Forum
u108011
u108011
☃hej,ema tu.
☃torej,to bo moj *novi* blogspot.
☃prvič ga bom pisala,a pisala sem že akr nekaj zgodbic,ki so bile posameznim všeč.
☃pisala bom o svojem resničnem življenju,slike in večina imen bodo izmišljenje zaradi pravic ljudi.
☃ob vsakemm delu bom dala znakec => ♥[ljubezensko področje],✿[special moments],۞[happiness],☠[sadness,bad feeling,wanna die],❅ [omgg,i cant wait],♛[parties,fun],❂[travel the world],✆[news],☯[life],♫[music,videos...],☣[stupid,leave me alone...] in✪[magazine]
☃magazine [✪] => revija,novice...
☃prvi del bo napisan bolj kot zgodbica.
***************************************************************************************************************
~NEKEGA DNE ... BILO JE TAKO ♥
zdelo se mi je, da bom pobesnela. povesila sem pgoled ob vsakem vzdihu pa sem pogledala naokoli. z prijateljico sva zdrsnili ob steni. ''zdaj pa se primite za roke!'' je zaklical naš 'voditelj'. zavzdihnila sem. nisem si želela več živeti. dokler - seveda - vstali sva, se pretegnili, postavila se je na mojo desno, on pa na moji levi. nasmehnil se mi je. oh, god. bila sem v nebesih, a to še ni bilo vse. spregovoril je: ''mrzle roke imaš.'' zahahljala sem se. ''in?'' ''verjetno te zebe...'' ''ne,'' sem se zasmejala ter pogledala prijateljico. ''uf, zdaj pa se že pogovarja z tabo.'' namrščila sem se. ''to pa samo zato, ker se družim z tabo'' => on in ona se razumeta, bila sta že par, všeč sta si.
zasmejala se je. nisem vedela, kaj počne n v tistem trenutku, a odvrnila sem, tiho; ''najboljša si,'' bilo mi je tako... posebno. ker se je pogovarjal z mano, ker se mi ej nasmehnil, ker si je grizel ustnice, medtem ko me je držal za roko.
dan je potekal čisto normalno. kakor bi rekal večina ljudi, a sama sem se tresla od veselja. če bi le vedel, kolikorat njegov pogled uide k njej, ko pogleda mene, kolikokrat jaz pogledam njega, ko me ne vidi. čeprav sva že mnogokrat staknila pogleda... vedno, ko se pogledava - drug drugega - kaj hitro odvrniva oči od tam, kjer so bile. [pišem drugače,kot če bi govorila:Đ]
zardiva. vedno.*
~WHEN SHE WRITES PHONE MESSAGES [sms-ji] ☣
odpravljala sem se v posteljo. prijatlejici pošlem sporočilo; *lahko noč:* ne piše kaj hitro, pa ima vseeno blackberryja. po nekaj minutah dobim odgovor; *lahkonoč, lubicaaaaa< 333* zavzdihnem. ne želim ji odpisati, nočem pa biti preveč redkobesedna in ji vseeno odpišem; *lepo spi< 3*
zapleteva se v pogovor; *dons jr blo najjače:* *se strinjam, upam da bo tut jutr tkooo:3*
konlno mi je prekipelo. vsi te spomini nanj, bolelo je. *zdaj pa moram res spat...* ji napišem in pustim, da mi pošlje še zadnje sporočilo.
res je bilo fajn tisti dan, ampak ženska, ne pošilji mi 28 minut sporočil, če ti povem, da moram spat, lepo to prosim.
na kratko ste spoznali moje bedno ćivljenje - dva dni mojega življnja, če smo natančni.*
~SOMETHING ABOUT YOU ... CHANGE MY LIFE ♫ & ✿ & ۞ & ☯
z prijateljico elo, ki JE NEKOČ tudi uporabljala igre123 sva se pgoovarjali. ja, kako zanimivo :Đ
blebetali sva o slavnih. takrat se je moje življnje preobrnilo na glavo. ela je velikokrat omenila nialla. jaz sama ga še nisem poznala. a neankrat sem postala obsedena z njim. tako je pač bilo. zdaj lahko mirno povem, da sem srečna, ker sem to, da mi je usojeno, da sem directionerka, prekrižalo življenjsko pot in me rešilo posledic. res je, velikokrat sem jokala, a to ni nič. vsaka punca joče, zato z tem ni nič narobe. zakaj pa se komurokoli to bojim povedati? nevem.
niti moje prijateljice ne vedo, da sem directionerka, da ne sovražim justina bieberja, ali da poslušam tudi BVB {black veil brides} nobena. res nobena. ker ni nobena mojega stila. dobro, saj tudi sama poslušam rihanno, a... boli me k* kaj si mislijo. vsaj tako sem mislila - mislila sem, da mi je vseeno, kaj si ljudje mislijo. pa mi ni.
torej ja, poslušam BVB, včasih kaj od j.b., drugače sem directionerka, a njihovih pesmi NE MOREM poslušati, saj se mi ulijejo solze. nevem zakaj. hvaležna sem jim. tako zelo. in podoben shit< 3-pritisni:3
*
~MAGAZINE ✪
*Vroče! Taylor Swift: Je Harryja Stylesa varala z Conorjem Kennedyjem?
O Taylor Swift se, odkar se videva s Harryjem Styesom, širijo najrazličnejše govorice in ena izmed njih spet pogreva njeno preteklo razmerje s Conorjem Keneddyjem in njeno domnevno nezvestobo.

Čeprav se je v preteklosti govorilo, da je popularna zvezdnica prevarala Conorja s Harryjem, bi naj bilo v resnici ravno obratno…

Po poročanju vira bi se naj dvojica začela videvati marca in sta bila še zmeraj skupaj, ko se je Taylor noro zaljubila v ameriškega princa.

»Takrat sta že šla na nekaj zmenkov, vendar čas ni bil pravi. Bila sta zelo zaposlena in nato je Taylor spoznala Conorja in se zaljubila,« je povedal vir.

Harry, ki ji je podaril 23 tortic, ob tem začuda sploh ni bil jezen, ampak ravno nasprotno, postal je še bolj zainteresiran.

»Takoj ko je Harry izvedel, da je spet samska, je stopil v akcijo. Zmenki so bili zanj zmeraj kot igra mačke in miši in nikoli ga še nobeno dekle ni tako zavrnilo. Ko se je Taylor začela kmalu videvati s Conorjem, je spoznal, kako zelo mu je všeč,« je dodal.

Meniš, da bi Taylor res kogarkoli prevarala?--
Uradno! Justin Bieber: Januarja izdaja nov akustični album!
Znano je, da Justin Bieber obožuje Ellen DeGeneres ter da so čustva obojestranska in Justin se je v četrtek ponovno ustavil v njeni oddaji.

Končno je spregovoril o temi, ki je razburila Belieberje po vsem svetu – Grammyjih.

»Veselil sem se morebitne nominacije za Grammyja, a vem, da se bo nekega dne zgodilo,« je začel in se trudil, da ne bi njegov glas zvenel preveč razočarano.

Medtem pa je tudi potrdil, da bo januarja izdal svoj akustični album in tako dal vsem svojim Belieberjem novoletno darilo. »Gre za nekaj, kar imajo moji oboževalci resnično radi. Ker sem na YouTubeu začel tako, da sem pel ob igranju kitare, brez kakršnekoli produkcije, zato rad izdajam akustične albume. Mislim, da je bolj intimno.«

Kdo si ga bo kupil?--
Vroče! Justin Bieber in Selena Gomez: Spor zaradi Nicka Jonasa?!
Justin Bieber in Selena Gomez imata očitno spet resne težave...

Že pred dnevi smo poročali, da sta se na Jingle Ballu močno sprla, sedaj pa je bilo krivo Justinovo druženje z Nickom Jonasom, ki je, za tiste, ki tega še ne veste, Selenin bivši fant.

Oba fanta sta o tem pisala na Twitterju, viri pa poročajo, da je bila Selena vse prej kot srečna, ko je izvedela za to.

Justin je napisal: »Nocoj sem v studiu, delam na akustičnem albumu... Imel sem nekaj dobrih ping pong tekem, ampak... Še vedno sem #pingpongzmagovalec.«

Nick je dodal: »Pravkar sem z @justinombieberjem igral ping pong.«

Medtem ko sta se fanta verjetno samo zabavala, to morda iz Justinove strani vseeno ni bila pametna poteza.

Selenin prijatelj je povedal: »Justin in Nick sta se v četrtek zvečer družila. Selena je zaradi tega padla v jok. Ko je izvedela za to in ga klicala, se ji ni niti oglasil.«

Selenini prijatelji ji govorijo, da je sedaj že res čas, da prekine z Biebsom, ker bi naj imela »zlomljeno srce« in ker stvari med njima ne tečejo gladko.

Kaj pa ti misliš?--
Šok! Justin Bieber: Hoteli so ga kastrirati in umoriti!
V bizarnem in čudnem preobratu dogodkov je bil načrt, da se ubije Justina Bieberja, končan še preden je bil Biebs v kakršnikoli resni nevarnosti.

Obtoženi morilec v zvezni državi New Mexico bi naj umoril in kastriral Justina s svojim sojetnikom in to potem, ko bi bila le-ta izpuščen.

Dana Martin, ki služi dve dosmrtni ječi, ker je leta 2000 posilil in umoril 15-letnico, bi naj bil z Justinom obseden in bi naj imel na nogi celo njegov tatu.

Martin je policiji povedal, da bo s svojim sojetnikom Markom Staakeom in njegovim nečakom Tannerjem Ruaneom naslednji mesec (torej novembra), ko bo nastopil v Madison Square Garden, ugrabil Justina in njegove varnostnike, jih zvezal in jih potem kastriral.

Na srečo si je Martin premislil in policiji povedal svojo namero, Ruanea pa so v New Yorku aretirali.*
~DOVOLJ ZA DANES< 3
-ema:*
16. december 2012
u113544
u113544
neext ;'*
16. december 2012
fuŁ mi je ušečkano ***
16. december 2012
u108011
u108011
falaaa< 33
16. december 2012
u91970
u91970
sm že povedala svoje na uni temi.
next.< 3
16. december 2012
u113803
u113803
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekst:*

~ mau sem si duška dala x'd
16. december 2012
u108011
u108011
hvala useee< 3
~tia hvala x'd
~hana, sm vidla ja... o.o
16. december 2012
u108011
u108011
djte ubistvu raj to brt, k ma usaj taprau naslou< 33
http://www.igre123.com/forum/tema/blogspot.*/46995/
[enak je, sam naslou am drugačn . ]
16. december 2012
u30718
u30718
neext! :* <3
13. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg