sivo in tenko majico s kratkimi rokavi. To je bila najcenejša majica kar jih je.
Tokrat se je namrdnila Gloria. "Fuj." je zastokala. "Harry...težko ti to rečem, ampak...res nimaš okusa...vsaj ne glede oblačil." je zavzdihnila.
Nisem si mogel pomagati, da nisem bruhnil v smeh. Po desetminutnem krohotanju sem se vdal in pustil, da mi je Gloria kupila tiste (popolne, čudovite, prelepe, božanske, ble ble in ble) kavbojke.
Ko sva odhajala iz nakupovalnega centra sem se ustavil še pri stojnici s hot dogi. "Gloria, srček, ej, tale hot dog z majonezo me je...očaral." sem jo pregovarjal.
"Ne, že spet, Harry, po glavi se ti podi le hrana." je zavzdihnila, a v smehu. Na koncu je popustila, da sem nama kupil hot doge. Svojega sem naročil (ne le z majonezo) tudi s kečapom, zeljem, kumaricami in ponujali so tisto dišečo papriko, ki se ji nisem mogel upreti. Ko sem ugriznil v hot dog, mi je majoneza stekla po vratu in majici, nekaj kapljic pa je umazalo še moje hlače.
"Pujs!!!!!! Paceek! Harry, saj nisi dojenček!!" se je zahihitala Gloria.
"Utihni," sem jo okaral v smehu in stisnil hot dog, da je iz njega pricurljala majoneza in kečap, ter umazala in premočila Glorijino rožnato oblekico in njene mehke, bele pajkice, ki so se oprijemale njenih suhih, a mišičastih, dolgih nog.
Zakričala je in odskočila. Zahihitala se je in pograbila svoj hot dog in me posula z zeljem.
Kričala sva in se smejala še tako do konca dneva....

JE V REDU?
NEXTAM?
Berite, pa fajn se mejte ;3333

papapapaapapa
27. januar 2014
NE KO JE Z 1D =(
ČE BI BIL SAM NE HARRY OMENJEN BI BLA NAJ ZGODBA KAR SEM JO BRALA! <3
NEXT!
28. januar 2014
tnx, Vita
28. januar 2014
Neeext super zacetekk sploh ker je harry*___*
28. januar 2014
BROKEN: 2.

Alex
.
Pa ne že spet. Beda za umret! Zastokala sem in se globoko zazrla v svoj test za matematiko, ki mi ga je pred nos vrgla učiteljica Matkarca (ta vzdevek sem si jaz izmislila). Težko sem držala solze, ki so se mi zrcalile v očeh. Ugriznila sem se v ustnico. Tista velika, na hitro nakracana dvojka v zgornjem desnem kotu testa me je šokirala. Globoko sem zavzdihnila, da bi se pripravila na zbadanje sošolcev in kazni staršev. Moji sošolci so…grozni. Če dobiš petko, ti pravijo piflar, če pa slabo oceno, si velika, neumna zguba. Nisem gledala, kaj mi ne gre v testu za MAT, samo na hitro sem ga zmečkala v veliko kepo in ga vrgla v torbo, ki sem si jo vrgla na rame. Kolena so se mi tresla. Na pol sem že vstala, saj sem pričakovala zvonjenje. Pogledala sem Izi. Videti je bila zadovoljna, kot vedno je dobila petko. Punce zraven nje so proslavljale in se hihitale, a le za nekaj časa. Kmalu so začele iztegovati vratove in oprezati za ocenami drugih. Ko so videle kakšno štirko, so stisnile ustnice skupaj in zmajale z glavo, kot, da bi naredili kakšen hud prekršek. Če so videle trojko, so se spogledale in široko razprle oči, izmenjale so si pomenljive poglede, ki so pravili: 'O.Moj.Bog', ali pa: 'halooooo??', pa še kakšne hujše stvari so jim verjetno rojile po glavi. Končno so se spomnile name. Maja me je prva pogledala in privzdignila svoje popolne, tanke, temne obrvi. »Hej, Alex? Koliko si dobila? Oceno?« je vprašala z narejenim sladkim glasom. Vse ostale punce so se mi le kislo nasmehnile. Obotavljala sem se. Pogreznile smo se v tišino. Nisem jim hotela povedati. Ampak…njih se nič ne tiče. Samozavestno sem dvignila glavo in se nasmehnila, popolnoma brez skrbi-narejeno, seveda.
»Dve.« sem odsekala.
Vse so privzdignile obrvi strašno navzgor. Pomislila sem, da jim bodo obrvi še odpadle, ko so z njimi tako aktivne. Pa, da jim bodo oči padle iz jamice ali pa jim začele krvaveti, ko se igrajo z njimi vrtiljak. Gledale so me, kot, da bi bila kakšna poklicna morilka, ki bi ravnokar umorila kužka pred njihovimi očmi. Pred njihovimi napudranimi nosovi, sem se na petah zavrtela in obrnila. V tistem trenutku je tudi zazvonilo in zadovoljno, z dvignjeno glavo in širokim nasmeškom sem odkorakala iz učilnice.Doma ni bilo nič bolje. Odločila sem se, da staršem zaenkrat sploh še ne bom povedala o slabi oceni. Pri kosilu je bila beda. Tista huda stvarca, ki sem jo pozabila omeniti je, da je Izi moja sestra. Izi je šolska smetana in tudi kraljica naše šole. Je lepa, pametna in kul in vse naj naj naj. Ampak mi gre velikokrat na živce. Imela je že nešteto fantov in je kar huda važička. Ampak jo imajo vsi radi.
Ampak moja 'ljuba' sestrica je vse zafrknila.
»Danes sem dobila petko pri matematiki.« je rekla.
Žlica s katero sem vlačila po svojem prie krompirju mi je padla iz rok.
»Kako čudovita novica!« se je razveselila mami.
»Ja, matematika je pomemben predmet.« se je strinjal očka.
Nekaj časa je trajalo, da so se spomnili še name. »Če ste teste že dobili nazaj, kakšno oceno si dobila ti, ljubica?« me je mami pogledala.
»Uuuumm…« to je še težje kot pri sošolkah. »Dvojko.«
Ja. Odšla sem v sobo. Morala sem zaspati že ob šestih popoldne. Vsi so bili jezni. Dobila sem nekaj grozljivih kazni. Edino kar sem storila je bilo, da sem se skrila pod svojo odejo in se stisnila k vzglavniku, ter upala na boljši jutri.
NE MOREM VERJETI. JUTRI JE POSTAL…NEMOGOČE NEVERJETEN. ZGODILO SE JE…NEKAJ NAJVEČJEGA IN…NAJLEPŠEGA?? V MOJEM ŽIVLJENJU.
Budilka me je zbudila. Zehajoče sem odhlačala do kopalnice kjer sem si na hitro umila zobe in se stuširala s toplo vodo. Svetle, razkuštrane in goste lase sem si spela v visok čop in si splaknila obraz z vodo. Nato sem še opravila svojo potrebo, ter se oblekla v preproste kavbojke in rdečo majico z dolgimi rokavi. Odšla sem v kuhinjo kjer sem si, tako kot vsak dan, v posodo stresla kilo tistih čokoladnih kosmičev in vroče mleko. Izi je grizljala svojo skromno bananico. Trdila je, da je na nekakšni dieti. Ko sem pojedla, sem si vrgla šolsko torbo na rame in naredila korak proti izhodu iz hiše, ko sem zaslišala mamin krik. Prihitela je iz spalnice, v eni roki je držala telefon. Njeni plavi lasje so bili razmršeni in so štrleli na vse strani. Sivo modre oči je močno razširila inv obraz je bila najprej zelena, potem rdeča in na koncu bleda kot kreda. »Punčki moji, grozno novico imam za vaju…« je začela in glas se ji je lomil. »Vajina šola…ponoči…zgorela je!!!!!!!« malo je manjkalo, da bi mami bruhnila v jok.
Malo je manjkalo, da bi se jaz onevestila. Pa ne vem od česa, ali od šoka ali sreče.
28. januar 2014
next
28. januar 2014
NEXT
28. januar 2014
net+nova bralka
28. januar 2014
Neeext <3 ooo kok lepo sola jim je zgorela hahah
29. januar 2014BROKEN: 3.

Harry
.
Gloriino stanovanje je eno od najlepših kar sem jih kdaj videl. Skoraj lepše je od mojega. Gloriini starši so še kar slavni igralci in tudi Gloria si želi biti igralka, ko bo malo starejša. Svojo punco obožujem tudi zato, ker ima prelep in močen glas in tako čudovito poje. Velikokrat sem jo že povabil, da bi pela v našem bendu, ampak njene želje niso glasba, to kar naprej ponavlja. Razgledal sem se po Gloriini krvavo rdeči sobi. Obožuje rdečo barvo, ampak jaz sem vedno bil in vedno bom za oranžno. Gloria drži svoj iPhone 6, ki so ji ga starši priskrbeli, takoj, ko je prišel iz podjetja Apple. Opazil sem, da rada bere novice. Na tekočem je s skoraj vsem.
»Harry. Glede spolnih odnosov…?« je začela, a pogleda ni odmaknila s telefona, ko je govorila.
Bil sem čisto prevzet nad veliko sliko Zayna Malika, mojega najboljšega prijatelja, ki sem ga gledal na sliki, prilepljeni na Gloriini steni. Poleg Zayna je bila obešena še moja slika, na kateri sem kazal jezik in se režal na vse zobe.
»Kje si dobila te posterje?« sem vprašal.
Končno sem pridobil Gloriino pozornost, a le za trenutek, ko so njene temno rjave oči švignile k posterjem na steni. »Dobila sem jih v neki reviji. Zayn je videti zelooo lepo tukaj, ampak se sploh ne more primerjati s tabo.« se je nasmehnila. Končno je odložila telefon. »Hotela sem te vprašati glede spolnih odnosov…«
»Kaj je z njimi?«
»A si že kdaj?« skrivnostno se je nasmehnila.
»Ja. Kaj pa ti?« posvetil sem pozornost njeni skrbno pospravljeni, urejeni in čisti, plastični pisalni mizi rdeče barve.
»Tudi. Petkrat.« zahihitala se je.
»Že???!« vzkliknil sem in mogel sem zakašljati, da sem prišel do sape.
»Ja, ampak prepričana sem, da bi bilo s tabo najbolje.« je rekla in se mi približala. Svojo dlan je približala moji.
Negotovo sem jo pogledal in se odmaknil. »Mogoče kdaj drugič…« sem se izgovoril.
Zastokala je, nato pa glasno zavzdihnila. Bolje sem jo pogledal. Njene temne oči so bile videti utrujene. Imela je zelo lepe, temno rjave lase, razpuščene in najverjetneje skodrane s kodralnikom. Bila je še kar visoka in zelo vitka. Njena koža je bila za odtenek temnejša od moje in je kar žarela. Že od daleč je dišala po nekem dragem parfumu. Gloria bi bila lahko tudi manekenka, saj je njeno telo popolno za to. Ima tudi ogromne prsi in je zagotovo videti kot kakšna seksi bomba. To je treba priznati.
V roke je prijela neko revijo iz kupčka ostalih revij, ki jih je bilo na stootine, vsaj v njeni sobi.
Močno je zajela sapo. »Harry! Veš, da je neka šola nekje v …katera država, za vraga, je to??? Slovenija? No, v tej državi, je nekje zgorela neka šola…oh, kako zavidam tistim učencem!« je hitro govorila in kar žarela.
»Vav, carsko. To se redko zgodi, kajne?«
»O, ja. In še eno dobro novico imam.« se je zahihitala.
»Povej.«
»Moj očka ravno snema nek film v Sloveniji. In želi si, da ga grem obiskat!!! Bi šel z mano? Mogoče še celo najdeva tisto šolo. Oči pravi, da je Slovenija grozno majhna država.« Oči so ji žarele in enostavno nisem ji mogel reči ne.
bedno?? Mnenja? Kaj se bo zgodilo v Sloveniji???? :3333 hvala vsem bralcem, k berete <333
29. januar 2014
next
29. januar 2014
Next ni bedn ful je dobrr
06. februar 2014
next
06. februar 2014
Neeext
18. februar 2014
Neext :3 ja pac harry bo pustu to punco glorio al kaj ze je in bo biu z alex (:
18. februar 2014
hehehe, nekak maš skor prov.. SKOR nč ne povem
18. februar 2014
u150899
u150899
Neext+++nova bralka
30. marec 2014
NINA!!! SPRAV SE NEXTATTTT!!! <3
30. marec 2014
nexxxxxt
28. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg