Forum
1.Poglavje

Kabina v trgovini
12:25, 18.11.2011
Dnevnik, ne vem kaj bi napisala. Z Ariano sva v trgovini, kjer si kupujeva nove obleke za nocojšnjo zabavo, ki sva jo priredili ob koncu počitnic. Sean nama ni bil dosti v pomoč. Samo posedal je v kuhinji in gledal televizijo. Za nocojšnjo zabavo nimam dobrega občutka, mislim, da se bo nekaj slabega zgodilo. Upam, da se bo vse dobro izteklo. No, grem zdaj. Ariana me že kliče.
Odhod v prvi letnik. Končno! Bil je zadnji dan počitnic in priredila sem zabavo. Plesala in zvijala sem se ob divjih ritmih glasbe, ko sem zagledala hudega tipa z dizajnerskimi oblačili. Zrl je vame z smaragdno zelenimi očmi. Podarila sem mu nasmeh. Pristopila sem k njemu in ga vprašala, če mu lahko prinesem kaj za piti. Obenem mi je prikimal in se mi nasmehnil, ampak nasmeh mu je takoj zbledel z obraza in zazrl se je v osebo za menoj. Obrnila sem se, da bi videla v koga gleda s sovraštvom napolnjenimi očmi. Zagledala sem fanta, ki mu je bil čisto podoben. Nekaj časa sem strmela v njega, ko sem zaslišala krik iz kopalnice. Stekla sem v drugo nadstropje. Ko sem vstopila v kopalnico sem takoj opazila rdeče stene, okna, notranjo stran vrat, ogledalo, kopalno kad. Ob straniščni školjki sem videla mlahavo telo Alexe, moje sošolke. Za nekaj trenutkov je moje telo popolnoma otrpnilo, ko sem pri kopalni kadi zagledala mojo najboljšo prijateljico Ariano, ki je bila ob pogledu na Alexo popolnoma ohromela. Pristopila sem k Ariani. Imela je steklene oči, usta pa je premikala, kot da bi želela kaj povedati. Zakričala je in stekla iz kopalnice. Še vedno sem bila v šoku. Kako se je to lahko zgodilo?! Zakaj ravno Alexa?! Skrivnosten tip je že odšel. Ampak to ni pomembno. Ko sem se zavedla da Ariane ni več v kopalnici sem se opotekla iz hiše, kričala sem njeno ime. >>Ariana! Ariana, kje si?! Ariana?!>Moram poklicati na pomoč,
18. november 2011
sem si rekla in iz žepa potegnila telefon. Poskušala sem poklicati Seana ampak ni bilo signala. Obupala sem. Hotela sem dvigniti Ariano, ampak v rokah nisem imela dovolj moči. V senci drevesa sem opazila obris postave, ki se mi je bližala. Zagledala sem fanta oblečenega v črne hlače, majico in usnjeno črno jakno ter škornje. Počasi se mi je približeval in se mi igrivo smehljal.
Nato me je ovila tema.
18. november 2011
next?
18. november 2011
u19911
u19911
Next.!! :*
19. november 2011
ko jih bo mau več bom nextala.. od drugih oseb
19. november 2011
u35728
u35728
nextt...nextt
18. december 2011
u74700
u74700
Next
10. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg