Forum
u89666
u89666
1. ARRIVAL TO CAMP

»Kako dolgo še?« sem zastokala.
»Nehaj se pritoževati in začni hoditi hitreje. Prej boš na cilju,« mi je odgovoril vodnik.
»Ampak jaz sploh nočem priti na cilj. Domov hočem. Gorski zrak me ubija,« sem se uprla.
»Upam, da te mestni res ubije,« je zagodrnjal Jerry, ki je hodil za mano.
»Bodite tiho in hodite!« se je na nas zadrl glavni vodnik.
Bila sem preutrujena, da bi jezikala, zato sem nadaljevala s hojo in bila tiho. Po dveh minutah je Jerry zaploskal, ker mi je uspelo.- Jerry - click -
Premerila sem ga s pogledom in se posvetila svojim mislim, ki so švigale sem in tja. Še vedno mi ni bilo jasno, zakaj se mama zadnje čase tako čudno obnaša. Prej se ni nikoli vtikala v mene, zdaj naenkrat pa je vse pomembno. To ni nič posebnega, ampak to, da me je poslala na tabor, pa ji ne bom odpustila. Fitnes, tek, to vse prenesem. Hoja v hribe? Preživetje v naravi, brez tekoče vode in elektrike? Ne. Nikoli. Verjetno si mislite, da sem razvajena. V bistvu nisem. Nikoli mi ni bilo treba delati kaj. Zato sem se navadila, da za vse poskrbijo drugi. Tako me je mama vzgojila. Lahko bi me vsaj poslala na morje s kolonijo. Ne pa v hribe s taborniki.
»Prispeli smo!« se je zadrl Jerry, da je odmevalo po gorah. Nekaj ostalih tabornikov ga je grdo pogledalo. Od vseh ljudi na tem svetu, dobim za polbrata prav njega. Zavzdihnila sem in se odpravila za vodnikom, da se prijavim. Jerry je bil takoj za mano.
»Nara in Jerry Stonesonnes?« je vprašal glavni vodnik.
»Nara Drackon in Jerry Stonesonnes,« sem ga popravila. Moja mama se je sicer poročila s Tomom, Jerryjevim očetom, vendar jaz sem vztrajala pri očetovem priimku.
»Drackon? Kot Jud Drackon?« me je pogledal glavni vodnik.
»Ja, moj oče je bil,« sem odgovorila.
»Odličen tabornik. Eden najboljših v vodu Črne vdove. Naj počiva v miru.« zadnjih besed nisem ravno želela slišati.
»Moj oče je direktor verige restavracij StoneBurger!« se je vmešal Jerry. Kako mi gre na živce. Vedno mora biti v središču pozornosti. Glavni vodnik naju je prijavil in nama povedal, da bova v rdeči skupini, ki jo vodi vodnik Jann.- Jann -
Odpravila sem se k šotorom. Upala sem, da ne bom z Jerryjem.
»Nara! Počakaj! V tistem šotoru, na levi sva!« je za mano zaklical Jerry. Zavzdihnila sem. Toliko o mojih upih.

Počasi sem odgrnila ponjavo, ki je prekrivala vhod v šotor. Trda tla? Spati bom morala na trdih tleh? Ne. To je slabo za mojo hrbtenico. Strmela sem v notranjost šotora, ko je k meni stopil Jann.
»Ne bom spala na trdih tleh,« sem rekla.
»Nimaš ravno druge izbire,« je odgovoril in odšel do naslednjega šotora. Prišel je Jerry in se vrgel v šotor. Vzel mi je torbo iz rok in jo položil na desno stran.
»Namesti se,« mi je rekel. Pihnila sem in se še sama odpravila v šotor. Notri je bilo še bolj vroče kot zunaj. Zdaj bi se lahko kopala v našem bazenu, s svojo najboljšo prijateljico Allie, če mame seveda ne bi bila tako čudno. Tom jo je spremenil. Ali pa Jerry, s vsemi svojimi ˝načini preživljanja prostega časa˝.- Nara -
24. avgust 2012
u103270
u103270
Nara is beautifulj.:3
Jerry is ... *-*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.my darling.< 3 :*
24. avgust 2012
u89666
u89666
jerry je mogoče res luštn ampak je kreten haha se samo na začetku^^
ker mam OgrOOmno časa bom nextala samo za tebe < 3
24. avgust 2012
u104663
u104663
next!!!nujnooo
24. avgust 2012
u89666
u89666
2. TO BE A CAMPER? I DON'T THINK SO

»Zbor! Zberite se! Zbor!« se je zaslišalo od zunaj. Iz nahrbtnika sem vzela telefon in ga spravila v žep. Odpravila sem se ven. Ker je bilo v šotoru temno, me je sončna svetloba zaslepila. Pokrila sem si oči ter pogledala od kod prihaja zvonček in glas, ki je navajal zbor. Pri visokem drogu je stal Jann in udarjal po zvončku. Pred njim je v vrsti stalo nekaj tabornikov, drugi so prihajali. Vsi so bili v čudnih, taborniških uniformah. Edina sem bila v kratkih jeans hlačah in roza majici.Postavila sem se čisto na konec zadnje, druge, vrste. Nekaj tabornikov me je začudeno pogledalo. Nisem se zmenila za njih.
»Dvig zastave in himna!« je zaklical glavni vodnik, katerega ime je bilo Otto. Vsi okoli mene so začeli peti, jaz pa sem samo gledala okoli ter bila tiho.
»Nara!« je Otto zaklical moje ime.
»Stopi naprej!« stopila sem k njemu.
»Kje imaš uniformo?« me je vprašal.
»Ne vem,« sem odgovorila.
»Ti jo bomo pa priskrbeli« je odgovoril. Pomignil je Noahu. Noah, tretji vodnik, se je odpravil v glavni šotor in se vrnil s uniformo, ki jo je položil v moje roke.
»H-hvala,« sem presenečeno zajecljala.
»In zakaj nisi pela himne?« počutila sem se, kot da bi me Otto zasliševal.
»Ne znam je,« sem negotovo odgovorila. Zdaj se je v glavni šotor odpravil Jann. Iz vrste se je zaslišal smeh. Jann se je vrnil s listom papirja, na katerem je bila himna Črne vdove. Podal mi je je in jaz sem jo spravila v žep.
»Torej Nara Stonesonnes,«
»Drackon,« sem ga popravila. Mama me je vpisala kot Nara Stonesonnes. To sem ji zamerila.
»Kakor koli,« je nadaljeval Otto, »Nara, vidim, da si tukaj prvič. Seznanili te bomo s vsemi obveznostmi. Imaš kakšne posebne zahteve?«
»Tekočo vodo, klimo, elektriko in napihljivo blazino,« sem zdrdrala. Vsi so se začeli smejati.
»Če bi imeli vse to, ne bi bili taborniki,« se je zasmejal Otto.
»Saj jaz nisem tabornica,« sem se uprla.
»Še. Nisi še tabornica. Brez skrbi. V nekaj dneh boš postala. Zdaj pa se postavi nazaj v vrsto.« mi je ukazal.
»Kaj pa če ne želim postati?« še vedno se vztrajala pri svojem. Zaslišala sem Jerryjev vzdih.
»Nimaš izbire. Zdaj pa se postavi nazaj v vrsto,« me je zavrnil Otto. Nisem imela druge izbire. Prerekati se z njim bi bila izguba časa. In čas sem potrebovala za načrtovanje pobega. Mogoče pa bom kje padla in potem bom samo malo pretiravala in poslali me bodo domov. Popolno.Popolno bi tudi bilo, če se ne bi v vse skupaj vmešal Jerry. Odhajali so s kosila, ko sem se spotaknila prek vrvice za šotor. Zagnala sem paniko, da imam gleženj vsaj zvit. Prepričevala sem jih, da naj me pošljejo na pregled v dolino.
»Ne zmenite za njen ´zvit gleženj.´ Nara vedno pretirava,« in je šel moj načrt. Zavedala sem se, da na to karto ne bom več mogla igrati. Pa tudi rajši sem bila bolj previdna, ker usode ni nikoli pametno izzivati.

Prve štiri dni je bilo neznosno. Vsi ti pohodi, pastirska hrana, taborniška uniforma, Jerry, odrezanost od civilizacije. To ni zame.- in the middle of nowhere -
24. avgust 2012
next!!
24. avgust 2012
u104663
u104663
nekštt !
24. avgust 2012
u100024
u100024
●вєяι ηυנησ●http://www.igre123.com/forum/tema/l/40703/5
24. avgust 2012
u103270
u103270
darling. ti. najbolje. pišeš.o;
omfg. dej nextiiiiii //:
< 3333333333333333333
25. avgust 2012
u89666
u89666
lubica mislim da si sebe zamenljala z mano < 3
nextam zaj < 3
25. avgust 2012
u89666
u89666
3. FATAL FALL

Peti dan od sedmih pa sem dobila razlog da ostanem. In razlog je bil Mike. Tabornik, ki se nam je pridružil kasneje zaradi tekmovanja. Treniral je atletiko. Čisto po mojem okusu. Uniformo sem zakopala daleč v potovalko in se pretvarjala, da sem jo izgubila. Nisem mogla dopustiti, da me Mike vidi v teh čudnih cunjah.- Mike -
Bil je petek. Oblekla sem se v kratke jeans hlače in široko belo majico. Otto je seveda spet bil proti. Vendar se tokrat ni pritoževal ko sem mu povedla, da sem uniformo očitno založila in jo bom poskusila poiskati.Usoda pa ni hotela, da vsaj enkrat govorim z Mikeom. Na zadnjem večjem pohodu sem padla. In tokrat je bilo za spremembo res nekaj narobe. Vsi trije vodniki, Otto, Noah in Jann, so se strinjali, da je gleženj zlomljen ali pa počen. Tega nisem hotela. Ko so mi povedali situacijo, sem bila prepričana, da si izmišljujejo. Jerry me je poskušal pomiriti, vendar se je tudi on zavedal kej pomeni zlomljen gleženj za mene. Konec baleta. Še isti dan so me odpeljali na urgenco, kjer so strokovno ocenili notranji dvojni zlom, kasneje pa so v St. Rupert's Hospital potrdili njihove ocene.

V enem dnevu se je zrušil moj svet.


25. avgust 2012
u104663
u104663
next
25. avgust 2012
u103270
u103270
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.
ne.js.se.nikol.ne.zamenjam.s.tako.popounico.:'D < 333
25. avgust 2012
next
sory ker oglašujem bi bla vesela če bi kdo bral...
http://www.igre123.com/forum/tema/bogata-in-razvajena/40624/
25. avgust 2012
u89666
u89666
lej spet govoriš sama sebii < 33
25. avgust 2012
u89666
u89666
Sovražila sem tabor, mamo, Toma, Jerryja, vse. Uničili so moje življenje. Moje sanje. Mojo prihodnost. Življenje brez baleta? Tega si nisem znala predstavljati.

V bolnišnici sem bila 4 dni. In vse te dni nisem spregovorila z nikomer. Vso pot do doma sem imela iPod tako glasno nastavljen, da nisem slišala ničesar. Po 2 dneh doma, so vsi obupali, še naša gospodinjska pomočnica, s katero sem se vedno pogovarjala. Mama je poklicala Allie, vendar tudi z njo nisem hotela govoriti. Zaklenila sem se v sobo. Nisem hotela jesti. Nihče me ni razumel. Bolečine, ki je rasla v meni. Balet mi je pomenil vse. Razlog za življenje. In uničili so ga. Moja čustva so nasprotovala mojim možganom. Odločila sem se za najbolj noro stvar v življenju.Vse je šlo po načrtu. Soba je bila zaklenjena, pismo napisano. Tablete sem imela na nočni omarici, vodo v roki. Bila sem pripravljena. In kot vedno, je Jerry vse uničil. Bilo mu je dovolj da se zaklepam v sobo in stradam. Zato sta z Mikeom podrla vrata.

Prestrašila sem se. Naenkrat so bila vrata na tleh, Jerry in Mike pa na njih. Voda se je polila po postelji. Jerry je naprej začudeno pogledal, kajti soba je bila kot iz škatlice. Potem je opazil tablete. Zdrznil se je. Čakala sem. Kaj bo naredil? Bo poklical mamo in Toma?Jerry je pospremil Mika dol. Zahvalil se mu je za pomoč in rekel, da se more pogovorit z mano.

Vrnil se je v sobo. Vzdignil je vrata in jih naslonil na okvir. Veš čas sem ga gledala. Nato je sedel na posteljo in me pogledal. Požrla sem slino. Prijel me je za roko.
»Zakaj?« nisem več mogla zadržat solz. Jerry me je objel. Ne vem kako dolgo sem jokala, vem pa, da Jerry ni odšel, dokler nisem zaspala.- click -
Ko sem se zbudila, sem videla, da so vrata spet na tečajih. Jerry je tudi razmetal sobo, da ne bi ugotovili. Pisma ni bilo več, prav tako je vzel tablete. Nasmehnila sem se. Žal mi je bilo, da sem ga 'sovražila.'
25. avgust 2012
uhhh nextttt
25. avgust 2012
u89666
u89666
pozabla sem naslov -.-
to je:
4. HELP ME
25. avgust 2012
next!
25. avgust 2012
u103270
u103270
omc.o;
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.:3
pikušš.^^< 3
25. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!!!!!!!!!!!!!!
25. avgust 2012
neeeeeeeeeeext
25. avgust 2012
u104663
u104663
neeext!
25. avgust 2012
omg. še ena svetouna pisatlca. tko sm vesela da sm najdla to zgodbico.
next ! < 3
25. avgust 2012
u89666
u89666
hvala vam^^
next pride rpol pozno, ker se morem na veliko žalost ločit od računalnika ):
rada vas mam < 3
25. avgust 2012
u103270
u103270
): neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:c
25. avgust 2012
u75000
u75000
next
25. avgust 2012
u89666
u89666
5. MIKE AND CAMPERS IN LIVING ROOM

Oblekla sem se in se odpravila dol v kuhinjo.Delala sem kapučino, ko sem iz dnevne sobe zaslišala smeh in pogovor. Vzela sem skodelico ter se odšla pogledat kaj se dogaja. Ker dnevna soba nima vrat, sem lahko od daleč videla kaj se dogaja. In tam so bili taborniki iz Črne vdove. Nisem želela, da me vidijo, zato sem hitro odšla vstran. Vendar me je Mike opazil. Napotil se je za mano. Nisem ga opazila, dokler ni spregovoril. Trznila sem in polila kapučino po obeh. Spogledal sva se in se začela smejati. Pomagal mi je počistiti tla. Šla sem v sobo, da se preoblečem, njemu pa sem prinesla neko Jerryjevo majico. Medtem mi je naredil nov kapučino.Naenkrat je v kuhinjo planil Jerry. Res mora vedno vse pokvariti?
»Poglej kdo se je zbudil! Naša Trnuljčica,« je začel. Grdo sem ga pogledala ter ga odpeljala ven iz kuhinje.
»Kaj si naredil s tabletami?« sem ga vprašala.
»Ne skrbi, v sosedovem smetnjaku so,« je odgovoril ter se nasmehnil.
»Pa pismo?«
»Zažgano.«
»Hvala« sem mu vrnila nasmeh.
»Tablete in pismo? Je to povezano s tem, da si se zaklenila v sobo?« Mike nama je prisluškoval. Naredila sva se neumna in se pretvarjala, da ne veva o čem govori. Na koncu je obupal in se vrnil k ostalim v dnevno sobo. Jerry je nameraval iti za njim, vendar sem ga ustavila.
»Še eno vprašanje. Zakaj so taborniki tukaj?«
25. avgust 2012
u89666
u89666
vem da je kratko ampak nimam časa, sori. bo ju3 dalši < 3
25. avgust 2012
u75000
u75000
nextii
25. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg