Forum
Mnogi uporabljate v zgodbicah "emo" like, pa jih večina nima pojma kaj sploh je emo. Zato sem se odločil, da vam bom skozi zgodbo razkril kaj sploh je emo in vas tudi popeljal skozi nek svet emo, metal, punk življenja.

Se želite podati skozi ta svet?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. januar 2011
Naslov zgoraj bi moral biti Blood is everything i have

Ken je star 14 let in je fant atletske postave, ki je prava paša za oči vseh deklet. V šoli ima odlične ocene in tudi nasploh se z vsemi dobro razume. Njegovo življenje pa bo za vedno spremenil en sam dogodek, ki bo krivec za vse kasnejše dogodke. Zakky je nov fant na šoli, v to mesto so se preselili pred 3 dnevi in temu primerno je tudi trenutna največja novica na šoli on. Pa vendar se ga večina šolarjev izogiba. Ima zelo razmršene lase, strgano obleko od glave do pet in posluša za tisti kraj "hudičevo" glasbo. No, ni odgnal ravno vse, Ken je bil zelo zanimiv in tako ga je povabil na pijačo, da se spoznata...
15. januar 2011
Ken: Kolo prosim.
Zakky: Daj mi eno oranžado.
Ken: No Zakky, povej mi kaj o sebi plis? (Ken ni ravno slengovski tip človeka)
Zakky: Ma sj vš Zakky sm, lahk me kolaš Zak če se ti zlub, pa ti?
Ken: Kaj, kaj? Ja saj veš kako mi je, mene bolj zanima kaj rad počneš?
Zak: Hja moj lajf je muzika..pač vrjem tega kar jz poslušam nebo nihče od vas-ti?
Ken: Jaz sem bolj športn tip, nogomet pa to...pokaži mi eno pesem plis.
Zak: čak sam talefon prižgem pa ti pokažem...
Zak vzame telefon in ga vključi. Predvajati začne pesem....
15. januar 2011
Ken je usupel, sploh neve kaj bi lahko rekel čes tisto kar posluša. Končno pride k sebi in vpraša: Kako se lahko temu sploh reče glasba.
Zak: Sj sm reku da ti nebo všeč to je punk pa itaq je to nežn komad..drugač je to I wanna be sedated od Ramonesov..dobr komad.
Ken: Pa če to je kar neka glasba, vseeno pa mi jo pošli na telefon.
Zak: Jop.
Ken pospremi Zaka domov in nato gre še sam domov. Doma si ne more kaj, da nebi še enkrat predvajal pesem. Odloči se da bo malo raziskal o tej skupini na internetu (saj stric google vse ve). Tile pa izgledajo, kot da bi jih vlak povozil, ampak saj niti ni tako slaba glasba to, le navaditi se moraš, si misli Ken ob poslušanju in branju besedil o skupini Ramones.

Naslednji dan v šoli Ken prosi Zaka, da mu malo bolj razloži o tej glasbi, ki jo posluša. Dogovorita se pri Kenu, saj ni njegovih staršev doma, ker so včeraj šli na izlet. Zak s sabo prinese torbo cd-jev. In tako začneta predvajati. Prvo Ramones, nato Six Pistols, nato Clash in tako dalje. Ken se na začetku zdi to agresivna glasba, vendar se Zak odloči da mu pokaže kaj je agresivnost in da predvajati cd od Iron maidenov in to pesem Run to the hills...
15. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg