Forum
Odločla sem se da bom napisala ljubezensko zgodbo . Probala bom nadaljevat vsak dan. Pa fajn bi blo da bi davali tut svoja mnenja in jih bom probala upoštevat. ===============================> Bom začela: Za mano je osem najlepših mesecev. Snežilo je in jaz sem sedela ob oknu in jokala. Sneg me je spominjal na mojega Jana. Pravzaprav zdaj ni več moj. Danes zjutraj sem namreč dobila klic od Jana: kot vedno sem se z veseljem oglašalla na njegove klice. Vsa vesela sem se klica razveselila tudi zjutraj. Želela sem ga povabiti k nam da bi se kepala ampak preden sem ga uspela vprašat mi je rekel; konec je. Takrat se mi je svet podrl. Histerično sem začela jokat. Telefon sem odvrgla na tla. Bil je popoldan in še vedno sem jokala. Spominjala sem se najinih skupnih trenutkov ki jih nebom nikoli pozabila... Naj se predstavim: Ime mi je Tjaša in hodim v prvi letnik. Kot ste vrjetno izbrali iz besedila sem do danes zjutraj imela fanta po imenu Jan. Je eno leto starejši,spoznala sma se preko Nine. Skupaj sva počela vse. Imam kar nekaj prijateljic ampak seveda mi je najboljša Nina. Z njo se poznam že od malih nog. Zdaj je moja sošolka. Živim v hiši skupaj z: mamo,atejem,babico in mlajšo sestro Tino.
10. december 2012
N.E.X.T !
10. december 2012
next:**
10. december 2012
me zanima kaj bo v nadaljevanji takda NEXT
10. december 2012
u86741
u86741
next!!!
10. december 2012
Next - ful dobra zgodbica
10. december 2012
Vmes smo imeli tudi kosilo ampak saj nisem imela apetita. Pogrešala sem njegov glas,njegov smeh,njegov vonj,njegove poljube skratka vse na njem sem pogrešala. Predstavlala sem si da se zunaj kepama in da me poljublja. Kar naenkrat je noter vstopila Tina. Čeprav nisem znala pokazati da jo imam rada, sem jo vbistvu imela najraje, bila sem vesela ko je prihajala v mojo sobo itd.. ampak ne tokrat. Prinesla mi je telefon, videla je da sem slabe volje zato je odšla. Na telefonu je bila Nina. Vprašala me je če se pridem kepat ampak niti najmanj mi ni bilo do tega. Klici so se kar vrstili in vedno sem upala da je Jan. Nikoli takrat ni bil on, samo prijateljice ki so me vabile ven. Amoak nisem mogla. Vlegla sem se na posteljo in si ogledovala najin skupen album. Bil je ves poln fotografij in spet sem začela histerično jokati. Naenkrat je v sobo vstopila mama in rekla: ljubica veš koliko fantov boš še imela, vem da ti ni lahko ampak nekega dne boš se smejala temu koliko si prejokala... Videla je da njej na svet ne pomaga zato je odšla. Vsedla sem se za računalnik in gledala najine videje katere sma jih snemala pri nas ko je prespal tu. Nekateri so me spravili v smeh ampak čim sem zagledala kako sma se na videjih poljubljala sem spet planila v jok. Nisem zmogla več. Spet sem se vlegla na posteljo in stisnila k sebi plišasti srček od Jana na katerem je pisalo: I love you. V solzah sem zaspala. Zbudila sem se naslednje jutro. Sneg je prekril čisto vse in spet sem se spomnila na Jana. Danes je bila nedelja in zavedala sem se da ga bom jutri morala videti. Počasi sem odšla dol v kuhinjo, kjer me je čakala Tina. Stisnila me je kolikor je lahko, misleč da sem se pomirila. Za trenutek sem pozabila na Jana ampak ko sem skozi okno zagledala,da je odšel mimo naše hiše nisem morala več zadrževati solz.
10. december 2012
Aww, tudi moji simpatiji je ime Jan
Ful dobr pišeš, kr tko naprej!
10. december 2012
Next
10. december 2012
hvala(: kaj lahko še tvoje prijatlce prosiš če berejo? Nextam======> planila sem v jok in mama je takoj vedela kaj je narobe. Jezno me je pogledala in mi potiho rekla:" ne pred Tino, včerej se je zelo sekirala." Nekako sem le uspela nehati. Pretvarjala sem se da sem zelo dobre volje ampak v resnici niti najmanj nii bilo tako. Ves dopoldan sem se igrala s Tino in tako sem vssaj malo pozabila na Jana. Kosilo sem komaj lahko pojedla-nisem imela apetita. Ko sem se najedla sem opazila da me zunaj čaka Nina. Odločila sem se da se grem kepat. Hitro sem se primerno obula in oblekla. Zunaj me je Nina močno objela in odšli sma v gozd. Tam mi je rekla da ve zakaj sma šla na zaren vsaj dozdevalo se ji je. Vse mi je natančno razložila Nina: "pomojem te je Jan pustil ker nista imela spollnih odnosov saj mi je že enkrat prej reko da je pripravljen z tabo to doživet in da več ne more čakat." gledala sem jo samo tak in potem sem ugotovila da drugegaa razloga ne more bit. Saj sma z Janom spala skupaj v isti postelji ampak nikoli niseem želela imeti spolnih odnosov. Nina je preusmerila mojo pozornost v kepanje. Kepali sma se do devetih zvečer nato pa sma odšli domov. Doma sem se hitro stuširala. Nato sem odšla v svojo sobbo in poslušala žalostne ljubezenske pesmi. Spet sem histerično jokala. Ob kakih pol dvanajstih ponoči je v sobo prišla Tina. Govorila mi je da ne more spati. Vlegli sma se v posteljo in začela se je jokati in praviti da pogreša Jana. Super samo še to je manjkalo! Jana je namreč oboževala in lahko bi rekli da jo je on tudi. Na koncu sma obe v solzah zaspali.
11. december 2012
u109209
u109209
nnext + nova bralka
24. december 2012
next (:
06. januar 2013
Nextam=======================================> Danes je bil ponedeljek in to pomeni da se bom morala srečati z Janom. Oblekla sem se, pojedla zajterk in odšla v šolo. Ko sem hodila po hodniku je nasproti mene prišla Nina in me objela. Vse je bilo super dokler nisem pred učilnico v kateri imamo prvo uro pouk zagledala Jana. Pogledala sem ga naravnost v oči nekaj časa sma se gledala potem pa sem odšla v učilnico. Pouk je bil dolgočasen. Po pouku sma z Nino odšli na šolsko igrišče in tam poslušali glasbo. Govorila sem ji kako pogrešam Jana in da brez njega več nemorem. Naenkrat je prišel Jan in se vsedel zraven Nine. Onadva sta namreč prijatla že od otroštva. Pogovarjala sta se zelo dolgo, nakar sem rekla: ''grem ja Nina, pokliči me danes kaj. Adijo". Nina pa mi je odgovorila:'' dobro fajn se mej se slišima, adijo." Pogledala sem Jana nato pa sem odšla. Ko sem hodila domov mi je po glavi hodil samo Jan. Pogrešala sem njegove poljube. Ko sem končno prispela domov me je pred vrati čakala Tina. Stisnila me je močno k sebi in me prepričala da grema na sprehod v gozd. V gozdu sem se vsedla na neko klopco ob podki in poslušala Tino kaj se ji je vse zgodilo v šoli. Kar naenkrat se je Tina obrnila vstran in stekla proti nrkom. In to je bil Jan! Tina se je na vso moč drla: " Jan, Jan počakaj!" Jan se je ustavil in se obrnil. Tins ga je močno objela. Dvignil jo je k sebi in jo odnesel do mene. Pred mano jo je odložil in rekel: "Hej" tudi jaz sem mu odvrnila "hej" ampak z nekoliko previdnejšim tonom.
06. januar 2013
u109209
u109209
next!
07. januar 2013
next
07. januar 2013
Nextam====> Vsedel se je na klopco zraven mene. Nekaj časa je bila tišina nakar je njegov še vedno najpopolnejši glas prekinil tišino: "Kako je bilo v šoli?" to je bilo njegovo značilno vprašanje zame ko sma se videla po šoli, vendar je zraven vedno rekel:"pogrešal sem te" tokrat tega nisem doživela. Z tihim glasom sem mu odgovorila ''supeer" čeprav niti najman ni bilo tako. Še vedno je bil sneg. Kar naenkrat je vzel keppo me potisnil iz klopce in se vsedel name počasi in previdno me je začel ''ribati''. Nekako sem ga uspela spraviti dol z mene in vsedla sem se na njega obraz je mel dobesedno zakopan v sneg. Počutila sem se kot angel ki je končno najdel kar si je želel bila sem pressrečna ker sedim na njem. Tako me je mikalo da bi ga spet poljubila ampak sem vedela da to nebi bilo dobro saj nisma več par. Kar naenkrat je mimo prišla najbolj popularna punca iz naše šole. Ime ji je Pia in hodi v 3 letnik. To punco tako sovražim, vse fante bi rada imela samo zase. Spomnim se da bila med poletjem zaljubljena v Jana-živita namreč zelo blizu. Ko naju je zagledala se je zasmejala in rekla: '' Resno Jan? Ta mali froc, ki sploh neve zakaj je na svetu sedi na tebi? Ta pujs ki je bila včasih tvoja punca? Saj te razumem da si jo pustil.'' Še enkrat se je zelo zlobno zarežala nato pa je odšla. Jan je nekaj časa premišljevaal potem pa rekel: '' Grem jaz še veliko dela imam danes, se vidima.'' Izginil je v daljavo belega gozda. In jaz sem bila spet čisto na dnu. Tino sem prijela za roko in v solzah sem odkorala domov.
07. januar 2013
u109209
u109209
nnext! fuul dobr pišeš! :****
08. januar 2013
Next
08. januar 2013
Next :*
08. januar 2013
Hvala vsem ki berete mojo zgodbo :* Nextam=======> Preostanek dneva sem preživela v solzah. Naslednje jutro sem malo zaspala zato sem kolikor sem lahko pohitela v šolo. Tam me je že čakala Nina in bila je vsa iz sebe. Žau mi ni morala povedati kar mi je namerava saj je zazvonil šolski zvonec. Prvo uro nisem sledila pouku saj sem bila prepričana da mi mora Nina povedati nekaj osupljivega. Končno je zazvonilo. Nina me je zvekla na samoten kraj in mi razložila: '' Pia je zaljubljeny v Jana! '' Nisem morala verjeti, moja največja sovražnica in najlepša punca na šoli je zsljubljena v leto mlajšega. In to ni vse kar mi je povedala: '' včeraj sta se skupaj kepala in pomagal ji je pri izbiri obleke za njeno zabavo ki je komaj Aprila'' zdaj pa je mesec Januar. Še en dokaz da se je babi totalno vtrgalo. Nina ima v januarju rojstni dan natančneje~ 20.1 in trenutno smo 14, in kot vsako leto bo tudi letos velika rojstnodnevna zabava na katero sem seveda povabljena. Najboljše pri vsem pa je to da bo tam tudi Jan in s tem nova priložnost da se znova zbližama. Zaklepetali sma se in čisto sma pozabili na uro. Petnajst minut po začetku sma pritekli v razred. Imeli smo zgodovino in s tem najgroznejšega učitla na ššoli. Čisto sem pozabila da sprašuje in se zato nisem nič učila. In ravno to se mi je zgodilo kar sem upala da se mi nebo: poklicsl me je pred tablo!!! Nič nisem vedela in zato sem v redovalnico dobila enko. Tudi starše je obvestil o moji zamudi in moji oceni. Šit sigurno bom imela zelo strogo kazen. Preostanek pouka sem bila rajši mirna. Pouk se je vlekel ampak sem preživela ;p. Ko sem prišla domov sem odvrgla torbo in se vsedla za računalnik. Tam sem se odpravila na facebook in ugotovila da je Pia Janu pisala srčke. Razbila bom to žensko.
08. januar 2013
u109209
u109209
nnext!
09. januar 2013
Neext
10. januar 2013
Okej se opravičujem da nisem pisala ampak med tednom sem mela res veliko dela, med vikendom pa sem pri fanti spala.. Okej nextam:
16. januar 2013
Moje gledanje v računalnik je prekinil telefonski klic. Bila je nina in kot vedno sem se ji tudi tokrat z veseljem oglasila. Vprašala me je če pridem z njo in janom v kino. Seveda sem bila takoj zato. Zmeenili smo se da se čez dve uri dobimo v gozdu. Takoj ko sem končala telefonski pogovor sem se šla oblačit in lišpat. Po kaki eni uri in pol ko sem bila sskoraj že pripravljena je skozi vrata vstopila mama. Bila je videti zelo jezna in razočarana. ''Takoj v dnevno sobo!'' se mi je zadrla in odkorakala v dnevno sobo. Za njo sem šla še jaz. Nisem veddela kaj me čaka. Začela se je dreti name: '' vse vem glede zamujanma in ocene pri zgodovini. To je nedopustno in imela boš kazen. Dlo februarja imaš hišni pripor.'' nastala je tišina nekaj časa je bilo tako nato pa me je jezno pogledaly in rekla: '' Kam si namenjena?'' odgovorila sem ji da v kino z nino in janom. Zadrla se je: pod nobenim pogojem ne greš v kino!!'' ''Ampak'' sem ji odvrnila. '' nič ampak takoj v svojo sobo in učit!'' Takrat sem dojela da se nima več smisla pogajati. Odšla sem v sobo in poklicala nino da ji povem slabo novico. Super še ena prilložnost da se zbližam z janom je šla. Mama mi more vedno vse pokvarit! Sovražim jo! Preostanek dneva sem preživela v solzah. Naslednji dan sem se hitro oblekla in najedla ter se odpravila v šolo. Tam me je če čakala nina. Nahitro sma se objeli nato pa je rekla: '' komaj čakam mojo zabavo 20 januarja še šest dni!'' takrat sem zamrznila. Zabava je dvajsetega januarja jaz pa imam hišni pripor do februarja! Mama nebo popustila in res nevem kaj bom naredila.
16. januar 2013
u109209
u109209
nnnnnext!:****
17. januar 2013
Se opravičujem da dolgo nisem pisala ampak pozabla sem. Kaj bi lahko zgodbico malo naprej delile prosim. Nextam==========> Nina je opazila da sem čisto ''zmrnila'' in vprašala me je kaj je narobe. Vse sem ji na hitro razložila. Ni bila videti zelo zaskrbljena kaj me je čudilo...,samo odvrnila je:'' se boma že česa domislili.'' Skomignila sem z rameni in pohiteli sma v razred. Pouk se je zelo vlekel kot ponavadi. Po pouku sma spet odšli na šolsko igrišče kjer sma poslušali glasbo. Bilo je zabavno dokler nisem ugotovila da je ura že zelo pozno in moram domov. Doma me je že čakala mama s kosilom. Končno sem imela nazaj svoj apetit. Z mamo nisem spregovorila niti besedice saj sem jo še vedno zelo sovražla. Po kosilu sem odšla v svojo sobo na računalnik. Vbisala sem se na facebook in takoj odšla na Pijin profil. Tam je bila objavljena slika z Janom. Na sliki sta se objemala zraven pa je napisala:''Moj najdražji Jan < 3''. Kaj? Ko sem to videla sem ponorela. Začela sem tolči po tipkovnici in se dreti da Jan pod nobenim pogojem ni njen. To je očitno,slišala tudi moja mama saj je takoj pritekla v sobo. Začela je vpiti:''kaj se greš? Saj boš ja uničla računalnik! Prav kaj sploh delaš za računalnikom? Takoj ga ugasni in se pojdi učit!''.Tako sem ga morala v njeni prisotnosti ugasniti in se vsesti za zvezki. Preostaanek dneva sem se učila.
04. marec 2013
next
04. marec 2013
next
06. marec 2013
ful dobr pišeš .... next + nova bralka
06. marec 2013
Hvala (: Nextam=========> kar hitro sem odšla spat saj so spanje veliko boljše od učenja. Sredi noči sem se zbudila saj sem imela nočno moro. Kar nekaj časaa nisem morala zaspati nazaj zato sem premišljevala kaj bi rekla mami da bi mi dovolila na Ninino zabavo. Tako sem se nečesa domislila:zjutraj se bom delala da mi je zelo slabo in bom nassilo bruhala. Tako mi ne bo treba v šolo in nato bom zanalašč zbolela. Po nekaj urnem razmišlanju sem zaspala. A moj spanec ni trajal dolgo saj mi je že ob petih zjutraj zvonila budilka. Odšla sem v kuhinjo in zmešala skupaj nekaj mojih najbolj nagravžnih jedi. S težavo sem jih pojedla. In ob približno 6 zjutraj se je vstala mama. Takrat mi je postalo zelo slabo in celo bruhala sem. Mama je bila vsa v skrbeh in prepovedala mi je da grem v šolo. Zadovolna sem odšla v sobo ter poslušala kdaj se bodo na dvorišču zaprla vrata-takrat bo namreč mama odšla v službo. Čez približno eno uro je odšla. Takrat se jee zame začela prava zabava. Bila sem samo v modrčku in spodnjih hlačah-da bi čimprej zbolela. Odprla sem okno svoje sobe in si noter vrgla nekaj snega. Vsa sem se namazala z snegom-da bi zbolela. Po nekaj urah sem odšla na facebook natančneje na Janov profil. Tam sem se opogumila in mu na zid napisala:''Jaaan< 3 < 3''. Bila sem cela živčna saj nisem vedela kaj si bo mislil oziroma če bo sploh odpisal. Namreč to sma si včasih pisala cele dneve in seveda zraven ljubim te in podobne stvari... Žal zdaj tega ni več:c
06. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg