Forum
Ura je sedem. Poslušam kapljice, ki se kakor krhke krogljice, nežno odbijajo od okenskega stekla in počivam. Moje telo nenadoma začuti potrebo po nečem večjem, veličastnejšem in nadnaravnim. Ubogam ga. Zaklenem se v kopalnico in kot že ničkolikokrat do sedaj segrejem žlico z odmerkom nad vročim ognjem in količino spretno vsrkam v injekcijo. Na svojem prebodenem telesu poiščem košček cele kože in z iglo prebodem v žilo. Rahlo potegnem, da se doza dobro premeša, nato pa spustim v svoje telo. Čutim kako se občutek širi in zamižim. Ne mislim na nič. Tudi na prihodnost ne. Next?
17. oktober 2012
neeext
17. oktober 2012
Ko je tisti popolni občutek minil, sem bila spet "normalna". Pogledam na uro in ta kaže že precej čez polnoč. Mame ni doma, še vedno dela. Oče mi je umrl že pred rojstvom in sem tako rekoč sama. Prepuščena sem sebi, svojim razmišljanjem in sanjam. Pomislila sem, da bi šla spat. "Le kaj mi bo to? Jutri je šola, uživati moram te trenutke svobode." Iz razmišljanja me prekine zvok vrat. Močan sunek se razleže po stanovanju in obstanem na mestu. Slišim tiho udarjanje maminih petk po podu in kako je odložila plašč. Hitro se skrijem v posteljo in zamižim. Poslušam tiho ihtenje in kako se zaprejo vrata spalnice. "Kaj se dogaja?" se sprašujem. Ne morem verjeti, da sem tako sebična. Lahko bi jo šla potolažiti, pa je nisem. Bojim se soočiti z njo. Bojim se, da bo odkrila mojo zasvojenost z mamili. Preden zaspim, si še želim pripraviti odmerek za zjutraj in začnem brskati po omari."Prekleto" mi uide iz ust. Živčno postopam po sobi in iščem sledove odmerka. Nikjer ga ni. Strah preplavi moje občutke in začne me mraziti. Hitro preiščem denarnico, da bi našla kaj denarja, da bi si lahko kupila nujno potrebno dozo. Denarnica je prazna. Iz nje prileti le par kovancev po 10 centov in moje telo preplavi obup. Splazim se proti dnevni sobi, da bi odkrila kaj denarja, vendar zaman. Preiščem še mamino denarnico, vendar brez uspeha. Najdem samo kup kreditnih kartic, katerih pin kode nevem, zato so zame popolnoma neuporabne. Obupano se vržem na posteljo in začnem razmišljati. To se mi ni še nikoli zgodilo. Vse dragocenosti sem že pretopila v odmerek in sedaj sem ostala še brez denarja.
Živčno pobrskam po hlačnem žepu in ven privlečem star telefon. Napišem sporočilo Sari, moji najboljši "fiksarski" prijateljici.
Hey.
Zmankal mi je dnarja, pa fiksa.
Maš kej za posodt?
Rtm Daša

Ko minejo 4 minute, že dobim odgovor.

Hey
Žou ne. Lah pa greva skupi nabaulat.
Rtm Sara

Moje roke so se že rahlo tresle. Nujno bom kmalu potrebovala odmerek. Sara mi je pokazala edini možni izhod. O tem še nikoli nisem razmišljala tako pozorno. Nikoli nisem želela tega početi. Bila sem še nedolžna in nisem prenesla misli, da bi se po meni slinil nek bogati kreten. A tokrat možnost ni bila več vprašljiva. Molila sem k Bogu, naj mi pomaga in z nemirnimi sanjami preživela tisti 2 uri.
Takoj zjutraj sem se zbudila od strahu. Upala sem, da mi ne bo treba početi tega. Kljub temu sem se oblekla v oprijete črne hlače in kratko majico brez rokavov. Izgledala sem kar sexy, če odštejemo moj upadel obraz in posušeno kožo. Razčesala sem si lase in si obula visoke petke. Mame ni bilo več doma, zato sem se kar se da mirno lahko odpravila od doma. Stopala sem hitro in silovito, saj sem potrebovala ta prekleti odmerek, moje telo je namreč to že precej glasno sporočalo.
17. oktober 2012
Next? Vam je ušeč? Trenutno je še mal bl suhoparno
17. oktober 2012
next!!
17. oktober 2012
...neext
17. oktober 2012
NEXT
17. oktober 2012
omg *o*
NEEXTT!11
17. oktober 2012
next ;D
17. oktober 2012
neext
17. oktober 2012
Ravno, ko sem prišla na glavno ulico je prišla tudi Sara, le da iz druge smeri kakor jaz. "Hey stara" me je pozdravila. "Hey" ji odgovorim in se klavrno nasmehnem. Sara me povleče za roko in me vodi do zanemarjenih vrat. Nad njimi so utripale stare rdeče lučke različnih oblik. Brez težav je odprla vrata in me potegnila. Čutila sem, da je moje telo že nekoliko mlahavo in boleče od pričakovanja, zato sem pospešila korak. Prispeli sva v ogromen bar, ki je bil natrpan z ljudmi. Naokoli je bilo polno takšnih in drugačnih ljudi, ki so bili tam za zabavo. Bilo je hrupno in bolela so me ušesa. Sara me je potegnila za sabo v manjšo sobico in mi v roko potisnila denar, ravno prav za merico odmerka. "Tole je plačal v naprej, ostalo pa dobiš ko končaš." Priliznjeno se mi je nasmehnila in s prstom pokazala proti masivnim lesenim vratom. "To je posebna ponudba, izkoristi jo." Potem pa je odšla. Moje telo je sedaj drgetalo, pa ne zaradi turkeya ali mraza ampak zaradi strahu, kaj je za tistimi vrati.
Odložila sem torbico v omarico in stopila prosti vratom. Rahlo sem pritisnila na kljuko in vrata so se odprla. Stopila sem korak naprej in se razgledala. Zastal mi je dih. Next?
17. oktober 2012
neeeext
OMG.
17. oktober 2012
next
17. oktober 2012
u73517
u73517
next
17. oktober 2012
neeext
17. oktober 2012
Zagledala sem razkošno sobo opremljeno s starinskim pohištvom. Bila je kombinacija bele in bordo rdeče barve in je bila pravo nasprotje razkošju v baru. Previdno sem vstopila v sobo in za sabo zaprla vrata. V tem trenutku je v sobo vstopil moški. Počasi sem se obrnila in naravnost osupnila. To ni bil grd, zavaljen bogataš ampak čudovit moški, okoli 25 let, s popolno postavo in toplimi očmi. "Živjo." me je pozdravil. Zbegano sem zamomljala "hey" in še kar strmela vanj.
Iz te zamaknjenosti me je prebudil njegov globok glas. "Torej, kaj ponujaš? " Oči so mi skoraj izstopile saj sem se šele sedaj resnično zavedela kaj pravzaprav počnem tu. "Khm, kar hočeš. Vse" sem plašno odgovorila. Opazil je moj strah in se mi potiho približal. Nežno me je pobožal po licu in me prijel za roko. Peljal me je proti postelji in opazila sem njegov poželjivi pogled, ki se je sprehajal po mojem telesu. Bilo mi je nerodno. Usedla sem se na posteljo, on pa zraven mene. Prijel me je za koleno, se nagnil k meni in me zelo nežno poljubil s svojimi sočnimi ustnicami.
17. oktober 2012
next
17. oktober 2012
next
17. oktober 2012
next
17. oktober 2012
next
17. oktober 2012
neext
17. oktober 2012
Še dva nexta
17. oktober 2012
next!
20. oktober 2012
next
21. oktober 2012
✿.。:* ☆*:ɴexт!*:☆*:。.✿
25. oktober 2012
neeeeeeext
20. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg