u153669
u153669
Vem, da je ogromno tega na forumu ampak, ker rada pišem, izrazim svoje mnenje, pa čeprav me noben ne posluša, sem direktna, čeprav bi si kdo mislil drugače, je ta blog namenjen prav temu. Pisala bom o čemer bom jaz hotela (če ima kdo kakšne ideje, seveda tudi sprejmem), kar se mi bo pač zazdelo, da bom pisala, kakšne volje bom...podobno kot nekakšen dnevnik. Pa prosim, brez oglaševanja. MAŠ SVOJ PROFIL PA SVOJE TEME PA TAM OGLAŠUJ! Al pa po klepetu, pogledala bom, vendar se ne bom prijavljala na vaše (brez zamere) brezvezne top modele, pa če bo kakšna zanimiva zgodbica z veseljem preberem pa prosim ne fanfice od 1D, čeprav nimam čisto nič proti njim, ker jih poslušam. Jaz mojega bloga oglaševala ne bom, ker ne rada obešam na veliki zvon, pa nočem biti neki ''fejmič'' kot vi temu pravite...če bo kdo bral, bo bral, če ne pa pač ne. Pa ne me kritizirat zarad mojega mnenja, ker je to pač moje mnenje in ga ne bom spremenila.
p.s. nisem vedela kam naj dam blog zato sem ga dala med zgodbice
12. junij 2014
u153669
u153669
Ne vem kako naj začnem...mislim, da bo to vedno moj največji problem 'ugh'. Sem na videz mirno, tiho, sramežljivo, nekako prestrašeno dekle, nekako na videz ena 15 – letnica, čeprav sem pred enim mesecem dopolnila 18 let in lahko tudi zakonito kupim alkohol ;D. Drugače pa zelo rada in veliko govorim, delam bedarije, sem zelo glasna, razmišljam zelo odraslo, sem samozavestna, povem svoje mnenje in se tega tudi držim, rada pomagam ljudem in zelo rada dajem nasvete, veliko govorim nazaj, sem zelo trmasta in še bi lahko naštevala. Vedno sem bila nekako predmet posmehovanja, najbolj pa še v 6. razredu ko sem šla skozi težko obdobje, v šoli me ni bilo namreč skoraj mesec pa pol, sošolci me takrat sploh še niso videli in so se že norčevali iz mene. Za mene je bilo zelo težko, in tudi pozneje vse do 9. razreda sem bila dekle iz katere so se vsi norčevali, se ji smejali za hrbtom, jo ogovarjali... V glavnem sem bila zelo sramežljiva, zaprta, imela sem le nekaj prijateljev, iskrenih prijateljev, katerim sem lahko zaupala, samozavesti skoraj nisem imela, pri fantih nisem bila nikoli zaželjena, pa tudi moja prva največja ljubezen je trajala od 6. Pa vse do 9. razreda. Bila sem majhna, ravna, ker sem se začela razvijati bolj pozno, suha. Čeprav imam lepe spomine iz osnovne šole sem srečna, da sem jo končala. Začela sem obiskovati zdravstveno šolo, spoznala sem nove sošolce, pridobila nove prijatelje, spoznala novo okolje. V začetku sem bila zaprta v vase, ampak se je čez meesece to spremenilo. Na srečo nisem bila sama na začetku saj je bila z mano moja najboljša prijateljica, seveda sve si bile tudi sošolki v osnovni. Obe sve spoznavali druge sošolce, vsaka si je našla seveda tudi druge prijatelje, vendar sve edino ena drugi najbolj zaupali, pa še vedno si. Imeli sve prve srednješolske ljubezni, moja največja želja od 7. razreda pa je vedno bila da bi bila rada c razred, ampak sem na koncu pristala v d razredu, sedaj v 3. pa v a razredu, ker so nas še pred začetkom 3. Letnika razdelili v 3 druge razrede. In, ker sama nisem bila c razred, sem imela kar veliko simpatij ravno iz c razreda...kakšno naključje...Pridobila sem veliko samozavesti, veliko novih prijateljev, na koncu 1. letnika pa prežvela še dva tedna v Ingolstadtu, Nemčiji, kjer pa je bilo nepozabno. Nehala sem se ozirati na mnenja drugih, bivše sošolce pozdravim, če jih srečam, na razredne piknike nisem hodila, sedaj govorim le z nekaterimi, ker ostale le redko vidim. Opisala sem se bolj na kratko, v podrobnosti pa se bom spuščala pozneje, vem pa, da sem ven pustila še veliko vsega. Za začetek...

12. junij 2014
u153669
u153669
V prejšnjem delu sem seveda pozabila povedat skoraj najbolj pomembno stvar, sem namreć tudi zelo otročja in (nekako ne najdem prave slovenske besede za to) 'outgoing' ;D, in včasih izpadem zelo otročje v najbolj resnih stvareh/zadevah in se počutim zeloo nerodno ;D.
~KNJIGE~
Ker mi je zelo dolgčas in nimam drugega dela, sem se odločila, da še vseeno nekaj napišem. Sem namreč zelo velika ljubiteljica knjig. Brati sem se naučila sama že ko sem bila stara 5 let. Naravnost obožujem jih. Tako se lahko odklopim od zunanjega sveta, ko imam veliko prostega časa, z hladno pijačo, kakšnim sadjem, ležanjem ter knjigo<3. Moja najljubša zvrst knjig je pa seveda triler. Napet triler, srhljiv triler, da dobim kurjo polt, obožujem jih. Preiskovanje brutalnih umorov in iskanje serijskih morilcev. Prva knjiga, na kateri sem v knjižnici prebrala zadnjo stran o čem pripoveduje je bila Morilec s križem – Chris Carter. Mislila sem si ''zagotovo neka brezvezna knjiga'', ampak sem si jo vseeno sposodila, saj je bilo nekaj, kar me je k branju te knjige vleklo. In nazadnje sem bila tako zelo navdušena, da sem prebrala še Krvnik in Podoe smrte, dve me še čakata. Nato sem odkrila še Tess Gerritsen (Kirurg, Dvojnica, Izginule...). Bila sem naravnost navdušena, in sedaj sta seveda moja naljubša pisatelja. Potem sem odkrila še Chris-a Kuzneskija, Giorgio Falletija, Simona Becketta...in druge zvsti me nekako ne vlečejo, čeprav me je prijateljica prepričala, da sem prebrala seveda tudi Petdeset odtenkov, kar je pa popolno nasprotje trilerjem. Nisem je hotela razočarati, zato sem se vseeno odločila, da bom jo prebrala in moram reči, da sem na koncu bila prijetno presenečena, romantika, erotika, ljubezen, strast...vse v enem in knjiga me je kar navdušila;$. Pred kratkim pa sem našla v knjižnici tudi drugo knjigo: Predana (Crossfire trilogija – pa so 4 deli...) od pisateljice Sylvia Day. Prebrala sem šele prvi in drugi del ampak sta me zelo navdušili, po mojem mnjenju še boljše kot Petdeset odtenkov, tako, da me obvezno še čakata 3. In 4. del ;p. Seveda pa sem kot 9-letnica prebrala tudi Harry-ja Potterja, ki pa je zame najboljše, kar se mi je v življenju zgodilo. Sem bila namreč zelo zelo obsedena z knjigami in filmi in vsem. Imela sem vse možne posterje, izrezala sem vse možne članke, vse knjige pa prebrala najmanj 3x. Toliko o moji drugi največji ljubezni – branje. Pisala bi lahko celo večnost ampak sem nekako izgubila voljo do pisanja, tako da je večinoma to konec za danes. Pa lep večer še naprej.


12. junij 2014
u153669
u153669
~KONEC ŠOLE~
Petek 13, nekako zadnji dan šole bi lahko rekla. V sredo smo bili doma, ker so pisali maturo, včeraj sem šla v šolo zaradi 1 šolske ure...danes zaradi treh šolskih ur in na koncu smo v bistvu imeli vse ure prosto -.-. prvo uro bi lahko še poležavala v postelji, namesto tega pa sem bila v šoli že ob pol 7ih, profesorica pa je rekla, da mora k zdravniku. Zakaj za vraga nam ni tega prej povedala?! Res! -.- in tako sem v bistvu oddala samo učbenike in ničesar drugega. Naslednji teden sploh ne bom šla v šolo, razen enkrat, ker še moram dobiti ustno oceno...in to ravno od te profesorice, ki si je izmislila, da gre danes k zdravniku...ko bi že morali imeti vse zaključeno, pa če je ta normalna...ne saj ni, to že vsi vemo, da ni. Drugače saj so profesorji v redu ampak ta pa je res izjema! -.- Pa tudi vsem gre že kar pošteno na živce, čeprav večinoma vsem daje 4 in 5...nad tem se pa res ne bom pritoževala ;D.
13. junij 2014
u153669
u153669
~LJUBEZEN~
Ljubezen je potrpežjiva, dobrotljiva, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, se ne da razdražiti, ne misli hudega. Ne želi si krivice, želi pa si resnice. Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prenese. Ljubezen nikoli ne mine.
Ker sem ta vikend seveda spet preživela z mojo boljšo polovico se bom razpisala na dolgo in široko o tem kakšno je moje mnenje o današnjih ''modernih'' razmerjih, o mojih neuspešnih zvezah in o mojen razmerju sedaj. Ko nekatere govorite, da kavalirji in pravi fantje več ne obstajajo no naj vam povem, da iščete na napačnem kraju (: . Sicer pa, naj vam nekaj povem, ne iščite ljubezni, ker bo ta našla vas ravno takrat ko boste to najmanj pričakovali. Jaz sem popolnoma obupala lani januarja ko sem simpatiji napisala cel dolg roman kako sanjarim o njem, kako ga ljubim, da ne morem prenehati misliti na njega, da postanem najbolj srečna ko ga vidim, no vse kar se je zgodilo je bil samo tisti ''seen'' na faceboku, niti odpisal mi ni. In od takrat ga nekako nočem več videti, čeprav je še vedno tako lep in čudovit, ampak me enostavno več ne zanima pa tudi nerodno mi postane saj se vedno spomnim na tisti dolgi roman. Ampak ga nekako ni mogoče ignorirati -.-. Je pa on bil edina moja simpatija, katerega sem imela najraje od vseh in nekako je on moj tip človeka, saj ima vse tisto, kar sem vedno želela, visok, temni lasje, rjave oči, zabaven, prijazen, komunikativen... Po dvema mesecema sem dala priložnost enemu prijatelju (naj bo x oseba, večji od mene, svetli lasje, zelene oči, prijazen, niti malo zabaven, niti malo komunikativen, malo mišičast) bila sva skupaj 4 mesece ampak nevem, če bi temu tako rekla saj sem z njim 2x končala med tistim časom in sploh nevem kaj sem razmišljala ko sem ga vzela nazaj...sicer se pa iz napak učimo in od takrat tiste napake nisem ponovila. Pustila sem ga zadnjič, skupaj sva bila 4 mesece in 9 dni. Hote me je nazaj, ampak sem jaz vztrajala pri svojem in sem raje ''trpela'' en mesec, da sem ga dokončno prebolela. Niti ni bilo tako zelo hudo. Med tem časom sem spoznala fanta iz naše šole in še isti dan ko sem pustila fanta sem šla ven na PPF, kjer mi je ta iz naše šole plačal pijačo, saj niti ni bil tako slab (večji od mene, malo močnejše postave, svetli lasje, modre oči, lušten, prijazen, zabaven, komunikativen), vse kar me je motilo je bilo le to, da se je preveč družil z najboljšima prijateljema, in ni preživel z mano nobenega vikenda, veliko je pil pa tudi kadil travo. Do januara sva imela super razmerje, nato pa sem šla za en mesec na prakso v bolnišnico, ni me bilo na šoli, posledično pa sva se tudi zelo malo videla (samo 2x). Na praksi pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega, se spomnite simpatije na začetku, rojstni dan ima 12. januara in jaz bi temu rekla popolno naključje saj sem ravno 12. januara spoznala mojega fanta, večji od mene, ravno pravšnje postave, temni lasje, rjave oči, zabaven, komunikativen, najbolj prijazen fant, ki ga poznam...ja popolno naključje. Jaz sem bila na praksi kot dijakinja on pa kot pripravnik, od mene starejši 6 let. Začela sva se bolj družit, pomagat en drugemu, se zajebavat, v glavnem zelo sva se ujela. Jaz sem to povedala takratnemu fantu in bilo je očitno, da je bil ljubosumen, ampak ga je bolj skrbelo za x-a, saj me je še vedno klikal in mi pisal sms-e. Začelo me je motit, da kadi travo, ne preživlja z mano veliko časa, da veliko hodi po zabavah, ugotovila sem, da ni fant za mene, da enostavno nisva ustvarjena en za drugega, povedala sem mu, da me je 'tisti pripravnik' povabil v kino in, da bom šla z njim. Upala sem, da me občutek ne vara, saj mi je pripravnik zares postal všeč in sem ga pustila. Od tistega dne naprej me ignorira, skupaj sva bila 4 mesece in 10 dni. Po nekaj dneh sem šla z njim v kino, kjer me je tudi prvič poljubil, pozneje na večerji pa tudi vprašal, če bi z njim hodila. Vse se je začelo zelo na hitro, po enem mesecu me je predstavil staršem, bila sem nervozna, bilo me je strah, kakšno mnenje si bodo ustvarili o meni. Še isti dan, je spoznal tudi moje starše. V začetku mi je bilo nekajkrat nerodno ko me je pred njegovi starši poljubljal in objemal vendar sem se sedaj že navadila (prvi fant sploh ni povedal staršem za naju, drugi me sploh ni predstavil njegovim staršem) in to je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo, ravno takšno razmerje, kakršnega sem si vedno želela, spoznala sem njegove sestrične in bratrance, hodila sva na bowling, rolanje, igranje biljarda, v kino, na večerje, poroko, rojstni dan...in kar je najlepše, sem tudi že prespala pri njem, najlepši občutek na svetu, ko se zbudiš poleg osebe, ki jo imaš najraje na svetu, za katero bi dal vse, on, ki me ljubi, mi briše solze, ki mi reče, da za njega ni lepše osebe kot sem jaz, ki ima najboljše objeme in poljube, on za katerega bi dala vse samo, da ga ne izgubim, oseba s katero sem dala toliko vsega skozi, da ni vredno, da bi ga prevarala, niti pomisliti ne morem na kaj takega. Za mene je nekaj najlepšega, kar se mi je v življenju zgodilo, ki je prišel v moje življenje takrat ko sem najmanj pričakovala in mi ga polepšal. Ljubim ga. Dve besedi, ki pomenita tako veliko. Ljubezen je treba ceniti, jo negovati, jo zalivati, je tako kot roža za katero moraš skrbeti, da ne uveni. Komaj pri 17ih sem ugotovila kaj je to prava ljubezen, da niso same besede tisto glavno ampak tudi dejanja, spoštovanje, zvestoba, prijaznost, komunikativnost in pa seveda navezanost. Če tudi osebe več ne ljubiš oz. ne čutiš več veliko do njega, se še vedno počutiš z njim povezanega saj sta veliko časa preživela skupaj, in pustila za sabo nekaj preteklosti. Nekatere 'okušajo' ljubezen in spolnost že pri 12-14 let. Čemu hitite, zakaj? Da bi izpadli starejše? Da bi radi imeli fanta/punco, ker imajo drugi? Radi bi 'poskusili' spolnost, ker so tudi drugI? Verjemite mi, vredno je čakati. Saj je lepo, da lajkate stanje pa vam nekdo pove mnenje o vas, lahko ste prijatelji ali tudi par, vendar se morate zavedati, da osnovnošolske ljubezni ne trajajo večno, da je nekdo na svetu samo za vas, lahko, da ga spoznate komaj pri 25ih. Nikoli se ne ve (; . nikoli ne hitite, saj se lahko na koncu opečete.
128*

16. junij 2014
u153669
u153669
~YOUTUBE~
Zelo rada gledam youtubere in (nevem kaj je prava slovenska beseda za to) 'pranks' kot so naprimer kissing girls pranks, getting girls phone numbers pranks, talking to tall girls pranks, ... in pa tudi ostale zabavne kanale kot so naprimer tyler oakley, pewdiepie, jamies world,...najraje pa poslušam tudi Petra Hollensa (acapella covers), Sama Tsuia, Christine Grimmie....naštela bom mojih nekaj najljubših kanalov in dala tudi nekaj videjev. Moji najljubši kanali: GOLDEN, IISuperwomanII, Jamie's World, KSI, Peter Hollens, PrankvsPrank, Stuart Edge, TheFineBros, VitalyzdTv
Drugi kanali: BFvsGF, BigDawsTv, Daniel Amos, danisnotonfire, fouseyTUBE, JennaMarbles, Mike Tompkins, ModelPrankstersTV, PewDiePie, WeeklyChris, TheSamTsui, PsychoSoprano, maddijanemusic, LiaMarieJohnson, LexyBeatMusic, Kurt Hugo Schneider, JacksGap, chestersee, Alex G, andylangemusic

Josh Golden

IISuperwomanII

Jamie's World

KSI

Peter Hollens

PrankvsPrank

Stuart Edge

TheFineBros

VitalyzdTv
25. junij 2014
u153669
u153669
~music~
Zelo rada poslušam musko in imam kar nekaj najljubših pesmi, ker namreč ne morem izbrati samo ene. To so: Maroon 5 – Maps, The Vamps - Somebody To You ft. Demi Lovato, Michael Jackson, Justin Timberlake - Love Never Felt So Good, Magic – Rude.
To pa je seznam izvajalcev, ki jih rada poslušam:
The Vamps
Maroon 5
Nickelback
Linkin park
Muse
One republic
One direction
Metallica
daughtry
5SOS
Little mix
Magic
Crvena jabuka
Mejaši
Begini
Prljavo kazalište
Gun’s n roses
Michael Jackson
Justin timberlake
Ed sheeran
Cher Lloyd
Demi lovato
Nicki minaj
Sia
Jennifer lopez
Shakira
Rihanna
Beyonce
Tina turner
Iggy azalea
Calvin harris
Avicci
Flo rida
Jason Derulo
jessie j
Enriques Iglesias
… pa še veliko veliko več…


29. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg