Forum
u103164
u103164
Vem da je takih zgodb na tako temo že veliko toda jaz sem želela imeti svojo. Nexta in bere lahko kdorkoli hoče samo ne me žalit in če ti je kej bedno pol spizdi. Princess
_____________________________________________________________________________________

Kakorkoli sem Mary in stara sem 16 let. Nisem kot druge navadne najstnice nekje med sredino ki živijo v hiši ali stanovanju pa tudi revna nisem zato sem bogata. Starši in celo moja služkinja menijo da sem preveč razvajena. Imam tudi vse kar si želim in tudi priljubljena sem v šoli. Živim v New Yorku in hodim v New Yorško šolo ki je pravzaprav ena izmed najbolj priljubljenih v zgodovini. Ima kar 36 učilnic ter razne kabinete.
Jaz:
Na srečo sem edinka zato me imajo starši radi kot da sem zlato. Moja mama je Roberta, moj oče pa Max. Delata v podjetju. Stara sta nad 50 in sta zelo navihana včasih pa le preveč stroga.

Nimam najboljše prijateljice je pa veliko punc ki se javijo da bi bile ampak so ničle. Ničle.

Ničla je tudi moja sovražnica Ruby. Je neumna emo blondinka z revnimi starši in prava piflarka. Sovražim piflarke. Je na žalost tudi moja sošolka.

Najbolj priljubljen fant na šoli je Gerard. Star je 18 let in hodi v 3. letnik. Je zelo mišičast in nasploh srčkan.(druge slikce nisem najdla)

Toliko o meni...
01. januar 2013
u111200
u111200
next
01. januar 2013
u103164
u103164
hvala da si tej zgodbici namenila next мσηιкα♱ƒσяєνєя !
vesela bom tudi če boš kaj oglaševala.
1. DEL
Na srečo je bila sobota in jaz sem lahko mirno spala tam nekje do 11.00 ure zjutraj. Prebudil pa me je oče ki je rekel "Ljubica zbudi se, mi gremo na pohod" zavila sem z očmi in rekla "Joj, saj res ta bedni pohod" zopet sem zavila z očmi in se vrgla na posteljo. Premalo sem bila razpoložena tako da sem si pripravila zajtrk ker je imela služabnica prosto. Pripravila sem si sendvič brez maščob in popila vodo da bom vitka in zdrava. Saj veste kako je treba skrbeti za svojo popolnost, kajne? Hitro sem si nato umila zobe in obraz in sama sem se uredila in se počesala. Moj dolgi rdeč pulover z narisanim Michaelom Jacksonom je poudaril mojo popolnost in navlekla sem si tudi dolge kavbojke da sem bila videti popolna. Nanesla sem si rdeč makeup moje ustnice pa so bile našminkane z rdečilom, nanesla sem si tudi senčilo za veke in maskaro. Ko sem bila popolna sem si obula črne čevlje za v gore in tako sem se sama s starši odpravila na dolgočasni pohod. Sem pač morala iti če ne bi imela prepoved računalnika in telefona da staršev ali koga drugega ne bi mogla klicati. Ko sem prišla domov sem se zleknila na posteljo in po tiho brala knjigo. Ko sem nekaj prebrala sem odšla na Facebook in videla pet nepomembnih obvestil. Beda sem si mislila in odšla jesti kosilo. Ko sem pojedla mamino kosilo (seveda se mi je zdelo čudno kot da je moja služabnica se je obnašala) sem šla teči da sem imela vitko postavo. Po teku sem pojedla večerjo in lahko sem jedla dietne kokice pred televizijo in navijala za moj nogometni klub. Kul je bilo ko so zmagali tisti za katere sem bila s 8:5 za moje. Ura je bila pol desetih in takoj sem si odstranila ličila ter se preoblekla, umila zobe in umila obraz. Zaspala sem in se veselila da je bilo konec tega dolgočasnega dneva. Vsaj mene je veselilo.
01. januar 2013
neext :*
02. januar 2013
neext
30. januar 2013
next
14. februar 2014
next
14. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg