Forum
u108011
u108011
☃hej,ema tu.
☃torej,to bo moj *novi* blogspot.
☃prvič ga bom pisala,a pisala sem že akr nekaj zgodbic,ki so bile posameznim všeč.
☃pisala bom o svojem resničnem življenju,slike in večina imen bodo izmišljenje zaradi pravic ljudi.
☃ob vsakemm delu bom dala znakec => ♥[ljubezensko področje],✿[special moments],۞[happiness],☠[sadness,bad feeling,wanna die],❅ [omgg,i cant wait],♛[parties,fun],❂[travel the world],✆[news],☯[life],♫[music,videos...],☣[stupid,leave me alone...] in✪[magazine]
☃magazine [✪] => revija,novice...
☃prvi del bo napisan bolj kot zgodbica.
***************************************************************************************************************
~NEKEGA DNE ... BILO JE TAKO ♥
zdelo se mi je, da bom pobesnela. povesila sem pgoled ob vsakem vzdihu pa sem pogledala naokoli. z prijateljico sva zdrsnili ob steni. ''zdaj pa se primite za roke!'' je zaklical naš 'voditelj'. zavzdihnila sem. nisem si želela več živeti. dokler - seveda - vstali sva, se pretegnili, postavila se je na mojo desno, on pa na moji levi. nasmehnil se mi je. oh, god. bila sem v nebesih, a to še ni bilo vse. spregovoril je: ''mrzle roke imaš.'' zahahljala sem se. ''in?'' ''verjetno te zebe...'' ''ne,'' sem se zasmejala ter pogledala prijateljico. ''uf, zdaj pa se že pogovarja z tabo.'' namrščila sem se. ''to pa samo zato, ker se družim z tabo'' => on in ona se razumeta, bila sta že par, všeč sta si.
zasmejala se je. nisem vedela, kaj počne n v tistem trenutku, a odvrnila sem, tiho; ''najboljša si,'' bilo mi je tako... posebno. ker se je pogovarjal z mano, ker se mi ej nasmehnil, ker si je grizel ustnice, medtem ko me je držal za roko.
dan je potekal čisto normalno. kakor bi rekal večina ljudi, a sama sem se tresla od veselja. če bi le vedel, kolikorat njegov pogled uide k njej, ko pogleda mene, kolikokrat jaz pogledam njega, ko me ne vidi. čeprav sva že mnogokrat staknila pogleda... vedno, ko se pogledava - drug drugega - kaj hitro odvrniva oči od tam, kjer so bile. [pišem drugače,kot če bi govorila:Đ]
zardiva. vedno.*
~WHEN SHE WRITES PHONE MESSAGES [sms-ji] ☣
odpravljala sem se v posteljo. prijatlejici pošlem sporočilo; *lahko noč:* ne piše kaj hitro, pa ima vseeno blackberryja. po nekaj minutah dobim odgovor; *lahkonoč, lubicaaaaa< 333* zavzdihnem. ne želim ji odpisati, nočem pa biti preveč redkobesedna in ji vseeno odpišem; *lepo spi< 3*
zapleteva se v pogovor; *dons jr blo najjače:* *se strinjam, upam da bo tut jutr tkooo:3*
konlno mi je prekipelo. vsi te spomini nanj, bolelo je. *zdaj pa moram res spat...* ji napišem in pustim, da mi pošlje še zadnje sporočilo.
res je bilo fajn tisti dan, ampak ženska, ne pošilji mi 28 minut sporočil, če ti povem, da moram spat, lepo to prosim.
na kratko ste spoznali moje bedno ćivljenje - dva dni mojega življnja, če smo natančni.*
~SOMETHING ABOUT YOU ... CHANGE MY LIFE ♫ & ✿ & ۞ & ☯
z prijateljico elo, ki JE NEKOČ tudi uporabljala igre123 sva se pgoovarjali. ja, kako zanimivo :Đ
blebetali sva o slavnih. takrat se je moje življnje preobrnilo na glavo. ela je velikokrat omenila nialla. jaz sama ga še nisem poznala. a neankrat sem postala obsedena z njim. tako je pač bilo. zdaj lahko mirno povem, da sem srečna, ker sem to, da mi je usojeno, da sem directionerka, prekrižalo življenjsko pot in me rešilo posledic. res je, velikokrat sem jokala, a to ni nič. vsaka punca joče, zato z tem ni nič narobe. zakaj pa se komurokoli to bojim povedati? nevem.
niti moje prijateljice ne vedo, da sem directionerka, da ne sovražim justina bieberja, ali da poslušam tudi BVB {black veil brides} nobena. res nobena. ker ni nobena mojega stila. dobro, saj tudi sama poslušam rihanno, a... boli me k* kaj si mislijo. vsaj tako sem mislila - mislila sem, da mi je vseeno, kaj si ljudje mislijo. pa mi ni.
torej ja, poslušam BVB, včasih kaj od j.b., drugače sem directionerka, a njihovih pesmi NE MOREM poslušati, saj se mi ulijejo solze. nevem zakaj. hvaležna sem jim. tako zelo. in podoben shit< 3-pritisni:3
*
~MAGAZINE ✪
*Vroče! Taylor Swift: Je Harryja Stylesa varala z Conorjem Kennedyjem?
O Taylor Swift se, odkar se videva s Harryjem Styesom, širijo najrazličnejše govorice in ena izmed njih spet pogreva njeno preteklo razmerje s Conorjem Keneddyjem in njeno domnevno nezvestobo.

Čeprav se je v preteklosti govorilo, da je popularna zvezdnica prevarala Conorja s Harryjem, bi naj bilo v resnici ravno obratno…

Po poročanju vira bi se naj dvojica začela videvati marca in sta bila še zmeraj skupaj, ko se je Taylor noro zaljubila v ameriškega princa.

»Takrat sta že šla na nekaj zmenkov, vendar čas ni bil pravi. Bila sta zelo zaposlena in nato je Taylor spoznala Conorja in se zaljubila,« je povedal vir.

Harry, ki ji je podaril 23 tortic, ob tem začuda sploh ni bil jezen, ampak ravno nasprotno, postal je še bolj zainteresiran.

»Takoj ko je Harry izvedel, da je spet samska, je stopil v akcijo. Zmenki so bili zanj zmeraj kot igra mačke in miši in nikoli ga še nobeno dekle ni tako zavrnilo. Ko se je Taylor začela kmalu videvati s Conorjem, je spoznal, kako zelo mu je všeč,« je dodal.

Meniš, da bi Taylor res kogarkoli prevarala?--
Uradno! Justin Bieber: Januarja izdaja nov akustični album!
Znano je, da Justin Bieber obožuje Ellen DeGeneres ter da so čustva obojestranska in Justin se je v četrtek ponovno ustavil v njeni oddaji.

Končno je spregovoril o temi, ki je razburila Belieberje po vsem svetu – Grammyjih.

»Veselil sem se morebitne nominacije za Grammyja, a vem, da se bo nekega dne zgodilo,« je začel in se trudil, da ne bi njegov glas zvenel preveč razočarano.

Medtem pa je tudi potrdil, da bo januarja izdal svoj akustični album in tako dal vsem svojim Belieberjem novoletno darilo. »Gre za nekaj, kar imajo moji oboževalci resnično radi. Ker sem na YouTubeu začel tako, da sem pel ob igranju kitare, brez kakršnekoli produkcije, zato rad izdajam akustične albume. Mislim, da je bolj intimno.«

Kdo si ga bo kupil?--
Vroče! Justin Bieber in Selena Gomez: Spor zaradi Nicka Jonasa?!
Justin Bieber in Selena Gomez imata očitno spet resne težave...

Že pred dnevi smo poročali, da sta se na Jingle Ballu močno sprla, sedaj pa je bilo krivo Justinovo druženje z Nickom Jonasom, ki je, za tiste, ki tega še ne veste, Selenin bivši fant.

Oba fanta sta o tem pisala na Twitterju, viri pa poročajo, da je bila Selena vse prej kot srečna, ko je izvedela za to.

Justin je napisal: »Nocoj sem v studiu, delam na akustičnem albumu... Imel sem nekaj dobrih ping pong tekem, ampak... Še vedno sem #pingpongzmagovalec.«

Nick je dodal: »Pravkar sem z @justinombieberjem igral ping pong.«

Medtem ko sta se fanta verjetno samo zabavala, to morda iz Justinove strani vseeno ni bila pametna poteza.

Selenin prijatelj je povedal: »Justin in Nick sta se v četrtek zvečer družila. Selena je zaradi tega padla v jok. Ko je izvedela za to in ga klicala, se ji ni niti oglasil.«

Selenini prijatelji ji govorijo, da je sedaj že res čas, da prekine z Biebsom, ker bi naj imela »zlomljeno srce« in ker stvari med njima ne tečejo gladko.

Kaj pa ti misliš?--
Šok! Justin Bieber: Hoteli so ga kastrirati in umoriti!
V bizarnem in čudnem preobratu dogodkov je bil načrt, da se ubije Justina Bieberja, končan še preden je bil Biebs v kakršnikoli resni nevarnosti.

Obtoženi morilec v zvezni državi New Mexico bi naj umoril in kastriral Justina s svojim sojetnikom in to potem, ko bi bila le-ta izpuščen.

Dana Martin, ki služi dve dosmrtni ječi, ker je leta 2000 posilil in umoril 15-letnico, bi naj bil z Justinom obseden in bi naj imel na nogi celo njegov tatu.

Martin je policiji povedal, da bo s svojim sojetnikom Markom Staakeom in njegovim nečakom Tannerjem Ruaneom naslednji mesec (torej novembra), ko bo nastopil v Madison Square Garden, ugrabil Justina in njegove varnostnike, jih zvezal in jih potem kastriral.

Na srečo si je Martin premislil in policiji povedal svojo namero, Ruanea pa so v New Yorku aretirali.*
~DOVOLJ ZA DANES< 3
-ema:*
16. december 2012
eii ful dobr
16. december 2012
u108011
u108011
hvala< 333
16. december 2012
nzk <33
16. december 2012
u108011
u108011
dej ti tega ber [ponesreč sm nrdila dva :''c]
http://www.igre123.com/forum/tema/blogospot.*/46994/1
-
16. december 2012
u91970
u91970
fak keri pofukani kreteni js bi njim kurce odgriznla da bi pol kastrati postal pička materna pizda mi gredo na jetra pol bi jih u vodnjak vrgla in jih utopila in pol k še ne bi bli čist mrtvi bi jim še jajca odrezala pa ustnce pa ušesa pa izdrla bi jim oči pa bradavičke bi jim preluknala pa brado bi jim navlekla pa pobrila bi jim KOŽO -.- AYggggggghtrregtherudfjgvdfh kok jih sovraaažmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRASCI GRDI POFUKANI NEJ JIH POLICIJA UBIJE TKO K SM JS REKLA ^^ >:c >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:cccccccccc PIČKE ENE POFUKANE NEJ JERRYJA PUSTIJO PR MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-sori za izpad:*
16. december 2012
u108011
u108011
okej, šikica sej ni nč< 333
-mislm ja, sej justin je zdj na varnem:$
16. december 2012
u108011
u108011
ne, ubistvu vi raj tega berte< 33
-taprau naslou ma, aveš:3
16. december 2012
u113544
u113544
next
16. december 2012
u108011
u108011
~PERFECT BODY... PERFECT GIRL? ۞
mislim, da se je vse začelo pred nekaj leti. opazila sem razliko med mano in prijateljicami. te so bile vitke, njihove postave pa so izstopale. bala sem se - takrat sem bila sicer mala punčka - da bom ostala taka za vedno. začela sem z hujašanjem. ni šlo. kakor, da bi imela bolezen. jedla sem. ljubim hrano, posteljo, svoj računalnik. brez hrane ne zdržim. vedno sem jedla, takrat ko sem bila lačna. no, kakor sem omenila. kakor, da bi imela bolezen - ni se dalo shujašti. čez nekaj let - 2012 se mi je trebuh brez kakšršnegakoli truda - če odštejemo mojo moč v rokah, ko sem delala sklece [trebušnjaki se mi nikoli niso posrečili^^] zmanjšal. pred nekaj dnevi ...
sem se mirno zbudila. smeje sem se odpravila v kopalnico. počutila sem se kot nova, lepša, pametnejša ema. bilo je naravnost popolno. dvignila sem rob majice. skočila sem visoko v zrak. mnogi se sprašujete zakaj. zakaj le? ker sem suha. in zdaj sem srečna? ne, nisem. ker imam še vedno čustva. punce, lepo telo, ni vse. velikokrat sem se počutila odrinjeno, neljubljeno, zasovraženo, brez prijateljev, a potem spoznaš, da... si ljudi pravzaprav sama odrivala od sebe, ker si se počutila tako. slabo. ne obupajte, bodite borke, če si nekaj zares želiš, ti bo uspelo.
moram priznati tudi, da sem akr problematična glede zdravja - alergije. pri hujašnu mi ni pomagal nihče. sama sem si. na začetku sem delala sklece, bil je rezultat. nisem delala trebušnjakov. samo sklece. delala sem jih kar veliko naenkrat. potem sem se enkrat spet zredila nazaj... in nehala sem delati karkoli sem že delala da bi shujšala. nenadoma sem zrasla in ta-da. moje telo je čisto normalno.
girls, don't be stupid, you are all beautiful< 33
fantje, vi pa en zbirajte punce, ki je lepa od vzunaj, ker ni nujno, da je prelepa tudi od vznotraj.-click:3
*
~JOKES OF THE DAY ♛
-Simon Pierro je nemški iluzionist, ki je svetovno internetno javnost navdušil s svojim magičnim iPad-om.

Najprej si oglejte nekaj njegovih najboljših trikov z najnovejšim Applovim iPadom.

Simon se je pojavil tudi v priljubljeni nemški pivnici, kjer je gostom kar iz iPad-a točil brezplačno pivo. Gosti so bili seveda navdušeni.
http://www.youtube.com/watch?v=6a8Eimr-fm0&feature=player_embedded
--
POSLANEC
Poslanec gre po ulici in sreča mlado mamico z otrokom.
Otrok pokaže s prstom nanj in reče:” poslanec, poslanec!”
Poslanec je presenečen in mu reče nazaj: ” Kako pa ti veš da sem jaz poslanec? ”
Pa reče mamica:” Sej ne ve, samo R-ja še ne zna izgovoriti!!!”
--
KJE NAJ BI PROSLAVILI?
Zbrali so se nekdanji maturantje, da se dogovorijo, kje bodo
proslavili 20. obletnico mature.
Eden pravi:
“Kaj če bi šli v hotel Habakuk? Tam je dobra postrežba in kelnarce so
ful seksi.”
Vsi so seveda takoj za to.
Zberejo se ponovno za 30. obletnico:
“Kam gremo?
“Ajde, gremo spet v Habakuk, tam je dobra postrežba in odlična hrana.”
Pride 40. obletnica. “Kam bi jo šli praznovat?” se sprašujejo.
“Gremo v Habakuk, tam je toplo in ni nobenega prepiha.”
“Ja, odlična ideja, gremo tja!”
Pride seveda tudi 50. obletnica.
“Joj, joj kam naj gremo? Kje naj bi jo proslavili? Kaj če bi šli v Habakuk?”
Vsi v en glas: “Jaaaaaaaa! Super! Tam še nikoli nismo bili!”
--
HRABER
HRABER:
Prideš sredi noči pijan domov,
žena je že v postelji ampak ne spi.
Vzameš stol, se vsedeš zraven postelje nakar te žena vpraša:
“Ja kaj pa ti delaš????”.
In ti ti ji odgovoriš:
“Želim sedeti v prvi vrsti, ko se bo začel ves ta CIRKUS!”

HRABREJŠI:
Prideš sredi noči domov,
žena te čaka z metlo v rokah in ti jo vprašaš:
“Kaj je stara….čistiš ali misliš kam odleteti?”

NAJBOLJ HRABER:
Prideš sredi noči pijan domov,
dišiš po ženskem parfumu in imaš šminko na ovratniku srajce.
Pokneš ženo po riti in ji rečeš:
“Ti si naslednja!”

HRABER V TRI P…. M…….
Prideš sredi noči domov z ljubico
in šepneš ženi na uho:
“Delaj se, da si mi sestra!”*
~WHY GIRLS HATE EACH OTHER.... ☠ & ✿ & ☣ & ☯ & ۞ & ♥
zakaj se punce pravzaprav sovražimo?
preprosto; veliko načinov sovraštva je. a zakaj? odogovri so sledeči;
-zaradi ljubezni.
-postave.
-ker se *prizadanemo*.
-ker se skregamo zaradi traparij.
-zaradi prijateljev.
-zaradi odvzetih prijateljev, najboljših prijateljev.
-zaradi ocen.
-ker se ne pogovarjamo.
-ker je ona prijateljica z fantom, ki ga ljubiš ti.
-zaradi tega, ker tvoja prijateljica namiguje, da se ona zalizuje z fantom, ki ga imaš rada
-zaradi čustev.
-V GLAVNEM. PREVEČ NAČINOV SOVRAŠTVA MED PUNCAMI JE. ALI PA ENOSTAVNO / druga verzija 'sovrštva':
-kakor veste, sta pred dnevi, ali več taylor swift in harry styles nenadoma postala haylor. tudi jaz sem med puncami, ki občutijo nekakšno bolečino, ko slišijo za 'haylor'-ja.
seveda, želim jim vse srelno - predvsem harryju -.-
no, to je ena oblika sovraštva. nekatere sovražijo perrie, ker je z zaynom, nekatere danielle, nekatere so eleanor... nekatere ne marajo hermione (emme watson), ker se je poljubljala z ronom, nekateri ne marajo kristen, ker je bila robertova punca, kasneje pa ga je prevarala...

še in še bi lahko naštevali, :3
*
~BOY BEST FRIEND?! ♥ & ✿
punce, zakaj ne? zakaj bi bili fantje slabši? no, iz svojih področij in svojega vidika povem, da imam vsekakor rajpi fante najboljše prijatelje. recte kar hočete, a fantje so veliko bolj.... prijetni.
1# ne izdajo nikakršnih skrivnosti, torej so bolj zaupljivi.
2# fantje najboljši prijatelji niso 'two faced' - če razumete kaj mislim.
3# ne obtužujejo te brez razloga, ne skregajo se za vsak drek, ne sodijo te.
4# 'stick up for you' - postavijo se zate. vedno.
5# ne poskušajo odvezti fanta, ki ti je všeč, kar punce definitivno delajo.
6#ogrejejo te, ti posodijo svojo jakno,pulover, ko te zebe, prijaznost, ljubeči so.
7#skrbijo zate, no matter what.
=> zgoraj je nekaj primerov, zakaj so fantej res NAJBOLJŠI PRIJATELJI. zabavni so. zakaj torej ne? jaz bom definitivno držala pesti za fanta najboljšega prijatelja.
and then...
8# they can fall in love with you< 3-click< 3
*

~MENSTRUACIJA... WHY ME? ☯ & ☠
hell why?
ne želi si, da bi jo imela. moje prijateljice jo imajo. nekatere boli, nekatere ne, torej... ne obremenjuj se in prirpavljaj se preveč, ne delaj si skrbi, to zadane vsako punco. nekatere reeees NIČ skor ne boli, ene pa FULJ. torej, nikol ne veš, ampak vedi, da enkrat boš to doživela. ni konec sveta, če jo dobiš, to ni slabo, to pomeni le, da rasteš, postajaš vedno bolj odrasla, je pa neprijetna. vedno. vedno bo in vedno je bila. verjetno se navadiš.
za zaščito se ponavadi uporablja vložke, take in drugačne velikosti - kakršno rabiš ti - ali pa tampone, ki anj ne bi bili tako dobri, nekateri govorijo, da niso slabi, nekateri da so.
izgubiš lahko veliko krvi, ali pa ne. ludje smo različni, in z tem ni nič narobe. mirno lahko poveš tvoji prijateljici kaj o tem.
če jo dobiš, še enkrat; *NI KONEC SVETA*, ne boš izgubila prijateljic, le poletje in treningi - če treniraš plavanje (jz ga:Đ) bodo malo bolj neprijetni. tokrat lahko uporabiš tampone, ki jih moraš zamenjati na eno uro< 3
na treninge - ne muči se, ne pojdi. sploh pa, ko jo dobiš prvič, ne upaj si. povej mami, skupaj bosta rešili zadevo. če imaš le očeta, ali z njim živiš, je ... malo drugače, a verjemi, oba starša bi zate naredila vse, to, pa je le minimalna pomoč.
vprašanja? prav^^............................
no, okej. uapm d so vam teme všeč:3
predlagajte temo za naslednjič! < 3
16. december 2012
sorii k oglašujm
http://www.igre123.com/forum/tema/zivljenje-se-v-trenutku-obrne-na-glavo/46984/
edina ki ne vsebuje 1D
16. december 2012
u113544
u113544
neext
16. december 2012
u91970
u91970
next next next.:3 ful uživam k berem< 3
16. december 2012
u108011
u108011
hvala hančaa:*
16. december 2012
u108011
u108011
aja; a bo kdo dou predlog za naslednjo temo???
16. december 2012
next!
16. december 2012
u91970
u91970
Js mam predlog: napis kaj je blo u soli in kaj si misls o kajenju pa rezanju<3 o usaki stvari posebi seveda c:
17. december 2012
u108011
u108011
kk< 3456789
lih delam, pa bom dodaalla:3
17. december 2012
u91970
u91970
Dobr pol pa na moj sms odgovor in ne ignoriri <3
17. december 2012
u108011
u108011
ne ignoriram o:
polni se mi o:
sori sam res en morm an mobi, ker se mi ne da ustt... o:
17. december 2012
u91970
u91970
Picka od mobija<3 ti pa uzdign tvojo debelo rit sala brko:‘D
17. december 2012
u108011
u108011
ma enmorm k delam next za blogspot x'd
omg sej bom. čez neki časa
17. december 2012
u91970
u91970
Dej al pa da bi usaj ta next objaula ane <3
17. december 2012
u108011
u108011
ja pa če se morm z sporočili ubdat -.-
17. december 2012
u91970
u91970
Hahahahahahaha me da troller :3
17. december 2012
u108011
u108011
~DONS BOSTE SODELOVALE TUT VE, IN ODLOČILE,
KATER/A BO ZMAGALA... ALI KARKOLI ŽE:3
-upoštevala bom tut hanin predlog, o rezanju, kajenju in kaj je blo danes v šoli< 3
______________________
~WHO THE HELL AM I...? ☯
končno! dočakale ste.... končno nekaj o meni. kakor sem rekla, v bistvu je finta te teme MOJE ŽIVLJENJE, zato kar začnimo. upam da vam bo všeč:*
moje ime je ema, sem čisto običajno 11-letno dekle, ki bo imela čez 2 dni rojstni dan [19.december]. komaj čakam, obenem pa... upam, da se bo kdo spomnil. naredila bom finto na easy - nikomur ne bom povedala, da imam kmalu rojstni dan, ali sploh karkoli omenila. čakala bom, da vidim, če me ima kdo sploh zares rad... se bo kdo spomnim name? no, nekdo že. nevem če ravno >*ON*< , a nekdo že. (ne štejemo mami, očija in nekaj prijateljic... mogoče še brate).
imam tri brate, mamo in očeta. imela sem muco kitty. ta je umrla pri 2 letih, zaradi nesreče. imela je dve, a preživela je le eno - pa še to z težkimi poškodbami (hudumi).
potem, za njo smo dobili lili in nodija (bratec in sestrica)... nodi je umrl zaradi 'raka'. kaj hitro - nekaj tednov smo ga le imeli. lili pa... ugotovila sem, da imam hudo alergijo na mačke. oddali smo jo prijateljem, in zdaj je spet srečna muca, druži se, se zabava, v glavnem, vesela sem, da je šla v prave roke. ne, ni tako preprosto kakor se sliši. sem RES problematična glede zdravja, saj imam astmo, tudi atopični dermatitis sem imela, ta je zdaj na rokah izginil, a vedno je vsaj ena težava. zato se LAHKO KLIČEM >*BORKA*< . seveda me imaš lahko za samoušečnico in vse to, zaradi mene... ni pa mi vseeno za misli drugih, kakor rečem velikokrat. še zdaleč mi ni. verjamem, da tudi vam ni.
veliko vas zanima tudi o moji ljubezenski poti. normalno, povedala bom. resnica je resnica, ne sramujem se je.
da ne bom le nakladala o moji žalosti, ki sem jo dobila od udarcev smrti ljubljenčkov, ali, ko sem imela razne alergije, ki so me spravile v jok. seveda, vsaka stvar me je prizadela, ravno zato sem tako močna - sprejmi me, spremeniti me ne moreš< 3nah, mislim, da nikoli nisem bila tako zaljubljena, kot sem bila vanj. še sama ne vem, kako močno sem bila. ali sem še...
fant je suh, močen, sicer živi na kmetih, a njegov stil ni ravno 'kmečki'. je res, da je bolj 'čudaški', a taki smo VSI. najboljši plan za spremenitev človeka je, da ga
NE SPREMENIŠ, saj tak kot je, JE ON IN TAK JE NAJPOPOLNEJŠI, je pa tudi res, da velikokrat rečemo stvari, ki prizadanejo, ali tiste, ki sploh niso res. dala bom krajši ali celo daljši primer:
*skupina prijateljic se pogovarja o sošolcih...*
(imena bodo izmišljena, samo, da ločite ljudi...)
kate; ''tom je pravi kreten... si videla kaj je naredil?!'' se je razburila moja prijateljica. zavzdihnila sem.
kate je hitro nadaljevala, ker so ostale molčale, sama pa nisem hotela dodati argumenta, saj bi bil napačen. vedno naredim napako.
kate; ''in harry! omg, lol, omg, spet lol! prijel je susane za rit, omg! lahko verjameš kakšen kreten je?! in veš kaj...?!''
od žalosti skoraj zajočem. harry mi je tako zelo všeč, sploh pa, ko me nevede spravi v smeh, ali takrat, ko se mi le nasmehne, kakor, da bi me zares ljubil. pa tudi, če mogoče le kot prijateljico.
susane; ''vemo, kate, bil je tvoj fant in... kako si že rekla? idiot te je pretepal!''
zavzdihnem. pogledam okoli, da bi se izmuznila kakšnemu vprašanju.
skylar (jaz,); ''meni se zdi, da so vsi fantje v redu, razumem se z vsemi, dobro, mogoče je tom res malo siten, a je čisto prijazen...''
wendy; ''ne strinjam se z skylar, parvi kreteni so, vsi v razredu...''
susan; ''omg, skylar! prijel me je za rit!''
skylar (jaz.); ''oprosti, no, ampak... do mene se obnašajo čisto dobro.''
kate; ''ahhhhh....'' zavzdihne. spet se počutim kot črna ovčica. boli. nisem takšna kot one? ker imam rajši fante prijatelje kot punce? FUCK YOU, I'M JUST DIFFRENT, BUT THAT DOESN'T MEAN, THAT YOU ARE BETTER, BITCH :''c
ne zmenim se več, az to akr rečejo, srce izbira, srce izbere, srce je vse. moje misli so pri njemu, moje srce je naredilo prostor zanj, ki se nikoli ne bo dovolj zapolnil. vedno bo tam notri, stlačen, kakor v plastenko, pa čeprav bo ta majhna. poseben je, priznati si moram, da je.
--
dobro, upam da ste dobro razumele pogovor. skylar (jaz, če smo natančni:3) ljubi harryja, boleg vsega pa se razume z vsemi, a boli jo, ko prijateljice ne čutijo enako. odloči se - enostavno - da ima prav - spozna - da bo imela vedno rajši fante, kakor punce. vedno.
to je vse za danes O MENI... in mojih malih nasvetih< 3 kakšno idejo? poveeeeeeej:*
*
~MAGAIZINE [SPECIAL EDITION] ☯
Primerjali so jo s Taylor Swift!

Očitno biti slaven ne pomeni samo nošenja očal ponoči in najemanja plavalnih bazenov ter biti zaročen z Liamom Hemsworthom, saj Miley Cyrus prejema tudi negativno pozornost s strani javnosti.

Dejala je, da se je sposobna postaviti sama zase in na Twitterju spregovorila o tem, kako jo ljudje vidijo.

Vse se je začelo, ko se je Miley odzvala na fotografijo, objavljeno s strani Kena Bakera, reporterja za 'E!', ki je primerjal njo in Taylor Swift glede pristopa do fantov in glede tega, kako sta včasih portretirani v javnem pogledu.

Fotografija pomeni šalo o temo, da je Miley zaročena s prvim resnim fantom in ima bolj enolično ljubezensko življenje, kot ga ima Taylor, ki ima številne bivše fante. Miley ima javnost velikokrat za vlačugo, Taylor pa za ljubko in nedolžno.

Odgovarjajoč na fotografijo je dejala: »To me spravlja v smeh. Hvala, da me spravljate v smeh, saj to potrebujem.«

Medtem ko nekateri menijo, da njena primerjava s Taylor ni pravična, je ona hitro odreagirala, da ni v nikakršnem nesoglasju s Taylor, ampak samo v nesoglasju s tem, kako so jo prikazali.

Nadaljevala je: »Nobene Twitterske vročice ni! Ne vzemite tega, kot da sem pričela z dramo. Smejala sem se, ker vem. Ljudje me kličejo vlačuga, ker sem pri 20 letih zaročena in popolnoma zaljubljena v enega fanta. Vesela sem, da je vsaj nekdo to priznal.«

Miley se je postavila zase in ne moremo je obsojati samo zaradi njene odločitve, saj ne poznamo celotne zgodbe o njunem razmerju.

Jo tudi ti podpiraš?
--
Taylor Swift: Sanjari o poroki in otrocih!
Taylor Swift hitro menjava fante in jih ne zadrži za dolgo, toda to ne pomeni, da se nekega dne ne namerava ustaliti.

Pevka je priznala, da sanja o poroki in otrocih.

Dejala je, da vidi v svoji prihodnosti otroke – najmanj štiri – toda poroka je še vedno daleč stran. Vsaj 10 let.

»Sanjam o svoji prihodnosti, da sem poročena in imam otroke. Vidim moje otroke v srednje veliki hiši, da se ne razvadijo, ker bi to sovražila.«

Spregovorila pa je tudi o tem, da se zelo hitro zaljubi.

»Še potem ko tvoje srce eksplodira na milijon koščkov in si misliš: 'Zakaj se mora to zgoditi?' se spogledaš z nekom preko sobe in klikne. Bum – ponovno si zaljubljen.«

To pa je res hitro zaljubljanje!--
Obleci se kot Emma Watson
Ti je všeč njen modni stil? Potem imamo nasvet zate!Ti je kombinacija oblačil všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’!
--
FASHION WAR: Katy Perry vs. AnnaSophia Robb
Izberi!Katy je k svojim potiskanim kavbojkam znamke Joe dodala povsem minimalne barve in dodatke, medtem ko se je AnnaSophia odločila za črtast pulover in pikčast šal.
--
Justin Bieber: Svojega hrčka je dal kar Belieberki!
Za vedno!
Justin Bieber je šel v Atlanti do skupine oboževalk, fotografiral se je z njimi in podpisoval avtograme, ko da naenkrat svojega hrčka Paca eni izmed Belieberk in ji reče: "Tvoj je."

Jasno se sliši, kako naroči dekletu: "Moraš skrbeti za Paca."

Dekle zakriči nazaj: "Skrbela bom zanj!"
No, in sedaj se je ta oseba našla. Njeno ime je Victoria.

Kakšna srečnica, kajne?*http://www.tocnoto.si/teens/modules/gallery/uploads/3.jpeg_copy4.jpg

*
~MISEL DNEVA

+Ne verjemi takoj vsemu, kar slišiš, ker se laži širijo hitreje kot pa resnica.
+Če si samska, ne pomeni tudi vedno, da si prosta. Včasih moraš na svoje srce prilepiti oznako "ne moti".
+Najboljša stvar v življenju je, ko najdeš nekoga, ki pozna vse tvoje nepopolnosti, slabosti in napake, in še vedno misli, da si preprosto čudovita.
*
Šok! Taylor Swift: Harryja vleče stran od One Direction?!
Harry Styles in Taylor Swift več ne skrivata medsebojne naklonjenosti pred očmi javnosti. Namesto tega bi naj svetlolasa zvezdnica Harryja celo priklepala nase, da je začel zapostavljati ostale člane skupine.

Taylor so zato že nadeli nov vzdevek 'Yoko Ono', kar pooseblja osebo, za katero bi se nekdo odrekel vsemu oz. umetnico, zaradi katere bi naj razpadli Beatli.

Bližnji vir je razkril, da je Taylor Harryja spremljala na njihov nastop v London in da se je Harry raje peljal z njo in pustil četverico samo z množico oboževalcev.

»Na Taylorinem zasebnem letalu je bilo še veliko prostora za ostale člane, vendar jim on ni niti predlagal, da bi potovali skupaj. Res ni več daleč do situacije 'Yoko'.«

»Njena prisotnost je v skupini povzročila napetost, saj Harry večino časa preživlja z njo in prihaja na nastope posamezno, z njenim letalom, namesto z ostalimi člani kot do sedaj,« je še dodal.

Meniš, da bi lahko imela Taylor res tolikšen vpliv, da bi One Direction razpadli?
*
~MAMILA...?! ☯
ne, takoj vam rečem, da prisegam na 'BREZ MAMIL' life. ma ja, ne maram mamil. nekako... omfg :$ neznam povedat. sej so na tumblrju slike, k je 'marihuana' gor, pa so sexi al neki, sam tko, da bi pa kadila pa to, ne. že tko sm astmatik in mam probleme z dihali ane, in ne -.-
sm že probala - z očijem smo probal cigare, od njegovega očeta - mojega dedka. in bruhala sm x'd ne sej ne, ampak ogabn je blo.
hana, maš srečo, dons so lih moji sošolci pokomentiral kajenje - vsi so rekl, da absulutno NE. ker kašljajo in podoben shit< 3
moje mnjenje do mamil je zasovraženo:3 ne maram jih, ja...
*
~KAJENJE ☯
večino sm povedala že zgori. enako kot pr mamilih^o^.klikni< 3
*
~REZANJE ☯
ja lej... neki je, da se režeš zarad žalosti, izgube VSEGA, nekaj pa je tudi emo...
sem PROTI rezanju, ampak ludje, k si to delajo, morjo bit RES *ZLOOOO* potrti in vse to. razumet mormo, da jim sigurno ni lahko. to je moje mnjenje. nikol pa ni tko lahko, kt je recimo v zgodbicah.
se pa strinjam, da je to za njih užitek< 3
upam d sm povedala vse :Đ_____
okej, upam d je dost< 333
17. december 2012
u113544
u113544
neeext ;3 ti maš tut astmo? js tut o:
17. december 2012
u108011
u108011
ja itak d mam x'd
17. december 2012
u91970
u91970
Lol emaaaaa :‘D nexttt.. fakfakfakfakfakfakkkk keraaa srecnica una viktorijaaa kr paca je do bila ofakkkk ze da je vidla justina je srreeecnicaaa *o*
17. december 2012
u108011
u108011
hana, i know. to sm plrepla zate< 3333333333333333
http://www.youtube.com/watch?v=iG-ut2F2rTY&list=FLyAhgGC2QnUo2MoLybePEOg&index=1
aneda je najlepša ane ane ane? - pesem c:
pa ta peuc noo *o*
17. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg