Forum
Živjo!
To je moja prva zgodba in upam da vam bo všeč!
__________________________________________

Hey!
Sem Stela. Če me še ne poznate imam dolge blond lase in modre oči sem srednje velikosti in (nočem se bahati) sem zelo lepa in ne prveč pametna (glede na to da imam v šoli 7 cvekov )
Z družino živimo tik ob reki Dravi. Moja naj frendica je Saša. Poznama se že od rojstva saj sva sosedi.

Imam dva starejša brata, Saša pa mlajšo sestrico. Moj brat Jernej mi vedno ukazuje: Stella dol z kavča! ; Stella pospravi mizo! Grrr kar celo glavo ga imam!!! Miha je enak samo da on od mene pričakuje da mu bom pospravljala smrdljive stvari. O teh rajši ne bom govorila.

Boš bral mojo zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. junij 2012
Noo kar začela bom ker mi jee zeloo dolgčas
Želim ti prijetno branje!
_______________________________________________

Pouk je. Učiteljica samo nekaj naklada, ne poslušam je. Samo še tri minimalne minutke do zvonenja, potem pa domol pripravljat za b-day. Oh pozabila sem povedati da imam v petek rojstni dan!! Povabila bom Sašo, Žigo, Tjašo, Saro in Majo. Nimam glih nevem kolko prijatlov ampak imam zelo veliko OBOŽELACEV! Oh končno zvoni!!! Hitro grem iz razreda, a mi pot prekriža najlepši fant pod soncem... Hitro se umaknem in grem do Saše. "Saša kdo je tisti fant?" in pokažem na najlepšega fanta pod soncem. "eh to je en novi učenec iz 9.b" mi reče Saša." kak je kjuti :$" "daaj stela nimaš šanse! Pridi greva" reče Saša in me odvleče iz šole.
Ko se ustaviva pred njeno hišo, me vpraša: "kam bomo šli za tvoj b-day?". " Kopali se bomo v bazenu od moje babice". " ooo super! Komaj čakam! Ok grem zdaj! Adijo!!!" še reče in odhiti v svojo hišo. Zdaj sedim v svoji sobi in malo brskam po fb-ju. Vidim da je Saša že prijavljena:
Stella: oooooooo
Saška!
Stella: Nisi mi povedla kako mu je ime!
Saška: aja.. Mitja
Stella: je na fb-ju?
Saška: ja je..
Stella: grem na njegov profil!
Saška: ja ti samo idi jaz pa morm it! Bay bay mwaa :*
Stella: bay mwa :*
_________________________________________________
Kako se vam zdi??
3 nexte! :*
21. junij 2012
Pišem naprej
___________________________________
Odpravljam se v šolo. Na poti srečam Saškino mamo, ki mi pove da Saše nebo danes v šolo. Vprašam jo zakaj ne? Delala se je da me ne sliši in se obrnila in odšla v hišo. Ko sem hodila v šolo sem razmišljala zakaj Saše nebo... Mogoče je bolana? Ampak potem bi mi njena mama povedala. Včeraj po Facebooku je bila malo čudna... Ampak jaz tega nisem opazila ker sem se ukvarjala z Mitjo.
Pridem v šolo in vidim kup sošolk okoli ene mize. Grem pogledat kaj se dogaja. Vse punce so zbrane okoli Tjaše, ki nekaj pripoveduje. Najbrž spet o tem kako se imata rada z njenim fantom. Ampak ne. Govori nekaj o Saški, slišala da je posvojena. Ko je Tjaša to rekla, so vse otrpnile. Tudi jaz. Saša posvojena?!!?
Tedaj je v razred prišel učitelj in vsi smo se usedli na svoja mesta. Kako je lahko Saša posvojena če ima mlajšo sestrico? To je nemogoče! Nemorem si predstavljat kako hudo je njej zdaj. Včeraj nebi smela siliti v njo Naenkrat pa zaslišim...
__________________________________________________________________
Kaj mislite da je bilo potem?
:*
22. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg