Forum
Hello!

Ariela is back Novo šolsko leto je v meni zbudilo spremembe in s velikim veseljem pošiljam svojo novo zgodbico na forum. Prejšnji dve zgodbici mi nista ravno uspeli, srčno upam, da mi bo tokrat uspelo. V Bloody sky bo vključena tudi slavna oseba, to je Ian Somerhalder. Ideje, ki so se nato nekako povezale v zgodbo so prišle med branjem zgodbic pisateljice Kat♡Somerhalder, ki ( kot vemo vsi) piše odlične zgodbe v katerih nastopa Ian Somerhalder. No hvala Kat, za tvoje zgodbe . No, da ne bi preveč dolgovezila je najbolje, da kar začnem s prologom. Objavljala bom dvakrat na teden in bom vesela vsakega vašega nexta in spodbudne besede.Naslovnico izdelala LoveAnimals

Bloody sky - prolog
_______________________________________________________________________________

»Rose, zmigaj se že s to kavo!« Regina je sedela pred ogledalom in si nanašala nove plasti šminke. Njen klobuk je štrlel po strani in nervozno je pogledovala k čevljem. Rahlo bledolična Rose je pritekla s pladnjem opojne tekočine in jo komaj postavila na mizico polno kozmetike. Regina je zavzdihnila. »Lahko greš. Povej Rogerju naj mojo prtljago odnese na hodnik. In ne obiraj se preveč!« Rose je stekla iz sobice odišavljene od kave in parfuma. Regina se je vzravnala in si popravila obleko. S skodelico kave se je odpravila na teraso. Nasmehnila se je sama sebi. »Oh gospa Somerhalder bi še kaj želeli? Oh in vaš prstan je prekrasen, sklepam, da je zaročni.« je mrmrala sama pri sebi. Pogled na 'prazno' roko jo je vedno znova ujezil. Vedela je, da je Pariz ena od zadnjih možnosti. »Vaš prevoz, gospa.« se je zaslišalo iz sobe. Regina je nejevoljno odložila skodelico in stopila iz terase. »Hvala Rose. Vedi, da sem gospodična ne gospa. No, kmalu bom gospa.«, se je zvito nasmehnila. Rose je plaho prikimala in odhitela. Regina se je ponosno odpravila po stopnicah. Mesto ljubezni prihajam, si je zamrmrala preden je sedla v limuzino.
02. oktober 2017
Next
02. oktober 2017
Hvala Kat♡Somerhalder za prvi Next! Bo še kakšen?
03. oktober 2017
neeeeext! začetek je res ful zanimiv!
09. oktober 2017
Next
09. oktober 2017
Evo, prvo poglavje! Posvečam ga Kat♡Somerhalder, someone x in Slytherin!


1. Poglavje
_____________________________________________________________

Francija, 2015

Pariz se je kopal v jutranji zarji. Mesto se je počasi prebujalo in izložbe trgovin so se začele polniti. Trg Concorde se je prelevil v gnečo ljudi, ki so se odpravljali po jutranjih opravkih ali pa so bili preprosti zgodnji turisti. Živo modra obleka je v večinoma sivem vsakdanu vdirala v oči. Ana je sedela na razpokani stopnici vodnjaka in opazovala mimoidoče. Njeni dolgi in košati rjavi lasje so ji sproščeno padali na hrbet in njena obleka je nežno plapolala v rahlem vetru. Dišala je po svežem kruhu in rogljičih, njeni čevlji pa so bili do potankosti zloščeni. Rdečica ji je vedno znova zalila obraz, ko si je kak moški raje kot znamenitost ogledal njo. To jutro je bila zasanjana bolj kot po navadi in njen pogled je pritegnila šele oseba, ki je hitela proti njej. Njeni lasje so plapolali v vetru, ko se je umikala množici. Torba ji je silila proti preširokim hlačam in starim supergam. »Ana, Ana!« njen glas je bil globok in histeričen. Komaj se je ustavila ob robu vodnjaka iz pograbila Anino roko. »Ana, moraš se vrniti. Dostava zamuja in mama je čisto ponorela. Zmanjkalo je še kvasa in komaj sem ga nekaj dobila. Še Anina zamuja…« Ana je zavzdihnila in se počasi vzravnala, »Oh Sara, pomiri se« Skupaj sta se odpravili nazaj proti pekarni. Hodili sta v tišini dokler nista prispeli do kamnite stavbe, ki se je dvigala pred njima. Nad vrati je v oči bodel napis BOULANGERIE – pekarna. Iz njunega domačega doma se je med hišami vil dišeč vonj po svežih žemljah in ravno pečenem kruhu. Težka, cikajoča vrata so se odprla pod njuno težo in vstopili sta v trgovino. Za pultom sta takoj zagledali gospo Marault, njuno mamo, ki je na veliko preklinjala in pult obmetavala s stvarmi. »Mama, Ano sem pripeljala.« je rekla Sara. Pritlikava ženska, s velikimi očali in razmršenimi lasmi, ki so bili beli od moke, se je dvignila in se zazrla hčeri v oči. »Ana, kod se spet potikaš? Veš, da potrebujem pomoč, ti pa jo lepo pobrišeš!« Ana je sklonila glavo, da so ji lasje prekrili obraz. Marie Marault je izginila v kuhinjo, Sara pa za njo. Ana je iz kupa posod izbrskala časopis. Krasil ga je velik napis: ZVEZDNIK VAMPIRSKIH DNEVNIKOV PRIHAJA V PARIZ. Zavzdihnila je. Drugega ji ni preostalo.
09. oktober 2017
Next
09. oktober 2017
Hvala Harley Fines, še kakšen Next?
09. oktober 2017
Neext+nova bralka
09. oktober 2017
Next piši daljše nexte
11. oktober 2017
Hvala★Aυтυми★ in Foxy! Bom poskušala
12. oktober 2017
Hvala za posvečen Next! meni se zdi super
hitr nadaljuj
14. oktober 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg