Forum
u61872
u61872
''Driiin,driiin'' je zazvonila moja predraga budilka. Nisem imela druge izbire kot, da vstanem, ker skoraj vsako jutro zamudim avtobus. Ampak raje kot vse na svetu bi ostala v moji postelji, ki je nekako skoraj moja edina prijateljica. In čudi me, da me je sploh opazila. Naj se vam najprej predstavim. Sem Caide. Sramežljiva šestnajstletnica, ki sedi v zadnji klopi pri pouku in ki nikoli ne vzdigne svoje roke. Pri kosilu sedi sama pri mizi le kdaj se ji pridruži kakšen piflar. Vsi me prezirajo in nobeden se ne zmeni zame. Na FaceBook profilu imam le nekaj prijateljev. V nasprotju z mojo prijateljico nič. Vedno si želim, da bila kot moja prijateljica-Emma. Ona je najbolj popularna na naši šoli. Vsi fantje se ozirajo za njo. Na FaceBooku je presegla na DVEH profilih mejo prijateljev, vsi si želijo biti njeni prijatelji in pri kosilu je pri njeni mizi slišati je smeh od množice. Še pri učiteljih je priljubljena. Njeni starši so bogati! Njen oče je zdravnik,njena mama pa odvetnica. Jaz sem nasproti nje le neko majhno,neopazno bitje,ki ga moraš gledati pod mikroskopom. Pred nekaj leti sem ostala vrez staršev. Zdaj se prevažam le še z avtobusom in s kolesom ali pa grem peš. Saj avti so moji najhujši sovražniki! Prav avto je uničil moja starša! Zdaj živim pri babici v San Franciscu. V šolo se vsak dan vozim skoraj eno uro! Jaz živim v peklu. In še suha nisem ravno. Večino oblek dobim pri Unicefu in kdaj grem pogledat za kakšno res poceni majico v H&M. Prijavljam se na različna tekmovanja ampak sem povsod presramežljiva in še nikoli mi ni uspelo priti niti do četrt finala!
Vsak dan se zbudim z novimi upanji, da bo pa le posijal prvi sončni žarek skozi meglo, ki jo vidim. Zdaj sem se vam malo predstavila ampak prepustite se moji zgodbi. Šibam jaz v šolo.
02. junij 2012
u61872
u61872
Jaz:Emma:


02. junij 2012
u85136
u85136
next
02. junij 2012
u63881
u63881
NEEEEXT!!!
02. junij 2012
nexxtii zj kooj
pa še če lahk prebereš mojo:
http://www.igre123.com/forum/tema/evie/33406/
02. junij 2012
u61872
u61872
Dan v šoli je bil enak kot vse dni prej! Spet sem bila neopazna. Ampak tisti,ki me opazijo se zafrkavajo iz mene! Nisem vam še omenila ampak eden fant iz naše šole. Khm..Všeč mi je že od drugega razreda, ko sem sedela z njim v klopi. Takrat sem imela še kar nekaj prijateljev ampak potem so me kar brez razloga zapustili! Res nevem kaj se je zgodilo. Pustimo zdaj to. Njegovo ime imam stalno v glavi in če obrnete na zadnjo stran v mojem zvezku od Biologije so sami srčki okrog njegovega imena. Ja ta fant je Drew. Zdaj me niti ne pogleda ne. Sklenila sem, da bo danes prva stvar, ki jo bom storila po pouku FACEBOOK! Odhitela sem domov s še eno dvojko pri matematiki. Vpisala na google: Facebook in kliknila na prvo stran med zadetki. Vpisala moj gmail in geslo. Damn! Zmotila sem se ga! No saj sem ga v drugo pravilno zapisala. Nobene prošnje za prijateljstvo, noebenega sporočila in nobenega obvestila. Na prvi strani,ki mi jo je odprlo je pisalo: Find friends. Aaaa.. Zdaj to ni pomembno.. Vtipkala sem njegovo ime in odprlo mi je njegov zid. Waaw! Keri lepotec na sliki! Kliknila sem: Dodaj prijatelja.
Začutila sem nekakšno razburjenje v sebi. Tam sem videla gumb: sporočilo. Za foro sem kliknila in napisala: Heej Drew! Kako si kaj? Se še spomniš kaj vse sva počela v drugem razredu? No haha..se vidimo. Uživaj.
*
Nisem mu mislila zares poslati sporočila ampak nekako se je zgodilo, da sem po nesreči kliknila pošlji! O-O! Poslala sem sporočilo fantu, ki me
✔nikoli ne pogleda
✔mi je všeč
✔ki sedi pri mizi za najbolj priljubljene
✔v drugem razredu sem sedela z njim!

Kaj se dogaja z mano? Zakaj sem poslala mu sporočilo?! Ali se mi trga ali kaj?! Zdaj vidim še nevihto! Ojoj omedlela bom!

Zakrčim: Babiiii! Prinesi mi vodo! Ne počutim sem dobro!

Babi: Zdaj tak......

***

''otrok moj ali si v redu?!'' so bile prve besede ki sem jih slišala, ko sem odprla oči.
Bila sem v bolnici in zraven mene je sedela babi in na pogled neprijazna medicinska sestra. Odšla je ven iz sobe. Babi je bila vsa zaskrbljena in imela je resen obraz! Povedala mi je, da imam težave s srcem in dihanjem! Zato sem prejšni večer (?!) omedlela v sobi. Srce mi je hitro razbivalo in slab zrak je bil. Hitro sem dihala in bum. omedlela sem!Zdaj že grmi v mojem življenju!

Medicinska sestra je rekla, da bom v redu. Popoldne sem jo vprašala ali ima kakšen računalnik. Odgovorila mi je: ''Zakaj?''
Nisem hotela izpasti neumno zato sem rekla: ''Moja prijateljica mi je nekaj poslala''
MS: ''ja ga imamo. ti ga prinesem sem.''

OOOOO! TAKO SEM VZBURJENA! Ampak Caide dihaj globookoo, ne razburjaj se! Vse bo v redu! Nočem še 1x omedleti!
Prinesla je računalnik. Vpisala sem se na Facebook in ob pogledu na prvo stran sem bila razočarana:
☒prošenj za prijateljstvo
☒sporočil
☒obvestil

Ampak kako je to mogoče?! Z Drewom sva se super razumela! In on preživi večino časa, ko ni na treningu na Facebooku!

Aaaa..Mislim,da se bom malo odpočila od vse te zmede
02. junij 2012
u89822
u89822
Next c:
02. junij 2012
u94499
u94499
next
02. junij 2012
u87549
u87549
Next.
02. junij 2012
u61872
u61872
Zvečer sem že bila doma. Razočarana nad vsem! Zleknila sem se v posteljo in zaspala v temno noč. NEpripravljena na drug dan.
____________________________________________
Stisnil me je k sebi,pogledal v oči. Čutila sem njegov dih in njegovi rjavi lasje so plapolali v vetru. Polnoč je odbila in na Eifflovem stolpu so se prižgale lučke in končno, njegove ustnice so bile vse bližje in

''driiin,driiin,'' je zazvonila budilka. Vzglavnik sem vrgla v njo in jo jezna pogledala. Wow! Zdaj se mi pa res že blede. Kregam se z mojo budilko. Skočila sem pokonci in padla nazaj v posteljo. In čez pet minut vstala. Pogledala sem v mojo omaro, ki je bila pod polovico polna in ven izvlekla:ki mi jo je podaril oče, ko je vsa navdušen prišel iz koncerta Beatlesov.V kuhinji mi je moja babica-najboljša oseba na svetu naštimala zajtrk. Frtalo in svež,ravnokar iztisnjen pomarančni sok. Počesala me je in mi naredilaOna res zna z mojimi afro lasmi!
Umila sem si še zobe. Poljubila sem babico na lice in odhitela na avtobus. Danes je bil zelo poln! Stala sem in vsi so se rinili okoli mene. In kar naenkrat zagledam Drewa! O ne! Kaj pa on tukaj dela. Bil je z njegovo nogometno ekipo in skupaj so se zabavali. Ugh,ko bi bila jaz ena izmed teh ljudi, ki se tako zabava! Najhuje pri tem je bilo,da me je opazil na avtobusu v vsej tej množici! Nič nasmeha,samo pogled. In takoj se je vrnil k njegovim kolegom! Primilo me je, da bi zajokala ampak ne! Jaz sem lahko tudi močna oseba! Avtobus je ustavil pri naši šoli in odhitela sem do omarce. Tam je stala Emma in me objela. Vprašala me je kje sem bila in rekla sem ji,da v bolnici in vsa ta zgodba tralala. Ampak sem jaz hitro spremenila temo in rekla, da je nekaj zelo nujno in ona se pač spozna na ljubezensko življenje. Najin pogovor:
C: ''...in potem sem ponesreči kliknila pošlji''
E: ''jooj! Ampak ti je odpisal?''
C: ''najhujše je da ni! ampak sem 100% prepričana,da je prebral.''

zazvonilo

E: ''ok,potem ti moram nekaj povedati.''
C: ''ok..hvala da me vsaj malo razumeš. Želim si,da bi lahko z vsemi govorila kot s tabo!''
nasmehnila se mi je in poljubila na lice. Odhiteli sva v razred k zgodovini. Tam je bil tudi Drew. Stalno sem pogledovala k njemu! In 1x mi je vrnil pogled nazaj ampak sem se delala kot da poslušam. In Emma waw! danes je bila prekrasna kot vedno!Po pouku sva se dobili na pijački in pogovarjali sva se o vsem! Noter je prišla tudi nogometna ekipa,navijačice in Drew! Ekipa me je gledala in navijačice so pozdravile Emmo mimo mene pa so le vzhičeno hodile! Drew pa je podzravil Emmo in nato še mene!!
O MOJ BOG! OMEDLELA BOM! AMPAK NE SMEM ZDAJ! SEM V GOSTILNI. Emma je videla kaj se dogaja zato mi je hitro ponudila vodo! Končno me je nekdo začel razumevati! Na poti domov se je Emma spomnila,da mi mora nekaj povedati in mi je! Mislim,da bom še 1x omedlela!
02. junij 2012
u87549
u87549
Neeext
02. junij 2012
u63881
u63881
Nneeeexxxt!
02. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
02. junij 2012
u89822
u89822
Neeeeext.
02. junij 2012
neeeextttiiitaakojj
03. junij 2012
u94499
u94499
next
03. junij 2012
u61872
u61872
Zdaj pa res ne vem ali se mi že blede od te bolezni! Prosim prinesite mi vodo! Ker to kar mi je Emma pravkar povedala ne upam verjeti! Ampak zakaj potem ni sprejel moje prošnje za prijateljstvo?
Ah ja..no stvar je v tem,da naj bi bila Drewu JAZ všeč! Jaz-Caide, ki je najbolj sramežjivo dekle na svetu in ki jo vsi prezirajo in ki ima le dve osebi katerim lahko zaupa! OMB! Res ne upam verjeti! Všeč sem mu! Ampak,ampak..po glavi se mi je rotilo milijon vprašanj. In nisem nekako upala verjeti. Od kje bi to Emma izvedela? Saj Drew menda ve, da si vse poveva! Če vam še nisem pokazala kako zgleda Drew je takole:
Kaj ni pravi srček? Zdaj pa si predstavljajte kako je nekemu takemu fantu všeč dekle kot sem jaz! Saj sploh nevem, če izgovorim 10 besed v dnevu! Emmi sem odgovorila,da to ne more biti res in pihnila sem svoj koder z obraza češ da to ne more biti res. Nato pa mi je povedala vse kar je rekel! O Bog prosim te, da če grem danes v bolnico mi daš kakšno bolj prijazno Medicinsko sestro! Ampak pri vsej sreči se to ni zgodilo. Stekla sem domov in pogledala svoj Facebook profil. Imela sem 1 obvestilo!!!!!!!!! Bog ali je to res? Eno obvestilo imam? Ha,to pa moram slikati! Ma saj ne morem verjeti! Prav škoda mi ga je odpreti. Že sem mislila poslati to Emmi ampak na pomisleku, da ima ona vsak dan po 99 obvestil, 18 sporočil in 5 prošenj za prijateljstvo me je minilo. Z zaprtimi očmi sem ga odprla in pri odprtju sem padla s stola. Ampak ne zaradi tega,ker bi omedlela ampak zato ker nisem mogla verjeti svojim očem! Zato sem raje padla s stola in se prepričala če se to res dogaja in se! Zdaj vam to pišem zato se je moglo zgoditi! OMG! Drew je sprejel mojo prošnjo za prijateljstvo! Zdaj sem že bolj začela verjeti Emmi. Ampak kaj zato so me vsi danes gledali v gostilni? Seveda, Drew in njegova ekipa so kot midve z Emmo! Ampak koga briga! Ha! Drew je sprejel mojo prošnjo za prijateljstvo! Edina oseba, ki bi me razumela je bila babica. Vsa od navdušenja sem stekla po stopnicah in medtem padla po stopnicah ampak sem v redu. Zakričala sem: ''aaaaaa! Drew je sprejel mojo prošnjo za prijateljstvo!'' vem da večino babic ne ve kaj je to Facebook in moja še posebno ker nimamo skoraj nič ampak midve si tudi vse poveva in ona vse ve! In ker je ona najboljša je njen odgovor bil: ''haha!'' in vsa nasmejana me je objela!

Ko sem se vrnila na Facebook z kozarcem vode, da se pomirim sem imela eno sporočilo! Brez,da bi se navdušila sem ga prebrala. Bil je od Alicie? Kdo je to? Se mi dozdeva da poglavarka navijačic..Ojej! Kako je nesramna. Pisalo je:

''BACK OFF Drew! Razumeš? Kokoš neumna! On je moj OK? In če ga samo poskušaš mi vzeti ga..se pazi!''

Nič ji nisem poslala nazaj! Hitro sem se spisala. Mislim,da bom bruhala! Danes se dogaja preveč stvari!
03. junij 2012
u93827
u93827
Next< 3
03. junij 2012
u87549
u87549
Neeeeeeext
04. junij 2012
u63881
u63881
Neeext!!!
04. junij 2012
u89822
u89822
Neeeeext c:
04. junij 2012
u73295
u73295
next!
04. junij 2012
nexxt
04. junij 2012
u61872
u61872
Ko sem se počutila boljše sem sklenila,da bom naredila vse,da postanem bolj močna oseba. In kako naj umaknem roke od Drewa če pa sem zdaj,ko mi je Emma to povedala zatreskana v njega do konca! V njegovem nasmehu se stopim! In če sem jaz njemu všeč je pač ljubezen. Samo tudi najbolj popularen fant na svetu je tudi sramežljiv saj bi mi odpisal drugače ali ne? Vsaj tako se meni zdi. Hitro sem se preoblekla in oblečeno sem imela:Vse te obleke so že stare. Kupili sva jih z mamo preden smo šli na počitnice kako pogrešam te dni! Babici sem rekla,da grem obiskat Emmo. Zaprla sem vrata in zunaj je sijalo sonce. Prav pripekalo je že ampak je pašalo po vseh teh dneh burje! Hitro sem stekla čez prehod za peščce črpav je na semaforju bila rdeča. Komaj sem čakala,da povem Emmi,da me je sprejel. Mogoče je še kaj novega izvedela. Ravno sem zavila na ovinek, ko nisem vedela ali prav vidim! Tam se je Emma zabavala s fantom iz zadnjega letnika!Kako,da mi ni povedala? Pa vsaj si vse poveva! In če ima kaj za bregom ali mi pa kaj skriva!? Stekla sem domov vsa razočarana nad njo, ko sem se po poti zabila v DREWA! Tam je stal ves zmeden kaj je bilo. Hitro sem rekla oprosti in vsa v sramoti v hitri hoji šla naprej. Kar naenkrat pa zaslišim glas,ki mi je tako zelo znan in ga nisem slišala že celo večnost! Tisti fant,ki je sedel v drugem razredu poleg mene in naju je učiteljica tolikokrat opozorila naj ne 'zganjava' neumnosti! Ampak njegov smeh in moj smeh ko se je obrnila. In ko sva kakšno ušpičila,ko nisem še poznala Emme! On je bil moj edini prijatelj v osnovni. Skupaj sva ribarila,taborila in se igrala indijance in kavbojce! Ta glas mi je bil tako znan, da sem se morala obrniti! Seveda,da sem vedela od koga je nisem si pa hotela priznati,da je to njegov glas! Obrnila sem se počasi. Tam je stal zmedeno zakaj tečem. Ne upam mu kar tako povedati. On bo povedal Emmi! In če mi je mislila povedati pa sta se najprej dobila? Eh, ne upam! Vprašala sem ga: Hej! Kako si?
On mi je v smehu povedal: Dobro,hej ali je vse v redu?
Nisem želela povedati kaj je bilo zato sem samo rekla: Ja ja seveda!
D : Kam pa si namenjena?
J: Domov..
D : Ahhaaa,no fajn..se vidmo ju3 v šoli..Čau

Čau sem mu odgovorila skoraj neslišno! OK?! Se je to res zgodilo? Govorila sem z najlepšim fantom na svetu? Ubistvu je on začel pogovor kar je še milijonkrat boljše! Vem da se vam ne zdi to nič takega ampak jaz-zame je to nekaj tako zelo pomembnega,da si skoraj želim,da bi objavili na YouTube! In govorila sem z njim! Dobro,malo manj sem sramežljiva. Kam pa on gre? Mogoče trenirat nogomet. Obrnila sem se še 1x in ga videla kako sproščeno hodi! Aaah! Kako je njemu lahko v življenju! Da bi 1x nekdo vsaj okusil malo limon iz mojega življenja. Šla sem naprej in naenkrat zagledala kup navijačic z naše šole! O ne! To ni dobro! Ostani pogumna! Odkorakala sem naprej kot da ni nič in da se mi godi v življenju! Vse so me samo posmehujoče pogledale in Alicia me je pahnila na cesto! Skoraj bi me avto povozil! Popiskal mi je jezno in rekel naj bolj pazim! Še 1 razlog zakaj sovražim avtomobile! Alicia se je smejala in dodala: ''Ej Caide! Malo pazi kje hodiš!'' in vse so se začele smejati! Ahhh! Kako sovražim,da so vse tako dobre prijateljice! zdaj sem pa res na meji solz! Šla sem mimo gostilne in zagledala sliko mojih staršev! Kaj pa oni delajo tam? Vem,da so imeli veliko prijateljev in so bili prijazni ampak zakaj tako pozno? Saj so od nesreče minila že 3 leta! Šla sem noter in se pozanimala. Rekli so,da so jih obesili,ker so bili tako fajn osebe! Niso vedeli,da sem jaz njihova hčerka. Le eden od njih me je gledal in nekaj je skrival za bregom! Ko sem odšla ven sem ga neslišno slišala reči: Sožalje! Njegov obraz mi je bil zelo znan! Ampak od kje pa?
04. junij 2012
u89822
u89822
Neeext!
04. junij 2012
u73295
u73295
next!
04. junij 2012
u87549
u87549
Neeeext
05. junij 2012
neext
05. junij 2012
u61872
u61872
Na poti domov nisem razmišljala o Emmi in njenem skrivnostnem fantu ampak o temu možu! Poznam njegov obraz od nekje! Celo pot domov sem si razbijala v glavo podatke in vse dneve ampak nikakor se ga nisem upala spomniti. Ali je to tisti? ne ni on..Pridrvel je mimo mene v njegovem avtomobilu. Čakaj! Ali je to tisti? Tista oseba,ki mi je uničila življenje? Seveda je! Saj mi je rekel sožalje! Noben iz gostilne me ni poznal kot hčerko staršev na sliki. Le on! Poznal me je iz policijske postaje. Pred tremi leti sem na policijsko postajo prišla vsa prestrašena kaj je bilo,ko sem naenkrat zagledala nobenega drugega kot kri in policaje in babico in tistega moškega! On je ubil moja starša! žensko,ki mi je dala življenje in moški,ki mi je pomagal v hudih časih! On je! Oh kako ga sovražim. Zaradi njega se je moje življenje obrnilo na glavo! Ali mislite,da sem prej bila tako sramežljiva? NIKOLI! vsakič sem se smejala in ni mi bilo mar za nič! Samo,da sem se imela lepo! Ampak to ne pomeni,da nisem delala nič za šolo. Prišla sem domov in babici vse povedala! Bila je prestrašena,da mi je kaj naredil ampak sem ji vse pojasnila! Stisnila me je močno k sebi in tako smo bile kakšno 1 minuto. Nato je prišla prijateljica od babice in kot vedno zbijala komplimente in tudi meni. Jaz sem le počasi odšla v svojo sobo,ker sem se morala učiti fiziko. Ampak zvezki me tisti dan preprosto niso privabili. Vse sem hotela izvedeti o tem moškem zato sem drugi dan odšla v gostilno in se pozanimala po imenu. Rekli so mi,da je njihov reden gost. In vse podatke so mi dali. Stekla sem k odvetniku ali kot se tem reče,ki imajo vse podatke o vseh ljudeh. In skopiral mi je list o njemu. Zvila sem ga tako,da je šel v moj žep. Stekla sem domov,ko sem naenkrat pred mojo hišo naletela na Drewa! Tam je stal in skoraj že pozvonil. Zakričala sem Drew! Živijo,tukaj sem.

Pritekel je k meni in mi povedal nekaj stvari,ki so me šokirale ampak sem vedela za njih..
05. junij 2012
u87549
u87549
Neeeext..Nujno!
05. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg